Żużlowe różności

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
sledzio

#1276 Postautor: sledzio » 20 lipca 2005, o 21:58

no fajnie to wyglÄ…da , tylko szkoda ze nie zrobili barwami Motoru , chyba ze pomalujÄ… :P

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#1277 Postautor: Cz@rek » 20 lipca 2005, o 22:11

Czyli "wielka modernizacja "stadionu ruszyła na dobre :twisted:
Już na zawodach amatorów czułem że coś się święci bo cały sektor był wyrównany i połatany.
Ale tak na serio to myslę że kasa która była zapisana w budżecie miasta na modernizację
obiektu musiała być zagospodarowana żeby przypadkiem nie przepadła.A że nie ma ciągle
planu kompleksowego remontu to mamy co mamy,kolejną prowizorkę i na kilka lat spokój :evil:

Awatar użytkownika
istred
Trener

#1278 Postautor: istred » 20 lipca 2005, o 22:19

Też myślę, że krzesełka są montowane "na odpier...". Na koniec wyjdzie z tego taki sam syf jak z budą, a el presidento będzie chodził dumny jak paw ze swojego dzieła.

Awatar użytkownika
zdzisio
Kontakt:

#1279 Postautor: zdzisio » 21 lipca 2005, o 02:01

A moze pan prezydent chce tylko zablysnac w oczech kibicow zeby na niego glosowac a po wyborach krzeselka zabierze :lol:

meesha
Trener
Kontakt:

#1281 Postautor: meesha » 21 lipca 2005, o 09:35

Pokemon pisze:Mam małe pytanko, do tych co widzieli krzesła na własne oczy:
Czy czasem nie montują ich również na tych niskich rzędach gdzie nikt nie siada z uwagi na kurz, kamienie i słabą widoczność? Na zdjęciach niebardzo widać. :wink:
Montują je od samej góry do samego dołu (i na zdjęciach to widać :P ). I słusznie - jakby to wyglądało gdyby robili inaczej :?: a poza tym może wrócą jeszcze takie czasy że na Zygmuntowskich ludzie będą siedzieć również do samego dołu... czy to na żużlu czy na piłce :idea: :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
papi
Trener

#1282 Postautor: papi » 21 lipca 2005, o 09:52

zanim wrócą te czasy to kibice Motoru zdążą jeszcze ze 3 razy zdemontować krzesełka i znów będzie trzeba siedzieć na betonie. Ciekawy jestem do której kolejki wytrzymają te krzesełka :roll: i czy w sierpniu będzie monitoring bo jakoś ten temat ucichł :lol:

Awatar użytkownika
kaar
Szkółkowicz

#1283 Postautor: kaar » 21 lipca 2005, o 10:27

jak to?? przeciez monitoring jest na kazdym meczu, kilka kamer i wozik firmy, ktora obsluguje tez Gornika Leczna

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#1285 Postautor: Radzio » 21 lipca 2005, o 10:31

Mówicie, że ma być remont stadionu:) a może właśnie te równanie trybun i zamontowanie krzesełek to jest ten oczekiwany remont:) 8) ?

Geest
Senior

#1286 Postautor: Geest » 25 lipca 2005, o 00:05

Mała ciekawostka: mecz towarzyski MARMA Rzeszow - Apator Torun posedziowal wystepujacy niegdys w duecie z Kaczmarkiem Zdzisław Fyda 8)

Awatar użytkownika
wojtek_78
Szkółkowicz

#1287 Postautor: wojtek_78 » 25 lipca 2005, o 19:18

Geest pisze:Mała ciekawostka: mecz towarzyski MARMA Rzeszow - Apator Torun posedziowal wystepujacy niegdys w duecie z Kaczmarkiem Zdzisław Fyda 8)

Co masz na myśli pisząc "duet"?? Odkąd pamiętam mecze żużlowe są prowadzone przez jednego sędziego.

