17.07. Stal Rzeszów - Motor Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
go!
Trener

Re: 17.07. Stal Rzeszów - Motor Lublin

#51 Postautor: go! » 8 lipca 2005, o 11:46

Aikman pisze:lucki73
Heheh ziomuś ty chyba sam nie wiesz i na dodatek nie wierzysz co piszesz :lol: :lol: .Jasne jak możesz myslec o zwyciestwie u nas :wink: jak w Grudziadzu zdobyliscie LEDWO 33 ........

W Grudziądzu to było w Grudziądzu... Takie były założenia i wszystko wyszło. Teraz z wami wygrywamy do 39 a Krosno to już wogóle spuszczamy o tak:
Obrazek

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#52 Postautor: Saint » 8 lipca 2005, o 11:50

go! pisze:
Heheh ziomuś ty chyba sam nie wiesz i na dodatek nie wierzysz co piszesz :lol: :lol: .Jasne jak możesz myslec o zwyciestwie u nas :wink: jak w Grudziadzu zdobyliscie LEDWO 33 ........

W Grudziądzu to było w Grudziądzu... Takie były założenia i wszystko wyszło. Teraz z wami wygrywamy do 39 a Krosno to już wogóle spuszczamy o tak:
Obrazek

Go! i Lucki ... sory ale chyba popsułem wam dobrą zabawę.. :wink:

rob7
Senior

#53 Postautor: rob7 » 8 lipca 2005, o 11:51

Bimmer pisze:
Aikman pisze: z tego co słyszalem z niepewnych inforamcji to Krosno ma dostac wsparcie sprzetowe od Marmy :lol: :lol: a sami wiecie co to mzoe zonaczac.........

A ja słyszałem ze źródeł o wiele pewniejszych, że Marma łapie zadyszkę. Tak jak niektórzy z nas podejrzewali przed sezonem, przeszarżowali, szacując swoje możliwości. I jakoś mi wcale z tego powodu mi nie smutno, jak sobie przypomnę rzeszowskie metody przygotowania do sezonu 2005. Oby to była prawda i oby Wasz awans znów spalił na panewce. Bez urazy :)

Bimmer dobry słuch masz, dobrze słyszałeś, zdaje się że p.Marta nie zdawała sobie sprawy jak kosztowna jest zabawa w żużel, jeśli Rzeszów nie awansuje do e-ligi a szanse ma małe
to w przyszłym sezonie będą mieli problemy większe niż my w tym.

Siwek Patataj

#54 Postautor: Siwek Patataj » 8 lipca 2005, o 12:58

PS. (A jak tak bardzo wierzysz że wygracie to idz obstaw ze 100 -200 zeta do StS-a ,i zobaczymy jaką bedziesz miał mine po meczu) hehehe/........

Marn(m)y Ziomalu :)
Postawiłbym w STS-ie nawet 5 stówek na naszych chłopaków, gdyby te patałachy przyjmowały zakłady na polską ligę. A oni nawet e-ligi nie przyjmują, a kursy na szwedzką czy angielską wystawiają za 5 minut 18.00, tak by nikt nic nie zdążył postawić. A szkoda, bo niespodzianka niezła się szykuje. Nasze chłopaki wrócą z wywczasów, to zobaczysz jak będą śmigać. A na prezentacji każdy w okularkach z opalenizną na żużlowym ryjku niczym Greg Hancock po powrocie z kalifornijskiego domu.

pzdr.
lucki73 :wink:

Siwek Patataj

#55 Postautor: Siwek Patataj » 8 lipca 2005, o 13:00

Saint pisze:Go! i Lucki ... sory ale chyba popsułem wam dobrą zabawę.. :wink:

No co Ty, ja poważnie. Przeobraziłem się :)

pzdr.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#56 Postautor: kilar » 8 lipca 2005, o 13:36

Aikman pisze:PS. (A jak tak bardzo wierzysz że wygracie to idz obstaw ze 100 -200 zeta do StS-a ,i zobaczymy jaką bedziesz miał mine po meczu) hehehe/........

