Wyrazy sympatii dla tzw. "Klubu Kibica" Marmy

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#126 Postautor: Lublin_Fan » 16 sierpnia 2005, o 20:12

Z perspektywy czasu wychodzę z założenia, że wielka szkoda iż józki nie spaliły u nas tego szalika. dostali by konkretny wpierdol a my do mojrzeszowa pojechalibyśmy już tylko incognito, oglądając mecz z jakiegoś sensowniejszego miejsca niż "klatka", z której i tak nic nie widac.

Pozdr.

Awatar użytkownika
Kyniak

#127 Postautor: Kyniak » 16 sierpnia 2005, o 20:20

Zabrakło cykorom odwagi , zresztą jeden słownie kibic lubelski wszedł na ich sektor i zabrał ten szalik (szydera na całą Polskę) . To już świadczy o odwadze mojrzeszy . Może następnym razem jeden kibic w Lublinie zabierze im ich symbol foliową flagę marnych folii , to jakby stracili cnotę te panienki z mojrzeszowa.Pozdr
Obrazek

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#128 Postautor: sadychor » 16 sierpnia 2005, o 21:24

Czas skupić się na tematach stricte żużlowych. Wieśniaki z rzeszowskiego KK zachęcili do przychodzenia na mecze między Lublinem i Rzeszowem ludzi którzy na kilometr wyczuwają zadyme. I wcale od takowej nie stroniących. Przy organizacji wyjazdu na Hetmańską nie zdziwię się jeśli swój udział zadeklarują krewcy kibole. Do tej niedzieli sam hamowałem postami zapędy co niektórych do wszczynania "pokazów" i byłem przeciwny takiemu "składowi" wycieczkowiczów. Teraz mnie to wali. Będę zapominał o swojej kulturze i wykształceniu specjalnie na te mecze, tak samo jak zapominam o tym w sytuacjach ekstremalnych. Gdy ktoś napada lub kradnie człowiek różnie reaguje. Więc do zobaczenia kololowe kledki w wieku 14-19 lat. O waszym pnioctwie będzie mi przypominała wasza forumowa buta i cwaniactwo. Pies was trącał :twisted:
PS A o Adamsie pamiętamy szczególnie...
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

JAG
Senior

#129 Postautor: JAG » 16 sierpnia 2005, o 21:34

szkoda że to wszystko idzie w taka stronę.proponuje jednak dla dobra speedwaya zakonczyc temat jakby go nie było i nie szykować odwetu.zapomniec nie zapomnimy ale nie róbmy tego samego.
nie chciałabym abysmy upodobnili sie do chuliganów piłkarskich bo to nic dobrego nikomu nie przyniesie.
:),czasami :(

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#130 Postautor: sadychor » 16 sierpnia 2005, o 21:48

Z nimi nie da się rozmawiać innym językiem. Próbowaliśmy metaforą ale to są tłuki i przemawia do nich tylko siła i agresja. Czemu po meczu z Krosnem, których kibiców pozdrawiam, podawaliśmy sobie ręce, co niektórzy poszli wspólnie wypić piwo a wcześniej cały mecz bawiliśmy się świetnie :?: Bo Krośnianie są ludźmi a nie motłochem z rzeszowskiego KK. Jak taki Kezman czy inny Adams dostanie w ten swój rudy pusty łeb od kogoś z podobnym IQ to może zobaczy, że to nie jest tak super porozumiewać się takim językiem. I wtedy moooże pojawi się u niego refleksja, że to nie tędy droga.
Obrazek

JAG
Senior

#131 Postautor: JAG » 16 sierpnia 2005, o 21:59

jakoś nie potrafie sobie tego wyobrazić.agresja rodzi agresje czego jestesmy teraz dowodem.wiem co mówie bo o zgrozo w niedzielę w mojej głowie pojawiła sie myśl zeby iść do sektora obok i szarpać sie o ten transparent skoro inaczej sie nie dało go odzyskać.
:),czasami :(

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#132 Postautor: sadychor » 16 sierpnia 2005, o 22:15

JAG pisze:(...)agresja rodzi agresje(...)