Geest
Senior

#1288 Postautor: Geest » 25 lipca 2005, o 19:50

Sędzia zarządza ubijanie toru, ale co do tego, czy sam w owym meczu uznał to za stosowne było sporo wątpliwości, a może to i Kaczmarek sam zarządził - nie wiem, nie pamiętam, ale uzupełniali się ładnie...

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#1289 Postautor: mikas » 11 sierpnia 2005, o 09:35

Czy ktoś nie chce może odkupic biletu ulgowego (20zł) na poniedziałkowe IMP w Tarnowie??
Jeśli jest ktos chętny to o kontakt prosze na PW lub gg.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Gemeran

#1290 Postautor: Gemeran » 17 sierpnia 2005, o 09:46

Kto pisze wiadomości na oficjalnej stonie klubu? Bo rozbawił mnie dzisiaj tekst: "Jego Kaparna podejmowała na wyjeździe ekipę Piraterny Motala" w ostatniej wiadomości o startach Kylmakorpiego w Szwecji. Podejmować na wyjeździe, he, he, he...

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1291 Postautor: grzesieck » 17 sierpnia 2005, o 10:09

Gemeran pisze:Kto pisze wiadomości na oficjalnej stonie klubu? Bo rozbawił mnie dzisiaj tekst: "Jego Kaparna podejmowała na wyjeździe ekipę Piraterny Motala" w ostatniej wiadomości o startach Kylmakorpiego w Szwecji. Podejmować na wyjeździe, he, he, he...

news jest przeciez podpisany, wiec po co sie pytasz? :?
METHANOL ADVENTURE TEAM

Shack
Administrator

#1292 Postautor: Shack » 17 sierpnia 2005, o 10:28

Nie wszyscy czytają inne działy wiec, wrzuce tutaj też. W galerii jest ponad 200 zdjęć z imp'u w Tarnowie

http://foto.zuzel.info/galeria.html

Awatar użytkownika
Gemeran

#1293 Postautor: Gemeran » 17 sierpnia 2005, o 10:45

grzesieck pisze:
Gemeran pisze:Kto pisze wiadomości na oficjalnej stonie klubu? Bo rozbawił mnie dzisiaj tekst: "Jego Kaparna podejmowała na wyjeździe ekipę Piraterny Motala" w ostatniej wiadomości o startach Kylmakorpiego w Szwecji. Podejmować na wyjeździe, he, he, he...

news jest przeciez podpisany, wiec po co sie pytasz? :?

Na to nie zwróciłem uwagi, bo to podejmowanie na wyjeździe mnie rozśmieszyło. To tak jakby przyjmować znajomych u nich w domu.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1294 Postautor: grzesieck » 17 sierpnia 2005, o 10:49

Gemeran pisze:Na to nie zwróciłem uwagi, bo to podejmowanie na wyjeździe mnie rozśmieszyło. To tak jakby przyjmować znajomych u nich w domu.

Osoba piszace ten news dziennikarzem nie jest i doswiadczenia duzego w pisaniu newsow nie ma, wiec mysle, ze mozna ten blad wybaczyc :)
METHANOL ADVENTURE TEAM

cvieQ

#1296 Postautor: cvieQ » 17 sierpnia 2005, o 11:47

sting126 pisze:

Pisze ja i nie widze nic zlego w tym sformulowaniu - ciekawe,ze sie wczesniej nie czepiles bo czesto go uzywam... Pozdrawiam

hehe, ale błąd jest ewidentny :) proponuje mimo wszystko zmienić swój styl, gdyż jak wyżej napisane trudno być gospodarzem spotkania jadąć na obcym stadionie z tamtejszą drużyną :)

Awatar użytkownika
Gemeran

#1297 Postautor: Gemeran » 17 sierpnia 2005, o 13:04

sting126 pisze:

Pisze ja i nie widze nic zlego w tym sformulowaniu - ciekawe,ze sie wczesniej nie czepiles bo czesto go uzywam... Pozdrawiam

Sformułowanie jest z pewnością nieprawidłowe. Spróbuj w relacjach używać innych, lepiej jak będzie wszystko zgodne z zasadami języka. Również pozdrawiam.

