PS. Jedno co mi sie rzuciło w oczy to egoistyczna jazda Karlssona. Kiedy jeździł u nas zdobywał dużo punktów, ale często go krytykowałem, że nigdy nie spoglądał sie na kolege z pary. Rok wcześniej Lee przyzwyczail nas, że zawsze stara sie pomagać kolegom na torze, tymczasem Karlsson wprost przeciwnie. Wygrywa start i jedzie do mety wogle nie ogladając się za siebie. W 11 biegu wyszedł z Brucheiserem na 5:1, ale oczywiscie pozostawil go samego i Grzesiek Knapp wyprzedził juniora Intaru
Żużel w TV
Niedawno skończyła sie transmisja z meczu Ostrów-Grudziądz. Po tym meczu trudno o optymizm przed zbliżającym się spotkaniem, zawodnicy Intaru mają świtnie spasowany sprzęt, jeżdzą bardzo dobrze i jak wspomnialem w temacie dotyczącym meczu - ich sklad jest bardzo wyrownany. Natomiast Grudziądz jest słaby. Jeśli tak beda jeździć w meczu z nami to jestem przekonany, że mozna tam nawiązać walke, mimo iż GTŻ bedzie startować u siebie
A z Ostrowem
Do tej pory byłem umiarkowanym optymistą, ale po tym co zobaczylem chyba mi przeszlo
PS. Jedno co mi sie rzuciło w oczy to egoistyczna jazda Karlssona. Kiedy jeździł u nas zdobywał dużo punktów, ale często go krytykowałem, że nigdy nie spoglądał sie na kolege z pary. Rok wcześniej Lee przyzwyczail nas, że zawsze stara sie pomagać kolegom na torze, tymczasem Karlsson wprost przeciwnie. Wygrywa start i jedzie do mety wogle nie ogladając się za siebie. W 11 biegu wyszedł z Brucheiserem na 5:1, ale oczywiscie pozostawil go samego i Grzesiek Knapp wyprzedził juniora Intaru
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Rzeczywiscie:) 19.07Smirnek pisze:Koper pisze:Jutro(wtorek,12.07) 18:35 zuzel na Tele5.
Cofnąłeś się w czasie że jutro masz 12![]()
http://www.tele5.pl/zz/program.php?dzien=2005-07-19
JERZY MORDEL W DRUZYNOWYM PUCHARZE SWIATA!! ??
tak to prawda! - takie wrazenie mozna bylo odniesc ogladajac wczorajszy sport na tvp1
Gdy mowili o DPS ukazalo sie zdjecie JERZEGO MORDELA!!
dla zainteresowanych podaje linka: Sport 02 sierpnia 2005
Tego to sie po Jurku nie spodziewalem ;]
tak to prawda! - takie wrazenie mozna bylo odniesc ogladajac wczorajszy sport na tvp1
Gdy mowili o DPS ukazalo sie zdjecie JERZEGO MORDELA!!
dla zainteresowanych podaje linka: Sport 02 sierpnia 2005
Tego to sie po Jurku nie spodziewalem ;]
No ja to tam widzę nawet dwóch zawodników z koziołkiem. Choć słaba jakość obrazu nie pozwala mi stwierdzić kto jedzie w czerwonym kasku
Może to Peter Karlsson (jego obecność na tym zdjęciu przynajmniej byłaby sensowna w kontekście SWC

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Speedway Fan
- Senior
-
sledzio
TÅ» Lublin - KSÅ» Krosno [TV Puls]
Trzeba się śpieszyć: limit transferu 15GB
Trzeba się śpieszyć: limit transferu 15GB