Działalność klubu - kłopotów cd....

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
rob7
Senior

#126 Postautor: rob7 » 5 sierpnia 2005, o 10:14

Gawrzyk...przeczytaj dokładnie Kurier i nie pisz w ten sposób, sponsorem czego, biegu? reklame wykupił na meczu? chodzi o poważny sponsoring, za poważne pieniądze...
nie traktuj forumowiczów jak kilkuletnich dzieciaczków....

hayabusarider

#127 Postautor: hayabusarider » 5 sierpnia 2005, o 13:27

czyli piłkarze byli sprytniejsi niż żużlowcy??

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#128 Postautor: Lublin_Fan » 5 sierpnia 2005, o 14:13

hayabusarider pisze:czyli piłkarze byli sprytniejsi niż żużlowcy??

Niekoniecznie. Wszyscy wiedzą, ze w piłce nożnej potrzeba kasy na łapówki. A Motor chce awansować, więc argument mieli przedni ;) :lol:

Pozdr.

meesha
Trener
Kontakt:

#130 Postautor: meesha » 9 sierpnia 2005, o 15:46

Szykuje się gorąca dyskusja więc przenoszę ją do bardziej właściwego tematu (z tego o obcokrajowcu):
Saint pisze:
Ziuta 85 pisze:Dla mnie w grę wchodzi tylko i wyłącznie :twisted: JOONAS :twisted: !!!!!! Nikt inny tylko on !!!!!!! No o ile jeszcze bedzie żużel w Lublinie, bo dochodzące mnie wieści z różnych źródeł są niepokojące :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Już nieraz to było poruszane Ziuta...albo coś wiesz i piszesz... albo gdzieś coś słyszałaś i nie piszesz bo dostajesz ostrzeżenie za rozsiewanie plotek... (Bimmer mimo całego szacunku Ciebie też to powinno dotyczyć) .... znowu zaczynaja pojawiać sie jakieś dziwne niedomówienia i powody do plotkowania. Najgorsze jest to, że i Gawrzyk coś tam zaczyna przebąkiwać że jest nienajlepiej ... ale nie podaje żadnych szczegółów. Jak sie powiedziało A należy powiedzieć B a nie "Wiem cos ale nie powiem, bo ja jestem lepiej poinformowany niz wy wszyscy..."

Spokojnie, żużel w Lublinie przez ponad 50 lat dawał sobie radę bez Sipmy i nie widzę powodu, żeby to się nagle miało zmienić :P Najwyżej za rok będzie się klub nazywał LTŻ albo LSŻ albo jeszcze inne gówno :D Tyle ode mnie w tym temacie (przynajmniej na razie 8) :wink: )
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#131 Postautor: Manitou » 9 sierpnia 2005, o 15:57

To ja może za Ziutę wytłumaczę (choć może nie powinienem :roll: ). Wczoraj usłyszała ona w Radiu Lublin coś takiego:"Do Rzeszowa nie pojadą czołowi lubelscy zawodnicy z powodu kłopotów finansowych". Tylko proszę mi tu ostrzeżeń nie wklejać za rozsiewanie plotek, ja tu tylko w roli adwokata koleżanki występuję 8) :!:

Już lepiej panie modzie :?: :wink:
Ostatnio zmieniony 9 sierpnia 2005, o 16:05 przez Manitou, łącznie zmieniany 1 raz.

meesha
Trener
Kontakt:

#132 Postautor: meesha » 9 sierpnia 2005, o 16:03

Manitou pisze:Podobno wczoraj usłyszała ona[...] Tylko proszę mi tu ostrzeżeń nie wklejać za rozsiewanie plotek
A co to jest jak nie rozsiewanie plotek :D To usłyszała czy nie usłyszała :?: :mrgreen:
Manitou - ostrzegam CiÄ™ :P :wink::

"Do Rzeszowa nie pojadą czołowi lubelscy zawodnicy

A to my mamy jakichś innych oprócz tych czołowych :?: 8) Aaaa, przepraszam, zapomniałem, że Łyko wrócił czyli jedziemy składem:

1. Dominiczak (o ile nas stać opłacić mu przyjazd z Zielonki :? )
2. Łyko
3. Śmieja bez tłoka
4. Wrona bez sprzętu
5. Michaluk (wierzę, że zda dzisiaj)
6. no i tu już nie mam pojęcia kto jeszcze :?: :D

PS. Już lepiej :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

dumbli
Szkółkowicz

#133 Postautor: dumbli » 9 sierpnia 2005, o 16:22

No to robi się rzadko, bo Michaluk nie zdał dzisiaj i podobno jeszcze złamał rękę w nadgarstku. Zostaje jeszcze wieczny Jurek M. i ...?

