26.06.05r. godz 17.30: Motor Lublin vs. KM Ostrów
Moim zdaniem zdecydowanie bardziej osiągalnym celem jest wygranie z Krosnem większą różnicą punktów niż zwycięstwo w Grudziądzu. Po tym co widziałem w obecnym sezonie trudno być optymistą. Jedyne wyjazdowe zwycięstwo odnieśliśmy w Opolu właściwie tylko dlatego, że był to tor Adama w zeszłym sezonie.
Nie pojdziemy dzis do kina, nie pojdziemy do kosciola, nie pojdziemy do burdelu, serce nas na Montex wola...

-
Koper
- Trener
- Kontakt:
grzesieck pisze:Monter_77 pisze:Dla mnie Jensen to zmkniety rozdział. Wiec skoro nie może jechać Joonas, to jak najbardziej można wypróbować Jurka.
I tak decydujący o wszystkim będzie mecz z Krosnem. Przed nim, na wyjazdach do Grudziądza i Rzeszowa, będzie okazja do porównania jazdy wszystkich naszych pięciu seniorów i wybrania z nich 4, którzy pojadą obok Joonasa w spotkaniu z "Wilkami".
a ja uwazam, ze do Grudziadza trzeba jechac z Joonasem i walczyc tam o zwyciestwo, a co za tym idzie 3 pkt.
Jesli tylko nasz klub stac to warto zatrudnic Joonasa na 3 ostatnie mecze w tym Grudziadz, Rzeszow, jesli bedziemy jechac z Joonasem do Rzeszowa moze uda sie zebrac 2 autokary na wyjazd i bedzie bardzo fajnie, mozemy przegrac bo mamy slabsza sile razenia, najwazniejsze aby to nie bylo bez walki tak jak rok temu popisal sie w Rzeszowie Rybka ktory w tym sezonie z calkiem niezlym stutkiem popisuje sie w pozytywnym tego slowa znaczeniu w barawach Marmy. Jestem za startem Joonasa zarowno w Grudziadzu jak i Rzeszowie bo ze z Krosnem to oczywiste:)
Ja i tak pojadę w te dzikie południowe krainy
Ale też uważam, że powalczyć trzeba wcześniej i wszędzie. Nie wolno czekać na Krosno i liczyć na ich ewentualne porażki. Z Ostrowem nie pojedzie żaden obco bo tak się nieszczęśliwie złożyły terminy. Ale za to mamy "Moordel-Reaktywacja". Martwią mnie tylko prognozy pogody. Cały tydzień słoneczko a na niedziele akurat deszcz dają
Chamstwo

Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Kolejna symulacja:
KM Ostrów:
1.Jędrzejak (3,3,3,3,1) 13
2.Dym (1,2*,2*,1,2) 8+2
3.Pietrzyk (0,1,0,1) 2
4.Węgrzyk (3,3,2,3,0) 11
5.Szczepaniak (2,1,3,0,1*) 7+1
6.Brucheiser (2,0,0,-,0) 2
7.Liberski (0,0) 0
Motor Lublin
9.Piszcz (2,2*,3,2,3) 12+1
10.Jeleniewski (0,3,1,3,3) 10
11.Pietraszko (2,1,1*,1*,0) 5+2
12.Mordel (1*,0,2,2) 5+1
13.Franków (3,2,1,2*,2*) 10+2
14.Dominiczak (3,1,0,-,0) 4
15.Åšmieja (1,0) 1
1.Dominiczak,Brucheiser,Åšmieja,Liberski 4:2
2.Jędrzejak,Piszcz,Dym,Jeleniewski 2:4 ( 6:6 )
3.Węgrzyk,Pietraszko,Mordel,Pietrzyk 3:3 ( 9:9 )
4.Franków,Szczepaniak,Dominiczak,Brucheiser 4:2 ( 13:11 )
5.Jędrzejak,Dym,Pietraszko,Mordel 1:5 ( 14:16 )
6.Węgrzyk,Franków,Pietrzyk,Dominiczak 2:4 ( 16:20 )
7.Jeleniewski,Piszcz,Szczepaniak,Brucheiser 5:1 ( 21:21 )
8.Jędrzejak,Dym,Franków,Śmieja 1:5 ( 22:26 )
9.Piszcz,Węgrzyk,Jeleniewski,Pietrzyk 4:2 ( 26:28 )
10.Szczepaniak,Mordel,Pietraszko,Liberski 3:3 ( 29:31 )
11.Węgrzyk,Piszcz,Pietrzyk,Dominiczak 2:4 ( 31:35 )
12.Jędrzejak,Mordel,Pietraszko,Brucheiser 3:3 ( 34:38 )
13.Jeleniewski,Franków,Dym,Szczepaniak 5:1 ( 39:39 )
