Działalność klubu - kłopotów cd....
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Szykuje się gorąca dyskusja więc przenoszę ją do bardziej właściwego tematu (z tego o obcokrajowcu):
Spokojnie, żużel w Lublinie przez ponad 50 lat dawał sobie radę bez Sipmy i nie widzę powodu, żeby to się nagle miało zmienić
Najwyżej za rok będzie się klub nazywał LTŻ albo LSŻ albo jeszcze inne gówno
Tyle ode mnie w tym temacie (przynajmniej na razie
)
Saint pisze:Ziuta 85 pisze:Dla mnie w grę wchodzi tylko i wyłącznieJOONAS
!!!!!! Nikt inny tylko on !!!!!!! No o ile jeszcze bedzie żużel w Lublinie, bo dochodzące mnie wieści z różnych źródeł są niepokojące
![]()
![]()
![]()
![]()
Już nieraz to było poruszane Ziuta...albo coś wiesz i piszesz... albo gdzieś coś słyszałaś i nie piszesz bo dostajesz ostrzeżenie za rozsiewanie plotek... (Bimmer mimo całego szacunku Ciebie też to powinno dotyczyć) .... znowu zaczynaja pojawiać sie jakieś dziwne niedomówienia i powody do plotkowania. Najgorsze jest to, że i Gawrzyk coś tam zaczyna przebąkiwać że jest nienajlepiej ... ale nie podaje żadnych szczegółów. Jak sie powiedziało A należy powiedzieć B a nie "Wiem cos ale nie powiem, bo ja jestem lepiej poinformowany niz wy wszyscy..."
Spokojnie, żużel w Lublinie przez ponad 50 lat dawał sobie radę bez Sipmy i nie widzę powodu, żeby to się nagle miało zmienić
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
To ja może za Ziutę wytłumaczę (choć może nie powinienem
). Wczoraj usłyszała ona w Radiu Lublin coś takiego:"Do Rzeszowa nie pojadą czołowi lubelscy zawodnicy z powodu kłopotów finansowych". Tylko proszę mi tu ostrzeżeń nie wklejać za rozsiewanie plotek, ja tu tylko w roli adwokata koleżanki występuję
Już lepiej panie modzie

Już lepiej panie modzie
Ostatnio zmieniony 9 sierpnia 2005, o 16:05 przez Manitou, łącznie zmieniany 1 raz.
A co to jest jak nie rozsiewanie plotekManitou pisze:Podobno wczoraj usłyszała ona[...] Tylko proszę mi tu ostrzeżeń nie wklejać za rozsiewanie plotek
Manitou - ostrzegam CiÄ™
"Do Rzeszowa nie pojadą czołowi lubelscy zawodnicy
A to my mamy jakichś innych oprócz tych czołowych
1. Dominiczak (o ile nas stać opłacić mu przyjazd z Zielonki
2. Åyko
3. Śmieja bez tłoka
4. Wrona bez sprzętu
5. Michaluk (wierzę, że zda dzisiaj)
6. no i tu już nie mam pojęcia kto jeszcze
PS. Już lepiej
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Nie wiem czy taki zły...
Znam kilku Panów których raziła postać obecnego Prezesa i dlatego nie chcieli wspierać speedway'a.
Nie martw się, dobrze będzie. Moim zdaniem to, że Prezes odchodzi da impuls ludziom, którzy do tej pory nie akceptowali stanu rzeczy, jaki panował w klubie. Pewne układy się skończą, ale jeśli tylko przyjdzie ktoś kompetentny, powstaną inne.
pozdrawiam
Znam kilku Panów których raziła postać obecnego Prezesa i dlatego nie chcieli wspierać speedway'a.
Nie martw się, dobrze będzie. Moim zdaniem to, że Prezes odchodzi da impuls ludziom, którzy do tej pory nie akceptowali stanu rzeczy, jaki panował w klubie. Pewne układy się skończą, ale jeśli tylko przyjdzie ktoś kompetentny, powstaną inne.
pozdrawiam
Shack pisze:Olaboga, może weźmy zagłosujmy na czlowieka niech sie idzie realizować w Sejmie/Senacie zamiast bruzdzić tutaj. On wogole zdaje sobie sprawe, że będzie musiał zaczynać od II ligi ?
No to niech zaczyna,a ty mu w tym nie przeszkadzaj,realizuj siÄ™ w tym,masz fajny aparacik z obiektywem,napewno sie przydasz.