No właśnie, a jak gnojki dostaną kilka kopów to ich mama następnym razem nie puści. I sprawa załatwiona. Normalny kibic żużla ani myśli o paleniu flag. Takich baranów trzeba tępić.
PS JAG, Ty zadymiaro :wink: :mrgreen:
Obrazek

sledzio

#133 Postautor: sledzio » 16 sierpnia 2005, o 22:24

nie byłem tutaj 2 dni ale to co czytam to O boże ręce opadają niech tylko józki w przyszłym sezonie do Lublina przyjadą ! dzisiaj pomodle się o to aby rybnik wygrał ze szmatami i witamy ukraino 2006 jeżeli się odważa przyjechać oczywiście Pozdrawiam

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#134 Postautor: sadychor » 16 sierpnia 2005, o 22:25

Jaki odwet :?: :twisted: Żadnych kos i innych kibicowskich bzdur nie ma :twisted: Ja tych KK-owych rzeszowskich baranów poprostu nie lubię.
Obrazek

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#135 Postautor: mikas » 16 sierpnia 2005, o 22:33

Myśle,że najwyższy czas żeby już zamknąc ten temat, jeśli do północy nie usłysze jakichs zdecydowanych sprzeciwów to go zamkne, bo już nawet szkoda klawiatury na tych pajacy z rzeszowskiego KK.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Polan

#136 Postautor: Polan » 16 sierpnia 2005, o 22:36

Widze ze wszystko schodzi do szalika Tz ktory mielismy ze soba w Lublinie...
Gwoli wyjasnienia NIKT nie chcial palic tego szalika ! ! !
Ten szalik byl wymieniony za szalik Stali jeszcze w tamtym sezonie jesli dobrze pamietam :?
Moze rzeczywiscie troche przesadzilismy z paleniem, ale przypomnijcie sobie obiektywnie wszystkie zachowania obu stron!
I taka sprawa od nas nikt nigdy nie bal i nie bedzie sie bal przyjezdzac do Lublina!
Mozecie sobie pisac co chcecie ze nas pozabijacie ze spalicie zywcem w sektorze a my i tak zwarta grupa minimum jednym autokarem przyjedziemy do was, bo wy niestety nie byliscie w stanie nawet autokaru zebrac na wasz ostatni mecz w tym sezonie... :oops:
Ale chyba nie predko sie zobaczymy no chyba ze bedziecie do nas przyjezdzac na E-Lige :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#137 Postautor: sadychor » 16 sierpnia 2005, o 22:46

Polan pisze:Ten szalik byl wymieniony za szalik Stali jeszcze w tamtym sezonie jesli dobrze pamietam :?
Moze rzeczywiscie troche przesadzilismy z paleniem, ale przypomnijcie sobie obiektywnie wszystkie zachowania obu stron!
I taka sprawa od nas nikt nigdy nie bal i nie bedzie sie bal przyjezdzac do Lublina!
Mozecie sobie pisac co chcecie ze nas pozabijacie ze spalicie zywcem w sektorze a my i tak zwarta grupa minimum jednym autokarem przyjedziemy do was, bo wy niestety nie byliscie w stanie nawet autokaru zebrac na wasz ostatni mecz w tym sezonie... :oops:
Ale chyba nie predko sie zobaczymy no chyba ze bedziecie do nas przyjezdzac na E-Lige :twisted: :twisted: :twisted:

Zamierzasz pieprzyć o jakimś starym transparencie po ukraińsku :?: Zróbcie burzę mózgów, może po tygodniu wyczarujecie coś lepszego a i tak wyjdzie, że postąpiliście jak ostatnie debile. A co do autokaru, będzie wynik-będą autokary. Tego nikt nie zmieni, a o E-lidze to nie mów za głośno, bo znowu się napinasz, a w sporcie różnie bywa.
PS Mikas, nie zamykaj-stanowczo :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Portek
Senior

#138 Postautor: Portek » 16 sierpnia 2005, o 22:48

Polan pisze:Ale chyba nie predko sie zobaczymy no chyba ze bedziecie do nas przyjezdzac na E-Lige :twisted: :twisted: :twisted:

Zobaczymy i w sezonie 2006 bo do e-ligi nie wejdziecie :!: Chyba nie liczysz na pokonanie Rybnika :?: No moze u siebie wam sie uda ale w Rybniku i tak przegracie i to wysztarczająco wysoko zeby RKM jeździł w finale ply off o e-lige :wink:
Takie jest moje zdanie...każdy ma swoje :wink:

Marma Rzeszów-RKM Rybnik: Kto wygra mecz :?: RYBNIK :!:

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#139 Postautor: Lublin_Fan » 16 sierpnia 2005, o 23:00

Czytając wypociny kolejnego ukraińca przekonuję się do jednej rzeczy. Musimy zasięgnąć rady u Księdza Dobrodzieja :) Admini, odblokujcie go !

Pozdr.

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#140 Postautor: InDorka » 16 sierpnia 2005, o 23:01

Czarek pisze:
To że w Zielonej Górze wywieszają takie transparenty to nie jest argument, zwłaszcza, że Zielonka nie ma dobrej reputacji, prawda?
W Rzeszowie jest chamstwo. Pełna zgoda, ale to nie znaczy, że macie ośmieszać Lublin takimi transparentami.

