26.06.05r. godz 17.30: Motor Lublin vs. KM Ostrów
-
Siwek Patataj
-
Joe
"Mimo krajowych składów, zawody zapowiadają się niezwykle emocjonująco. Żużlowcy TŻ Sipma Lublin zapowiadają walkę o zwycięstwo, które przybliży ich do zajęcia miejsca w pierwszej szóstce" - cyt. ze strony http://www.tzlublin.com
1)Ile jeszcze razy bedziecie nas kibiców karmić taką propagandą???
2)Czy ktoś po meczu z działaczy przeprowadził bardzo poważną rozmowę z Frankowem, Piszczem czy Pietraszką???
3)Czy bedą wyciągnięte jakieś konsekwencje wobec powyższej trójki???
1)Ile jeszcze razy bedziecie nas kibiców karmić taką propagandą???
2)Czy ktoś po meczu z działaczy przeprowadził bardzo poważną rozmowę z Frankowem, Piszczem czy Pietraszką???
3)Czy bedą wyciągnięte jakieś konsekwencje wobec powyższej trójki???
-
meridol
Nie no musze sobie popisać moze mi ulży bo jednak piwo nie pomogło. niech jeszcze ktoś mi powie, że chce Frankowa widzieć w przyszłym sezonie, ten "zawodnik" to jest tragedia. W jego chyba trzecim biegu mógł spokojnie wyjść w pierwszym łuku na 1 miejsce, widać było, że sprzęt jedzie ale chłopak nie dał rady się założyć na rywala i pojechał prostym motocyklem
Ogólnie nic więcej o nim nie pisze, won do drugiej ligi sieroto trenująca w Pile .
Najbardziej poraża mnie kompletny brak zrozumienia między naszymi zawodnikami. Albo obaj jadą na zewnętrzną i zostawiają DUŻO miejsca przy krawężniku albo ustawiają się tak, że Szczepaniak wjeżdża sobie w środek między nich i roni co chce jakby ze szkółkowiczami się ścigał ( pomijam już fakt jazdy Piszcza w ukochaną bandę )
Niestety po tym wyczynie szanse na bonus z Krosnem są minimalne , starty mamy tragiczne a nawet jak wyjdziemy to rozegranie pierwszego łuku jest jeszcze gorsze. Ale co tam dalej olewamy treningi po co to komu ....
Najbardziej poraża mnie kompletny brak zrozumienia między naszymi zawodnikami. Albo obaj jadą na zewnętrzną i zostawiają DUŻO miejsca przy krawężniku albo ustawiają się tak, że Szczepaniak wjeżdża sobie w środek między nich i roni co chce jakby ze szkółkowiczami się ścigał ( pomijam już fakt jazdy Piszcza w ukochaną bandę )
Niestety po tym wyczynie szanse na bonus z Krosnem są minimalne , starty mamy tragiczne a nawet jak wyjdziemy to rozegranie pierwszego łuku jest jeszcze gorsze. Ale co tam dalej olewamy treningi po co to komu ....
-
Siwek Patataj
Radek KMO pisze:A mógłby ktoś z Was napisać jak spisywali się poszczególni zawodnicy KM-u ? Tak pokrótce![]()
![]()
Pozdrawiam
No cóż, wyrównany skład, Jędrzejak, poza "wpadką" w swoim 2 biegu b. dobrze, same trójki i 2 pkt. z Dymem w 14 biegu, Dym również ładnie, zakskoczył mnie Szczepaniak - prawie komplet by trzasnął, gdyby nie JEDYNE indywidualne zwycięstwo naszego (Jeleń)
no i Bruchweiser - widać, że robi postępy. Węgrzyk, Pietrzyk również pokazali się z b. dobrej strony. Przy dzisiejszej dyspozycji naszych łyknęli nas bez mydła.
-
meridol
lucki73 pisze:sti pisze:lucki73 pisze:Ej, co się czepiacie? Przecież jest OK, no nie Harry?
Dno już coraz lepiej widać.
lucki73
oho!!! odezwal sie ekspert i uzdrowiciel lubelskiego zuzla!
Trzeba być ekspertem by widzieć ten bajzel? Wątpię.
lucki73
...to idz tam i posprzataj ten bajzel, tylko jesli nie masz kasy to nic nie zrobisz...
yamahaR1 pisze:[ciach ....
wychodzimy na 5:1 ze startu i albo jadą we dwóch na zewnętrzną albo jeden wjeżdża w drugiego albo lider nie atakowany wali w bande bo chyba kocha gips. .........
ale kiedy myśmy wyszli na 5:1 ze startu - w 10 biegu ?
ile można qrw.... się spasowywać z torem ???????????
i jeszcze jedno pytanie ? co ta polewaczka robiła na torze przed meczem na pierwszych 30 metrach, ubijała tor, bo sędzia nakazał ????