Z. Klimek otrzymał kilka wariantów wyjścia z sytuacji łącznie z podpisaniem kontraktu. Ale też źle.
Szkółka ostatnio też otrzymała dwa motocykle żużlowe,ale jakoś ich nie słychać ,żeby zawarczały.
P.S.Skoro byłeś przy tych rozmowach to napisz mi na PW jakie to warianty to ci powiem co o nich myślę.
Regdal pisze:(...)Skoro byłeś przy tych rozmowach to napisz mi na PW jakie to warianty to ci powiem co o nich myślę.
Panie Regdal, jest Pan pełnomocnikiem R.Klimka
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
sadychor pisze:Regdal pisze:(...)Skoro byłeś przy tych rozmowach to napisz mi na PW jakie to warianty to ci powiem co o nich myślę.
Panie Regdal, jest Pan pełnomocnikiem R.KlimkaMa Pan na to jakiś papier
Chyba nie, bo pisząc to, pokazujesz Pan, że guzik wiesz o ofercie, a mi się wydaje, że to jest sprawa między prawnymi opiekunami R.Klimka i klubem.
Wydaje mi się ,że twoja dociekliwość sięga zbyta daleko.
Regdal pisze:Wydaje mi się ,że twoja dociekliwość sięga zbyta daleko.
Mi ta informacja jest do szczęścia niepotrzebna. Tylko uzmysławiam Panu, że jeśli chce Pan się mieszać w relacje między Klimkami i klubem, to powinien Pan mieć do tego pełnomocnictwo, czy to z racji bycia opiekunem lub prawnikiem. Jeżeli Pan takowego nie ma, to najzwyczajniej w świecie nikt z klubu nie ma obowiązku informować Pana o niczym, bo jest Pan tak samo zamieszany w te sprawy jak np.: ja (czyli wcale).
sadychor pisze:Regdal pisze:Wydaje mi się ,że twoja dociekliwość sięga zbyta daleko.
Mi ta informacja jest do szczęścia niepotrzebna. Tylko uzmysławiam Panu, że jeśli chce Pan się mieszać w relacje między Klimkami i klubem, to powinien Pan mieć do tego pełnomocnictwo, czy to z racji bycia opiekunem lub prawnikiem. Jeżeli Pan takowego nie ma, to najzwyczajniej w świecie nikt z klubu nie ma obowiązku informować Pana o niczym, bo jest Pan tak samo zamieszany w te sprawy jak np.: ja (czyli wcale).
Lepiej będzie jak zajmiesz się swoimi problemami,ktoś kiedyś powiedział "im człowiek mniej wie tym dłużej żyje".
Regdal pisze:Lepiej będzie jak zajmiesz się swoimi problemami,ktoś kiedyś powiedział "im człowiek mniej wie tym dłużej żyje".
A po co te mądrości i groźby
- Łoptymista
- Trener
Regdal pisze:Lepiej będzie jak zajmiesz się swoimi problemami,ktoś kiedyś powiedział "im człowiek mniej wie tym dłużej żyje".
Czytajac takie wpisy, dochodzę do wniosku że niektórzy zbyt dlugo beda męczyć swiat swoja obecnością. Wprawdzie jest on daleki od doskonałości ale na takie pokłady zawiści i zajadłosci chyba sobie nie zasłużył.
Jak na mój gust(zaznaczam,że to tylko moje przypuszczenia i wnioski z dyskusji na forum) to cel powstania nowego klubu jest jeden. Papa Klimek potrzebuje klubu w którym Rafał zda licencje, więc próbuje stworzyc coś w stylu tego UKS Żaki w którym zdawał licencje podobno wielki talent polskiego żużla Piaszczyński. Swoją drogą to co ten talent pokazuje w lidze czy w zawodach młodzieżowych, podobnie jak wielki drugi talent Szewczykowski (obaj przecież uznawani za zdolniejszych od Rafała Klimka) powinno uświadomic ludziom,że nikt o takich zawodników zabijac sie nie będzie, bo przed nimi jeszcze bardzo bardzo dużo nauki zanim będą przydatni jakiejkolwiek drużynie.
No oczywiście do tego jeszcze pan Wieczorek chce jak zwykle zabłysnąć na mieście ale to już całkiem inna kwestia
No oczywiście do tego jeszcze pan Wieczorek chce jak zwykle zabłysnąć na mieście ale to już całkiem inna kwestia