14.Jeleniewski,Dym,Szczepaniak,Pietraszko 3:3 ( 42:42 )
15.Piszcz,Franków,Jędrzejak,Węgrzyk 5:1 ( 47:43 )
Pozdrawiam
KM Ostrów:
2.Dym (1,2*,2*,1,2) 8+2
3.Pietrzyk (0,1,0,1) 2
4.Węgrzyk (3,3,2,3,0) 11
7.Liberski (0,0) 0
Motor Lublin
9.Piszcz (2,2*,3,2,3) 12+1
10.Jeleniewski (0,3,1,3,3) 10
11.Pietraszko (2,1,1*,1*,0) 5+2
12.Mordel (1*,0,2,2) 5+1
13.Franków (3,2,1,2*,2*) 10+2
14.Dominiczak (3,1,0,-,0) 4
15.Åšmieja (1,0) 1
1.Dominiczak,Brucheiser,Åšmieja,Liberski 4:2
2.Jędrzejak,Piszcz,Dym,Jeleniewski 2:4 ( 6:6 )
3.Węgrzyk,Pietraszko,Mordel,Pietrzyk 3:3 ( 9:9 )
4.Franków,Szczepaniak,Dominiczak,Brucheiser 4:2 ( 13:11 )
5.Jędrzejak,Dym,Pietraszko,Mordel 1:5 ( 14:16 )
6.Węgrzyk,Franków,Pietrzyk,Dominiczak 2:4 ( 16:20 )
7.Jeleniewski,Piszcz,Szczepaniak,Brucheiser 5:1 ( 21:21 )
8.Jędrzejak,Dym,Franków,Śmieja 1:5 ( 22:26 )
9.Piszcz,Węgrzyk,Jeleniewski,Pietrzyk 4:2 ( 26:28 )
10.Szczepaniak,Mordel,Pietraszko,Liberski 3:3 ( 29:31 )
11.Węgrzyk,Piszcz,Pietrzyk,Dominiczak 2:4 ( 31:35 )
12.Jędrzejak,Mordel,Pietraszko,Brucheiser 3:3 ( 34:38 )
13.Jeleniewski,Franków,Dym,Szczepaniak 5:1 ( 39:39 )
14.Jeleniewski,Dym,Szczepaniak,Pietraszko 3:3 ( 42:42 )
15.Piszcz,Franków,Jędrzejak,Węgrzyk 5:1 ( 47:43 )
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Wygralismy?
szfak, to w typerze jestem w plecy, Gawrzyk chyba postawil 47:43, ucieknie mi na kolejnych kilka punktow.... no ale cieszy postawa Tomka Piszcza po kontuzji, a Jelen udowadnia po raz kolejny, ze w Lublinie jest grozny dla kazdego. A Pietraszko jak widac, dalej sie nie dogadal z motorami. No ale najwazniejsze, ze 2 pkt zostaly w Lublinie

szfak, to w typerze jestem w plecy, Gawrzyk chyba postawil 47:43, ucieknie mi na kolejnych kilka punktow.... no ale cieszy postawa Tomka Piszcza po kontuzji, a Jelen udowadnia po raz kolejny, ze w Lublinie jest grozny dla kazdego. A Pietraszko jak widac, dalej sie nie dogadal z motorami. No ale najwazniejsze, ze 2 pkt zostaly w Lublinie
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Zaratustra
- Kadrowicz
-
Michael
K.A.M.I.L. pisze:Kolejna symulacja:
KM Ostrów:
2.Dym (1,2*,2*,1,2) 8+2
3.Pietrzyk (0,1,0,1) 2
4.Węgrzyk (3,3,2,3,0) 11
7.Liberski (0,0) 0
Ciekawa symulacja tylko ze przy nazwisku Szczepaniak i Pietrzyk brakuje conajmniej po 4 pkt.
Moze ktos napisac jaka pogoda w Lublinie bo ok. 10.00 mam zamiar wyjezdzac.
Kurde co za pech z tą pogodą. Codziennie gorąco i żadnych chmur a jak przychodzi dzień meczu to nagle pogoda się zmienia
Pewnie dzisiaj znowu będe stał pod parasolem i czekał czy naszym porządkowym się będzie chciało miotłami machać. Mam nadzieję, że nasi zawodnicy zobaczą, że po raz kolejny stoję w tak ciężkich warunkach ale mimo to przyszedłem znowu ich oglądać i pomyślą sobie co za wspaniały kibic dla niego wygramy ten mecz, zrobimy wszystko co się da, nie odpuścimy do samej linii mety 
yamahaR1 pisze:Kurde co za pech z tą pogodą. Codziennie gorąco i żadnych chmur a jak przychodzi dzień meczu to nagle pogoda się zmieniaPewnie dzisiaj znowu będe stał pod parasolem i czekał ..................
