Stadion przy Al.Zygmuntowskich 5

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Snys
Zawodowiec

#451 Postautor: Snys » 24 lipca 2005, o 12:08

sebastianov pisze:a czy ktos wie czy majÄ…zamiar zrobic wiecej krzeselek??
pozrawiam

Gadałem z człeniem na stadionie i powiedział że JESLI COS ZOSTANIE to zamontują.
Jak byłem to założonych było cos ponad 1500 czyli dwa sektory, i ja osobiscie wczesniej słyszałem ze tylko tyle a byc....

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#452 Postautor: Cz@rek » 24 lipca 2005, o 13:29

Gdyby ktos z głową montował te krzesełka to napewno by ich zostało na inne sektory.
Zobaczcie ze nawet zostały zamontowane za banerami reklamowymi :!: :shock:
Więc ostatnie 2 może nawet 3 rzędy to kasa wyrzucona w błoto :!: Brak zastosowania nawet
na meczach kopanej.

Awatar użytkownika
zdzisio
Kontakt:

#453 Postautor: zdzisio » 24 lipca 2005, o 22:40

A moze te ostatnie trzy zedy od dolu so poto zeby je mozna bylo wyrwac i nimi zucac :lol: zreszta niewiadomo poco tak nisko robic przeciez i tak tam nikt nie siedzi
Ostatnio zmieniony 24 lipca 2005, o 23:20 przez zdzisio, łącznie zmieniany 1 raz.

portek

#454 Postautor: portek » 24 lipca 2005, o 22:47

dj.hwdp pisze:A moze te ostatnie trzy zedy od dolu so poto zeby je mozna bylo wyrwac i nimi zucac:lol: zreszta niewiadomo poco tak nisko robic przeciez i tak tam nikt nie siedzi

Są i niech zostaną :!: Prawda nikt tam siedziec nie będzie ale bez nich to by głupi wyglądało. Krzesełka nie są po to żeby je wyrywać i nimi rzucac :!: Jak są to niech będą i niech nikt nie próbuje ich wyrywać...doceńmy to że coś na tym stadionie sie dzieje i że są wogóle te krzesełka...kiedyś pewnie będzie jeszcze więcej. Po co niszczyć swój stadion :?:

Snys
Zawodowiec

#455 Postautor: Snys » 24 lipca 2005, o 22:59

Ja z kolei słyszałem :wink: że taki jest wymog i nie mogli ominąć dolnych rzedów...no ale nie wiem...

Awatar użytkownika
wojtek_78
Szkółkowicz

#456 Postautor: wojtek_78 » 25 lipca 2005, o 19:15

Zamontowanie krzesełek na ruinie zwanej stadionem jest poronionym pomysłem. Dla mnie jest to sytuacja, którą można porównać do pudrowania syfa w miejsce kompleksowego leczenia. Wystarczyć popatrzeć w jak równe rzędy i szeregi układają się krzesełka. Była kiedyś taka reklama chipsów - faluj z ruffles.

Awatar użytkownika
piotrek2004

#457 Postautor: piotrek2004 » 29 lipca 2005, o 17:15

wojtek_78 pisze:Zamontowanie krzesełek na ruinie zwanej stadionem jest poronionym pomysłem. Dla mnie jest to sytuacja, którą można porównać do pudrowania syfa w miejsce kompleksowego leczenia. Wystarczyć popatrzeć w jak równe rzędy i szeregi układają się krzesełka. Była kiedyś taka reklama chipsów - faluj z ruffles.

