Fanki, kibicki, dziewczyny i nie tylko

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Davv
Kadrowicz

#51 Postautor: Davv » 21 czerwca 2005, o 13:02

W tej chwili jestem w Zielonce i w niedziele miałem okazję być na meczu. I nie zauważyłem żadnych pań biegających z parasolkami. Ale za to po trawie biegał Niedzielan :lol: tylko z piłkami. Jeśli chodzi o trybuny to byłem w szoku. W miejscu w którym siedziałem było przynajmniej 40% kobiet. Niespodziwałem się też prawie pełnych trybun. Ale warto było mecz był zajebisty.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#52 Postautor: sadychor » 21 czerwca 2005, o 13:39

grzesieck pisze:
Paoolina pisze:Temat zalozony dawno, wiekszosc wypowiedzi tez dodana dawno! a ja i tak napisze :)
Nie zgadzam sie ze to sport tylko dla dziewczyn,(...), ale tak swoja droga to nie mialabym nic przeciwko zeby dzieczyny zaczely interesowac sie czyms innym niz tylko najnowszy katalog Avonu :wink: Pozdrawiam!

Dopiero wstalem i wolno mysle, ale chyba nie rozumiem? Jezeli to latwe jakies, to prosze o wytlumaczenie, dziekuje :)

Ja Ci nie pomogę bo rozumiem jeszcze mniej, wstałem niedawno :oops: W innym temacie chłopaki "zaklepywali" sobie dziewczyny z fotek. Phi, a bierzcie je wszystkie, ja za przystojny jestem dla nich :twisted: :twisted: U nas są lepsze :mrgreen:

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#53 Postautor: Saint » 21 czerwca 2005, o 13:52

sadychor pisze:
grzesieck pisze:
Paoolina pisze:Temat zalozony dawno, wiekszosc wypowiedzi tez dodana dawno! a ja i tak napisze :)
Nie zgadzam sie ze to sport tylko dla dziewczyn,(...), ale tak swoja droga to nie mialabym nic przeciwko zeby dzieczyny zaczely interesowac sie czyms innym niz tylko najnowszy katalog Avonu :wink: Pozdrawiam!

Dopiero wstalem i wolno mysle, ale chyba nie rozumiem? Jezeli to latwe jakies, to prosze o wytlumaczenie, dziekuje :)

Ja Ci nie pomogę bo rozumiem jeszcze mniej, wstałem niedawno :oops: W innym temacie chłopaki "zaklepywali" sobie dziewczyny z fotek. Phi, a bierzcie je wszystkie, ja za przystojny jestem dla nich :twisted: :twisted: U nas są lepsze :mrgreen:

To wytłumaczyłeś... :wink: Teraz już całkiem nic nie rozumiem...

Paoolina
Kontakt:

#54 Postautor: Paoolina » 21 czerwca 2005, o 23:36

heheheheh dobra przyznaje tez nie bylam bardzo rozbudzona jak to pisalam :) chodzilo mi o to zebyscie nie uwarzali ze to jest sport tylko dla facetow, pomylilo mi sie z nerwow jak przeczytalam ze zuzel to nie dla dziewczyn! a co do galerii to jestem za, a moze by tak obustronnie: i galeria fotek dziewczyn i chlopakow! no to juz rozumiecie?? :wink: pzdr!!

Awatar użytkownika
Madlene
Kontakt:

#55 Postautor: Madlene » 22 czerwca 2005, o 16:36

Paoolina pisze:heheheheh dobra przyznaje tez nie bylam bardzo rozbudzona jak to pisalam :) chodzilo mi o to zebyscie nie uwarzali ze to jest sport tylko dla facetow, pomylilo mi sie z nerwow jak przeczytalam ze zuzel to nie dla dziewczyn! a co do galerii to jestem za, a moze by tak obustronnie: i galeria fotek dziewczyn i chlopakow! no to juz rozumiecie?? :wink: pzdr!!

Popieram Paulinka :wink: Do zobaczenia w szkole :wink: :D

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#56 Postautor: sadychor » 22 czerwca 2005, o 16:42

Madlene pisze:
Paoolina pisze:heheheheh dobra przyznaje tez nie bylam bardzo rozbudzona jak to pisalam :) chodzilo mi o to zebyscie nie uwarzali ze to jest sport tylko dla facetow, pomylilo mi sie z nerwow jak przeczytalam ze zuzel to nie dla dziewczyn! a co do galerii to jestem za, a moze by tak obustronnie: i galeria fotek dziewczyn i chlopakow! no to juz rozumiecie?? :wink: pzdr!!

Popieram Paulinka :wink: Do zobaczenia w szkole :wink: :D

No to Shack ma przewalone. Robić zdjęcia facetom :? I jeszcze pewnikiem mają być śliczni :? :? Bleee........

