Żużlowe różności
-
sledzio
Czyli "wielka modernizacja "stadionu ruszyła na dobre
Już na zawodach amatorów czułem że coś się święci bo cały sektor był wyrównany i połatany.
Ale tak na serio to myslę że kasa która była zapisana w budżecie miasta na modernizację
obiektu musiała być zagospodarowana żeby przypadkiem nie przepadła.A że nie ma ciągle
planu kompleksowego remontu to mamy co mamy,kolejną prowizorkę i na kilka lat spokój
Już na zawodach amatorów czułem że coś się święci bo cały sektor był wyrównany i połatany.
Ale tak na serio to myslę że kasa która była zapisana w budżecie miasta na modernizację
obiektu musiała być zagospodarowana żeby przypadkiem nie przepadła.A że nie ma ciągle
planu kompleksowego remontu to mamy co mamy,kolejną prowizorkę i na kilka lat spokój
Montują je od samej góry do samego dołu (i na zdjęciach to widaćPokemon pisze:Mam małe pytanko, do tych co widzieli krzesła na własne oczy:
Czy czasem nie montują ich również na tych niskich rzędach gdzie nikt nie siada z uwagi na kurz, kamienie i słabą widoczność? Na zdjęciach niebardzo widać.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Gemeran pisze:Kto pisze wiadomości na oficjalnej stonie klubu? Bo rozbawił mnie dzisiaj tekst: "Jego Kaparna podejmowała na wyjeździe ekipę Piraterny Motala" w ostatniej wiadomości o startach Kylmakorpiego w Szwecji. Podejmować na wyjeździe, he, he, he...
news jest przeciez podpisany, wiec po co sie pytasz?
METHANOL ADVENTURE TEAM
Nie wszyscy czytają inne działy wiec, wrzuce tutaj też. W galerii jest ponad 200 zdjęć z imp'u w Tarnowie
http://foto.zuzel.info/galeria.html
http://foto.zuzel.info/galeria.html
grzesieck pisze:Gemeran pisze:Kto pisze wiadomości na oficjalnej stonie klubu? Bo rozbawił mnie dzisiaj tekst: "Jego Kaparna podejmowała na wyjeździe ekipę Piraterny Motala" w ostatniej wiadomości o startach Kylmakorpiego w Szwecji. Podejmować na wyjeździe, he, he, he...
news jest przeciez podpisany, wiec po co sie pytasz? :?
Na to nie zwróciłem uwagi, bo to podejmowanie na wyjeździe mnie rozśmieszyło. To tak jakby przyjmować znajomych u nich w domu.
Gemeran pisze:Na to nie zwróciłem uwagi, bo to podejmowanie na wyjeździe mnie rozśmieszyło. To tak jakby przyjmować znajomych u nich w domu.
Osoba piszace ten news dziennikarzem nie jest i doswiadczenia duzego w pisaniu newsow nie ma, wiec mysle, ze mozna ten blad wybaczyc
METHANOL ADVENTURE TEAM
sting126 pisze:Gemeran pisze:Kto pisze wiadomości na oficjalnej stonie klubu? Bo rozbawił mnie dzisiaj tekst: "Jego Kaparna podejmowała na wyjeździe ekipę Piraterny Motala" w ostatniej wiadomości o startach Kylmakorpiego w Szwecji. Podejmować na wyjeździe, he, he, he...
Pisze ja i nie widze nic zlego w tym sformulowaniu - ciekawe,ze sie wczesniej nie czepiles bo czesto go uzywam... Pozdrawiam
hehe, ale błąd jest ewidentny
sting126 pisze:Gemeran pisze:Kto pisze wiadomości na oficjalnej stonie klubu? Bo rozbawił mnie dzisiaj tekst: "Jego Kaparna podejmowała na wyjeździe ekipę Piraterny Motala" w ostatniej wiadomości o startach Kylmakorpiego w Szwecji. Podejmować na wyjeździe, he, he, he...
