Działalność Lubelskiego FanKlubu Żużlowego

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
meesha
Trener
Kontakt:

Działalność Lubelskiego FanKlubu Żużlowego

#1 Postautor: meesha » 17 sierpnia 2005, o 01:42

Ponieważ sezon dobiega końca i zaczyna się czas podsumowań postanowiliśmy przedstawić wszystkim kibicom sprawozdanie z działalności lubelskiego Fan Klubu za rok 2005.
Czynimy to nie tylko dlatego, żebyście mogli zobaczyć co się stało z Waszymi pieniędzmi ze zbiórek do puszek ale również po to aby wszyscy mogli mieć jako taki ogląd działalności Fan Klubu i kosztów z tym związanych.
DziÄ™kujemy wszystkim za pomoc nie tylko finansowÄ… ale również „fizycznÄ…” podczas meczów. Mamy nadziejÄ™ że kolejne sezony bÄ™dÄ… coraz lepsze zarówno w wykonaniu naszych zawodników jak i nas kibiców :D

Kod: Zaznacz cały

WPŁYWY:

SkÅ‚adki wÅ‚asne:                        908
Sponsorzy:                             300
Zebrane na autokar do Krosna:          900
Zbiórka do puszek na oprawÄ™:            88
Zbiórka do puszek „dla Roberta”:       402

ŁĄCZNE WPŁYWY:                        2598

Dodatkowo od naszych sponsorów otrzymaliÅ›my materiaÅ‚ „flagowy” o wartoÅ›ci ok. 600 PLN, serpentyny o wartoÅ›ci ok. 700 PLN oraz baloniki o wartoÅ›ci ok. 100 PLN – wszystko zostaÅ‚o wykorzystane podczas meczów sezonu 2005

WYDATKI:

Autokar do Krosna:                       900
Race:                                    389
Ognie wrocÅ‚awskie:                       315
MateriaÅ‚ na flagi:                       178
Farby do wykonania transparentów:         88
Serpentyny:                               80
Baloniki:                                 65
Upominki dla zawodników:                  69
WpÅ‚ata na konto „dla Roberta”:           402
WieÅ„ce i znicze na grób R. Dadosa:       112

ŁACZNE WYDATKI:                         2598

STAN KONTA NA DZIEŃ 17.08.2005:            0

Do Fan Klubu należą obecnie 33 osoby (4 kobiety i 29 mężczyzn) w wieku od 17 do 41 lat :D
Wraz z innymi lubelskimi kibicami byliśmy w tym roku na wszystkich stadionach pierwszoligowych oprócz Gorzowa (liczba kibiców w przybliżeniu):

Rzeszów (zasadn.)             50
Rzeszów (play-off)            15
Krosno                       100
Rybnik                        15
Opole                         30
GrudziÄ…dz                     30
Ostrów                        5

Pomagaliśmy także czynnie w organizacji meczu amatorów Motor Lublin - Polonia Piła.

Do oprawy meczów wykorzystaliśmy podczas sezonu 2005:

4 flagi wiszÄ…ce
25 rac
60 ogni wrocławskich
1600 serpentyn
4 transparenty okolicznościowe
500 baloników
i oczywiście konfetti, którego nie ważyliśmy więc nie wiem ile :D 8)

W porównaniu do innych miast wypadliÅ›my dosyć Å›rednio :| (Choć na pewno lepiej od mojrzeszowa :P :mrgreen: 8) ) mamy nadziejÄ™, że w nastÄ™pnym sezonie przy Waszej pomocy (nie tylko finansowej) zwiÄ™kszymy wydajność o co najmniej 150% ;) Liczymy również, że nasze grono bÄ™dzie siÄ™ powiÄ™kszać – zapraszamy do nas wszystkich żużloholików z Lublina i okolic :!: :!: :!:
Ostatnio zmieniony 3 sierpnia 2007, o 22:18 przez meesha, łącznie zmieniany 2 razy.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Fenol

#2 Postautor: Fenol » 1 września 2005, o 09:03

gdzie można kupić race i tym podobne elementy. Oprócz tego że jestem kibicem żużla to kibicuję rugbystom Budowlanych i chcemy tam stworzyć fajne show. Zapraszam do dopingu na stadion Budowlanych... Popierajmy lubelski sport

Awatar użytkownika
kleczes_GKM
Szkółkowicz
Kontakt:

#3 Postautor: kleczes_GKM » 1 września 2005, o 18:03

http://www.race.of.pl
http://www.race.xx.pl
http://www.swiecedymne.prv.pl

wystarczy ? :P Jesli nie zglos sie na pw dam Ci jeszcze kilka numerow GeGe :)