W STS-ach nie ma 1 ligi :!: :!: Mozna obstawiac mecze z extraligi i tylko z handicapem :twisted:

Pozdro

Aikman
Kontakt:

17.07. Stal Rzeszów - Motor Lublin

#57 Postautor: Aikman » 8 lipca 2005, o 14:00

To idzcie do Milleniuma o ile u was jest cos takiego :wink: i tak handicap bedzie kolo 20 pkt to moze wam siadzie i zrobicie 36 oczek w co watpie..
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE ...(MARMA RZESZÓW)

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#58 Postautor: grzesieck » 8 lipca 2005, o 14:51

Aikman pisze:To idzcie do Milleniuma o ile u was jest cos takiego :wink: i tak handicap bedzie kolo 20 pkt to moze wam siadzie i zrobicie 36 oczek w co watpie..

dawaj dawaj, teraz sie policytujemy, ktore miasto jest lepsze :mrgreen:

Aikman, bardzo cie bili w dziecinstwie czy tak tylko troche?

cmok cmok misiu kolorowy :*
METHANOL ADVENTURE TEAM

meesha
Trener
Kontakt:

#59 Postautor: meesha » 8 lipca 2005, o 15:11

grzesieck dając ostrzeżenie Aikmanowi pisze:bo jestem najwiekszym jozkowym idiota

:mrgreen: :lol: :mrgreen:

Sorki za OT ale niezły ubaw miałem więc chciałem się podzielić :D :wink:
Mała literówka, a cieszy 8)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Siwek Patataj

#60 Postautor: Siwek Patataj » 8 lipca 2005, o 15:25

meesha pisze:
grzesieck dając ostrzeżenie Aikmanowi pisze:bo jestem najwiekszym jozkowym idiota

Komentarze w ostrzeżeniach, to lepsza lektura niż Forum Humorum na Gazecie :)

pzdr.
lucki73

PS. Również sorry za OT.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#61 Postautor: grzesieck » 8 lipca 2005, o 15:43

lucki73 pisze:
meesha pisze:

Komentarze w ostrzeżeniach, to lepsza lektura niż Forum Humorum na Gazecie :)

pzdr.
lucki73

PS. Również sorry za OT.

shit, ale wstyd :oops: no ale juz poprawilem :mrgreen:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Powrót_Króla

#62 Postautor: Powrót_Króla » 9 lipca 2005, o 00:46

Aikman idż typie sie nawet nie błażnij...bo to co tu wypisujesz,to wstyd dla kibiców Rzeszowa... :? Lucki tu sobie ironizuje, ze wygraja, a ty to bieresz na poważnie...matko moja :roll: :roll:
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE ...(MARMA RZESZÓW)

a to, to juz wogole :lol: :lol: :lol: :lol: Seoznowcu jeden zapewne teraz zaczałes chodzic na zuzel, stawiam wiek 10-13 lat..i Kto wygra mecz ? marma... :lol: :lol: :lol:

Co do was Drodz Lublinianie... :wink:
nic się nie zmieniło od ostatnich czasów, czyli obelgi na miast Rzeszów itd itp. normalka... :) :)
A to co najlepsze, tez sie nie zmieniło..czyli jak w tamtym sezonie w Lublinie wiedzieli, ze Stal kupiła mecze w Gorzowie, Gdańsku...tak w tym "chodza słuchy",że Marma nie wyrabia finansowo, ze połowa dochodów firmy jest przeznaczona na żużel.. :lol: Nawet w Rzeszowie nic takiego nie słychac, ale jak zwykle w Lublinie wiedzą najlepiej.... :wink: Normalka :] Moze jeszcze wiecie którzy zawodnicy, nie dostali kasy za spotkanie i ze pewnie Marma zalega Maxowi 100 tys... :wink:

Co do meczu...wynik 60-30...poźniej wtopa z Krosnem i spełni sie sen....

Obrazek

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#63 Postautor: grzesieck » 9 lipca 2005, o 08:25

Powrót_Króla pisze:Co do meczu...wynik 60-30...poźniej wtopa z Krosnem i spełni sie sen....

za to wasz sen o awansie do e-ligi "niestety" sie nie spelni :lol:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#64 Postautor: Radzio » 9 lipca 2005, o 08:50

Powrót_Króla pisze:

Co do was Drodz Lublinianie... :wink:
nic się nie zmieniło od ostatnich czasów, czyli obelgi na miast Rzeszów itd itp. normalka... :) :)
A to co najlepsze, tez sie nie zmieniło..czyli jak w tamtym sezonie w Lublinie wiedzieli, ze Stal kupiła mecze w Gorzowie, Gdańsku...tak w tym "chodza słuchy",że Marma nie wyrabia finansowo, ze połowa dochodów firmy jest przeznaczona na żużel.. :lol: Nawet w Rzeszowie nic takiego nie słychac, ale jak zwykle w Lublinie wiedzą najlepiej.... :wink: Normalka :] Moze jeszcze wiecie którzy zawodnicy, nie dostali kasy za spotkanie i ze pewnie Marma zalega Maxowi 100 tys... :wink:

Co do meczu...wynik 60-30...poźniej wtopa z Krosnem i spełni sie sen....

