17.07. Stal Rzeszów - Motor Lublin
17.07. Stal Rzeszów - Motor Lublin
Zakładam temat meczowy, ponieważ takowego nie ma a może znajdzie się grupka zapaleńców mających coś do powiedzenia na temat tej rywalizacji.
Uważam, że spotkanie z Rzeszowem powinniśmy potraktowć jako etap przygotowań do konfrontacji z Krosnem. Można trochę pogrzebać w ustawieniu par i powoli krystalizaować skład na batalię o utrzymanie. W Rzeszowie będzie pewie twardo [podobnie jak w Lublinie z Krosnem, jeśli wierzyć słowom trenera], więc jest okazja do sprawdzenia ustawień sprzętu na tle mocniejszej ekipy. Mecz sam w sobie zapowiada się na wielką masakrę piłą łańcuchową i ciężko liczyć na choćby 25 punktów, niestety
Uważam, że spotkanie z Rzeszowem powinniśmy potraktowć jako etap przygotowań do konfrontacji z Krosnem. Można trochę pogrzebać w ustawieniu par i powoli krystalizaować skład na batalię o utrzymanie. W Rzeszowie będzie pewie twardo [podobnie jak w Lublinie z Krosnem, jeśli wierzyć słowom trenera], więc jest okazja do sprawdzenia ustawień sprzętu na tle mocniejszej ekipy. Mecz sam w sobie zapowiada się na wielką masakrę piłą łańcuchową i ciężko liczyć na choćby 25 punktów, niestety
Baty i tyle. Stachyrowie beda chcieli zgnebic nas w meczu i pokazac jak nisko upadlismy w tym sezonie. Plan wykonaja w 100% i nie ma sie co ludzic ze przegramy spotkanie roznica mniejsza niz 30 pt. Stal przewyzsza nas w kazdym elemencie (moze nie ma tak wielkiej roznicy miedzy obcokrajowcami, ale pewnie oni w tym meczu nie wystapia), a w juniorach to juz jest prawdziwa deklasacja
Skupmy sie na "hicie ostatniej kolejki" i pokazmy, ze to nam nalezy sie 6ste miejsce.
Pozdro
Skupmy sie na "hicie ostatniej kolejki" i pokazmy, ze to nam nalezy sie 6ste miejsce.
Pozdro
No wlasnie oni wystawia 3 juniorow w skladzie ktorzy beda "lac" naszych seniorow !
Jak bedzie jechal Pietraszko i jakis " Szyszka" w biegu to Adas zbierze baty i po meczu
Smutne ale prawdziwe.
ja wystawilbym taki sklad, aby potem na mecz z Ktrosnem usyabilizowac sytuacje kadrowa.
1.Piszcz
2.Pietraszko
3.Mordel
4.Jeleniweski
5.Frankow
6.Dominiczak (moze tak jak w Rybniu powalczy z Dawidem
)
Jak bedzie jechal Pietraszko i jakis " Szyszka" w biegu to Adas zbierze baty i po meczu
Smutne ale prawdziwe.
ja wystawilbym taki sklad, aby potem na mecz z Ktrosnem usyabilizowac sytuacje kadrowa.
1.Piszcz
2.Pietraszko
3.Mordel
4.Jeleniweski
5.Frankow
6.Dominiczak (moze tak jak w Rybniu powalczy z Dawidem
trening czyni mistrza.
Baty,baty i jeszcze raz baty
Jestem optymista i wierzyłem ze jeszcze sie obudza po tym jak Franek zaczął coś pokazywac na wyjazdach,ale teraz nie ma juz złudzen-Rzeszów nas pogrązy w i tak kiepskiej sytuacji
Nasz stranieri napewno nie wystąpi bo po co jak z góry zakładana jest porazka.Odstajemy sprzetowo i to prawie kazdemy z zespołów w naszej lidze,skoro nie którzy wyrzedzaja naszych na prostych,a podejscie do jazdy i forma to juz swoja droga
Jak wiekszos lublinian nie przepadam za Rzeszowem wiec chciałbym aby nasz zespół pokrzyzował im troche plany i sie troche z nmai pomęczyli...(mażyciel nie
)
-
portek
Nie napiszę nic nowego-przerżniemy aż zadudni. Tak jak w meczu z GTŻ, miejscowe asy pokroju Tomasza Rempały i Karola Barana natłuką punktów i będzie to dla nich mecz odrodzenia się. Wymyśliłem jeden sposób zmniejszenia rozmiarów kompromitacji. Możnaby udać się do sklepu "U Darka" i spróbować coś kupić
Po starej znajomości może jakiś rabacik

Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
sadychor pisze:Możnaby udać się do sklepu "U Darka" i spróbować coś kupić![]()
![]()
![]()
![]()
Cicho
Pozdro
sadychor pisze:Możnaby udać się do sklepu "U Darka" i spróbować coś kupić![]()
![]()
![]()
![]()
Sadychor... miej litość.. jak to przeczytalem to zaplułem laptopa w pracy i mnie moje "zajadki" bolą... A w sprawie meczu... Ja myślę że to bedzie grubsza afera... Nasz Dyrektor po dotkliwej porażce w pierwszym meczu postanowił niczym Monte Christo dokonać zemsty doskonałej. Cały sezon jedziemy jak lebiegi a do Józkowa pojedziemy dosprzętowani tymi super furami o których cały czas się mówi
Pozdrawiam
Fork pisze:Mordel (3;3;3;2*;0;1) 12+1
Piszcz (0;0;0;2;2;3) 7
Jeleniewski (2;1;3;2;1;3) 12
zz
Pietraszko (1;0;3;0;1;1) 6
Dominiczak (2;0;0;1;1;0) 4
Smieja (1;0) 1
i bedzie 42:D:D:D
Tylko czemu w 16 biegach
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- jas
- Senior
- Kontakt:
dannie pisze:...a tak juz odnosnie meczu to co pospiewamy miedzy biegami...![]()
![]()
jak to co? "bedzie 5-1, Motorek bedzie 5-1, bedzie 5-1, Mooooooooootoooooreeeeeeeeek bedzie 5-1"
ewentualnie: "siabada, siabada podzielimy rowno, dla Motoru 3 punkty, a dla Stali gowno"
albo moze lepiej: "nic sie nie stalo..."
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
Ja bym radzil (kieruje to do tych, ktorzy biegle posluguja sie jezykiem angielskim, aby to jakos wygladalo
) o zaspiewanie piosenki (po meczu) pt. We are the champions...
. Oczywiscie jest ona kierowana do naszych zuzlowcow, zeby co niektorym sie nie pomylilo i nie zaspiewali jej jozkom
A miedzy biegami mozna jÄ… pocwiczyc na dwa glosy
Pozdro
A miedzy biegami mozna jÄ… pocwiczyc na dwa glosy
Pozdro
-
Siwek Patataj
mały Row pisze:Frankow niepojedzie w tym meczu po meczu z grudziodzem siwek mu podziekowal
Jeśli to prawda, to pierwszy raz będę chyba w tym sezonie pełen uznania dla Szanownego Dyrektora naszego klubu. Serio. Z tą łamagą, z tym kloszardem żużlowych torów już dawno winniśmy sobie powiedzieć "arrive derci".
pzdr.
lucki73