7 urodziny forum
Znając życie to bedzie teraz nuda na stronce, jedynie czego bedziemy sie dowiadywac w najblizszym czasie to pewnie jak jezdza nasze gwiazdy w innych ligach, pewnie pod koniec roku przewinie sie kto odszedl, kogo planuja kupic itp, i tak bedzie pewnie do marca kiedy to bedziemy liczyc dni do 1 meczu, ktory pewnie za jakies 7 miesiecy dopiero nastapi

----- FORZA JUVE -----
Zacytuję tytuły postów z zaledwie dwóch dni na stronie http://www.motorlublin.com:
2005-08-19
1. GrajÄ… motorowcy
2. 55 wiosen lubelskiego motoru
2005-08-18
3. Rozmowa z Piotrem Prędotą
4. Rozmowa z Robertem ChmurÄ…
5. Rozmowa z Marcinem Popławskim
6. Mecze Motoru będą przełożone?
7. Rozmowa z Pawłem Bugałą
8. Motor II Lublin liderem klasy okręgowe
Hm, nic o gołych paniach, zastanawiające....
2005-08-19
1. GrajÄ… motorowcy
2. 55 wiosen lubelskiego motoru
2005-08-18
3. Rozmowa z Piotrem Prędotą
4. Rozmowa z Robertem ChmurÄ…
5. Rozmowa z Marcinem Popławskim
6. Mecze Motoru będą przełożone?
7. Rozmowa z Pawłem Bugałą
8. Motor II Lublin liderem klasy okręgowe
Hm, nic o gołych paniach, zastanawiające....
Problemem jest to że jest to oficjalna strona na której są tylko potwierdzone informacje i nic innego. Może ktoś by spróbował zrobić nieoficjalną stronę tak jak ma większość klubów piłkarskich a i dużo żużlowych. Wtedy ta strona byłaby napewno ciekawsza. Zarzucam tylko pomysł ja sam się nie znam na HTML i co tam jeszcze potrzeba 
Koper pisze:Nabijacz postowGawrzyk pisze:6.
a tam nabijacz, po prostu dał konkretną odpowiedź
Nie ma co szukać sensacjipapi pisze:[przyznam, że przydałyby się informacje o wynikach Focusa, Piszcza i Joonasa z lig zagranicznych. Pierwsi 2, dwukrotnie jeździli przeciwko sobie a na naszej stronie nic o tym nie maDziś jeździł Joonas - zdobył 8+1 w 5 startach, mam nadzieje, że o tym występie news się pojawi.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
W rozpisce biegów Tomka Piszcza coś chyba jest nie tak
http://www.tzlublin.com/index.php?actio ... d340e4a4ee