-
Siwek Patataj
To jeszcze i ja dorzucę swoje 3 grosze....W kilku postach czytałam zdziwienie,że Pietraszko odkleił sie od krawężnika.Tak, pojechał po szerokiej w 12 biegu ale to chyba tylko przypadek.Zapatrzył sie w plecy Dyma i Szczepaniaka i jadac na 3 pozycji pojechał ich ścieżką.W nastepnym okrazeniu Ostrowianie jechali węziej,to i Pietraszko tez wrócił pod kredę.
Piszecie,że Mordel miał słaby motor...a z wiadomości oficjalnych wiadomo,że motor pozyczył mu Kacper.Dziwię sie tym,którzy najpierw widzieli w nim kogoś kto dzieki swojemu doświadczeniu pomoże nam,a potem rozczarowanie,gwizdy i niewybredne komentarze,że mu w pierwszym starcie /prawie w lipcu /nie wyszło.Inni jeżdżą od poczatku sezonu i zdobywaja tyle samo.
Jedyne co zapamietam miłego,to prowadzenie Dominiczaka w 6 biegu i walkę Jeleniewskiego w powtorce biegu 12,a takze ładny poczatek biegu juniorów pokazany przez Smieję.
Ujawnili sie wreszcie juniorzy,bo 3 punkty Franka w 4 biegach to chyba mniej niż 3 pkt Dominiczaka w 3 biegach i 2 pkt Adriana Śmiei w 2 biegach.
........
.........
Piszecie,że Mordel miał słaby motor...a z wiadomości oficjalnych wiadomo,że motor pozyczył mu Kacper.Dziwię sie tym,którzy najpierw widzieli w nim kogoś kto dzieki swojemu doświadczeniu pomoże nam,a potem rozczarowanie,gwizdy i niewybredne komentarze,że mu w pierwszym starcie /prawie w lipcu /nie wyszło.Inni jeżdżą od poczatku sezonu i zdobywaja tyle samo.
Jedyne co zapamietam miłego,to prowadzenie Dominiczaka w 6 biegu i walkę Jeleniewskiego w powtorce biegu 12,a takze ładny poczatek biegu juniorów pokazany przez Smieję.
Ujawnili sie wreszcie juniorzy,bo 3 punkty Franka w 4 biegach to chyba mniej niż 3 pkt Dominiczaka w 3 biegach i 2 pkt Adriana Śmiei w 2 biegach.
........
WBA pisze:yamahaR1 pisze:[ciach ....
wychodzimy na 5:1 ze startu i albo jadą we dwóch na zewnętrzną albo jeden wjeżdża w drugiego albo lider nie atakowany wali w bande bo chyba kocha gips. .........
ale kiedy myśmy wyszli na 5:1 ze startu - w 10 biegu ?
ile można qrw.... się spasowywać z torem ???????????
Też prawda, ale wbrew pozorom kilka razy naprawdÄ™ wyszliÅ›my na prowadzenie ale rozegranie pierwszego Å‚uku to jest wrÄ™cz tragedia, dawno czegoÅ› takiego nie widziaÅ‚em. Piszcz jeździÅ‚ tak jakby nie widziaÅ‚ kompletnie partnerów z drużyny i na siłę jechaÅ‚ po byle jaki punkt. Jak CAÅEJ te drużyny gwiazd nie Å›ciÄ…gnie siÄ™ na siÅ‚e na treningi to nic nas nie uratuje i dostaniemy z Krosnem jak nic
-
meridol
lucki73 pisze:Posłuchaj Sti, nie sztuką jest rządzić, gdy "kasa" jest pełna. Pieniążki wydaje się łatwo. Sztuką jest rządzić gdy "kasy" brakuje. A ten skład GTW tego nie potrafi. To tylko chciałem zauważyć.
szacunek
lucki73
posluchaj lucki73, ja to rozumiem i zdaje sobie z tego sprawe ze latwo jest jak jest kasa, sklad, sprzet i wynik. Jesli twierdzisz ze kierownictwo klubu sobie nie radzi to idz tam, zgromadz sponsorow, zrob mocna druzyne na nastepny sezon,kup ekstraligowy sprzet i bedziesz mogl cos powiedziec o prowadzeniu klubu. bo na razie to tylko gadasz jak jest zle i jacy to wszyscy bezradni.
sti pisze:...to idz tam i posprzataj ten bajzel, tylko jesli nie masz kasy to nic nie zrobisz...
Zmień tą melodie. Już mnie rozwalają takie gadki.
Zupełnie poważnie: Jeśli GTW nie ma warunków (pieniędzy jak mówisz) to ja nie chce żużla w Lublinie. To tylko wstyd i niepotrzebnie zjedzone nerwy.