Panie Czarku.....aby umieć się śmiać z siebie , potrzeba nie tylko inteligencji,wyobrażni ale jeszcze odrobinke czegoś więcej.......czym pan Czarek nie grzeszy.
I jesli to jest ten sam pan,który zaciekle bronił zadaszonej trybuny przed luźmi chowajacymi się przed deszczem....to jego wypowiedzi już mnie nie zaskoczą i nie zdziwią.
A może ten pan studiował w Rzeszowie? i wtedy jestem w stanie zrozumieć jego argumenty,że taki transparent osmiesza Lublin.
Bo właśnie wywieszenie go w Rzeszowie,w sytuacji dla Lublina beznadziejnej,świadczy najlepiej o lubelskich intencjach.
O ile ja znam sie na matematyce.....to miał być żart , nie złośliwość czy groźba. A co najwyżej marzenie ściętej głowy(a to nie jest równoznaczne z ośmieszaniem się !!)
Trzeba mieć dobrą wolę,troszkę dystansu do samego siebie czyli do TŻ i troszkę obiektywizmu.I nie szukać we wszystkim drugiego dna,czyli dziury w całym.
Moja propozycja jest taka:niech sobie wejdą do E-ligi i zostana tam dożywotnio(bo może my sie na nich nie poznaliśmy?)......a tam będą ich nosić na rekach za niebanalne pomysły ożywienia opraw.
I wszyscy na tym ich awansie skorzystamy.
Czy skorzysta na tym pan Czarek? nie wiem,ale pewnie znajdzie sobie inny temat gdzie zabłysnie odmiennym jak zwykle nastawieniem,bo kazdy chce byc zauważony,a ma to jak w banku bedąc jak zwykle w mniejszości (od kiedy ja śledzę wypowiedzi na tym forum).
Każdy orze jak może,pan Czarek też ma do tego prawo......nieprawdaż ? :mrgreen:
I to by było tyle na dzisiaj.........:)

..... :P ......

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#141 Postautor: auganoff » 16 sierpnia 2005, o 23:33

InDorka, zaimponowałaś mnie niesamowicie tym postem :) ! Piszę to bez najmniejszej złośliwości, autentyczny szacuneczek! Prosto, logicznie, na temat i przekonująco. Nic ująć, dodam może tylko tyle (do Pana Czarka), że zrównywanie żartów opartych na motywie strzelania i (za przeproszeniem, ale to nie ja wymyśliłem) srania świadczy o nie do końca wyrobionym poczuciu dobrego smaku :?
Kończę, bo coś czuję , że za chwilę sam się pogrążę :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#142 Postautor: dannie » 16 sierpnia 2005, o 23:54

idac rozumowaniem Czarka mozna powiedziec, ze kibice Legii spiewajac:
"Mistrzem Polski jest Legia, Legia najlepsza jest...", czy kibice TÅ»-u: skandujac: "TÅ» z Lublina najlepsza w Polsce druzyna" takze sie osmieszaja... przeciez TÅ» to tylko I-ligowa druzyna a my takie pierodoly spiewamy?!

transparent jak juz duzo osob pisalo byl foma zartu i mysle, ze wszystkim z odrobina poczucia humor podobal sie...

i jeszcze jedno... Czarek pytal sie jakby bylo z podobnym (sranie uwazam za cos gorszego ale mysle, ze Czarkowi chodzilo jednie o zasymbolizowanie transparentu Stali) transparentem w przypadku rzeszowiakow... podczas barazu z Zielona Gora kibice z Lubuskiego zrobili transparent osmieszjacy nasza druzyne i pomysl byc swietny, wykonanie takze... czy ktos to obrzucal blotem?! nie! wszyscy przyznali, ze pomysl fajny... bo niektorzy wiedz co to droczenie sie, zart, ironia... (nie mowi tu o zachowaniu kibicow Falubazu podczas meczu ale tylko o transprencie)

tyle.
Obrazek

sledzio

#144 Postautor: sledzio » 17 sierpnia 2005, o 00:07

Polan pisze:Widze ze wszystko schodzi do szalika Tz ktory mielismy ze soba w Lublinie...
Ten szalik byl wymieniony za szalik Stali jeszcze w tamtym sezonie jesli dobrze pamietam :?

Skoro nie chcieliście palić szalika to po co go wywieszaliście na kraty i dwóch muzgów stało przy nim zapalając zapalniczke co ?? chyba nie chcieliście pocałować nasze barwy !!?? bo dla większości kibiców co siedziało przy waszym sektorze tak to właśnie wyglądało noi w Rzeszowszczyżnie przesadziliscie i po tym incydencie bójcie się chamy przyjeżdzać do Lublina bo do tej pory byłem grzeczny ale na wasz mecz już nie będę nara ! Pozdrawiam wszystkich kibiców oprócz Rzeszowszczyzny !!!

Teraz co do wyjazdu !

