17.07. Stal Rzeszów - Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#76 Postautor: Cz@rek » 11 lipca 2005, o 22:00

W Niedzielę 17.07.nasza drużyna odbedzie kolejny "sparing",forum trochę przysneło ale
cóż są wakacje.A tu przecież zapowiada się kolejny występ Ojca! Tym razem w związku
z "urlopem" A.Pietraszki..Swoją drogą to ciekwy układ,Adam teraz odpuszcza ligę polską
a przed meczem z Krosnem ligÄ™ angielskÄ… czy wyjdzie mu to na dobre :?: Mam nadziejÄ™
że tak.Chociaż nie wiem na ile mogą tu pomuc jego silniki z Angli które ponoć ma przywieźć
przed meczem z Krosnem. :roll:

Siwek Patataj

#77 Postautor: Siwek Patataj » 11 lipca 2005, o 22:15

Wierzę w taktyczny zmysł Dyrektora i Prezesa i odjechanie meczu w wariancie oszczędnościowym, do 15-tu lub 20-tu. Jak będzie inaczej, to srodze zawiodę się na ich ekonomicznych umiejętnościach.

pzdr.
lucki73 :wink:

Davv
Kadrowicz

#78 Postautor: Davv » 11 lipca 2005, o 23:58

lucki73 pisze: Ciekawe swoją drogą, kto Ci zaszedł za skórę. Dyrektor - na pewno nie, bo dzięki niemu w ogóle oglądasz żużel w Lublinie. Pewnie Gawrzyk, albo "Ojciec". Przyznaj się.

Nie chodziło mi o moje osobiste odczucia bo ja lubie wszystkich związanych z naszym klubem. Przecież nie może byc w tak prężnie działającym klubie nikogo kogo nie dałoby się lubić. Jednak zdarzają sie idioci, którzy krzyczą brzydkie słowa na dyrektora. Zupełnie tego nie rozumiem.
Drodzy kibice kochajmy siÄ™ :lol:

Aikman
Kontakt:

#79 Postautor: Aikman » 12 lipca 2005, o 11:44

No to ładne baty sie szukuja bez Pietraszki i z 3 juniorami .. Wstyd dla was ze macie taką mizerje a nie zespól 69-21 bedzie taki wynik ... :lol: .Już trening bedzie bardziej emocjonujacy niż mecz z wami ehh ....
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE ...(MARMA RZESZÓW)

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#80 Postautor: Cooper » 12 lipca 2005, o 12:01

Aikman pisze:Już trening bedzie bardziej emocjonujacy niż mecz z wami ehh ....

Racja :idea: :!: U was na treningu zawsze ktos moze sobie zrobic kuku i dlatego jest taki emocjonujacy :D
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Aikman
Kontakt:

#81 Postautor: Aikman » 12 lipca 2005, o 12:15

kuku nie kuku ale taka jest prawda

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#82 Postautor: Łoptymista » 12 lipca 2005, o 12:17

Aikman pisze:No to ładne baty sie szukuja bez Pietraszki i z 3 juniorami .. Wstyd dla was ze macie taką mizerje a nie zespól

A Stachyra, Miesiąc i Leś to seniorzy?? Tak? Bo własnie z taką paką pojechaliście z Krosnem misiu rzeszowski. Więc swój wstyd możeż wytaplać w swojej "mizerj" zapakować w marną folię i wysłać do Pernambuko.

Aikman
Kontakt:

#83 Postautor: Aikman » 12 lipca 2005, o 12:28

marna folia hahah tak sobie tłumacz ZOBACZ Sobie na tabelei zobacz kto JEST MARNY hehehe heheheheh ................... a pozatym LeŚ Dawidek i Paweł zdobęda tyle pkt co wasza druzyna :lol: :lol:

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#84 Postautor: grzesieck » 12 lipca 2005, o 15:03

Aikman pisze:marna folia hahah tak sobie tłumacz ZOBACZ Sobie na tabelei zobacz kto JEST MARNY hehehe heheheheh ................... a pozatym LeŚ Dawidek i Paweł zdobęda tyle pkt co wasza druzyna :lol: :lol:

kibicu Marmy Rzeszow :lol: pewnie nawet nie wiesz jak LeÅš ma na imie...

pytanie do modow i adminow - banujemy go? ;]

Zostawiamy, przynajmniej śmiesznie jest :D -mikas

nie, nie, nie - to naprawdę rzadki okaz więc powinien być chroniony :lol: - meesha
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#85 Postautor: kdsz » 12 lipca 2005, o 15:04

