Adam Pietraszko na torze!!!
Robienie betonu na Krosno - to megapomyłka. Wystarczy przeanalizować wyniki Wilków na wyjazdach. Widać wyraźnie, że gorzej radzą sobie na torach zwyczajowo przyczepniejszych (Gorzów, Rybnik) niż na przeważnie twardych - Rzeszów, Grudziądz. Zresztą u siebie też jeżdżą przeważnie na torze twardym.
Shack pisze:Gelo pisze:GrudziÄ…dz
Beton w Grudziądzu ?? Dziwne. W meczu z Rzeszowem zawodnicy mieli takie kłopoty z jazdą. Na betonie raczej nie ma dziur. Ponoć robia przyczepnie pod Knappa.
Pod Staszka też? W Grudziądzu przewaznie jest dziurawo - niezaleznie czy twardo czy nie. Ale przewaznie jest twardo. A że na Rzeszów zrobili przyczepnie? - mnie to nie dziwi - też bym tak zrobił. Już był u nas w tym roku taki jeden co mówił, że na twardym jest walka i ze należy z Rzeszowem jechac na twardym.
Na meczu z Rzeszowem tor byl zrobiony na beton i co z tego wyszlo kazdy widzial..z Krosnem wszystko musi byc dopiete na ostatni guzik. Zawodnicy musza wiedziec na jakim torze jezdza, a nie jak to bylo ostatnio - zdziwienie ze na treningu byl tor inny niz na meczu
. Nie ma takiego tlumaczenia, bo meczu z Krosnem nie wygramy. Trzeba zapedzic zawodnikow do treningu przed tym meczem, niech sie oswajaja z torem, bo to KSZ zaczyna spotkanie od wyniku 10-0. To Motor musi wygrywac biegi i wlasnie wczesniejsze treningi pomoga zuzlowcom w dopasowaniu przelozen, bo w meczu nie bedzie juz czasu na kombinowanie ze sprzetem.
PS. Czy nie jest tak, ze w przypadku naszej wygranej 50-40, nikt nie dostaje bonusa
Chyba tak jest, wiec jezeli wygramy w takim stosunku to wyprzedzamy Krosno o 1 punkt w tabeli.
Pozdro
PS. Czy nie jest tak, ze w przypadku naszej wygranej 50-40, nikt nie dostaje bonusa
Chyba tak jest, wiec jezeli wygramy w takim stosunku to wyprzedzamy Krosno o 1 punkt w tabeli.
Pozdro
Tak właśnie jest - podobnie jeśli wygramy 49:39 albo 48:38patryk kilar pisze:PS. Czy nie jest tak, ze w przypadku naszej wygranej 50-40, nikt nie dostaje bonusa![]()
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
W Grudziądzu przed sezonem dowieziono nawierzchni żeby w trakcie sezonu robić tor przyczepny. Jak jest teraz nie wiem...
Czy na betonie nie może być dziur? Wystarczy przejść się na trening na Zygmuntowskie.
Jeszcze odnośnie nawierzchni... ktoś pisał, że jej nie uzupełniono, bo koszt przewozu był duży, a i Mosir był niezainteresowany. Dla porównania dodam, że remontowane jest boisko. Koszt wyniósł podobno 20 tys, nie wiem jaki był udział w kosztach Mosiru, ale przypuszczam, że niewielki...
Czy na betonie nie może być dziur? Wystarczy przejść się na trening na Zygmuntowskie.
Jeszcze odnośnie nawierzchni... ktoś pisał, że jej nie uzupełniono, bo koszt przewozu był duży, a i Mosir był niezainteresowany. Dla porównania dodam, że remontowane jest boisko. Koszt wyniósł podobno 20 tys, nie wiem jaki był udział w kosztach Mosiru, ale przypuszczam, że niewielki...
istred pisze:Jeszcze odnośnie nawierzchni... ktoś pisał, że jej nie uzupełniono, bo koszt przewozu był duży, a i Mosir był niezainteresowany. Dla porównania dodam, że remontowane jest boisko. Koszt wyniósł podobno 20 tys, nie wiem jaki był udział w kosztach Mosiru, ale przypuszczam, że niewielki...
MOSIR ma wszystko i wszystkich głęboko w du**e. Mają kase, ale monitoringu niet, murawy niet, nawierzchni niet, krzesełek niet, odkrytych basenów niet. No nic tylko tam etat podłapać
kalafior pisze:Smirnek pisze:A może to jest taka prawda że jak Adam nie dostaje pieniędzy na czas to nic nie jeździ(...)