Zawsze masz opcje zakupu biletu za 25,-PLN-ów i siedzenia pod dachem na plastikowym krzeselku.........wiec niejest tak zle,Klub wyszedl rowniez z taka opcja dla wiernych kibicow. pzdr
wojteko pisze:yamahaR1 pisze:Kurde co za pech z tą pogodą. Codziennie gorąco i żadnych chmur a jak przychodzi dzień meczu to nagle pogoda się zmieniaPewnie dzisiaj znowu będe stał pod parasolem i czekał ..................
Zawsze masz opcje zakupu biletu za 25,-PLN-ów i siedzenia pod dachem na plastikowym krzeselku.........wiec niejest tak zle,Klub wyszedl rowniez z taka opcja dla wiernych kibicow. pzdr
A i tak możesz zmoknąć jaśli deszcz będzie "zacinał" pod dach
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:wojteko pisze:yamahaR1 pisze:Kurde co za pech z tą pogodą. Codziennie gorąco i żadnych chmur a jak przychodzi dzień meczu to nagle pogoda się zmieniaPewnie dzisiaj znowu będe stał pod parasolem i czekał ..................
A i tak możesz zmoknąć jaśli deszcz będzie "zacinał" pod dachCiekawe tylko czy w przypadku ulewy przed meczem lub w jego trakcie będzie nam zależało na rozegraniu tego meczu dziś tak jak z Opolem czy tak jak z Gorzowem
Mam nadzieję, że to drugie, a w drugim terminie pojedzie Joonas lub Jesper (o Boże, co ja piszę
)
a Ostrow w drugim terminie sciagnie Karlssona...co nie zmienia faktu, ze moim zdaniem wieksze szane mielibysmy gdyby pojechali obcokrajowcy... no i Smieja mialby wiecej czasu na spasowanie sie z lubelskim torem, i Piszcz mialby wiecej czasu na dojscie do formy i bla bla bla, czuje glod zuzla - mecz ma sie dzisiaj odbyc!
METHANOL ADVENTURE TEAM
Nie ściągniegrzesieck pisze:a Ostrow w drugim terminie sciagnie Karlssona...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
meesha pisze:Nie ściągniegrzesieck pisze:a Ostrow w drugim terminie sciagnie Karlssona...Przecież oni nie biorą Karlssona po to żeby parę groszy zaoszczędzić na play-off'y a nie dlatego, że mu termin nie pasuje, czyż nie
![]()
Są pewni, że wygrają nawet w krajówce dlatego my powinniśmy jechać z obcokrajowcem a nie liczyć na to, że wszystko rozstrzygniemy na swoją korzyść w ostatnim meczu z Krosnem. Możemy obudzić się z reką w nocniku, a nawet dwiema
![]()
a ja myslalem, ze nie ma Karlssona, bo sie kluby dogadaly, ze jada w krajowce...
METHANOL ADVENTURE TEAM
Zaratustra pisze:Mecz zapowiada się ciekawie, szczególnie prezentacja powinna być interesująca.Nie muszę mówić kto dostanie największe brawa
Żeby tylko Jurkowi starczyło sił na cały mecz
![]()
PS. Jest jeden problem. Zaczęły "kręcić" mnie nogi, a to zwiastuje zmianę pogody,pozdr.
Nie uzywasz zelu LIOTON 1000?
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Nie rozumiem czegoś takiego jak "kluby się dogadały", a co to u licha znaczygrzesieck pisze:a ja myslalem, ze nie ma Karlssona, bo sie kluby dogadaly, ze jada w krajowce...
meesha pisze:Nie rozumiem czegoś takiego jak "kluby się dogadały", a co to u licha znaczygrzesieck pisze:a ja myslalem, ze nie ma Karlssona, bo sie kluby dogadaly, ze jada w krajowce...![]()
Czy kluby dogadały się już kto awansuje w tym roku
![]()
czepiasz sie, a przeciez doskonale wiesz o co mi chodzi ;]
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
nichollsowa
witam
Mam pytanko czy nie znalazł ktoś z Was żółtego parasola po zeszłorocznym meczu naszych drużyn
P.s Mikas a może Ty "przez przypadek" go wziąłeś?? bo o ile mi wiadomo odwiedzałeś nasz sektor ;p;p;.p;

Mam pytanko czy nie znalazł ktoś z Was żółtego parasola po zeszłorocznym meczu naszych drużyn
P.s Mikas a może Ty "przez przypadek" go wziąłeś?? bo o ile mi wiadomo odwiedzałeś nasz sektor ;p;p;.p;
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2005, o 13:59 przez nichollsowa, łącznie zmieniany 1 raz.
