Szkółka

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Sober
Senior

#326 Postautor: Sober » 9 sierpnia 2005, o 16:14

Ja wiem narazie tylko, ze Piekarski, Balinski jr. i Swierczek zdali, a Czerwinski, Formela i Kolodziejczyk niestety nie...

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#327 Postautor: Fork » 9 sierpnia 2005, o 16:29

Manback pisze:Ja wiem narazie tylko, ze Piekarski, Balinski jr. i Swierczek zdali, a Czerwinski, Formela i Kolodziejczyk niestety nie...

Skad masz takie wiadomosci ?? :?
Jezeli wiesz o nich dlaczego nie wiesz o ... Macku ??
trening czyni mistrza.

Sober
Senior

#328 Postautor: Sober » 9 sierpnia 2005, o 16:30

Fork pisze:
Manback pisze:Ja wiem narazie tylko, ze Piekarski, Balinski jr. i Swierczek zdali, a Czerwinski, Formela i Kolodziejczyk niestety nie...

Skad masz takie wiadomosci ?? :?
Jezeli wiesz o nich dlaczego nie wiesz o ... Macku ??

Od znajomego, a ten z kolei tylko tyle sie dowiedzial

Awatar użytkownika
papi
Trener

#329 Postautor: papi » 9 sierpnia 2005, o 16:38

Manitou pisze:
Kilok pisze: Podobno zdało 9 z 20 adeptów :?
meesha widzisz to :?: :shock: :wink:
A tak poważnie to egzaminy zaczęły się o 10:00 więc już pewnie po ptakach. Nie ma nikt kontaktu z "ostatnią nadzieją białych" :?: Zdał czy mu się tylko zdawało.... :?: [/b]

Jak dla mnie to od ładnych paru lat ostatnią nadzieją białych był Krzysiek Wrona. Czarni na czele z Lindbäckiem są w natarciu, ale ja konsekwentnie wierze, że w koncu pech go ominie i pokaże co naprawde potrafi :wink: A Maciek podobno nie zdał :evil: :evil:
dumbli w temacie o działalności klubu pisze:No to robi się rzadko, bo Michaluk nie zdał dzisiaj i podobno jeszcze złamał rękę w nadgarstku.

dumbli
Szkółkowicz

#330 Postautor: dumbli » 9 sierpnia 2005, o 16:42

Maciek na wczorajszym treningu złamał rękę w nadgarstku. Dzisiaj jednak zdjął gips i wystartował. Niestety, zabrakło mu 0,5 sekundy w jeżdzie na czas bo na 4 kólku ręce zaczęły puszczać. Szkoda ale chwała za hart ducha - będą z niego ludzie.

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#331 Postautor: Prymus » 9 sierpnia 2005, o 19:14

Szkoda szkoda, ale rzeczywiscie naleza sie slowa uznania i otuchy za nieustępliwość Maćku!

Powodzenia następnym razem!

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#332 Postautor: Regdal » 9 sierpnia 2005, o 21:38

Maciek ma szansę zostać wartościowym zawodnikiem,ale przed nim jeszcze sporo,sporo pracy.Szkoda że nie zdał za pierwszym podejściem.

Piotrbaz

#333 Postautor: Piotrbaz » 10 sierpnia 2005, o 10:27

dziwi mnie tylko jak jednego dnia mozna złamać sobie ręke a drugiego jechac na żużlu ;]

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#334 Postautor: Maciek » 10 sierpnia 2005, o 10:41

