Polska zwycięzcą DPŚ 2005!!
-
Speedway Fan
- Senior
nasi zmiażdżyli dziś przeciwnikow niczym walec nie pozostawiając wątpliwości kto zasługuje na ten finał. Australijczycy co prawda osłabieni brakiem Crumpa, ale przypuszczam, że i on by tu zbyt wiele nie pomógł. W sobote będziemy faworytem i kazdy wynik inny od złota będzie chyba porażką. Naprawde nasi żużlowcy zasługują na niego. Dziś każdy zawodnik zdobył co najmniej 10 punktów. Hampel 10, Holta 12, Gollob 14, Protas 12, Walasek 15
Greg był prawdziwym bohaterem zawodów. Wszedł do drużyny jako rezerwowy i wygrał wszystkie swoje biegi, oby tak w finale. Troche słabsza jazda Hampela (czy Hampla
), szczególnie pod koniec zawodow, ale wierze że do finału będzie znowu dobrze 
Baraż pikny, zupełnie jak nie na wrocławskim torze plus niesamowity Walasek. Kilka biegów naprawdę wpadało w oko. Do tego ten komentarz
Boki zrywać. Jak to było
"siÄ™ potrykali"
A tak towarzysko-kto z obecnych w TQ popiera opinię jasia, że zostałem mistrzem wieczoru taniej bajery-argumenty proszę
Po stronie strat umieszczam zapalniczke meeshy, która się spsuła akurat w moich, niczemu winnych dłoniach
Do boju Polsko, w sobotÄ™ wio po medal
A tak towarzysko-kto z obecnych w TQ popiera opinię jasia, że zostałem mistrzem wieczoru taniej bajery-argumenty proszę
Do boju Polsko, w sobotÄ™ wio po medal
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
sadychor pisze:.....A tak towarzysko-kto z obecnych w TQ popiera opinię jasia, że zostałem mistrzem wieczoru taniej bajery-argumenty proszę
Ja to bym stawial na mikasa i gonziaka jako bajeranci wieczoru
Tak Wojtek,tylko po co mielibyśmy bajerować skoro one od dawna już są zbajerowane
a Gonzo miał poprostu niespodziankę z powodu wcześniejszego o prawie miesiąc powrotu z zagranicy jego kobiety i dlatego tak dziwnie razem wyglądali po długim rozstaniu i niespodziewanym powrocie
Sadychor w tym przymałym sweterku koleżanki wyglądałeś pięknie
To jest mój argument za tym,że wczoraj w bajerowaniu nie miałes sobie równych
Szczegolnie że tylko Ty wczoraj oddawałes się temu zajęciu
Jakbym był z poza Fan Klubu to bym po tych wpisach chyba odniósł wrażenie ze u nas to jakies same chamy podrywacze są
A oprócz Coopera i Grzesiecka
to chyba wszyscy w miare normalni i raczej sie nie ślinią do każdej spotkanej kobiety
Ja jak zwykle w tym roku zawodów DPS nie obejrzałem do konca, ale może finał już w całości zobacze i nikt mi nie będzie wreszcie przeszkadzał
Co do samych zawodów, to do mniej wiecej 10 biegu (tyle wczoraj obejrzałem
) niewiele się działo na torze i raczej wiało nudą. Być może potem sie zawody rozkręciły ale tego już mi nie było dane zobaczyć
Komentatorzy oczywiście jak zwykle też byli super
P.S. Kobieta nas w darta ograła co uważam za największa porażke wczorajszego wieczoru
P.P.S. Andmaz wypraszam sobie tego pantoflarza
Sadychor w tym przymałym sweterku koleżanki wyglądałeś pięknie
Jakbym był z poza Fan Klubu to bym po tych wpisach chyba odniósł wrażenie ze u nas to jakies same chamy podrywacze są
Ja jak zwykle w tym roku zawodów DPS nie obejrzałem do konca, ale może finał już w całości zobacze i nikt mi nie będzie wreszcie przeszkadzał
Co do samych zawodów, to do mniej wiecej 10 biegu (tyle wczoraj obejrzałem
Komentatorzy oczywiście jak zwykle też byli super
P.S. Kobieta nas w darta ograła co uważam za największa porażke wczorajszego wieczoru
P.P.S. Andmaz wypraszam sobie tego pantoflarza
wynik dzisiejszego finału mówi sam za siebie. Polska 62, Szwecja 34, Dania 31, W. Brytania 27. Do 10 biegu było ciekawie, ale później nastąpił przełom i nasi zawodnicy powiększali przewage z biegu na bieg, aż osiągnęła tak ogromnych rozmiarów. Polakom należą się olbrzymie brawa, mimo, że w każdym biegu startował tylko 1 z nich naprawde byli drużyną. W mediach spekulowano czy Holta i Kasprzak to dobry pomysł, jakim Gollob będzie kapitanem w grupie - Protasiewicz, Hampel, Walasek gdy wiadomo, że ci zawodnicy raczej nie przepadają za liderem naszej drużyny. Ważne że udało się, zawodnicy odepchneli na bok wszelkie animozje i po 4 latach przerwy znów wywalczyli zloty medal. Po raz drugi kazdy z naszych zdobył minimum 10 punktów. Wyrównana kadra była naszym mocnym punktem, oby za rok było podobnie 
wojtek_78 pisze:papi pisze:wynik dzisiejszego finału mówi sam za siebie. Polska 62, Szwecja 34, Dania 31, W. Brytania 27.