Łoptymista pisze:A Stachyra, Miesiąc i Leś to seniorzy?? Tak? Bo własnie z taką paką pojechaliście z Krosnem misiu rzeszowski.
Tak, ale drobna różnica rzuca się w oczy. Występując w takim składzie Stal zaserwowała swoim kibicom emocjonujące widowisko, za to my jedziemy pokazać jak wygląda żużel w drugoligowym wydaniu

Uważam, że decyzja o zwolnieniu z tego meczu Focusa to bardzo ładny gest i słuszny krok Ojca Dyrektora. Szkoda tylko, że tym samym nie mamy szczególnie pola manewru i w Rzeszowie pojedzie zapewne bożyszcze tłumów - Mariusz "Kloszard" Franków

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#86 Postautor: Łoptymista » 12 lipca 2005, o 15:21

grzesieck pisze:
Aikman pisze:marna folia hahah tak sobie tłumacz ZOBACZ Sobie na tabelei zobacz kto JEST MARNY hehehe heheheheh ................... a pozatym LeŚ Dawidek i Paweł zdobęda tyle pkt co wasza druzyna :lol: :lol:

kibicu Marmy Rzeszow :lol: pewnie nawet nie wiesz jak LeÅš ma na imie...

pytanie do modow i adminow - banujemy go? ;]

Nie, proszę. Zapłacę żeby został. Wreszcie coś się dzieje.

Tak, ale drobna różnica rzuca się w oczy. Występując w takim składzie Stal zaserwowała swoim kibicom emocjonujące widowisko, za to my jedziemy pokazać jak wygląda żużel w drugoligowym wydaniu

Kolega z Rzeszowa o dziwnym nicku pisał jednak nie o jakości a o ilości młodych i na tej podstawie wyciągał daleko idące wnioski.
A co do widowiska w Rzeszów - Krosno. To chyba nie skłamię jeśli stwierdzę, że przed biegami nominowanymi wielu kibiców wolało zobaczyć nudny mecz do jednej bramki niż oglądać taki dreszczowiec z outsiderem.

Awatar użytkownika
michal85

#87 Postautor: michal85 » 12 lipca 2005, o 16:04

Zostawiamy, przynajmniej śmiesznie jest Very Happy -mikas

mikas, zrob to dla dobra nas wszystkich i wrecz mu banana 8) My nie bedizmey musieli sie wstydzic, a Wy oszczedzicie sobie czytania jego marnych wypocin ;)

Jesli zas chodzi o sam mecz - mam jednak nadzieje, ze bedzie troche emocji ;) Oby tylko obylo sie bez kontuzji...

pzdr

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#88 Postautor: grzesieck » 12 lipca 2005, o 17:10

michal85 pisze:
Zostawiamy, przynajmniej śmiesznie jest Very Happy -mikas

mikas, zrob to dla dobra nas wszystkich i wrecz mu banana 8) My nie bedizmey musieli sie wstydzic, a Wy oszczedzicie sobie czytania jego marnych wypocin ;)

Jesli zas chodzi o sam mecz - mam jednak nadzieje, ze bedzie troche emocji ;) Oby tylko obylo sie bez kontuzji...

pzdr

nono, emocje beda, bedziemy sie wspolnie emocjonowac, czy Les po przegranym starcie wyprzedzi na ostatnim luku lidera lubelskiego druzyny Tomasz Piszcza :lol:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#89 Postautor: GRISZA » 12 lipca 2005, o 19:37

A może by tak razem siąść i wspólnie się chociaż pobawić :) Ja jestem jak najbardziej za 8)

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#90 Postautor: sadychor » 12 lipca 2005, o 19:42

GRISZA pisze:A może by tak razem siąść i wspólnie się chociaż pobawić :) Ja jestem jak najbardziej za 8)

Ty i tak chyba jedziesz z nami, więc o zabawe się nie martw :D 8) A jeśli chodzi o stadion, co byś proponował :?: W berka, ganianego :?: Z koleżankami w doktora :?: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Koper
Trener
Kontakt:

#91 Postautor: Koper » 12 lipca 2005, o 20:54

hayabusarider pisze:Czy ktoś wie kiedy ma być ten mecz sparingowy i z kim?
A moze chodzi to o mecz z Rzeszowem wlasnie:dwa w jednym (sparing i liga) :wink:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#92 Postautor: mikas » 12 lipca 2005, o 21:41

Jeszcze troche humoru na wieczór nie zaszkodzi 8)

a dzisiaj jeszcze na forum Stali napisał cos takiego:
[...]aż miło było oglądac ataki Grześka i Krzyśka zwłaszcza tego 2 jak mijał znakomicie po zewnetrznej rywali jak chciał.Widać niezłą wycwike musieli dostać :wink: od Januszka skoro widać az taką poprawe[...]