Gdy w poprzednim roku nasza drużyna walczyła o extraligę to przypomnij sobie w ilu osobach do was przyjeżdzaliśmy ? a wy ?? hehe jeden autokar w tym sezonie i to dzieciarnia co nie umie się zachować na stadionie i wali popelinę , i zapewne gdyby Rzeszowszczyzna miała takie same wynik jak Lublin w tym roku to zapewne nikt by nie przyjechał do Lublina więc trzaśnij tam !

A teraz co do awansu waszego niby :D :D :D

Zapomnijcie o EXTRALIDZE !!!!!!! Bez Maxa możecie teraz góra ciągnąć pytąga :P :D :D

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#145 Postautor: kilar » 17 sierpnia 2005, o 00:22

Polan pisze:Ale chyba nie predko sie zobaczymy no chyba ze bedziecie do nas przyjezdzac na E-Lige

Jaka extralige, z czym do ludzi :?: . Nawet jesli przejdziecie Rybnik :shock: :lol: , to z Gorzowem dostaniecie po dupie, a w barazach poprawiny :lol: - bez roznicy czy to Lotos czy Falubaz.
Takze Joosepf nie podniecaj sie tak extraliga, bo sie rozczarujesz i bedzie placz w domu..

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#146 Postautor: grzesieck » 17 sierpnia 2005, o 00:22

sledzio pisze:bo do tej pory byłem grzeczny ale na wasz mecz już nie będę nara ! Pozdrawiam wszystkich kibiców oprócz Rzeszowszczyzny !!!

chce to zobaczyc... wielu ludzi potrafi duzo gadac, a jak przyjdzie co do czego to spierdalaja jak najdalej...
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
wojtek_78
Szkółkowicz

#147 Postautor: wojtek_78 » 17 sierpnia 2005, o 00:37

Panie Czarek, weż Pan nie pierdol bo mnie Pan nudzisz. Strzelający koziołek stylizowany na typowy dla komisków bądź kreskówek motyw polowania jest dla Pana wulgarny i obraźliwy. Co co Pan pokazuje (będzie pokazywał) swoim dzieciom?? Klan i Plebanię z magnetowidu zamiast dobranocki, żeby dzieci z brutalnością się nie styknęły??
A sranie to wogóle inny temat. Ca najwyżej to może Pan srać po krzakach jak potrzeba przypili. Słabą wenę twórczą posiada Pana osoba. W tej chwili ma 2 projekty które by ukazywały wyższość Rzeszowa, a jednocześnie nie urażały lubelskich fanów. Trzeba myśleć, mieć pomysł, a nie latać po krzakch za potrzebą. Zielonogórskie transparenty szczerze mnie ubawiły i sprowokowały do tworzenia podobnych. Nie sztuką jest napisać "chuj", sztuką jest zrobić coś humorystycznego. Nikogo normalnego tego typu rysunki nie powinny ruszyć. A zresztą. Wali mnie to po całości co Pan myśli o tym transparencie i mojej twórczości. Niech Pan sobie myśli co chce, byleby Pan nazwiska nie przekręcał.

meesha
Trener
Kontakt:

#148 Postautor: meesha » 17 sierpnia 2005, o 01:30

Wojtku :D Należy Ci się drugie ostrzeżenie, ale że Cię nie lubię to poprzez cesję otrzyma je juzek Polan (to chyba nie od Polaka :?: )

Gawrzyk, Shack, Kiry - zerknijcie w IP bo coś mnie się wierzyć nie chce, że to taki zupełnie przypadkowy juzek 8)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

sledzio

#149 Postautor: sledzio » 17 sierpnia 2005, o 01:41

grzesieck pisze:
sledzio pisze:bo do tej pory byłem grzeczny ale na wasz mecz już nie będę nara ! Pozdrawiam wszystkich kibiców oprócz Rzeszowszczyzny !!!

chce to zobaczyc... wielu ludzi potrafi duzo gadac, a jak przyjdzie co do czego to spierdalaja jak najdalej...

I zobaczysz ! i nie spierdalam jak najdalej bo to sensu niema ! Trzeba walczyć , pokazać sie ze nie jesteśmy takimi że można nami pomiatać !!! Pozdro

Awatar użytkownika
Jasiek_Sydney
Kontakt:

#150 Postautor: Jasiek_Sydney » 17 sierpnia 2005, o 02:02

Widze ze wszystko schodzi do szalika Tz ktory mielismy ze soba w Lublinie...

I oto wlasnie wpis Kololowej Kledki, ktora mi wygrazala na rzeszowskim forum.
Jak zwykle "to nie my zaczelismy, to oni" i tego typu wyrazenia typowe dla KK.
Koncz Wasc, wstydu oszczedz.
Regards from Sydney
Jasiek