Do takich konkluzji ja doszedłem już miesiąc temu, nikt nie chciał dać wiary ale widzę i to bez satysfakcji że wreszcie dociera. Zawodnicy najemni nie będą za friko wyprówać flaków. Focus jest dobrym zawodnikiem, ale jeszcze lepiej umie liczyć.(...)Taka jest prawda i koniec a jak ktoś inaczej myśli to jego sprawa.
A witamy ponownie. Co tam słychać w Opolu, może napisłaby kolega coś na inną nute
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Kolejny przyzwoity wystep Adama na wyspach
w meczu Premier League przeciwko Tygrysom z Glasgow Focus uzyskał 9 punktów:
6. Adam Pietraszko……….ef, 2', 1', 3, 3...........9+2
cały mecz wygrali Bandyci 54:40
---------------------------------------
za http://www.berwickbandits.co.uk
w meczu Premier League przeciwko Tygrysom z Glasgow Focus uzyskał 9 punktów:
6. Adam Pietraszko……….ef, 2', 1', 3, 3...........9+2
cały mecz wygrali Bandyci 54:40
---------------------------------------
za http://www.berwickbandits.co.uk
Słabszy występ Adasia w Anglii
Adam Pietraszko...…2*,R,1,2*,0 = 5+2
2. Wilkinson,Pietraszko,Legault,Cooper (f) 5-1 (7-5) awd
7. Makovsky,Ashworth,Cooper,Pietraszko (r) 3-3 (25-19) 67.9
11. Makovsky,Franc,Pietraszko,Wilson 4-4 (39-29) 67.1
14. Smith,Pietraszko,Ashworth,Legault 5-1 (52-34) 69.2
15. Rymel,Wilson,Franc,Pietraszko 3-3 (55-37) 68.1
źródło: forum http://www.berwickbandits.co.uk/
Adam Pietraszko...…2*,R,1,2*,0 = 5+2
2. Wilkinson,Pietraszko,Legault,Cooper (f) 5-1 (7-5) awd
7. Makovsky,Ashworth,Cooper,Pietraszko (r) 3-3 (25-19) 67.9
11. Makovsky,Franc,Pietraszko,Wilson 4-4 (39-29) 67.1
14. Smith,Pietraszko,Ashworth,Legault 5-1 (52-34) 69.2
15. Rymel,Wilson,Franc,Pietraszko 3-3 (55-37) 68.1
źródło: forum http://www.berwickbandits.co.uk/
Gawrzyk pisze:Cooper pisze:grzesieck pisze:6. Cooper X R 1* 0 0 = 1
Cooper niestety tez slabiutko...
Myslami jestem juz na zgrupowaniu w Lublinie
A ja myślę, że to może być jeszcze skutek kontuzji z Grudziądza. Nie wystąpił wtedy w końcówce zawodów bo doznal kontuzji nogi. Praktycznie cały tydzień miał opatrunki usztywniające.
Gawrzyk ale Coopera w Grudziądzu nie było
AdaÅ›
Adaśko całkiem przyzwoicie zwalił lekko na początku ale potem było znacznie lepiej :
Adam Pietraszko (1 1 1* 3 3 1) 10+1 w 6 startach jak na wyspy to na niego przyzwoicie !!
Adam Pietraszko (1 1 1* 3 3 1) 10+1 w 6 startach jak na wyspy to na niego przyzwoicie !!
mikas pisze:Gawrzyk pisze:Cooper pisze:grzesieck pisze:6. Cooper X R 1* 0 0 = 1
Cooper niestety tez slabiutko...
Myslami jestem juz na zgrupowaniu w Lublinie
A ja myślę, że to może być jeszcze skutek kontuzji z Grudziądza. Nie wystąpił wtedy w końcówce zawodów bo doznal kontuzji nogi. Praktycznie cały tydzień miał opatrunki usztywniające.