Polska??? Nie odbierajmy zasług poddanemu króla Haralda V Rune Holcie. Jakby nie patrzeć 20 % sukcesu zawdzięczamy Nowegii.
Wojtek nie czepiaj sie, poza tym szwedzkie srebro tez nie jest 100% czyste bo pomogł im brazylijczyk, który w zasdzie za piłką powinien biegać a nie na motorze szaleć

Kiry pisze:wojtek_78 pisze:papi pisze:wynik dzisiejszego finału mówi sam za siebie. Polska 62, Szwecja 34, Dania 31, W. Brytania 27.
Polska??? Nie odbierajmy zasług poddanemu króla Haralda V Rune Holcie. Jakby nie patrzeć 20 % sukcesu zawdzięczamy Nowegii.
Wojtek nie czepiaj sie, poza tym szwedzkie srebro tez nie jest 100% czyste bo pomogł im brazylijczyk, który w zasdzie za piłką powinien biegać a nie na motorze szaleć
Obrazek
Nie można porównywać sytuacji Lindbacka i Holty. Pierwszy został Szwedem, rzec można nie z własnej woli i w sumie wszystko zawdzięcza Szwecji. Holta polakiem został tylko i wyłącznie z miłości do banknotów z wizerunkami prezydentów USA (ew. królów Polski) i dla wygody polskich działaczy.
wojtek_78 pisze:Nie można porównywać sytuacji Lindbacka i Holty. Pierwszy został Szwedem, rzec można nie z własnej woli i w sumie wszystko zawdzięcza Szwecji. Holta polakiem został tylko i wyłącznie z miłości do banknotów z wizerunkami prezydentów USA (ew. królów Polski) i dla wygody polskich działaczy.
Coś taki śmiertelnie poważny
PS kup mi program prosze
Wojtek, nie szukaj dziury w calym. Zamiast Holty moglby pojechac chocby i Franek i wtedy tez bylibysmy mistrzami swiata, tyle, ze zamiast miec 62 punkty, mielibysmy cos kolo 50 i zawody bylyby bardziej na styku. 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- jas
- Senior
- Kontakt:
Cooper pisze:Wojtek, nie szukaj dziury w calym. Zamiast Holty moglby pojechac chocby i Franek i wtedy tez bylibysmy mistrzami swiata, tyle, ze zamiast miec 62 punkty, mielibysmy cos kolo 50 i zawody bylyby bardziej na styku.
dokladnie, dlatego nie mam pojecia po jaka cholere do reprezentacji wzieto Holte
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
O, Jasiu widzę, że przeszedłeś duchową przemianę od eliminacji do finału DPŚjas pisze:[...]chociaz jego postawa w calym turnieju mi sie podobala.
Nie wierzÄ™ w to co czytam
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- jas
- Senior
- Kontakt:
bo jezdzil fajnie, tylko po co? Coop ma racje, nawet z Frankiem (
) zdobylisbysmy zloto. trzeba bylo powolac Kolodzieja, Miedzina, mlodego Rempale zeby sie uczyli. ale trudno zebym w biegu, w ktorym jedzie Holta w barwach Polski, kibicowal jego rywalom.
a tak Holta walczy o dzikusa na przyloroczne GP, w ktorym wystapi (w przypadku dostania) jako...Norweg
a tak Holta walczy o dzikusa na przyloroczne GP, w ktorym wystapi (w przypadku dostania) jako...Norweg
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!