Piotrbaz pisze:dziwi mnie tylko jak jednego dnia mozna złamać sobie ręke a drugiego jechac na żużlu ;]

to moze ja Ci to wytłumacze co?? w poniedzialek pod koniec zaczeło sie sciganie pod tasma stanąlem z Zielonką:/ bylo ciasno w pierwszym luku przepychanie i ja zlapalem gdzies koleine i wyrzucilo mnie przez kirownice:/ zaraz do szpitala chirurg nastawil bo mam złamaną kość nadgarstka i wyskoczyla lapa ze stawu. We wtorek mialaem podjac decyzje kazdy odtradzal zebym nie jechal no ale chyba nie po to pojechale,m do czestochowy zeby zaraz wrocic sciagnalem gips zamroziem reke i na motor. udało sie przejechac te 4kółka ale reka juz mdlala i niestety zabraklo jedyne pół sek. we wrzesniu postaram sie zdac. pozdro. :(
Obrazek
Obrazek
Obrazek

wojteko
Senior

#335 Postautor: wojteko » 10 sierpnia 2005, o 10:50

Maciek pisze:......We wtorek mialaem podjac decyzje kazdy odtradzal zebym nie jechal no ale chyba nie po to pojechale,m do czestochowy zeby zaraz wrocic sciagnalem gips zamroziem reke i na motor. udało sie przejechac te 4kółka ale reka juz mdlala i niestety zabraklo jedyne pół sek. we wrzesniu postaram sie zdac. pozdro. :(

Maciek jestes twardy facet :!: trzymam za Ciebie kciuki,pzdr i zycze szybkiego powrotu do zrowia :wink: wojteko

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#336 Postautor: Dobromir » 10 sierpnia 2005, o 12:19

RESPECT

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#337 Postautor: Fork » 10 sierpnia 2005, o 20:08

Maciek pisze:
to moze ja Ci to wytłumacze co?? w poniedzialek pod koniec zaczeło sie sciganie pod tasma stanąlem z Zielonką:/ bylo ciasno w pierwszym luku przepychanie i ja zlapalem gdzies koleine i wyrzucilo mnie przez kirownice:/ zaraz do szpitala chirurg nastawil bo mam złamaną kość nadgarstka i wyskoczyla lapa ze stawu. We wtorek mialaem podjac decyzje kazdy odtradzal zebym nie jechal no ale chyba nie po to pojechale,m do czestochowy zeby zaraz wrocic sciagnalem gips zamroziem reke i na motor. udało sie przejechac te 4kółka ale reka juz mdlala i niestety zabraklo jedyne pół sek. we wrzesniu postaram sie zdac. pozdro. :(

Wspolczuje Ci serdecznie... Taki pech...
No coz trzeba jechac dalej.
Zycze szybkiego powrotu do zdrowia i ... Pomyslnego przejscia egzaminu we Wrzesniu.
Pozdrawiam.
trening czyni mistrza.

djrafix

#338 Postautor: djrafix » 10 sierpnia 2005, o 21:49

Maciek pisze:
Piotrbaz pisze:dziwi mnie tylko jak jednego dnia mozna złamać sobie ręke a drugiego jechac na żużlu ;]

Ja też Ci Maćku :lol: życze wszystkiego najlepszgo!
Wracaj szybko do zdrowia i na tor !.
Abyś we wrześniu zdał razem Z Karolem bez problemu licencje!. :wink:
Pozdrawiam!!. :wink:
=>rAfIx:)<=

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#339 Postautor: Fork » 11 sierpnia 2005, o 10:47

Wiem ze moze odbiegam od tematu ale ciekawi mnie avatar Rafala Klimka :)
Czyzby to byl on na torze w Czestochowie ??
trening czyni mistrza.

Siwek Patataj

#340 Postautor: Siwek Patataj » 11 sierpnia 2005, o 13:32

...
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2005, o 04:18 przez Siwek Patataj, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#341 Postautor: Łoptymista » 11 sierpnia 2005, o 13:38

ex-lucki73 pisze:Żegnam Państwa, miło było niektórych z Was poznać, także osobiście. Ten klub do farsa.

pozdrwiam
lucki73

No co jest grane? Przestajesz pisać?????????