Awatar użytkownika
papi
Trener

#134 Postautor: papi » 9 sierpnia 2005, o 16:25

jak to kto :?: A Szymon :roll: On niby zakończył kariere, ale jestem przekonany ze jak go ładnie się poprosi to nie odmówi, może się okazać naszym zbawicielem :wink: Licze że Rzeszów nas zlekceważy i nasi juniorzy wywiozą awans bez większych problemów 8)

Awatar użytkownika
kaar
Szkółkowicz

#135 Postautor: kaar » 11 sierpnia 2005, o 15:27

Na dziÅ› zaplanowana jest secesja. Zaczyna siÄ™ zabawa.

Nie daj się prosić...:)

Awatar użytkownika
kaar
Szkółkowicz

#136 Postautor: kaar » 11 sierpnia 2005, o 15:43

Nie wiem czy taki zły...

Znam kilku Panów których raziła postać obecnego Prezesa i dlatego nie chcieli wspierać speedway'a.
Nie martw się, dobrze będzie. Moim zdaniem to, że Prezes odchodzi da impuls ludziom, którzy do tej pory nie akceptowali stanu rzeczy, jaki panował w klubie. Pewne układy się skończą, ale jeśli tylko przyjdzie ktoś kompetentny, powstaną inne.

pozdrawiam

Shack
Administrator

#137 Postautor: Shack » 11 sierpnia 2005, o 15:57

Olaboga, może weźmy zagłosujmy na czlowieka niech sie idzie realizować w Sejmie/Senacie zamiast bruzdzić tutaj. On wogole zdaje sobie sprawe, że będzie musiał zaczynać od II ligi ?

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#138 Postautor: Regdal » 11 sierpnia 2005, o 17:33

Shack pisze:Olaboga, może weźmy zagłosujmy na czlowieka niech sie idzie realizować w Sejmie/Senacie zamiast bruzdzić tutaj. On wogole zdaje sobie sprawe, że będzie musiał zaczynać od II ligi ?

No to niech zaczyna,a ty mu w tym nie przeszkadzaj,realizuj siÄ™ w tym,masz fajny aparacik z obiektywem,napewno sie przydasz.

Shack
Administrator

#139 Postautor: Shack » 11 sierpnia 2005, o 17:37

Regdal pisze:No to niech zaczyna,a ty mu w tym nie przeszkadzaj,realizuj siÄ™ w tym,masz fajny aparacik z obiektywem,napewno sie przydasz.

oho mafia klimków też w tym siedzi po uszy :lol:

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#140 Postautor: Regdal » 11 sierpnia 2005, o 18:01

Shack pisze:
Regdal pisze:No to niech zaczyna,a ty mu w tym nie przeszkadzaj,realizuj siÄ™ w tym,masz fajny aparacik z obiektywem,napewno sie przydasz.

oho mafia klimków też w tym siedzi po uszy :lol:

No wiesz,w innym klubie może nie będzie śmiesznych zakazów.

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#142 Postautor: Regdal » 11 sierpnia 2005, o 22:41

Z. Klimek otrzymał kilka wariantów wyjścia z sytuacji łącznie z podpisaniem kontraktu. Ale też źle.

Szkółka ostatnio też otrzymała dwa motocykle żużlowe,ale jakoś ich nie słychać ,żeby zawarczały.

P.S.Skoro byłeś przy tych rozmowach to napisz mi na PW jakie to warianty to ci powiem co o nich myślę.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#143 Postautor: sadychor » 11 sierpnia 2005, o 22:51

Regdal pisze:(...)Skoro byłeś przy tych rozmowach to napisz mi na PW jakie to warianty to ci powiem co o nich myślę.

Panie Regdal, jest Pan pełnomocnikiem R.Klimka :?: Ma Pan na to jakiś papier :?: Chyba nie, bo pisząc to, pokazujesz Pan, że guzik wiesz o ofercie, a mi się wydaje, że to jest sprawa między prawnymi opiekunami R.Klimka i klubem.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#144 Postautor: Regdal » 11 sierpnia 2005, o 22:56

sadychor pisze:
Regdal pisze:(...)Skoro byłeś przy tych rozmowach to napisz mi na PW jakie to warianty to ci powiem co o nich myślę.