Wam to nic nieodpowiada!!!! niema krzesełek zle sa jeszcze gorzej... Ciesz sie ze cos drgneło i niemusisz siedziec na gazecie lub betonie.
<MOTOR LUBLIN>

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#458 Postautor: dannie » 29 lipca 2005, o 17:24

Wam to nic nieodpowiada!!!! niema krzesełek zle sa jeszcze gorzej... Ciesz sie ze cos drgneło i niemusisz siedziec na gazecie lub betonie.

nie odpowiada nam ludzka głupota... polska mentalonosc robienia czegos "na odwal" i pozniejszego poprawiania tego po 10 razy. cos co mozna by zrobic raz a porzadnie robi sie bez zadnego pomyslu. co z tego, ze bedziemy mieli krzeselka na dwa mecze tego sezonu jak nam sie w zimie trybuna zapadnie?! ehh...

jak to mowiÄ… niektorzy: "lepsze to niz nic", ale stosowanie tego powiedzenia w Polsce powinnio byc zakazane...
Obrazek

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#459 Postautor: kilar » 29 lipca 2005, o 18:11

Zamiast odrazu wziasc sie za caly stadion, to nie, bedzie tak odnawiany malymi kroczkami. A tu sie kawalek plotu pomaluje, w kiblu sie papier kupi i nastepne inwestycje dopiero za rok, bo juz jest troche odnowiony i to wystarczy narazie :shock: :roll:. Rownie dobrze to zamiast tych krzeselek moznaby kupic 3 glosniki i kilka zaroweczek do tablicy swietlnej, a reszte $$$ zainwestowac w nowy parasol przy barze.
Ale tak to jest jak nie ma pieniedzy na wybudowanie od podstaw nowego stadionu, to sie remontuje stare badziewie. Z kazdym rokiem trzeba bedzie i tak wiecej pieniedzy wkladac w stary i za kilka lat wyjdzie, ze lepiej byloby wybudowac nowy, bo utrzymanie starego sie poprostu nie oplaca.

Pozdro

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#460 Postautor: Lublin_Fan » 29 lipca 2005, o 19:36

Całe szczęscie, że w tym roku kończy się budowa hali na Globusie. Może wreszcie strumień pieniędzy zostanie skierowany na Al. Zygmuntowske...

Pozdr.

go!
Trener

#461 Postautor: go! » 30 lipca 2005, o 02:18

Lublin_Fan pisze:Całe szczęscie, że w tym roku kończy się budowa hali na Globusie. Może wreszcie strumień pieniędzy zostanie skierowany na Al. Zygmuntowske...

Nie licz na to....
Co innego nowa /droga/słomiana inwewstycja, co innego nawet dot. hali Mosir, a co innego ruina na której miejscu nic nie powstanie innego.

PS. A teraz niech się śmieją wszyscy, którym powiedziałem, że hala Mosir przy Zygmuntowskich jest remontowana tylko po to żeby ją drożej wyburzyć!! (czyt. sprzedać)

Koper
Trener
Kontakt:

#462 Postautor: Koper » 30 lipca 2005, o 03:37

Apropos tematu, to super wygladaja zawody przy sztucznym oswietleniu jakie trtansmitowala TV Puls z Rybnika :!:

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#463 Postautor: Smirnek » 30 lipca 2005, o 08:13

Pewnie że super, bo wszystko przy światłach jest dużo lepsze! Może napiszemy stosowny list do prezydenta w którym napiszemy że będziemy na niego głosować w następnych wyborach jak będą światła a jak nie będzie to głosujemy na jego rywala największego :wink: Jak by się zebrało dużo osób to byłoby świetnie :D Ja niestety nie mogę tego wykonać bo jestem nie pełnoletni :cry: ale większość kibiców jest :)

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#464 Postautor: Talib » 30 lipca 2005, o 08:44

Smirnek pisze:Pewnie że super, bo wszystko przy światłach jest dużo lepsze! Może napiszemy stosowny list do prezydenta w którym napiszemy że będziemy na niego głosować w następnych wyborach jak będą światła a jak nie będzie to głosujemy na jego rywala największego :wink: Jak by się zebrało dużo osób to byłoby świetnie :D Ja niestety nie mogę tego wykonać bo jestem nie pełnoletni :cry: ale większość kibiców jest :)

Nie bój się, na kogo byś nie zagłosował, będzie po ewentualnym wyborze w czasie trwania kadencji bardziej zajęty usadzaniem różnej maści kolesi i pociotków na najróżniejszych stołkach i stanowiskach, a o tym że masz ochotę oglądać zawody przy sztucznym oświetleniu zapomni nazajutrz po wyborach. Wybory pożyteczniej spędzisz popijając chłodne piwko na łonie natury (no może fantę, skoro jesteś nie pełnoletni).

