warto troche odkurzyć temat, Apocalips już zaczął snuć plany co będzie w następnym sezonie, więc nie bede gorszy
Moim zdaniem sezon powoli mozna uznać za zamknięty. Choć w Rzeszowem powalczyć można, to nawet w przypadku awansu do półfinału na nic więcej nie ma co liczyć

Rok temu okres transferowy był pełny optymizmu, tymczasem dni mijały i nic sie nie działo. Zamiast wzmocnień zawodnikow w e-ligi z TŻu odchodzili kolejni zawodnicy. W tym nie może być podobnie

Wiekszosc klubow skupia sie na play-off, trzeba w tym czasie pogadac z zawodnikami, którzy mogliby tu przyjść. Wg mnie powinno się jak najszybciej podpisać umowy z Jeleniem, Piszczem, Focusem i Joonasem. To są priorytety i nie ma na co czekać. Richardson raczej nie jest tylko snem, zawsze mowil że chce do nas wrocic, za rok na pewno nie bedzie w GP, bo jest po prostu za słaby. Za 3 tygodnie wakacje bedzie mial też Trumi i szansa na jego powrót pewnie też jest duża. Dlatego nie ma na co czekać. A juniorzy

Ja bym zostawił Domina i Śmieje, mają jeszcze rok, jak im sie da normalny sprzęt to mogą pojeździć co dziś pokazali. A uzupelnic szkółkowiczami i jak najlepiej przygotowywać ich do licencji. Narazie to czysta fikcja. Jak wiadomo o nowym sezonie jeszcze pewnie nikt nie mysli, a ja uważam, że przydaloby się. W jakimś wywiadzie chyba Siwek mowil, że drużyna bedzie budowana tak by w ciągu 2 sezonow ponownie zaatakować e-lige. W 100% sie z tym zgadzam. Nie ma co się porywać, trzeba zrobić klub z prawdziwego zdarzenia, sprawny organizacyjnie i finansowo, postarać się o szybki remont stadionu, przenieść park maszyn, unormować sytuacje szkółki i zbudować podwaliny dla drużyny ktora w sezonie 2007 znów powalczy o extraklase. Mam nadzieje, że zacznie się od zmiany na pewnych stanowiskach, ale jeśli Siwek spełni w/w punkty (w co szczerze wątpie) to nie widze problemu by został
aha i jeszcze jedno. Kloszard niech idzie do Piły, albo gdzie chce. Dziś cały mecz był asekurowany przez Piszcza i mam nadzieje, że poza play-offami (a może nawet i tu nie) nie będziemy musieli go oglądać z koziołkiem na plastronie

Krzyż na droge i powodzenia w 2 lidze