Panie Regdal, jest Pan pełnomocnikiem R.Klimka :?: Ma Pan na to jakiś papier :?: Chyba nie, bo pisząc to, pokazujesz Pan, że guzik wiesz o ofercie, a mi się wydaje, że to jest sprawa między prawnymi opiekunami R.Klimka i klubem.

Wydaje mi się ,że twoja dociekliwość sięga zbyta daleko.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#145 Postautor: sadychor » 11 sierpnia 2005, o 23:04

Regdal pisze:Wydaje mi się ,że twoja dociekliwość sięga zbyta daleko.

Mi ta informacja jest do szczęścia niepotrzebna. Tylko uzmysławiam Panu, że jeśli chce Pan się mieszać w relacje między Klimkami i klubem, to powinien Pan mieć do tego pełnomocnictwo, czy to z racji bycia opiekunem lub prawnikiem. Jeżeli Pan takowego nie ma, to najzwyczajniej w świecie nikt z klubu nie ma obowiązku informować Pana o niczym, bo jest Pan tak samo zamieszany w te sprawy jak np.: ja (czyli wcale).
Obrazek

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#146 Postautor: Regdal » 11 sierpnia 2005, o 23:28

sadychor pisze:
Regdal pisze:Wydaje mi się ,że twoja dociekliwość sięga zbyta daleko.

Mi ta informacja jest do szczęścia niepotrzebna. Tylko uzmysławiam Panu, że jeśli chce Pan się mieszać w relacje między Klimkami i klubem, to powinien Pan mieć do tego pełnomocnictwo, czy to z racji bycia opiekunem lub prawnikiem. Jeżeli Pan takowego nie ma, to najzwyczajniej w świecie nikt z klubu nie ma obowiązku informować Pana o niczym, bo jest Pan tak samo zamieszany w te sprawy jak np.: ja (czyli wcale).

Lepiej będzie jak zajmiesz się swoimi problemami,ktoś kiedyś powiedział "im człowiek mniej wie tym dłużej żyje".

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#147 Postautor: sadychor » 11 sierpnia 2005, o 23:46

Regdal pisze:Lepiej będzie jak zajmiesz się swoimi problemami,ktoś kiedyś powiedział "im człowiek mniej wie tym dłużej żyje".

A po co te mądrości i groźby :?: Jeżeli spełnia Pan wymienione przeze mnie wymogi prawne to po co te nerwy :?: Jeśli nie, to przykro mi, ale nic Panu do całej sprawy.
Obrazek

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#148 Postautor: Łoptymista » 11 sierpnia 2005, o 23:57

Regdal pisze:Lepiej będzie jak zajmiesz się swoimi problemami,ktoś kiedyś powiedział "im człowiek mniej wie tym dłużej żyje".

Czytajac takie wpisy, dochodzę do wniosku że niektórzy zbyt dlugo beda męczyć swiat swoja obecnością. Wprawdzie jest on daleki od doskonałości ale na takie pokłady zawiści i zajadłosci chyba sobie nie zasłużył.

Awatar użytkownika
wojtek_78
Szkółkowicz

#149 Postautor: wojtek_78 » 12 sierpnia 2005, o 01:55

Po dzisijszym spotkaniu pusty śmiech mnie ogarnął. Nie wiadomo jakie mają być cele nowego klubu (co głos to zaprzeczenie poprzedniego, lub propozycja niezgodna z obecnym stanem prawa), a dodtakowo liczne grono (7 osób). To nie wróży nic dobrego.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#150 Postautor: mikas » 12 sierpnia 2005, o 08:38

Jak na mój gust(zaznaczam,że to tylko moje przypuszczenia i wnioski z dyskusji na forum) to cel powstania nowego klubu jest jeden. Papa Klimek potrzebuje klubu w którym Rafał zda licencje, więc próbuje stworzyc coś w stylu tego UKS Żaki w którym zdawał licencje podobno wielki talent polskiego żużla Piaszczyński. Swoją drogą to co ten talent pokazuje w lidze czy w zawodach młodzieżowych, podobnie jak wielki drugi talent Szewczykowski (obaj przecież uznawani za zdolniejszych od Rafała Klimka) powinno uświadomic ludziom,że nikt o takich zawodników zabijac sie nie będzie, bo przed nimi jeszcze bardzo bardzo dużo nauki zanim będą przydatni jakiejkolwiek drużynie.
No oczywiście do tego jeszcze pan Wieczorek chce jak zwykle zabłysnąć na mieście ale to już całkiem inna kwestia :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek