Nasi rywale w sezonie 2006
Jeż niedługo zniknął wasze śmieszne banerki , już się ośmieszyliście myśląc , ze Rybnik nas wyeliminuje a dostali baty konkretne , a tylko dzięki pechowi Miesiąca i Stachyry zrobili wode.
Ja ktoś się łudzi że w rewanżu Rybnik odrobi strate to zapraszam przed telewizory w czwartek jak oglądniecie to może przejrzycie na oczy.
P.S. Dziwnym trafem widziałem dzisiaj pod stadionem troche autek z blachami Lubelskimi , czyżby kibice z Lublina przyjechali oglądnąć speedway na wysokim poziomie , aż do Rzeszowa smutne.
Co ja widze co ja widze Stal Rzeszów znów w ekstralidze.
Ja ktoś się łudzi że w rewanżu Rybnik odrobi strate to zapraszam przed telewizory w czwartek jak oglądniecie to może przejrzycie na oczy.
P.S. Dziwnym trafem widziałem dzisiaj pod stadionem troche autek z blachami Lubelskimi , czyżby kibice z Lublina przyjechali oglądnąć speedway na wysokim poziomie , aż do Rzeszowa smutne.
Jeż niedługo zniknął wasze śmieszne banerki , już się ośmieszyliście myśląc , ze Rybnik nas wyeliminuje a dostali baty konkretne , a tylko dzięki pechowi Miesiąca i Stachyry zrobili wode.
ooo już sie zaczyna...
jeszcze w ekstralidze nie jestescie (i mam nadzieje ze nie bedziecie) wiec sie tak nie pusz.
a tak dla twojej informacji to:
oglÄ…dniecie - obejrzycie ew. zobaczycie
oglądnąć - obejrzec ew. zobaczyć
- jas
- Senior
- Kontakt:
dumbli pisze:Co za typ skasował mojego posta? Przecież nie przeklinałem!!! Co najwyżej podtrzymałem linię słusznej nienawiści ( w dużej części promowanej przez adminów) do Ukraińców!
ja, a napisz kolejnego podobnego posta to dostaniesz jeszcze jedno ostrzezenie. zloscic sie i kpic z kogos tez trzeba z klasa.
ps. wynikiem dzisiejszego meczu w Rzeszowie jestem zdruzgotany
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
My dostaliśmy do 28, Rybnik zrobił 33. Nasi nie pojechali przy tym wcale wybitnego meczu, więc coś mi się wydaje, że Rybnik złapał jakiś kryzys w najgorszym momencie.
Co do Gorzowa i Ostrowa, to 10 punktów może okazać się zbyt małą zaliczką. Mimo wszystko stawiam na Gorzów.
biedak, nie wiedział jak napisać, to szprytnie zastapił innym wyrazem
Rozumiem smutek, u was nie ma takich kibiców. Przykre, ale poziom sportowy nie zawsze idzie w parze z "jakością" sympatyków drużyny.
Co do Gorzowa i Ostrowa, to 10 punktów może okazać się zbyt małą zaliczką. Mimo wszystko stawiam na Gorzów.
PaOoLiNa pisze:a tak dla twojej informacji to:
oglÄ…dniecie - obejrzycie ew. zobaczycie
oglądnąć - obejrzec ew. zobaczyć
![]()
![]()
Józek pisze:P.S. Dziwnym trafem widziałem dzisiaj pod stadionem troche autek z blachami Lubelskimi , czyżby kibice z Lublina przyjechali oglądnąć speedway na wysokim poziomie , aż do Rzeszowa smutne.
Rozumiem smutek, u was nie ma takich kibiców. Przykre, ale poziom sportowy nie zawsze idzie w parze z "jakością" sympatyków drużyny.
jestes debilem i prowokujesz
Prosze prosze widze , że Moderatorzy to ludzie wykształceni i wyzywający ludzi od debili brawo Jasiu bym powiedział , naprawdę poziom intelektualny prezentowany przez większy procent osób na tym forum powoli sięga dna. Proponuje jeszcze troche poprzeklinać , powyzywać Rzeszowiaków , pewnie macie z tego wielką frajde internetowi napinacze.