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#342 Postautor: Apocalips » 11 sierpnia 2005, o 14:47

ex-lucki73 pisze:Żegnam Państwa, miło było niektórych z Was poznać, także osobiście. Ten klub do farsa.

pozdrwiam
lucki73

Człowieku albo zacznij normalnie pisać albo wogóle przestań. Ośmieszyłeś się to albo odejdź z twarzą albo przyznaj się do błędu. Nie jesteś pępkiem świata i nikt nie będzie rozpaczał za Twoim odejściem, a zachowujesz się tak jakbyśmy mieli składać Ci pokłony o wielki znawco żużla na pożegnanie.

Żegnam Pana i pozdrawiam.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#343 Postautor: Manitou » 11 sierpnia 2005, o 18:12

Co to się dzieje?? Klimakterium jakieś przechodzicie czy co?? harry odchodzi, lucki73 odchodzi...moje życie już nigdy nie będzie takie samo :cry: :cry: :cry:

djrafix

#344 Postautor: djrafix » 11 sierpnia 2005, o 19:47

Fork pisze:Wiem ze moze odbiegam od tematu ale ciekawi mnie avatar Rafala Klimka :)

tak! :mrgreen:
To jest Adam Pietraszko na torze w Czestochowie :wink:
=>rAfIx:)<=

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#345 Postautor: Regdal » 11 sierpnia 2005, o 22:14

djrafix pisze:
Fork pisze:Wiem ze moze odbiegam od tematu ale ciekawi mnie avatar Rafala Klimka :)

tak! :mrgreen:
To jest Adam Pietraszko na torze w Czestochowie :wink:

I to jest dowód dla tych ,którzy nie wierzą ,że Adam trenuje na torze w Częstochowie.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#346 Postautor: sadychor » 11 sierpnia 2005, o 22:27

Regdal pisze:I to jest dowód dla tych ,którzy nie wierzą ,że Adam trenuje na torze w Częstochowie.

Teraz jest za późno, ale i tak poprosiłbym fotke z toru z Piły z ostro trenującym Frankowem. Koronny dowód, nie ma co....
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#347 Postautor: Regdal » 11 sierpnia 2005, o 22:53

W Pile akurat nie byłem,mogę zaświadczyć,że Adam w Częstochowie trenował dość często,gdyż byłem tego świadkiem,mam nawet więcej fotek jesli cię to interesuje.

sobek

#348 Postautor: sobek » 18 sierpnia 2005, o 09:23

Oto post z rzeszowskiego forum
Ja byłem dzis na treningu o 11 ,który zacząl sie kolo 12,30 Evil or Very Mad bo karetki nie było.Trenowali Ciapek Tomek Dawid Pawel młodziki a takze Slaczka Wilk i Rafal Klimek z Lublina brakowalo jedynie Sledzia i Barna który byl na treningu ale mial wczoraj urodzinki i wiadomo nie bedzie sie dzis wysilal Wink .Najlepiej wychodzil spod tasmy Ciapek i tez on wszystko wygrywal,zas Tomek musial uznac 2 razy wyzszosc Wilka.Miejmy nadzieje ze Tomek wróci do pełni sił bo dzis lekko utykal i widac ze ma jescze male problemy Bardzo dobre wrazenie zostawil po sobie Klimek ,kóty na "pełnym gazie" jak prawdziwy wyjadacz pokonywal łuki.Naprawde z tego chłopaka bedzie Wielki pozytek.Jak na 15 lat to jest MŁODA PEREŁKA tylko wystarczy ja oszlifowac Wink

Jak z tego widać Klimka też zabierają. To w takim razie kto zostanie w Lublinie?
Mam nadzieje ze ten Klimek zapłacił za możliwość trenowania z renomowaną drużyną Very Happy. Nie ma nic za darmo, chyba ze chce on przejść do naszej szkółki w sumie mu się nie dziwię, w Lublinie kompletny brak perspektyw... Wink

Shack
Administrator

#350 Postautor: Shack » 18 sierpnia 2005, o 11:48

Przecież już ktoś pisał, że wszystkie koncepcje Klimkom zostały przestawione, nawet te które oni sami sobie wymyslili. I co z tego wyszło ?