nichollsowa pisze:witam
Mam pytanko czy nie znalazł ktoś z Was żółtego parasola po zeszłorocznym meczu naszych drużyn![]()
![]()
![]()
P.s Mikas a może Ty "przez przypadek" go wziełeś?? bo o ile mi wiadomo odwiedzałeś nasz sektor ;p;p;.p;![]()
![]()
Ja nie wziąłem, ale pani podprowadzająca w zółtym wdzianku cos powinna o tym wiedzieć
[/quote]
(...) a Ostrow w drugim terminie sciagnie Karlssona...co nie zmienia faktu, ze moim zdaniem wieksze szane mielibysmy gdyby pojechali obcokrajowcy... no i Smieja mialby wiecej czasu na spasowanie sie z lubelskim torem, i Piszcz mialby wiecej czasu na dojscie do formy i bla bla bla, (...)
[/quote]
No to w takim razie polewaczka na tor
W drugim terminie moze bedzie mogl pojechac Joonas, a patrzenie jak szaleje, jak napedza po duzej a potem scina do kraweznika i mija rywala to duza frajda
Piszczyk po kontuzji troche sie objezdzi, "Rekin" dopasuje do naszego toru - same plusy. Zatem - jak mocno popada a nikomu nie bedzie sie chcialo machac miotla to wcale sie nie zdziwie ani nie zmartwie. Chociaz dzisiaj bedzie niepowtarzalna okazja zobaczenia "Ojca" szalejacego ponoc na Kacprowej maszynie... Zatem niech sie dzieje wola nieba 
(...) a Ostrow w drugim terminie sciagnie Karlssona...co nie zmienia faktu, ze moim zdaniem wieksze szane mielibysmy gdyby pojechali obcokrajowcy... no i Smieja mialby wiecej czasu na spasowanie sie z lubelskim torem, i Piszcz mialby wiecej czasu na dojscie do formy i bla bla bla, (...)
No to w takim razie polewaczka na tor
W drugim terminie moze bedzie mogl pojechac Joonas, a patrzenie jak szaleje, jak napedza po duzej a potem scina do kraweznika i mija rywala to duza frajda
grzesieck pisze:(...)czuje glod zuzla - mecz ma sie dzisiaj odbyc!
Nie tylko Ty czujesz glod zuzla
Dzisiaj mecz bedzie "krajowy", ale mam nadzieje na dobre widowisko. W sumie nie wiadomo czego sie mozna spodziewac po naszych zuzlowcach:
1.Piszcz wraca po kontuzji - nieciekawy wystep w Rybniku, zobaczymy jak pojedzie u siebie
2.Mordel - pierwszy wystep w sezonie, najwieksza zagadka meczu
3.Focus - z Opolem nie bylo najlepiej, ale po dobrych wystepach w Anglii moze sie obudzi w Lublinie
4.Franek - dobre wyniki na wyjazdach, a u nas praktycznie z Opolem wyszedl mu mecz, tez ciezko prognozowac jego postawe w meczu
5.no i pozostaje nowy nabytek - Smieja - nie bylem podczas treningu kiedy on jezdzil, wiec nie wiem czego sie mozna po nim spodziewac (czegos wiecej niz po Wronie, czy nie calej prostej a jedynie polowy dzielacej go od rywali
Same zagadki przed spotkaniem i jak tu w typerze dobrze trafic wynik
Pozdro
-
nichollsowa
mikas pisze:nichollsowa pisze:witam
Mam pytanko czy nie znalazł ktoś z Was żółtego parasola po zeszłorocznym meczu naszych drużyn![]()
![]()
![]()
P.s Mikas a może Ty "przez przypadek" go wziełeś?? bo o ile mi wiadomo odwiedzałeś nasz sektor ;p;p;.p;![]()
![]()
Ja nie wziąłem, ale pani podprowadzająca w zółtym wdzianku cos powinna o tym wiedziećjak dla mnie to główna podejrzana
najłatwiej zwalać wine na bezbronną kobietę
nichollsowa pisze:mikas pisze:nichollsowa pisze:witam
![]()
![]()
![]()
Ja nie wziąłem, ale pani podprowadzająca w zółtym wdzianku cos powinna o tym wiedziećjak dla mnie to główna podejrzana
najłatwiej zwalać wine na bezbronną kobietę
Bezbronna? Taki parasol to orez z sila razenia porownywalna do walka kuchennego