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#1298 Postautor: bartosch » 17 sierpnia 2005, o 19:11

ooo Piszczyk w Workington, fajowo! szkoda, ze na koniec sezonu dopiero... bo Comety chyba nie zawitaja juz w tym sezonie do Reading no ale kto wie... ostatnio troche ze Stojanem troche "swietowalismy" jego dobre wystepy na Wyspach... pozdrawiam!
carpe diem!

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#1299 Postautor: Cooper » 19 sierpnia 2005, o 12:10

http://www.przegladzuzlowy.pl/news_czyt ... 1089883544

Dosyc ciekawe spostrzezenie...na mysl o Apatorze i Karwanie rzygac mi sie chce...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#1300 Postautor: jas » 19 sierpnia 2005, o 15:06

abdulah na sportsboardzie pisze:Rusko atakuje Karwana a ten jest ślepy!

To, że Rusko ma Polsat w kieszeni to wiedzą nawet małe dzieci.

To, że Rusko toczy wojnę z Karwanem to wiedzą małe dzieci.

To, ze Pan Wojcik - jest narzędziem Andrzeja Rusko w walce z Karwanem to wiedzą małe dzieci.

To, że Kaczmarek ma niezbyt wysoki IQ wiedza małe dzieci. Zresztą wystarczy zobaczyć zachowanie tego gościa przez 5 minut i wszyscy będą wiedzieć o czym piszę.

To, że Rusko chciał przeciagnać Dworakowskiego na swoją stronę w walce z Karwanem, to wiedzą małe dzieci i to że mu sie to nie udało też wiedzą!

Ale o tym wszystkim nie wie Karwan wraz ze swoim calym Prezydium. Zresztą o tych rzeczach pisze co tydzień gazeta Ruski "Tygodnik żużlowy".

Tym zagraniem Rusko załatwia kilka spraw:

1. OŚMIESZA CAŁE PREZYDIUM GKSŻ. TO, ŻE GKSŻ ZNOWU UCHYLI TĄ KARĘ TO PEWNE. RUSKO SAM OSOBIŚCIE SIĘ TYM ZAJMIĘ BY OŚMIESZYĆ KARWANA! ZNOWU BĘDZIE AUDIO-TELE. A JEŚLI KARWAN ZAWOŁA WSZYSTKIE KLUBY TO W-WY TO RUSKO BEDZIE GRZMIAŁ, SKĄD TE BIEDNE KLUBY JAK RAWICZ, KROSNO MAJĄ MIEĆ ŚRODKI NA JAZDĘ DO W-WY, HOTELE ITD.

2. SKŁÓCA PREZESA DWORAKOWSKIEGO Z KARWANEM!

3. LICZY, ŻE ZNANY Z IMPULSYWNEGO CHARAKTERU PREZES DWORAKOWSKI WYCOFA SIĘ Z TEGO BAGNA (ŻUŻLA). DLA WSZYSTKICH CHOĆ TROCHĘ ZNAJACYCH SIĘ NA ŻUŻLU WIADOMO, ŻE DWORAKOWSKI WIDZIAŁBY W SKŁADZIE WTS-OWCOW: HAMPELA I MIŚKOWIAKA. DLA RUSKO DWORAKOWSKI JEST OBECNIE BARDZO DUŻYM ZAGROŻENIEM!

Apel!

Panowie z Prezydium GKSZ nie będzcie narzedziem Andrzeja Rusko! Nie dajcie się ośmieszać!

Nie zdziwię się jak Witkowski Prezes PZM - bedzie chciał skończyć ten cyrk i powoła zarząd komisaryczny w miejsce Prezydium GKSŻ!

A wtedy Rusko powie... a nie mówiłem?! I wszyscy będą prosić Ruskę - aby posprzątał ten cyrk!

Bo przecież Rusko ma znajomości, on wszystko może... szczególnie w POLSACIE! :P

tak tylko chcialem Cooper pokazac, ze na ta sprawe mozna z roznych stron patrzec. ja wole naiwnie wierzyc, ze to wszystko niekompetecja gksz.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!