Awatar użytkownika
ciapek
Kontakt:

#4 Postautor: ciapek » 14 września 2005, o 17:05

drogi Fan Klubie mam pytanie czy planujecie cos na memoriał ?? i jak mozna pomoc?:)
-->~Tż LuBlIn~<--
Obrazek

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#5 Postautor: Cooper » 14 września 2005, o 18:23

Drogi Ciapku 8) Jakiekolwiek konkretne informacje w tej kwesti pojawia sie w nadchodzacej przyszlosci :wink: A tak powaznie, to jest jeszcze troche czasu i na pewno ta kwestia bedzie rozwazana na zebraniach FK. Dziekujemy za wyrazenie checi ewentualnej pomocy.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#6 Postautor: Jaga » 14 września 2005, o 20:20

Jeśli byłoby mi dane być na memoriale i mam nadzieje jakiś doping będzie to odrazu mówie że oferuje swe skromne gardełko ;)
A morde to potrafie udrzeć :twisted:

Bo nie wiem jak u was na takich imprezach ale u nas niestety no nie organizujemy na memoriałach czy innych mniej waznych zawodach żadnego dopingu :(
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

meesha
Trener
Kontakt:

#7 Postautor: meesha » 15 września 2005, o 12:29

Jaga pisze:u nas niestety no nie organizujemy na memoriałach czy innych mniej waznych zawodach żadnego dopingu :(
A u nas wręcz przeciwnie :D Najlepszy doping był na Pucharze MACEC :lol: :wink:
A tak na serio to coś się wymyśli o ile te zawody w ogóle dojdą do skutku :roll: Ale do pomocy zapraszamy zawsze bo zdarza się czasem niestety, że podczas prezentacji brakuje nam rąk do pracy...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Jaga
Junior

#8 Postautor: Jaga » 15 września 2005, o 12:35

meesha pisze:
Jaga pisze:u nas niestety no nie organizujemy na memoriałach czy innych mniej waznych zawodach żadnego dopingu :(
A u nas wręcz przeciwnie :D Najlepszy doping był na Pucharze MACEC :lol: :wink:
A tak na serio to coś się wymyśli o ile te zawody w ogóle dojdą do skutku :roll: Ale do pomocy zapraszamy zawsze bo zdarza się czasem niestety, że podczas prezentacji brakuje nam rąk do pracy...

No jeśli będzie mi dane przyjechać to z przyjemnością pomoge!!
A jesli chodzi o łapy do pomocy to niestety u nas jest to samo. Jak sie planuje to kazdy chce pomóc, a jak przychodzi się do konkretów to nikogonie ma :|
Jak coś to się zgłosze do mikasa ;) On sprowadzi mnie na dobrą droge hehe 8)
Obrazek
PROSTACY'05 ~ Ultra Brigade

NSN

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#10 Postautor: Fork » 15 września 2005, o 17:22

No właśnie u nas jak jest jakaś impreza poza ligowym meczem doping jest fantastyczny.
Np. tak jak ktoś już wyżej wspomniał na Pucharze MACEC czy zawodach MDMP lub meczach amatorów.
Wtedy doping jest solo :).
Serdecznie zapraszamy na memoriał !! (prawda :twisted: )
Także JAGA jak chcesz to poprostu przyjeżdżaj.
trening czyni mistrza.

hagon

#11 Postautor: hagon » 15 września 2005, o 18:01

sting126 pisze:Wczoraj ruszyla oficjalna Strona Fan Klubu. Serdecznie zapraszamy!

Kiedy będą działały podstrony typu: historia,linki itd... ??

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#12 Postautor: mikas » 15 września 2005, o 18:52

Będą pojawiały sie stopniowo. Dużo zależy od tego jak dużą ilością czasu będzie dysponował w najbliższych dniach i tygodniach nasz webmaster :wink: aby wrzucać na serwer to co zrobią pozostali fanklubowicze, no i jak dużą ilość czasu będą mieli inni żeby tę stronę dopracować. Nie wszyscy znają sie na html'u dlatego informacje na stronie, oprócz newsów, musza pojawiac sie tam okrężną drogą żeby jakieś niepowołane osoby takie jak np. ja nie zepsuły niechcacy tego co już mamy dzięki ciężkiej pracy naszego nadwornego webmastera :D Na początku następnego tygodnia powinno być już troche informacji. A dziś albo jutro powinna na stronce znaleźć sie niespodzianka szczególnie dla fanów M.Frankowa :wink: (wiem wiem dużo ich ostatnio w Lublinie nie ma :lol: ). Na razie dla nas sukcesem jest to że ta strona wreszcie ruszyła a teraz będziemy sie starać żeby małymi kroczkami, w miare naszych możliwości sie rozwijała.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#13 Postautor: Cooper » 15 września 2005, o 18:58

mikas pisze: powinna na stronce znaleźć sie niespodzianka szczególnie dla fanów M.Frankowa :wink: (wiem wiem dużo ich ostatnio w Lublinie nie ma :lol: ).