Teraz kolega pisze Dawidek, Januszek a jakiś czas temu na forum rzeszowskim popełnił oto takiego posta:
Aikman pisze:Noooooooooooo CO TY STAry na MÓzg upadłes czy Matka cie nie kocha ......... :lol: Spadać mi ze Stachyrą z RZeszowa .. Mietek Wożniak 1000% razy lepszy od teg PASTUCHa i synalek niech też STĄD SPADA.... NIE POTRZEBUJEMY ICH tu ......... :) :D :D
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#93 Postautor: Manitou » 12 lipca 2005, o 23:51

mikas, że też Ci się chce śledzić wypowiedzi takich osób i to jeszcze na forum Rzeszowiaków....godne podziwu :lol:

go!
Trener

#94 Postautor: go! » 13 lipca 2005, o 01:20

mikas pisze:Jeszcze troche humoru na wieczór nie zaszkodzi 8)

No i spłoszyliście trefnisia....

Szkoda... :(

le 3eme oeil

#95 Postautor: le 3eme oeil » 13 lipca 2005, o 09:15

Witam
Aikman czy jak Ci tam, nie wiem może cie znam ( mam nadzieje ze nie ), jednak mimo wszystko błagam Cie ty już nic na tym forum nie pisz, bo normalnie wstydze się jak czytam takie żenujące wypociny kogoś kto mieszka w moim mieście :oops:
No chyba że przyznasz sie ze właśnie skończyłeś podstawówke i z tego powodu sodóweczka ci odbiła - wtedy jeszcze cię zrozumie.
A wy Lublinianie prosze was nie czytajcie tego co on wypisuje
Lucky73 - super tekst
pozdro

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#96 Postautor: RadeKas » 13 lipca 2005, o 12:20

le 3eme oeil pisze:A wy Lublinianie prosze was nie czytajcie tego co on wypisuje
Lucky73 - super tekst
pozdro

Alez my chcemy czytac te posty. W tym sezonie pelnym sromu, bolu i porazek takie indywidua jak Aikman przynasza nam odrobine radosci. Wiec apelujmy do Aikmana. PISZ WIECEJ!! :lol:

pozdro.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

fanta

#97 Postautor: fanta » 13 lipca 2005, o 20:58

Moi drodzy mówią ze dziewczyny nie znają się na żużlu, ale to jest nie prawda. Do RZESZOWA jedziemy na mecz ligowy .SPARING to jest trening punktowan y z innym klubem, takie mecze są praktykowane bardzo często w E-LIDZe, przed ważnym meczem ligowym . Mecz sparingowy ma byc w tygodniu przed meczem z KROSNEM ... wiadomość z dnia 7.07. P SŁupski

JAG
Senior

#98 Postautor: JAG » 13 lipca 2005, o 21:36

fanta wytłumaczę ci jak dziewczyna dziewczynie:daj już spokój z tym tłumaczeniem bo każdy dobrze wie czym sie różni mecz ligowy od sparingu.my sobie żartujemy a ty przeżywasz to jak za przeproszeniem mrówka okres.
wyluzuj :D
:),czasami :(

Awatar użytkownika
Drabol
Szkółkowicz
Kontakt:

#99 Postautor: Drabol » 13 lipca 2005, o 22:09

Ja tu wracam z urlopu i widzę że rozkręciła się zabawa. W rolach głównych Aikman i Fanta (jak to dumnie brzmi - z rozlewni coli czy lider price?). Macie racje, wesoło to jest :D

Sparing z Rzeszowem trzeba potraktować jak mecz to znaczy na odwrót mecz jak sparing...namieszaliście ;) Zostańmy przy wersji "treningu punktowanego" potocznie zwanego strzelnica w roli głównej "lubelskie tarcze".
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl

fanta

#100 Postautor: fanta » 13 lipca 2005, o 22:14

Są żarty i żarciki . a wy to sobie kpicie jestescie bardzo nie mili .nie chciałabym miec takich przyjaciół i dobrze się zastanówcie z waszej strony nie zasłuzyłam sobie na takie traktowanie