Żużlowe różności
Magnus "Zorro" Zetterstreom serdecznie pozdrawia lubelskich kibicow! spotkalem go wczoraj podczas meczu Racersow z Rebelsami, kiedy zobaczyl moja lubelska koszulke (mam ja na sobie na kazdym meczu) zawolal "ooo Lublin" i tak zaczela sie pogawedka... kiedy mecz zblizal sie ku koncowi ktos nagle zawolal "Bartosz!", okazalo sie, ze bylo to dwoch kibicow z... Krosna:), ktorzy przyjechali w poszukiwaniu pracy do Reading i byla kolejna pogawedka... "Wilki" ostro szykuja sie do meczu z Nami i maja nadzieje na punkt bonusowy... co do meczu to swoje nieprzecietne mozliwosci po raz kolejny pokazal Matej Zagar, a biegi w ktorych rywalizowal z "Zorro'em" to bylo cos niesamowitego, a do tego przy sztucznym swietle... z Reading dla lubelskiego forum, ja - bartosz. pozdrawiam 
carpe diem!
JAG pisze:z powyzszego wynika ze jakieś lipne wentyle w bandzie.specjaliści od Briggsa powinni coś szybciutko poprawić bo tragedia wisi na włosku.
co tam poprawaić?? chlopak przeżył jakby walną w płot albo w siatke by wszystko se połamał mogłby nawet zginąć a tu naszczescie kręgosłupa nie uszkodził. On nie walną pod skosem w tą bande tylko pionowo w nią, dlatego tak sie stało!!
to na pewno racja. Dmuchane bandy być może uratowały mu życie, ale były już przypadki, że zawodnik wpadał w bande, odbijał się i lądował z powrotem na torze. To stanowi duże niebezpieczeństwo dla pozostałych uczestnikow wyscigu. Słusznie zauważono, bandy miały wciągać a nie odbijać. Jeśli to ulegnie poprawie będzie najbezpieczniej 
I dokładnie taki jest zamysł twórców tych band. Jak widać jednak nie zawsze tak się dzieje...Smirnek pisze:Nie znam się ale wydaje mi się że jeśli by w trackie wpadania zawodnika w taką bandę minimalnie by z tej części schodziło powietrze to by tak nie wyrzucała. Ale nie jestem pewien
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
No wlasnie na forum Motoru wyczytałem ze robia "coś" ze strefa dla gości i wymieniają murawe....ale krzesełka (niby tez cos wspominają kibice...ale to juz?) ? ciekawe.....
Jakby ktos posiadał jakies foty to byłoby fajnie...
Jakby ktos posiadał jakies foty to byłoby fajnie...
Ostatnio zmieniony 19 lipca 2005, o 20:05 przez Snys, łącznie zmieniany 1 raz.
-
portek
Gawrzyk pisze:Zakladaja krzeselka na drugim sektorze od parkingu polewaczki.
a moge wiedziec, kto wpadl na tak perwersyjny pomysl??
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Tylko nie wiem czy to dobry pomysł montować krzesełka na ten falujący beton. Najpierw chyba powinni to od nowa wylać beton i na równiutkim montować. Chociaż mogę się na tym nie znać. Ale jak już się za to zabrali to powinni montować na pierwszym łuku gdzie jest najwięcej ludzi.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Widziałem to dziś na własne (słabe bo słabe
) oczy... I rzeczywiście "we młynie" kibiców piłkarskiego Motoru montowane są niebieskie krzesełka
Jak dla mnie rewelka
Ciekawe jak długo "pociągną"
Podobno w pierwszej serii ma być zamontowane 2 tysiące sztuk - z moich prowizorycznych wyliczeń wynika, że starczy na dwa sektory (druga prosta - pierwszy za "malowanym" i kolejny)... Pytanie jedynie kto weźmie kasę za ich instalację w tym roku oraz za demontaż przed planowaną przebudową stadionu i kolejny montaż po jego zakończeniu
Ktoś chce się założyć, że taki będzie scenariusz

Podobno w pierwszej serii ma być zamontowane 2 tysiące sztuk - z moich prowizorycznych wyliczeń wynika, że starczy na dwa sektory (druga prosta - pierwszy za "malowanym" i kolejny)... Pytanie jedynie kto weźmie kasę za ich instalację w tym roku oraz za demontaż przed planowaną przebudową stadionu i kolejny montaż po jego zakończeniu
Ktoś chce się założyć, że taki będzie scenariusz
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Meesha! widze, ze weszysz tu jakis spisek albo przynajmniej niegospodarnosc.
powiadam Ci: tegie glowy nad tym myslaly!
nie ma sie co martwic o koszta, bo juz na jesieni krzeselka zostana bezplatnie wymontowane ze spiewem na ustach przez kiboli pilkarskich. a nie zostana zamontowane juz nigdy, bo kazdy sobie wezmie na pamiatke do domu. proste?

powiadam Ci: tegie glowy nad tym myslaly!
nie ma sie co martwic o koszta, bo juz na jesieni krzeselka zostana bezplatnie wymontowane ze spiewem na ustach przez kiboli pilkarskich. a nie zostana zamontowane juz nigdy, bo kazdy sobie wezmie na pamiatke do domu. proste?
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
a tam, głupota nie boli, tylko się napracować trzeba
TŻ i tak nic za to nie płaci więc co za różnica. Obawiam się, że jedynym problemem może okazać się brak funduszy w mieście. Skoro teraz dają kase na wstawienie krzesełek to jak przyjdzie do generalnego remontu może się okazać, że radni odliczą od obiecanej sumy to co wydali teraz. Jestem tego nawet pewny. Ale cóż chyba wszyscy mieszkający w tym mieście przywykli już do takich sytuacji