Żal mi tylko ludzi którzy naprawdę mają coś do powiedzenia ciekawego , a nie zniżają sie do poziomu większości , powiem szczerze kiedyś lubiłem tu zaglądać bo wielu forumowiczów prezentowało kulturę osobistą i ciekawe poglądy.
Teraz to jest takie bagienko , a najgorsze , że Moderatorzy sami sobie pozwalają na takie zachowanie , naprawdę przykre bo zaprosiłem na to forum paru znajomych z innych miast , żeby ocenili poziom mieszkańców Lublina , wyszło na to , że jest to forum prostaków i chamów , przykre ale prawdziwe.
Pozdrawiam prawdziwych kibiców z Lublina.
Z góry dziękuje za bana kóego przecież dostane bo jestem z Rzeszowa i mam inne poglądy niż moderatorzy , no i pewnie jestem Debilem skoro tak moderator twierdzi.
Panie poliglota obejrzeć jest poprawnym wyrażeniem więc nie bądzcie tacy mądrzy.
napisać ew. wyrazić
Nalezy mu wybaczyć,przestawić sie z ukraińskiego na polski to nie taka prosta rzecz
hmm ciekawe jak mógłbym się przestawić [/quote]
Mialem nadzieje, ze Rybnik zdobedzie w Rzeszowie 40 punktow... nie udalo sie i Stal moze byc juz chyba pewna finalu o e-lige...
Ale bardziej martwie sie o Krosno, nielatwo bedzie odrobic 14 pkt strate... Krosno zasluguje na I lige i mam nadzieje, ze sie utrzymaja
ps. z tymi ostrzezeniami to naprawde przesada, ja jak na razie dalem 1 ostrzezenie komus z Rzeszowa, a widzialem ze Mrucky chyba dostal 5 od razu nawet nie wiem za co
Ale bardziej martwie sie o Krosno, nielatwo bedzie odrobic 14 pkt strate... Krosno zasluguje na I lige i mam nadzieje, ze sie utrzymaja
ps. z tymi ostrzezeniami to naprawde przesada, ja jak na razie dalem 1 ostrzezenie komus z Rzeszowa, a widzialem ze Mrucky chyba dostal 5 od razu nawet nie wiem za co
METHANOL ADVENTURE TEAM
jas pisze:dumbli pisze:Co za typ skasował mojego posta? Przecież nie przeklinałem!!! Co najwyżej podtrzymałem linię słusznej nienawiści ( w dużej części promowanej przez adminów) do Ukraińców!
ja, a napisz kolejnego podobnego posta to dostaniesz jeszcze jedno ostrzezenie. zloscic sie i kpic z kogos tez trzeba z klasa.
ps. wynikiem dzisiejszego meczu w Rzeszowie jestem zdruzgotany
Nie za bardzo wiem o co Ci chodzi koleżko. Napisz jaśniej co Cię ugryzło. To już nie można napisać na naszym forum, że ktoś będzie miał radochę jak mojżeszowscy Ukraińcy dostaną wpirdziel? A co w tym złego jego ekscelencjo? Także wyniki co poniektórych śląskich ścigantów mogą dawać do myślenia czy aby na pewno był to do końca czysty mecz? Ale jest to temat dyskusyjny a do tego jest forum. Nie wiem kto Cię dopuścił do moderowania tym forum ale to był błąd. A Ukraińców józkowych i tak nie cierpię i możesz mnie banować ile chcesz - może w nagrodę Ukraińcy sprawią Ci karnet na przysz ły rok
-
sledzio
Józek pisze:P.S. Dziwnym trafem widziałem dzisiaj pod stadionem troche autek z blachami Lubelskimi , czyżby kibice z Lublina przyjechali oglądnąć speedway na wysokim poziomie , aż do Rzeszowa smutne.
no co Ty, nie ma to jak zobaczyc parchy na rudym jozku ;] ot caly powód wyprawy ;]
Co do meczu to faktycznie ukraincy zrobili miazge z RKM. Trzeba czekać na Gorzów może pogoni parchatych, tak czy siak baraże już mają.
