Żużlowe różności

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Shack
Administrator

#1201 Postautor: Shack » 6 lipca 2005, o 13:10

meesha pisze:A co chcesz puścić :?: "We are the champions". "Najlepsi z najlepszych" czy "To już jest koniec..." albo "Kiedy powiem sobie dość" :?: :D
Jeśli dobrze pamiętam to 3% zysków z biletów się płaci ZAiKS-owi ale mogę się mylić :roll:

"daj mi te noc..." ;) 3 % to duzo cos :?

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#1202 Postautor: Kiry » 6 lipca 2005, o 13:10

"Ta ostatnia niedziela" w wykonaniu nieodżałowanego Mieczysława Fogg`a :lol:

meesha
Trener
Kontakt:

#1203 Postautor: meesha » 6 lipca 2005, o 13:16

Shack pisze:3 % to duzo cos :?
Gdzie tam dużo, przy 500 osobach płacących za bilet to jakieś 200 złotych wyjdzie :D :wink: A może jest określona stała stawka za utwór bez względu na ilość uczestników "imprezy" :roll: :?: Spróbuję to ustalić bo sam jestem ciekaw :idea:

EDIT:
W necie nic nie mogę znaleźć, wydaje mi się, że taki wniosek jest rozpatrywany indywidualnie dla tego konkretnego przypadku. W Lublinie możesz się dowiedzieć o szczegóły na ul. Piłsudskiego 9/32, tel. 5323059 i 5329439
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1204 Postautor: grzesieck » 6 lipca 2005, o 18:23

Jakby co to jest juz generalka GP :)
METHANOL ADVENTURE TEAM

Koper
Trener
Kontakt:

#1205 Postautor: Koper » 8 lipca 2005, o 01:06

Obrazek Oto jak nasz wychowanek jest witany na meczach w Rzeszowie 8)

Joe

#1206 Postautor: Joe » 8 lipca 2005, o 09:44

A jeszcze tak niedawno, kiedy woził zera kazali mu wypierd... z Józkolandii. Teraz zrobili go 100% stalowcem. Ha, ha, ha cóż za naród.

Davv
Kadrowicz

#1207 Postautor: Davv » 8 lipca 2005, o 12:26

Pamiętam, że podczas organizacji studniówki w szkole tez byliśmy zmuszeni zapłacić na ZAIKS i było to 100 PLN. Nie wiem jak to jest w przypadku meczu ale mysle ze jesli nawet jest roznica to niewielka....

Szacuneczek

portek

#1208 Postautor: portek » 8 lipca 2005, o 12:33

Joe pisze:A jeszcze tak niedawno, kiedy woził zera kazali mu wypierd... z Józkolandii. Teraz zrobili go 100% stalowcem. Ha, ha, ha cóż za naród.

I czy to są prawdziwi kibice :?: Jezeli kochasz swój klub to jesteś znim nie zależnie czy jest dobrze czy źle. I zawodników lubisz i przedewszystkim szanujesz że jeżdżą w twoim ukochanym klubie, a nie dlatego ze dobrze jeżdżą. Ja szanuje każdego zawodnika nie zależnie czy jeździ dobrze czy źle. Np. Franków jeździ bardzo źle ale nikt z kibiców TŻu nie każe mu wypierdala*. Kibice Marmy nie są przykladem prawdziwych kibiców.

meesha
Trener
Kontakt:

#1209 Postautor: meesha » 8 lipca 2005, o 12:38

portek pisze:Np. Franków jeździ bardzo źle ale nikt z kibiców TŻu nie każe mu wypierdala*.
Nie :?: :?: :lol: :lol: :lol:
Chyba coś przeoczyłeś 8) :wink:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Davv
Kadrowicz

#1210 Postautor: Davv » 8 lipca 2005, o 12:44

Bo kibice TŻ- tu sa bardziej cooltooralni i mowią Mariuszowi żegnaj!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol:

portek

#1211 Postautor: portek » 8 lipca 2005, o 12:44

meesha pisze:
portek pisze:Np. Franków jeździ bardzo źle ale nikt z kibiców TŻu nie każe mu wypierdala*.
Nie :?: :?: :lol: :lol: :lol:
Chyba coś przeoczyłeś 8) :wink:

No może każemy mu wypierdala* ale piszemy to na forum a nie krzyczymy na meczu Franek wypier*****

Siwek Patataj

#1212 Postautor: Siwek Patataj » 8 lipca 2005, o 13:03

Czepiliście się Franka, a on bogu ducha winny. Na majstrów psioczcie, bo to ich wina że mu rumaki nie ciągną. Franek jest OK.

pzdr.
lucki73 :wink:

Awatar użytkownika
michal85

#1213 Postautor: michal85 » 9 lipca 2005, o 10:40

Joe pisze:A jeszcze tak niedawno, kiedy woził zera kazali mu wypierd... z Józkolandii. Teraz zrobili go 100% stalowcem. Ha, ha, ha cóż za naród.

chcialoby sie powiewdziec : w dupie byles, gowno widziales...

Darek nawet po katastrofalnym wystepie w meczu z Gorzowem mogl liczyc na wsparcie kibicow. Jak nie wierzysz, to sie go spytaj przy najblizszej okazji 8) Ale najlepiej gadac jakies pierdoly nie znajac nawet faktow...

To smao tyczy sie Karola Barana. Chlopak w tym sezonie zawodzi niemolosiernie, ale kibicie wciaz w niego wierza i jeden z transparentow byl takze na jego czesc ;)

wojteko
Senior

#1214 Postautor: wojteko » 9 lipca 2005, o 10:52

michal85 pisze:Darek nawet po katastrofalnym wystepie w meczu z Gorzowem mogl liczyc na wsparcie kibicow.....

Co ty koles pieprzysz :!: akurat tak sie sklada ze bylem na tym meczu i siedzialem w samym srodku "gniazda jozkowych kibicow" txt jakie slyszalem na temat "Rybki" to moge ewent. na PW ci wyslac. Na forum sie nienadajÄ… :!:

Awatar użytkownika
michal85

#1215 Postautor: michal85 » 9 lipca 2005, o 10:59

wojteko pisze:
michal85 pisze:Darek nawet po katastrofalnym wystepie w meczu z Gorzowem mogl liczyc na wsparcie kibicow.....

Co ty koles pieprzysz :!: akurat tak sie sklada ze bylem na tym meczu i siedzialem w samym srodku "gniazda jozkowych kibicow" txt jakie slyszalem na temat "Rybki" to moge ewent. na PW ci wyslac. Na forum sie nienadajÄ… :!:

boshe, przeciez wszedzie zxnajdize sie kilku wyrostkow :roll: A nie pamietasz jak na tym meczu Darek po kolejnym juz defekcie schodzac z toru zebral brawa? Tego juz Twoja pamiec nie zapisala?

Widze, ze u Was nic sie nie zmienilo...

meesha
Trener
Kontakt:

#1216 Postautor: meesha » 9 lipca 2005, o 11:08

michal85 pisze:Widze, ze u Was nic sie nie zmienilo...
Jeśli od innych wymagasz aby nie generalizowali (trudne słowo :wink: ) to i sam tego nie rób :P Inaczej zaraz znów się zacznie wojenka 8) Chociaż może by się przynajmniej forum trochę ożywiło w tym leniwym okresie :wink: :)

Awatar użytkownika
michal85

#1217 Postautor: michal85 » 9 lipca 2005, o 11:12

meesha pisze:
michal85 pisze:Widze, ze u Was nic sie nie zmienilo...
Jeśli od innych wymagasz aby nie generalizowali (trudne słowo :wink: ) to i sam tego nie rób :P Inaczej zaraz znów się zacznie wojenka 8) Chociaż może by się przynajmniej forum trochę ożywiło w tym leniwym okresie :wink: :)

byc moze masz racje, tylko ja zywilem nadzieje, ze po kilku miesiacach nieobecnosci na tym zacnym forum nie bede musial czytac wrzutow na stolice Podkarpacia ;) , a tymczasem wciaz takowe epitety sie pojawiaja :) O tyle to dziwne, ze np. u nas Wasza druzyna jest dla niemal wszystkich co najmniej obojetna, a wielu trzyma nawet kciuki za Was, a nie za Krosno :twisted: Musze sie przyznac, ze do tego grona zalica sie takze moja skromna osoba ;)

pozdrawiam

wojteko
Senior

#1218 Postautor: wojteko » 9 lipca 2005, o 11:14

michal85 pisze: A nie pamietasz jak na tym meczu Darek po kolejnym juz defekcie schodzac z toru zebral brawa? Tego juz Twoja pamiec nie zapisala?