Gawrzyk ale Coopera w Grudziądzu nie było
Gawrzyk mial chyba na mysli A. Pietraszko, a nie moja skromna osobe. Ja w Polskiej lidze nie startuje, bo za duza presja i wyplaty nieregularne i niepewne
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
jak na kolejny mecz dzien w dzien pod rzad, to chyba niezle.
wyniki Adama:
bieg nr 2. Pietraszko, Wilkinson, Ondrasik, Barker...69.13...
bieg nr 5. Morton, Stephens, Schramm, Pietraszko (R)...68.86...
bieg nr 9. Pietraszko, Stephens, Makovsky, Morton...67.99...
bieg nr 12. Stephens, Pietraszko,Wilkinson, Ondrasik....67.32...
bieg nr 13. Makovsky, Pietraszko, Lemon, Ondrasik...67.95...
bieg nr 15. Pietraszko, Makovsky, Smethills, Stephens (R).....68.08...
w sumie: 13 + bonus
w a r t e u w a g i :
# Pietraszko smiga przy plocie!
# atmosfera w druzynie Bandytow musi byc wyjatkowa - po kraksie jednego z Bandytow na pierwszym luku cala druzyna - wlaczajac kontuzjowanego Rymla - rzucila sie, by pomoc koledze poskladac maszyne.
# Bandyci wygrali 52 : 38
wyniki Adama:
bieg nr 2. Pietraszko, Wilkinson, Ondrasik, Barker...69.13...
bieg nr 5. Morton, Stephens, Schramm, Pietraszko (R)...68.86...
bieg nr 9. Pietraszko, Stephens, Makovsky, Morton...67.99...
bieg nr 12. Stephens, Pietraszko,Wilkinson, Ondrasik....67.32...
bieg nr 13. Makovsky, Pietraszko, Lemon, Ondrasik...67.95...
bieg nr 15. Pietraszko, Makovsky, Smethills, Stephens (R).....68.08...
w sumie: 13 + bonus
w a r t e u w a g i :
# Pietraszko smiga przy plocie!
# atmosfera w druzynie Bandytow musi byc wyjatkowa - po kraksie jednego z Bandytow na pierwszym luku cala druzyna - wlaczajac kontuzjowanego Rymla - rzucila sie, by pomoc koledze poskladac maszyne.
# Bandyci wygrali 52 : 38
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
- kleczes_GKM
- Szkółkowicz
- Kontakt:
"W niedzielnym meczu XIII kolejki I ligi żużlowej w spotkaniu MARMY Polskie Folie Rzeszów, z TŻ Sipma Lublin w barwach tych drugich zabraknie Adama Pietraszki. Spowodowane jest to tym, że popularny "focus" wystartuje w niedziele w lidze angielskiej, w meczu pucharowym pomiędzy Workington Comets, a Berwick Bandits.
Na występ Adama na wyspach zezwolił dyrektor lubelskiego klubu Jarosław Siwek. W zamian wychowanek z Częstochowy od wtorku będzie trenował w raz ze swoimi kolegami w Lublinie i przygotowywał się do arcyważnego spotkania z Krosnem."
Radosław Skrzetuski
Moze to i lepiej bo Adam raczej na Rzeszowskim Lotnisku by sobie nie radzil
A dzzieki temu bedzie mogl spokojnie przygotowywac sie do mecuz w Lublinie.
Na występ Adama na wyspach zezwolił dyrektor lubelskiego klubu Jarosław Siwek. W zamian wychowanek z Częstochowy od wtorku będzie trenował w raz ze swoimi kolegami w Lublinie i przygotowywał się do arcyważnego spotkania z Krosnem."
Radosław Skrzetuski
Moze to i lepiej bo Adam raczej na Rzeszowskim Lotnisku by sobie nie radzil
Pietraszko dziś w Aglii 2 punkty w dwóch startach:
WYNIKI
Jeśli mój żenujący angielski mnie nie zawodzi, to chyba coś z nim nie tak.....
Cytaty oraz wyniki za: forum http://www.berwickbandits.co.uk/
WYNIKI
Jeśli mój żenujący angielski mnie nie zawodzi, to chyba coś z nim nie tak.....
Unfortunately Adam aggravated a previous neck injury and was withdrawn from the meeting. I don't think he is riding at Berwick tomorrow.
Because his was spat off his bike when his chain came off and was a bit winded!
Cytaty oraz wyniki za: forum http://www.berwickbandits.co.uk/
kdsz pisze:Jeśli mój żenujący angielski mnie nie zawodzi, to chyba coś z nim nie tak.....Unfortunately Adam aggravated a previous neck injury and was withdrawn from the meeting. I don't think he is riding at Berwick tomorrow.Because his was spat off his bike when his chain came off and was a bit winded!
moim zdaniem to coś z karkiem... poszukajmy dobrych masażystek i Adaś na 24.7. będzie jak nowonarodzony!
a poza tym KDSZ: co Ty, angielskiego nie rozumiesz?? wyraźnie jest napisane, że
- spat off his bike -, czyli że spat ze swojego roweru.
aż mi wstyt za Ciebie, kdsz...
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.