Szanse Rybnika na odrobienie strat oceniam na minimalne, jezeli nie stanie sie zadna katastrofa to raczej Rzeszow bedzie smigal w finale
Natomiast o wiele ciekawiej zapowiada sie rywalizacja pomiedzy Ostrowem i Gorzowem, naprawde trudno jest wskazac wyraznego faworyta, mysle ze w Gorzowie sprawa bedzie stala na ostrzu noza do ostatniege biegu....
Natomiast o wiele ciekawiej zapowiada sie rywalizacja pomiedzy Ostrowem i Gorzowem, naprawde trudno jest wskazac wyraznego faworyta, mysle ze w Gorzowie sprawa bedzie stala na ostrzu noza do ostatniege biegu....
Ot taka luźna uwaga nie na temat. Skoro drużyny przegrane w półfinałach (moim zdaniem będą to Rybnik i Ostrów) jeżdżą dwumecz o 3 miejsce, to powinien chyba być także rozgrywany mecz o 5 miejsce? Pomijam już fakt, że kluby, które odpadły w ćwierćfinałach jadą w ten sposób jeden mecz u siebie mniej (tracąc jakąś tam kasę z biletów), to co w takim razie decyduje kto będzie na koniec sezonu 5, my czy Grudziądz.
Talib pisze:kluby, które odpadły w ćwierćfinałach jadą w ten sposób jeden mecz u siebie mniej (tracąc jakąś tam kasę z biletów)
Ale i oszczędzając kasę na dodatkowy wyjazd
W sumie to kwestia czysto statystyczna bo jak to różnica (z punktu widzenia przeciętnego kibica) czy to będzie 5. czy 6. m-ceto co w takim razie decyduje kto będzie na koniec sezonu 5, my czy Grudziądz
Albo rzut monetÄ…
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Napisałem, że to tylko luźna uwaga i w zasadzie masz meesha rację. Co nie zmienia faktu, że zasady przyznawania miejsc 1-4 i 7-8 z jednej strony, a 5-6 z drugiej są w tych rozgrywkach różne, a dodatkowo w tym drugim przypadku przynajmniej dla mnie niejasne. No i wreszcie jak po latach powiesz dzieciakom, który był Lublin w sezonie 2005
?
Prawdopodobnie nie sprawdzą się wasze przypuszczenia dotyczące wysypu wpisów na tym forum na temat "jak to już Rzeszów jest w finale czy e-lidze". Wynik 57:33 jest wprawdzie zaliczką, jakiej mało kto się spodziewał, ale wcale nie będzie tak łatwo o 34 punkty w Rybniku. Czernicki przygotuje zapewne taką kopę, że tylko kaski będzie widać zza bandy
, a i skład Rybnika na pewno nie będzie taki, jak wczoraj. Występ Iversena i Romanka jest prawie pewny, bo to co pokazali wczoraj Povazhny i Gafurow to wielki zawód dla kibiców z Rybnika. Gafurow wprawdzie walczył nieustępliwie, ale w końcówce jakby uciekło z niego powietrze. Klasę zaprezentował za to Szombierski, to jest dopiero fighter
Jego pojedynki z Baranem były ozdobą meczu. Warto w czwartek zobaczyć mecz na Pulsie, przednie widowisko ....
Co do Krosna, to odrobiÄ… bez problemu. Na ich specyficznym torze Opole siÄ™ pogubi ...
Co do Krosna, to odrobiÄ… bez problemu. Na ich specyficznym torze Opole siÄ™ pogubi ...
-
Michael