Jakos w pamieci utkwily mi tylko obelgi skierowane do Darka, w dupie mam wasze fauszywe brawa po tym co uslyszalem osobiscie na stadionie przy ul.Hetmanskiej 69 :!:

Siwek Patataj

#1219 Postautor: Siwek Patataj » 10 lipca 2005, o 11:05

Jarek Hampel!!! Jarek Hampel!!! Jarek Hampel!!! Jarek Hampel!!! Jarek Hampel!!!

pzdr.
lucki73

PS. Upiłem się ze szczęścia. Moim zdaniem już Jarek zdetronizował Golloba na fotelu króla polskiego współczesnego speedwaya. Jarek, tak trzymaj. Lublin Ci kibicuje!!!

Koper
Trener
Kontakt:

#1220 Postautor: Koper » 10 lipca 2005, o 16:06

lucki73 pisze:PS. Upiłem się ze szczęścia. Moim zdaniem już Jarek zdetronizował Golloba na fotelu króla polskiego współczesnego speedwaya. Jarek, tak trzymaj. Lublin Ci kibicuje!!!

Spokojnie, cieszmy sie wystepem Jarka ale bez niepotrzebnych tekstow o detronizacji Golloba bo mniej wiecej tyle razy ile Jarek byl na pudle pojedynczych turniejow GP, Tomek byl na pudle ale po wszystkich rozegranych turniejach GP w klasyfikacji generalnej. Nie chodzi o zadna detronizacje, chodzi aby Jarek tak pieknie wspinal sie po szczeblach swojej kariery a Tomek aby nawiazywal do swoich najelpszych biegow w GP i wlasnie tak bylo wczoraj.

Jarek, Tomek Lublin Wam kibicuje!!!

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#1221 Postautor: Smirnek » 10 lipca 2005, o 16:35

Wczorajszy turniej upewnił mnie w przekonaniu że Chrzanowski to jednak na GP za słaby jest, i w jego miejsce jednak wolałbym widzieć Piotra Protasiewicz albo Grzegorza Walaska, nawet jakby mieli ostatnie miejsca zajmować :wink:

Koper
Trener
Kontakt:

#1222 Postautor: Koper » 10 lipca 2005, o 17:21

Smirnek pisze:Wczorajszy turniej upewnił mnie w przekonaniu że Chrzanowski to jednak na GP za słaby jest, i w jego miejsce jednak wolałbym widzieć Piotra Protasiewicz albo Grzegorza Walaska, nawet jakby mieli ostatnie miejsca zajmować :wink:

Po tym jak jedzie Pepe w ligach w ktorych wytepuje w tym roku mysle ze ma calkiem duze szanse na nominacje do GP.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#1223 Postautor: grzesieck » 10 lipca 2005, o 18:44

Koper pisze:
Smirnek pisze:Wczorajszy turniej upewnił mnie w przekonaniu że Chrzanowski to jednak na GP za słaby jest, i w jego miejsce jednak wolałbym widzieć Piotra Protasiewicz albo Grzegorza Walaska, nawet jakby mieli ostatnie miejsca zajmować :wink:

Po tym jak jedzie Pepe w ligach w ktorych wytepuje w tym roku mysle ze ma calkiem duze szanse na nominacje do GP.

tylko, ze Pepe w GP zawsze strasznie cieniowal...nawet jak w ligach zagranicznych ladnie jechal, chlopak chyba poprostu nie moze sie przelamac w GP.

a co do Chrzanka, to rzeczywiscie jest za slaby na GP i chyba silniki tez ma za wolne, widac to bylo w biegu, w ktorym Nicholls z Richardssonem go mineli, tak jakby Chrzanek na rowerze jechal...
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#1225 Postautor: bartosch » 11 lipca 2005, o 10:35

w dniu dzisiejszym do Reading zawita zespol Edinburgh Monarchs w barwach ktorego wystapi Robert Ksiezak o ktorym to bylo glosno swego czasu na forum... zobaczymy co zaprezentuje, pozdrawiam!
carpe diem!