patryk kilar pisze:Znow panuje taki optymizn jak przed rokiem...
Gdzie? Poza Twoim avatarem
Manback pisze:6.Dominiczak - mimo wszystko bym zostawil. Walczylby o miejsce ze Smieja i Wrona.
Manback pisze:Panom: Pietraszko, Franków i Jensen należy podziękować, bo to cienizna jakiej nie było w Lublinie dawno.
boxing pisze:Drugi obco moze "zluzowac" takich jezdzcow jak Krzyzaniak, Robacki czy coraz starszy Drabik...
Fork pisze:Ej mam pomysl to moze porozmawiajmy co bedzie za 5 lat![]()
Jeszcze sezon sie nie skonczyl !!!
patryk kilar pisze:Co do Frankowa to sie zgodze, ale w przypadku Focusa to bym podyskutowal. Poczatek sezonu mial przeciez bardzo dobry i calkiem dobrze sobie radzil u nas. W meczu z Krosnem tez pokazal sie z dobrej strony, a pamietac trzeba jego bardzoooooo przecietny wystep z Opolem. Jak sie odpowiednio dopasuje do toru, to jest groznym zawodnikiem, wiec ja widzialbym go w skladzie za rok.
Geest pisze:Staszek,Trumiński, Richardson? - jeśli chodzi o transfery, to na więcej nie liczę.
Zaratustra pisze:Z kolei ciekawym zawodnikiem byłby według mnie Osumek. Jeżeli by mu dać pojeździć to mogliby być z niego "nieźli ludzie", pozdr.
grzesieck pisze:3,3,3,3,3,3 - 18... baaaardzo przecietnie
jamaraR1 pisze:to kiedy wy chcecie zacząć myśleć o nowym sezonie
m.a.c.i.e.k.s pisze:Mi nie bardzo sie widzi skład papiego. Dwóch obcokrajowców, takich jak Joonas i Lee na pewno nie wytrzymał by nasz budżet
Dobromir pisze:Zakontraktowanie Richardsona na przyszły sezon może okazac sie bardzo ciężkie bo prawdopodobnie ZKŻ poleci więc po co będą mieli szukać dobrego obco na 1 lige skoro mają już go w składzie wystarczy że z nimi przedłuży...
Gelo pisze:. Na pozycji obco - oczywiscie Peter - nie żaden Lee. Moja propozycja na dziś:
1. Piszcz, 2. Staszek/Pietraszko, 3. Śledź, 4. Trumiński/Knapp, 5. Karlsson, 6. Kępa, 7. Klimek
Drugi obco - na słabszych rywali - Joonas. Pytanie co z Jeleniewskim - zupełnie nie rozumiem, jak można widziećJelenia w składzie i chcieć pozbyć się Pietraszki. Dla mnie Jeleniewski to żaden żużlowiec. Niech się nauczy jeździc regularnie i na wyjazdach, zamiast cwiczyć jazdę na jednym kole - wtedy zmienię zdanie. A tymczasem - puszczałbym go tylko w Lublinie.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]