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#465 Postautor: Cooper » 30 lipca 2005, o 11:25

Talib pisze: spędzisz popijając chłodne piwko na łonie natury (no może fantę, skoro jesteś nie pełnoletni).

hohoho, z Fanta na lonie natury...niejeden by tak chcial :D :wink:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#466 Postautor: Talib » 30 lipca 2005, o 11:44

Cooper pisze:
Talib pisze: spędzisz popijając chłodne piwko na łonie natury (no może fantę, skoro jesteś nie pełnoletni).

hohoho, z Fanta na lonie natury...niejeden by tak chcial :D :wink:

Ale to też tylko dla pełnoletnich?

A tak na temat. My w "czerwonej" Łodzi już temat przerabialiśmy, był premier w szaliku, koszulce z nr 1, pełną ... obietnic i co? I nic. Zagłosowali, niech sp... . Dajmy spokój z łączeniem polityki ze sportem, dla mnie ma to sens tylko w przypadku, gdy polityk może załatwić kwestie istotne z punktu widzenia sponsora. Reszta jest kiełbasą wyborczą.

Snys
Zawodowiec

#467 Postautor: Snys » 18 sierpnia 2005, o 14:22

ChodzÄ… ploty ze jakis TELEBIM jest montowany ? :shock:

sledzio

#468 Postautor: sledzio » 18 sierpnia 2005, o 14:35

Jakiś czas temu było mówione ze do końca wakacji maja zrobić na stadionie Telebim wiec skoro coś slyszałeś o tym to coś musi w tym być !

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#469 Postautor: kilar » 18 sierpnia 2005, o 14:40

Nie telebim tylko bilboard, wybory przeciez ida :wink:

Davv
Kadrowicz

#470 Postautor: Davv » 18 sierpnia 2005, o 15:28

Może ktoś był na stadionie? Poszedłbym sam, ale narazie za gorąco :lol: ! Może wy zamiast plotkować skoczycie na stadionik :wink:

Snys
Zawodowiec

#471 Postautor: Snys » 18 sierpnia 2005, o 15:57

no wlasnie na forum Motoru koleś pisze ze był.....i nic nie ma :x

szkoda....

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#472 Postautor: Lublin_Fan » 18 sierpnia 2005, o 21:39

Do końca sierpnia to ma być monitoring, nagłośnienie i przebudowana trybuna główna.

Ps. Nie bić, nie pluć, nie śmiać się. Ja tylko przekazuje konkrety ;)

Pozdr.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#473 Postautor: kilar » 18 sierpnia 2005, o 21:59

taa i zapomniales jeszcze dodac zadaszenia nad stadionem :wink: Deszcz nam juz nie bedzie straszny..

Davv
Kadrowicz

#474 Postautor: Davv » 18 sierpnia 2005, o 23:19

Lublin_Fan pisze:Do końca sierpnia to ma być monitoring, nagłośnienie i przebudowana trybuna główna.

Ps. Nie bić, nie pluć, nie śmiać się. Ja tylko przekazuje konkrety ;)

Pozdr.

Czy Ty napewno mówisz o stadionie przy Al. Zygmuntowskich? Jakoś nie chce mi się wierzyć, że w ciągu 2 tygodni zrobią, aż tyle. Aż jutro skocze na stadionik zobaczyć czy już coś się dzieje :lol:

sledzio

#475 Postautor: sledzio » 19 sierpnia 2005, o 00:32

Dzisiaj był trening startowali z taśmy amatorzy i krzysio wrona i chyba tyle ! po za tym nic ciekawego bo po 5 minutach poszedłem sobie