Wiesz każdy wie co chce, a przecieki z MARMY zawsze mogą być w końcu macie 4 osoby z Lublina u was w ekipie:)

Seoznowcu
skreślić "Se" i każdy wtajemniczony wie o co chodzi :twisted: 8)

Powrót_Króla

#65 Postautor: Powrót_Króla » 9 lipca 2005, o 11:44

Wiesz każdy wie co chce, a przecieki z MARMY zawsze mogą być w końcu macie 4 osoby z Lublina u was w ekipie:)

tak, a to ciekawe? bo z tego co wiem J. Stachyra i Dawid mieszkaja w Rzeszowie i do lublina nie maja sie po co udawać...i to bardziej pisało sie jak byli w barwach Lublina, ze to oni są z Rzeszowa :roll: Darek Śledź natomiast z moich informacji mieszka we Wrocławiu. Tak więc gdzie te cztery osoby? :roll: Jacek Ziółkowski swoją mase ma, ale zeby go uznawać za cztery osoby :lol:
za to wasz sen o awansie do e-ligi "niestety" sie nie spelni

to sie jeszcze okaże. Ale jesli nawet nie, to jesli spełni sie owy sen to sezon nie bedzie stracony :)

JAG
Senior

#66 Postautor: JAG » 9 lipca 2005, o 12:18

Powrót_Króla pisze:
to sie jeszcze okaże. Ale jesli nawet nie, to jesli spełni sie owy sen to sezon nie bedzie stracony :)

no może z twojego punktu widzenia nie ale myślę że niektórzy mogą być mocno zawiedzeni.
:),czasami :(

Powrót_Króla

#67 Postautor: Powrót_Króla » 9 lipca 2005, o 14:57

JAG pisze:
Powrót_Króla pisze:

no może z twojego punktu widzenia nie ale myślę że niektórzy mogą być mocno zawiedzeni.

Tak Marma Polskie folie i pani Prezes Marta Półtorak, bedzie tak zawiedzona, ze zerwie umowe która została podpisana na dwa lata. Stracii połowe majątku preżnie działajacej firmy od 1994 roku, która otrzymała wiele nagród. Ale, ze zostanie jej jeszcze połowa kasy, to wpompuje ją w Lubleski żużel, a Jarosław Siwek z Pawłem Słupskim skonczą jak Jurek Mordel na stacji Cpn :lol:

Ps. :wink:

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#68 Postautor: grzesieck » 9 lipca 2005, o 15:32

Powrót_Króla pisze:[Tak Marma Polskie folie i pani Prezes Marta Półtorak, bedzie tak zawiedzona, ze zerwie umowe która została podpisana na dwa lata. Stracii połowe majątku preżnie działajacej firmy od 1994 roku, która otrzymała wiele nagród. Ale, ze zostanie jej jeszcze połowa kasy, to wpompuje ją w Lubleski żużel, a Jarosław Siwek z Pawłem Słupskim skonczą jak Jurek Mordel na stacji Cpn :lol:

Ps. :wink:

a tobie wejdzie do wanny tata z sasiadami, wspolnymi silami umyja ci plecy, a na koniec zabrzmia gromkie fanfary, wejdzie Wojewodzki i krzyknie "Mamy Cie!"... :wink:

gawrzyk, wez zamknij forum tak do przyszlej srody ;] prosze :twisted:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Koper
Trener
Kontakt:

#69 Postautor: Koper » 10 lipca 2005, o 01:48

Powrót_Króla pisze: Darek Śledź natomiast z moich informacji mieszka we Wrocławiu. Tak więc gdzie te cztery osoby? :roll:

A ja bylem przekonany ze Darek mieszka zdecydowanie poza granicami miasta Wroclaw i do tego ma swoja stadnine koni no chyba ze mam zle informacje a konie "Rybki" biegaja sobie po rynku we Wroclawiu :wink:

