Żużel w TV
Znasz moje stanowisko - dla mnie najważniejsze jest, żeby drużyna wygrywała. Skoro wygrała wtedy, a Franek walnie się do tego przyczynił - niech jeździ i beznadziejnie technicznie. Żeby tylko dojeżdżał pierwszy. Wtedy nikogo nie wyłożył a tu skasował wszystkich. Cieżko wiec znaleźć wspólny mianownik
kdsz pisze:Oglądając wczorajszą relację doszedłem do wniosku, że żaden pierwszoligowy stadion pokazywany w Pulsie w tym sezonie nie wyglądał tak obskurnie i odrażająco jak nasz
stadion jak stadion, dla mnie prawdziwa tregedia to park maszyn. Podczas eliminacji DPŚ w Swindon pokazali park, polscy komentatorzy mówili, że z takim zapleczem to miasto nie powinno mieć prawa organizowac tak wysokich rangą zawodów. Mówili, ze 2-ligowe Gniezno ma lepszy park maszyn, jakby zrobić porządek w Krakowie to również wyglądałoby to lepiej niż w Swindon. Gdyby mieli okazje zobaczyć nasz park to by im chyba ręce opadły, bo ten lubelski nawet w porównaniu z tym z Anglii wypada bardzo blado
-
michal stencel
- Kontakt:
- kleczes_GKM
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Przed chwila skonczyla sie na Pulsie relacja z meczu w Rzeszowie. Takiej sciemy jaka zaprezentowal Jelen to dawno nie slyszalam
Motocykl mu po prostu "tracil kompresje", on sam nie wie "co sie z nim dzieje"
Nawet byl przekonywujacy
Franek tez sie wypowiadal co do upadku w meczu w Lublinie ktory spowodowal - "taki jest sport zuzlowy po prostu mnie pociągło
i motocykl mnie zaskoczyl " 
Franek tez sie wypowiadal co do upadku w meczu w Lublinie ktory spowodowal - "taki jest sport zuzlowy po prostu mnie pociągło
-
sledzio
- cheeroke_re