Pisze ja i nie widze nic zlego w tym sformulowaniu - ciekawe,ze sie wczesniej nie czepiles bo czesto go uzywam... Pozdrawiam
Sformułowanie jest z pewnością nieprawidłowe. Spróbuj w relacjach używać innych, lepiej jak będzie wszystko zgodne z zasadami języka. Również pozdrawiam.
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_czyt ... 1089883544
Dosyc ciekawe spostrzezenie...na mysl o Apatorze i Karwanie rzygac mi sie chce...
Dosyc ciekawe spostrzezenie...na mysl o Apatorze i Karwanie rzygac mi sie chce...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- jas
- Senior
- Kontakt:
abdulah na sportsboardzie pisze:Rusko atakuje Karwana a ten jest ślepy!
To, że Rusko ma Polsat w kieszeni to wiedzą nawet małe dzieci.
To, że Rusko toczy wojnę z Karwanem to wiedzą małe dzieci.
To, ze Pan Wojcik - jest narzędziem Andrzeja Rusko w walce z Karwanem to wiedzą małe dzieci.
To, że Kaczmarek ma niezbyt wysoki IQ wiedza małe dzieci. Zresztą wystarczy zobaczyć zachowanie tego gościa przez 5 minut i wszyscy będą wiedzieć o czym piszę.
To, że Rusko chciał przeciagnać Dworakowskiego na swoją stronę w walce z Karwanem, to wiedzą małe dzieci i to że mu sie to nie udało też wiedzą!
Ale o tym wszystkim nie wie Karwan wraz ze swoim calym Prezydium. Zresztą o tych rzeczach pisze co tydzień gazeta Ruski "Tygodnik żużlowy".
Tym zagraniem Rusko załatwia kilka spraw:
1. OÅšMIESZA CAÅE PREZYDIUM GKSÅ». TO, Å»E GKSÅ» ZNOWU UCHYLI TÄ„ KARĘ TO PEWNE. RUSKO SAM OSOBIÅšCIE SIĘ TYM ZAJMIĘ BY OÅšMIESZYĆ KARWANA! ZNOWU BĘDZIE AUDIO-TELE. A JEÅšLI KARWAN ZAWOÅA WSZYSTKIE KLUBY TO W-WY TO RUSKO BEDZIE GRZMIAÅ, SKÄ„D TE BIEDNE KLUBY JAK RAWICZ, KROSNO MAJÄ„ MIEĆ ÅšRODKI NA JAZDĘ DO W-WY, HOTELE ITD.
2. SKÅÓCA PREZESA DWORAKOWSKIEGO Z KARWANEM!
3. LICZY, Å»E ZNANY Z IMPULSYWNEGO CHARAKTERU PREZES DWORAKOWSKI WYCOFA SIĘ Z TEGO BAGNA (Å»UÅ»LA). DLA WSZYSTKICH CHOĆ TROCHĘ ZNAJACYCH SIĘ NA Å»UÅ»LU WIADOMO, Å»E DWORAKOWSKI WIDZIAÅBY W SKÅADZIE WTS-OWCOW: HAMPELA I MIÅšKOWIAKA. DLA RUSKO DWORAKOWSKI JEST OBECNIE BARDZO DUÅ»YM ZAGROÅ»ENIEM!
Apel!
Panowie z Prezydium GKSZ nie będzcie narzedziem Andrzeja Rusko! Nie dajcie się ośmieszać!
Nie zdziwię się jak Witkowski Prezes PZM - bedzie chciał skończyć ten cyrk i powoła zarząd komisaryczny w miejsce Prezydium GKSŻ!
A wtedy Rusko powie... a nie mówiłem?! I wszyscy będą prosić Ruskę - aby posprzątał ten cyrk!
Bo przecież Rusko ma znajomości, on wszystko może... szczególnie w POLSACIE!![]()
tak tylko chcialem Cooper pokazac, ze na ta sprawe mozna z roznych stron patrzec. ja wole naiwnie wierzyc, ze to wszystko niekompetecja gksz.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!