JAG
Senior

#70 Postautor: JAG » 10 lipca 2005, o 09:39

Koper pisze:
Powrót_Króla pisze: Darek Śledź natomiast z moich informacji mieszka we Wrocławiu. Tak więc gdzie te cztery osoby? :roll:

A ja bylem przekonany ze Darek mieszka zdecydowanie poza granicami miasta Wroclaw i do tego ma swoja stadnine koni no chyba ze mam zle informacje a konie "Rybki" biegaja sobie po rynku we Wroclawiu :wink:

dobre masz informacje.
Powrót Króla :lol:
:),czasami :(

Powrót_Króla

#71 Postautor: Powrót_Króla » 10 lipca 2005, o 12:15

Ładnie to tak dawać bany za nic ? :wink: :roll:

PostWysłany: Nie 10.07.2005 2:48 Temat postu:
Powrót_Króla napisał/a:
Darek Śledź natomiast z moich informacji mieszka we Wrocławiu. Tak więc gdzie te cztery osoby? Rolling Eyes

A ja bylem przekonany ze Darek mieszka zdecydowanie poza granicami miasta Wroclaw i do tego ma swoja stadnine koni no chyba ze mam zle informacje a konie "Rybki" biegaja sobie po rynku we Wroclawiu Wink

Jak mozesz jeszcze watpic w swoje info? :wink: Przecież w Lublinie wiedza wszystko najlepiej o Rzeszowskiej drużynie :wink: a już co w trawie piszczy w firmie Marma, to chyba nawet pani Prezes Marta nie ma takich informacji :wink:
dobre masz informacje.

no :] nie mówiłem :wink:

Pzdr.

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#72 Postautor: GRISZA » 10 lipca 2005, o 13:46

Szkoda z niektórymi typami wdawać się w dyskusje. Takie jest moje zdanie.Takich małolatów powinno sie od razu banować i byłby z nimi spokój.
Na przykład taki kolega Aikman kiedyś zaczepił mnie na Gadu i zaczął mi wmawiać różne pierdoły. O Lublinie i takie tam. I do tego jeszcze od koziołków mnie zwyzywał. Do jakiegoś dołu z takimi ludźmi i jeszcze zalać gaszonym wapnem. Po co nam nastepnych debili w społeczeństwie. Czystki muszą być :wink:
Uśmiałem się czytając post Luckiego kiedy sie przemienił :lol: Co jak co ale zawarł w nim duzo prawdy.Tak naprawdę to wygląda z boku...
Teraz o meczu.Myślę ,że woda będzie. Jesli nie będzie to będę naprawdę zdziwiony.I nie śmiejcie się z Darka Śledzia bo to 100 % Stalowiec :wink:

hayabusarider

#73 Postautor: hayabusarider » 11 lipca 2005, o 10:07

Czy ktoś wie kiedy ma być ten mecz sparingowy i z kim?

Davv
Kadrowicz

#74 Postautor: Davv » 11 lipca 2005, o 11:51

a Jarosław Siwek z Pawłem Słupskim skonczą jak Jurek Mordel na stacji Cpn
Dlaczego ten smieszny "Powrót Króla" nie dostal za to ostrzezenia?? Wydaje mi się, że jest to nieuzasadnione obrażanie 3 osób na dodatek związanych z naszym klubem, z czego jedna jest bardzo lubiana, a jedna mniej. W każdym razie ostrzezenia sie nalezy.......... :twisted:

Siwek Patataj

#75 Postautor: Siwek Patataj » 11 lipca 2005, o 12:03

Davv pisze:
a Jarosław Siwek z Pawłem Słupskim skonczą jak Jurek Mordel na stacji Cpn
Dlaczego ten smieszny "Powrót Króla" nie dostal za to ostrzezenia?? Wydaje mi się, że jest to nieuzasadnione obrażanie 3 osób na dodatek związanych z naszym klubem, z czego jedna jest bardzo lubiana, a jedna mniej. W każdym razie ostrzezenia sie nalezy.......... :twisted:

A ja proszę o ostrzeżenie dla Davv`a, bo ja lubię wszystkich, a on kogoś lubi mniej. Tak chyba być nie może? W końcu wszyscy po jednej stronie muru stoimy, nieprawdaż? Ciekawe swoją drogą, kto Ci zaszedł za skórę. Dyrektor - na pewno nie, bo dzięki niemu w ogóle oglądasz żużel w Lublinie. Pewnie Gawrzyk, albo "Ojciec". Przyznaj się.

pzdr.