Powiedz czy kazałbyś śpiewać swojej córce w chórze chociaż by fałszowała i wszyscy by się z niej śmiali? A na propozycje np. wyszkolenia jej byś powiedział że nie masz kasy, ale i tak będziesz ją na chór posyłał...?
Ja proponuję zamknąć ten temat i zapomnieć o tym całym dzisiejszym dużym G. Jutro Ziemia dalej będzie się kręcić, Gingers będzie smakował tak samo badziewnie a Franek dalej będzie jeździł u nas jak ostatnia sierota. Dyskutujmy o przyszłości w innych wątkach, bo jest o czym. Pozdrawiam wszystkich, aż musiałem się napić kapke na uspokojenie.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Jedyne określenia tego co moglismy ujrzec dzisiaj na torze w Lublinie, które mi sie obecnie nasuwają to blamaż i kompromitacja ! Takiej mizerii i obojętności nie było za czasów Inter-Polan. Franków pracuję nad ciągłością jazdy w Pile, tylko dlaczego ta jazda wygląda tak tragicznie, gośc nie ma jaj i zadnych ambicji
, jedyne dobra decyzja to taśma w 13 biegu, dość tych kompromitacji na dzisiaj.
Piszcz jak zwykle klapki na oczach otwiera po 1 łuku, wczesniej "nie widzi nawet znajomej twarzy Jurka Mordela"
i próbuje go uszkodzić żeby nie stracić miana lidera zespołu, kabaret.
Pozostaje się cieszyć, że przyjechali w krajówce, bo wybiliby naszym "paniom" zuzel z głowy na kilka dobrych kolejek
.
Dobrze, że Jurek wystąpił w dzisiejszym meczu było trpoche atrakcji z nim związanych, żywa legenda lubelskiego żużla zawsze pomocny
, niektórym proponuję 2 razy przemyśleć sytuację Ojca zanim przystąpi do krytyki jego poczynań
pozdr.
Piszcz jak zwykle klapki na oczach otwiera po 1 łuku, wczesniej "nie widzi nawet znajomej twarzy Jurka Mordela"
Pozostaje się cieszyć, że przyjechali w krajówce, bo wybiliby naszym "paniom" zuzel z głowy na kilka dobrych kolejek
Dobrze, że Jurek wystąpił w dzisiejszym meczu było trpoche atrakcji z nim związanych, żywa legenda lubelskiego żużla zawsze pomocny
pozdr.
Ostatnio zmieniony 27 czerwca 2005, o 00:16 przez Erwin, łącznie zmieniany 1 raz.
-
meridol
go! pisze:sti pisze:...to idz tam i posprzataj ten bajzel, tylko jesli nie masz kasy to nic nie zrobisz...
Zupełnie poważnie: Jeśli GTW nie ma warunków (pieniędzy jak mówisz) to ja nie chce żużla w Lublinie. To tylko wstyd i niepotrzebnie zjedzone nerwy.
Powiedz czy kazałbyś śpiewać swojej córce w chórze chociaż by fałszowała i wszyscy by się z niej śmiali? A na propozycje np. wyszkolenia jej byś powiedział że nie masz kasy, ale i tak będziesz ją na chór posyłał...?
powiem jedno: jestem wdzieczny tym ludziom ze zajmuja sia tym,i staraja sie zrobic cos z niczego. gdyby nie oni to nie mielibysmy zuzla w Lublinie!!!
sti pisze:go! pisze:sti pisze:...to idz tam i posprzataj ten bajzel, tylko jesli nie masz kasy to nic nie zrobisz...
powiem jedno: jestem wdzieczny tym ludziom ze zajmuja sia tym,i staraja sie zrobic cos z niczego. gdyby nie oni to nie mielibysmy zuzla w Lublinie!!!
A czy uważasz, że w porządku jest mydlenie oczu przed sezonem i wciskanie wszystkim głupot, że zajmujemy się szkoleniem młodzieży, szkółką i inwestowaniem w sprzęt na wysokim poziomie
-
Joe
sti pisze:
Nie, no jasne....
A gdyby nie cudny ustrój to nie mielibyśmy darmowej służby zdrowia i szkolnictwa, a gdyby nie policja to nie mielibysmy bezpiecznych miast, a gdyby nie nasi cudni politycy to nie zarabialibysmy nic za naszą prace a nasze podatki by były jeszcze gorzej wydawane....
Nic - tylko się cieszyć...
-
Joe
Joe pisze:A czy może ktoś zmusić tych "zawodowców" do uczestniczenia w treningach?
Z tego co dało sie usłyszeć w pomeczowych wywiadach tor na treningu był inny niż na meczu. Wygląda na to, że w tym roku już jest tak mało przyczepnej nawierzchni że przygotowanie jest loterią. Co wyjdzie to wyjdzie. Zreszta ja sie nie znam, pewnie sie spece wypowiedza.