Awatar użytkownika
Madlene
Kontakt:

#57 Postautor: Madlene » 22 czerwca 2005, o 16:52

Nie muszą być śliczni :wink: Chociaż wolałybysmy nie ogladać takich jak ten z twojego avataru :lol:

Paoolina
Kontakt:

#58 Postautor: Paoolina » 22 czerwca 2005, o 16:56

No jezeli o mnie chodzi to nie mam nic przeciwko ogladaniu fotek przystojnych facetów :) do zobaczenia w szkole??? My z jednej szkoły jestesmy?? yyyyy ja Cie chyba nie znam, no ale skoro tak twierdzisz... :wink:

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#59 Postautor: FantyÅ› » 22 czerwca 2005, o 16:57

Hmmm Tylko kto by robił te zdjęcia juz kiedyś był taki topic aby każdy wkleił swoje zdjęcie a teraz nie wiem nie moge go znaleśc.Pewnie zostal skaskowany przez adminów.Albo ja juz ślepy jestem:D
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

Awatar użytkownika
Madlene
Kontakt:

#60 Postautor: Madlene » 22 czerwca 2005, o 16:58

Paoolina pisze:No jezeli o mnie chodzi to nie mam nic przeciwko ogladaniu fotek przystojnych facetów :) do zobaczenia w szkole??? My z jednej szkoły jestesmy?? yyyyy ja Cie chyba nie znam, no ale skoro tak twierdzisz... :wink:

Madzia z klasy A :D

Art

#61 Postautor: Art » 23 czerwca 2005, o 12:29

Skoro już jesteśmy przy Rybniku :wink:

Ubiegłoroczne:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

więcej ubiegłorocznych fotek tutaj

a tegorocznych tutaj

Davv
Kadrowicz

#62 Postautor: Davv » 23 czerwca 2005, o 12:35

No to jedziemy:
1. Czerwony 3 pkt
2. Niebieski 1 pkt
Biały 1 pkt
Zółty 1 pkt

W tamtym roku było duuuużo lepiej :) :lol:

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#63 Postautor: sadychor » 23 czerwca 2005, o 12:55

Pierwsze zdjęcie ma swój klimacik :mrgreen:

A może mi ktoś pomóc i wyjaśnić co ta dziewczyna w żółtym stroju ma na prawym pośladku na TYM zdjęciu :?: Nie to żebym się jakoś szczególnie tam gapił :mrgreen: :mrgreen: tylko taki spostrzegawczy jestem.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#64 Postautor: Erwin » 23 czerwca 2005, o 13:04

wierzę, że to tylko cień padający z rybnickich reflektorów :mrgreen:

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#65 Postautor: sadychor » 23 czerwca 2005, o 13:15

Erwin pisze:wierzę, że to tylko cień padający z rybnickich reflektorów :mrgreen:

A faktycznie. Człowiek nie widzi na meczach sztucznego oświetlenia to nie wie. A poza tym stary, ślepy to muszę sobie "po omacku" pomagać :roll: , ale na zdjęciu nie ma jak :roll: :oops:
Obrazek

Geest
Senior

#66 Postautor: Geest » 23 czerwca 2005, o 13:38

Davv pisze:W tamtym roku było duuuużo lepiej :) :lol:

w koncu extraliga...

Awatar użytkownika
KOTI

#67 Postautor: KOTI » 30 czerwca 2005, o 15:15

Tak sobie czytam wasze wypowiedzi i sie zastanawiam po co chodzicie na zuzel- zeby ogladac panienki czy popatrzec jak chlopaki jezdza :wink:

Mnie w zuzel wciagnal moj chlopak, za co jestem mu wdzieczna :mrgreen: i choc wybral słaby sezon- ja calym sercem jestem za naszymi. Nawet na treningi chodze 8) wzorowy kibic ze mnie

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#68 Postautor: Erwin » 30 czerwca 2005, o 15:19

KOTI pisze:Tak sobie czytam wasze wypowiedzi i sie zastanawiam po co chodzicie na zuzel- zeby ogladac panienki czy popatrzec jak chlopaki jezdza :wink:

Wydało się ..... :(

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#69 Postautor: sadychor » 30 czerwca 2005, o 15:39

Ja myślę, że tak w 79,56% po to, żeby obejrzeć mecz. W 9,76% aby spotkać się ze znajomymi i podyskutować, 2,31% żeby poczuć dreszcz emocji. 3,47% powodu to pretekst żeby napić się piwa. A te ostatnie 5% ... Przyznaje się, ostatnio z kumplem przytaszczyliśmy lornetke :roll:
Obrazek

Awatar użytkownika
KOTI

#70 Postautor: KOTI » 30 czerwca 2005, o 15:43

sadychor dzieki za precyzyjna odpowiedz :mrgreen:

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#71 Postautor: dannie » 26 lipca 2005, o 22:27

odswiezam ten temat, zeby jeszcze raz pogratlowac kibicom KSÅ» Krosno. troche tego duzo, ale naprawde zasluzyli... badz co badz to druzyna z malego miasta walczaca "jedynie" o utrzymanie w I lidze... a tu na wyjazd przyjechalo tylu kibicow, brawo! ;)

a co do tematu to musze przyznac, ze Krosno ma takze pokazna grupe fanek :D - bylem na kilku wyjazdach TÅ», widzialem co dzialo sie w Lublinie gdy przyjezdzali inni kibice ale tylu dziewczyn chyba nigdzie nie bylo ;) - to takze znak, ze nie tylko "plec brzydka" ;) kibicuje krosnienskim Wilkom :D

Pozdrawiam!
Obrazek