03.07.05r. GTÅ» GrudziÄ…dz-Motor Lublin
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
03.07.05r. GTÅ» GrudziÄ…dz-Motor Lublin
Zapowiadają się kolejne baty. Z dotychczasową dyspozycją naszych jeźdźców wstyd mi za nich ponieważ jak większość tu z nas utożsamiamy się z klubem. Ale nasi zawodnicy zdołali już nas przyzwyczaić do sromotnych porażek. Będzie to kolejny mecz z cyklu aby odjechać i wyczyścić kasę klubową przeciwników.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Re: 03.07.05r. GTÅ» GrudziÄ…dz-Motor Lublin
K.A.M.I.L. pisze:(...)Będzie to kolejny mecz z cyklu aby odjechać i wyczyścić kasę klubową przeciwników.
a może własnie o to chodzi w polityce naszego klubu: doprowadzić inne kluby do tego by były niewiarygodne finansowo.
benim pisze:a może własnie o to chodzi w polityce naszego klubu: doprowadzić inne kluby do tego by były niewiarygodne finansowo.
To jest tajny plan
Jeszcze przed meczem z Ostrowem jakoś tak głupio łudziłęm się, że nasi jeżdźcy się obudzili, powalczą godnie z przeciwnikiem i do Grudziądza możemy ewentualnie próbować jechać po 3 punkty. Ale to co zobaczyłem szybko rozwiało nawet moje głupie złudzenia. Jeszcze pewnie do Grudziądza nie wezmą Joonasa, bo po co tracić kasę, skoro mecz i tak przegrany
Ale z drugiej strony, Franek nie będzie się czuł aż tak bardzo na wyjeździe jak w Lublinie i klepnie ponad dyszkę, Piszczu nie będzie jeździł już po bandzie, zamiast Jelenia pojedzie Mordel i pokaże, że warto w niego inwestować, Adaś będzie jeżdził jak w Anglii, no i juniorzy pokażą, że występ z Ostrowem to nie przypadek i w sumie klepną koło dziesiątki i meczyk mamy w kieszeni
A tak poważnie tylko z pomocą Boską możemy wygrać. Nie ukrywam, że chciałbym tego, ale poprostu nie wierze w to... Nie będę typował wyniku, bo to nawet nie ma sensu 
To jechalismy przez ta Serbie:)
Skoro któryś z adminów powiedział, że najgorsze co teraz można zrobić to rozłożyć ręcę, weźmy w takim razie Joonasa do Grudziądza i spróbujmy powalczyć o dobry wynik, który mógłby rozładować napiętą atmosferę przed meczem z Krosnem. Potrafię zrozumieć, że nikt nie wierzy, że mamy jeszcze jakiś mocny punkt w naszej ekipie oprócz Joonasa, ale przecież Grudziądz to nie Ostrów, czy Rybnik, drużyna raczej obecnie zbliżona do Krosna, więc można by jeszcze zaryzykować, o ile ściągnięcie Joonasa nie zrujnuje naszego klubu finansowo
Zaryzykujmy jeszcze raz Mordela, tym razem zamiast Jelenia, no i resztę z Frankowem oczywiście (punktującym powyżej 10 na wyjazdach
), przecież do stracenia nic nie ma, a do zyskania wiele. Moim zdaniem Joonasa trzeba ściągnąć!
Zaryzykujmy jeszcze raz Mordela, tym razem zamiast Jelenia, no i resztę z Frankowem oczywiście (punktującym powyżej 10 na wyjazdach
Ktoś jeszcze ma ochotę brać Joonasa do Grudziądza i łudzi się, że jakieś punkty stamtąd przywieziemy??
Powtórzę to co pisałem przed meczem z Ostrowem. Grudziądz i Rzeszów w krajówce i na podstawie tych meczów z 5 seniorów wybieramy czwórkę na Krosno. Wypadałoby też zrobić OBOWIĄZKOWY! trening(i) w tygodniu poprzedzającym mecz.
No i nawet nie skończyłem pisać jak się jeden optymista pojawił...
Powtórzę to co pisałem przed meczem z Ostrowem. Grudziądz i Rzeszów w krajówce i na podstawie tych meczów z 5 seniorów wybieramy czwórkę na Krosno. Wypadałoby też zrobić OBOWIĄZKOWY! trening(i) w tygodniu poprzedzającym mecz.
Nie pojdziemy dzis do kina, nie pojdziemy do kosciola, nie pojdziemy do burdelu, serce nas na Montex wola...

Monter_77 pisze:Ktoś jeszcze ma ochotę brać Joonasa do Grudziądza i łudzi się, że jakieś punkty stamtąd przywieziemy??
Wszysto pięknie fajnie, ale załóżmy, że krosno wygrywa jeszcze jakiś mecz (w sumie jest to mało prawdopodobne, ale jednak). Wtedy musimy pokonać krosno i zdobyć bonus, żeby być na 6 miejscu, a z obecnym poziomem naszej drużyny może to być ciężkie. A gdyby udało nam się pokonać Grudziąc to wskakujemy od razu na 5 miejsce
To jechalismy przez ta Serbie:)
skuba pisze:Wszysto pięknie fajnie, ale załóżmy, że krosno wygrywa jeszcze jakiś mecz (w sumie jest to mało prawdopodobne, ale jednak). Wtedy musimy pokonać krosno i zdobyć bonus, żeby być na 6 miejscu, a z obecnym poziomem naszej drużyny może to być ciężkie. A gdyby udało nam się pokonać Grudziąc to wskakujemy od razu na 5 miejsce
Jak tyś to wyliczył
mały Row pisze:Ja mysle ze wygracie mecz jak pojedziecie z jonasem poniewaz wasi lepiej jezdzo na wyjazdach niz u siebie a po drugie kto jezdzi taki dobry w grudziodzu tylko knapp staszek i zorro ale i oni so do objechania a co innimoze jeszcze walczy gluchy
Co do meczu, moze do 25 dobijemy
- kleczes_GKM
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Smirnek pisze:benim pisze:a może własnie o to chodzi w polityce naszego klubu: doprowadzić inne kluby do tego by były niewiarygodne finansowo.
To jest tajny planPowinno się skończyć 55:35 dla GTŻ-u jeśli pojedziemy z obcokrajowcami bo nie sądzę żeby Zorro był lepszy od Joonasa, i Joonas może zrobi komplet 18pkt a wtedy reszta "jeźdźców" musi zrobić tyle samo a to jest możliwe, Kempinskiego objadą
Zaczniijmy od tego, ze Kempinski ma kontuzje i raczej jzu do konca sezonu sie nie pojawi na torze(za to dziekuje Dawidowi Stachyrze). Patrzac na dyspozycje Waszych zawodnikow w ostatnim meczu powinninem byc spokojny, ale tak nie jest
- Łoptymista
- Trener
kleczes_GKM pisze: Ale mam dziwne i niestety dla mnie zle przeczucia co do tego meczu.
Wrzuć na luz i spokojnie idź na mecz. Nasi mieliby kłopoty z wygarną nawet jeśli wasi mieliby kaski założone do tyłu i śmigali na rowerach. Pamiętasz jak jechało u was Krosno? No to my tak jeździmy u siebie. Nas może utrawać tylko seria transpantacji mózgów u zawodników, w innym przyadku nasze orły pozabijają się na waszej bandzie.
Ja uwazam, ze mozemy powlaczyc z GTZ, ale to oni sa faworytem. Jezezli sprowadzimy Joonasa, to zwiekszymy swoje szanse na dobry wynik, ale czy zwycieswto, moze tak, moze nie. Trzeba zmazac ta plame z Iskra i nie odpuszczac meczu z GTZ. Jezeli wywalczymy chociaz punkt (ale ze mnie optymista
), to w meczu z Krosnem jedziemy spokojniej, gdyz wystarczy nam "tylko" zwyciestwo do zajecia 6-stego miejsca. Wszystko w rekach dzialaczy.
Nie skapmy $$$, bo spotakmy sie w barazach z Rawiczem (no moze z Dauvgapils).
Pozdro
Nie skapmy $$$, bo spotakmy sie w barazach z Rawiczem (no moze z Dauvgapils).
Pozdro
patryk kilar pisze:Nie skapmy $$$, bo spotakmy sie w barazach z Rawiczem (no moze z Dauvgapils).
Bad news
Żeby spotkać się w barażach z Rawiczem (no może z Daugavpils) będziemy musieli wygrać najsampierw
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- jas
- Senior
- Kontakt:
kleczes_GKM pisze:(...)Piszcz zna ten tor bardzo dobrze(...)
lubelski tez zna nienajgorzej...
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
meesha pisze:patryk kilar pisze:Nie skapmy $$$, bo spotakmy sie w barazach z Rawiczem (no moze z Dauvgapils).
Bad news![]()
Żeby spotkać się w barażach z Rawiczem (no może z Daugavpils) będziemy musieli wygrać najsampierwdwumecz z Kolejarzem Opole
Macie pewność, że go wygramy
![]()
![]()
![]()
No focus walnie znowu komplet i wygramy
Pozdro
Cz@rek pisze:No to jak z tym GrudziÄ…dzem,walczymy czy odpuszczamy![]()
Moim zdaniem trzeba podjąć ryzyko i śćiągnąć Jonasa,choćby po to aby odbudować
zaufanie do swoich kibiców.
Odpuscilismy juz za duzo meczow w sezonie. Jeden jedyny mecz do jakiego byla jako taka mobilizacja to wyjazd do Opola. Reszta byla albo odpuszczona ("bo nie ma szans na punkty") albo zlekcewazona ("bo przeciwnik slaby i mecz sam sie wygra" - Krosno wyjazd, Opole u siebie). Tu juz nie ma miejsca na odpuszczanie. Liczenie na jeden jedyny mecz u siebie z Krosnem i 12-punktowa wygrana to stapanie po bardzo kruchym lodzie. Wilki przywioza Ferjana, Joonas sie rozbije w pierwszym starcie i co?
Wysoka porazka w Grudziadzu zniecheci kolejne setki kibicow do przyjscia na stadion, wygrana/remis/przegrana po walce da tym kibicom odrobine nadziei, ze jest jeszcze po co przyjsc na stadion. Dlatego napisze: nie odpuszczajmy Grudziadza, powalczmy tam o wynik. Czekanie na ostatni mecz rundy zasadniczej to jak obstawianie w kasynie czarnego lub czerwonego. Nie czekajmy do samego konca, juz teraz "ratujmy co sie da". Pozdrawiam
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
-
Red_Bullet
Witam.
Ja jedynie ze swojej strony moge sie podpisac pod tym co koledzy napisali powyzej. Jesli nie pojedziemy meczu z Grudziadzem mocnym skladem to mamy szanse. Nie ma co odpuszczac tego meczu. Ktos na stadionie mowil zeby zostac I lidze musimy wygrac z Krosnem. Blad - musimy wygrac z Grudziadzem i Krosnem. Bo takie punkty na styk to moga nam niewstarczyc. Wygonic naszych "lobuzow" na trening niech odpokutuja za mecz z Ostrowem
Teraz co nam pozostaje to tylko prosic opatrznosc aby sprzyjala naszym asom w grudziadzu.
Pozdro
Ja jedynie ze swojej strony moge sie podpisac pod tym co koledzy napisali powyzej. Jesli nie pojedziemy meczu z Grudziadzem mocnym skladem to mamy szanse. Nie ma co odpuszczac tego meczu. Ktos na stadionie mowil zeby zostac I lidze musimy wygrac z Krosnem. Blad - musimy wygrac z Grudziadzem i Krosnem. Bo takie punkty na styk to moga nam niewstarczyc. Wygonic naszych "lobuzow" na trening niech odpokutuja za mecz z Ostrowem
Teraz co nam pozostaje to tylko prosic opatrznosc aby sprzyjala naszym asom w grudziadzu.
Pozdro
-
Red_Bullet
najlepiej by bylo jechac takim skladem :
1. T.Piszcz
2. J.Mordel (Jeleniewski)
3. M.Frankow
4. A.Pietraszko
5. J.Kylmaekorpi
6. K.Dominiczak
7. A.Smieja
no chyba ze sie pogodzimy z "pulpetem" bo ostatnio cos ma lepsza forme od Joonasa.
Joonas ma troche za duzo startow i to wplywa na jego forme. Moze byc zmeczony.
1. T.Piszcz
2. J.Mordel (Jeleniewski)
3. M.Frankow
4. A.Pietraszko
5. J.Kylmaekorpi
6. K.Dominiczak
7. A.Smieja
no chyba ze sie pogodzimy z "pulpetem" bo ostatnio cos ma lepsza forme od Joonasa.
Joonas ma troche za duzo startow i to wplywa na jego forme. Moze byc zmeczony.
trening czyni mistrza.
Jeżeli Jurek ma jechać w Grudziądzu to podstawowym warunkiem, który musi zapewnić klub jest odpowiedni, stabilny sprzęt. Bez dobrego motocykla w Grudziądzu można napić się Kuntera, bo na tym torze samo doświadczenie nie pomoże o tym jestem przekonany.
Wystarczy przypomnieć zeszłoroczny mecz i zwrócić uwagę jakim składem dysponowaliśmy, a jaki dysponujemy
pozdr.
Wystarczy przypomnieć zeszłoroczny mecz i zwrócić uwagę jakim składem dysponowaliśmy, a jaki dysponujemy
pozdr.