Tu bym jednak polemizowal...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

go!
Trener

#14 Postautor: go! » 15 września 2005, o 23:44

Cooper pisze:

No - ja też się o mało nie obraziłem :wink:
:lol:

Awatar użytkownika
Kaka
Szkółkowicz
Kontakt:

#15 Postautor: Kaka » 15 września 2005, o 23:50

go! pisze:
Cooper pisze:

No - ja też się o mało nie obraziłem :wink:
:lol:

Że już o mnie nie wspomne. :evil: ..byłem ostatnim, który na meczu w Rzeszowie dzielnie krzyczał "Franciszek, Franciszek" i nawet prawie...zrobiłem sobie z nim zdjęcie :lol: .
Obrazek

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#16 Postautor: sadychor » 15 września 2005, o 23:52

No to jest Nas już 4 zadeklarowanych a niedługo będzie więcej. Widzisz Mikas-mijasz się z prawdą :wink: :wink:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Davv
Kadrowicz

#17 Postautor: Davv » 16 września 2005, o 01:13

IJA IJA. Jestem piąty tutaj, ale zawsze będę tym pierwsyzm i najwierniejszym fanem Mariusza F. Speedway Rider'a

Pozdrówki Mariusz

Awatar użytkownika
ciapek
Kontakt:

#18 Postautor: ciapek » 16 września 2005, o 06:34

macie szóstego ;]
-->~Tż LuBlIn~<--

Obrazek

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#19 Postautor: Manitou » 16 września 2005, o 07:30

mikas pisze: A dziś albo jutro powinna na stronce znaleźć sie niespodzianka szczególnie dla fanów M.Frankowa :wink: (wiem wiem dużo ich ostatnio w Lublinie nie ma :lol: ).
mikas może tą niespodziankę udostępnić odpłatnie :idea: :?: :wink: Zobacz jakby tak po dyszce za ściągnięcie od łebka brać to już by było 60 zł na działalność FK :wink: :mrgreen: :wink:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#20 Postautor: mikas » 16 września 2005, o 10:15

Jeju z kim ja sie zadaje, zaraz sie okaze że tu sami fani Frankowa są i jeszcze przez to lobby zostanie on u nas na następny sezon :evil: :wink:

Manitou juz za poźno,niespodzianka już jest udostępniona za darmo :wink: ale w nagrode za pomysł możesz skarbnikowi dyszke wpłacić przy okazji :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#21 Postautor: Manitou » 16 września 2005, o 12:46

mikas pisze:Jeju z kim ja sie zadaje, zaraz sie okaze że tu sami fani Frankowa są i jeszcze przez to lobby zostanie on u nas na następny sezon :evil: :wink:
wypraszam sobie, mnie w to nie mieszaj :roll:
mikas pisze:Manitou juz za poźno,niespodzianka już jest udostępniona za darmo :wink:
ten nie popełnia błędów co nic nie robi :mrgreen:
mikas pisze: ale w nagrode za pomysł możesz skarbnikowi dyszke wpłacić przy okazji :wink:
nie omieszkam, nie omieszkam ...

sebakowalczyk

#22 Postautor: sebakowalczyk » 17 września 2005, o 09:17

Manitou pisze:
mikas pisze:Jeju z kim ja sie zadaje, zaraz sie okaze że tu sami fani Frankowa są i jeszcze przez to lobby zostanie on u nas na następny sezon :evil: :wink:
wypraszam sobie, mnie w to nie mieszaj :roll:
mikas pisze:Manitou juz za poźno,niespodzianka już jest udostępniona za darmo :wink:
ten nie popełnia błędów co nic nie robi :mrgreen:
mikas pisze: ale w nagrode za pomysł możesz skarbnikowi dyszke wpłacić przy okazji :wink:
nie omieszkam, nie omieszkam ...

racja a i mam pytanko czy moge byc w fan clubie :)

sebakowalczyk

#24 Postautor: sebakowalczyk » 17 września 2005, o 13:21

sting126 pisze:Przyjdz dzis o 18 do Tequilli (adres i mapka na stronie FK) i zobaczymy co da sie zrobic;)

dzieki przyjde napewno

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#25 Postautor: Gelo » 17 września 2005, o 14:04

Mam pytanie w kwestii formalnej - czym chrzczą piwo w Tequili, że rozrasta sie fan klub Mariusza F? :wink: