Jesper Monberg
No i prosze....
Jesper B. Jensen 3
Krzysztof Kasprzak 2
Joonas Kylmäkorpi 1
Kim Jansson 0
--------
Jensen T/T - nie wiem co to znaczy ale pojechal za niego inny zawodnik
Hamill 3
Nicholls 2
Kim Jansson 1
Joonas 0
----------
Jensen T/T - znowu
Jonas 3
Miskowiak 2
Risager 1
N. Pedersen 0.
-----------
N.Pedersen 3
S. Nicholls 2
Joonas 1
Gapa 0
Jesper B. Jensen 3
Krzysztof Kasprzak 2
Joonas Kylmäkorpi 1
Kim Jansson 0
--------
Jensen T/T - nie wiem co to znaczy ale pojechal za niego inny zawodnik
Hamill 3
Nicholls 2
Kim Jansson 1
Joonas 0
----------
Jensen T/T - znowu
Jonas 3
Miskowiak 2
Risager 1
N. Pedersen 0.
-----------
N.Pedersen 3
S. Nicholls 2
Joonas 1
Gapa 0
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
a ja dodam tylko, ze dwa razy Jensen przed Kylmaekorpim.
wiecej razem nie jechali.
dwa biegi - duzo i malo.
ale moze jednak ktos dolaczy do mojego stronnictwa "Jensena bierzemy do Rzeszowa"?
wiecej razem nie jechali.
dwa biegi - duzo i malo.
ale moze jednak ktos dolaczy do mojego stronnictwa "Jensena bierzemy do Rzeszowa"?
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
ależ oczywiście. Ty prt weźmiesz Jensena, ja wezmę grilla i upichcimy przepyszne pulpeciki dla całego sektora Teżetu...Ja skłaniam się jednak ku opinii tych, którzy twierdzą, że skoro Joonas robi swoje to po co zamieniać siekierkę na kijekprt pisze:ale moze jednak ktos dolaczy do mojego stronnictwa "Jensena bierzemy do Rzeszowa"?
No ja napewno nie będe za tym żeby jesper pojechał z ostrowem, jezdzil juz u nas i pokazal ile pkt potrafi przywiezc dla TŻ! Kolejna ostatnia szansa? do mnie to nie przemawia! objechal joonasa, ale moze naszemu joonasowi tor nie odpowiadal
a jensenowi najwyrazniej lubelski tor baaaardzo nie pasuje
wole juz chyba dac szanse mordelowi bo jesper juz mial, i to za duzo szans;/ ale moze przyjedzie do nas Joonas...
wolę oglądać na naszych meczach Joonas'a ale jesli on nie będzie mógł to są dwie opcje
Jeśli weźmiemy Jurka to nie wiadomo jak pojedzie. przeciez dawno bardzo dawno temu siedział na motocyklu. a po drugie nie wiaadomo jak z jego kondycją.
Jeśli Jespera to także nie mamy pewności(mimo jego wyników w lidze zagranicznej)jak pojedzie u nas.szansę dostawwał niejednokrotnie. a jęsli nie weźmiemy go to klub zaoszczędzi troche kaasy.
cciekawe o co cchodzzi że ?? dlaczego Jurek rozpoczął treningi??
Jeśli weźmiemy Jurka to nie wiadomo jak pojedzie. przeciez dawno bardzo dawno temu siedział na motocyklu. a po drugie nie wiaadomo jak z jego kondycją.
Jeśli Jespera to także nie mamy pewności(mimo jego wyników w lidze zagranicznej)jak pojedzie u nas.szansę dostawwał niejednokrotnie. a jęsli nie weźmiemy go to klub zaoszczędzi troche kaasy.
cciekawe o co cchodzzi że ?? dlaczego Jurek rozpoczął treningi??
Joonas miał wielce imponujace wejscie do zespolu, ale pozniejsze mecze z Opolem wyszly mu juz tak sobie. Jesli jednak jest do dyspozycji w niedziele - bierzmy go, a jak nie to sciagajmy Jensena. Mordel to w chwili obecnej wielka niewiadoma, Jensen zas daje jakies nadzieje swoja zagraniczna jazda.
Dobrze jednak, ze jest Jurek, przynajmniej jest szanasa na jakas konkurencje o miejsce w skladzie, jednak wstawianie go do skladu zamiast obcokrajowca byloby wywieszeniem bialej flagi jeszcze przed meczem.
w Szwecji za wykluczonego zawodnika jedzie zdaje sie junior
ale dziwne w sumie, 2 tasmy/5 biegow. czyzby tak namietnie usilowal krasc starty?
Dobrze jednak, ze jest Jurek, przynajmniej jest szanasa na jakas konkurencje o miejsce w skladzie, jednak wstawianie go do skladu zamiast obcokrajowca byloby wywieszeniem bialej flagi jeszcze przed meczem.
Snys pisze:Jensen T/T - nie wiem co to znaczy ale pojechal za niego inny zawodnik
w Szwecji za wykluczonego zawodnika jedzie zdaje sie junior
ale dziwne w sumie, 2 tasmy/5 biegow. czyzby tak namietnie usilowal krasc starty?
$korzen$ pisze:benim pisze:Jeśli weźmiemy Jurka to nie wiadomo jak pojedzie.
a jak moze pojechac czlowiek ktory w tym roku siedzial moze ze dwa czy trzy razy na motocyklu ?
Alez to nie czlowiek! To Joorek
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
jonas się nie popisał ale jeden mecz nie może mieć znaczenia. moim zdaniem po prostu nie wyszedł mu mecz. a na meczach wole oglądać jonasa bo chociaż trochę walczy nie jak jeensen(np. mecz z opolem nie wyszedł mu start jechał ostatni i na ostatnim wirażu wyprzedził kogoś zdobywając 2 pkt.)
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
go! pisze:
Oj, żebyś się nie ździwił. Jeśli przywiezie mniej jak 6 pkt to się mocno ździwie a jak Jesper przywiezie mniej niż 4 to wcale
Zyj dalej nadziejami i wspomnieniami, nie te lata chlopie, Jurek do wielkiej formy wraca juz bodaj 3 rok, z reszta, proponuje przesledzic jego ostatnie wyniki. Watpie zeby objezdzal Szczepaniaka,Petera, Dyma czy Ogora.
a zeby nie bylo, ze Jensen uciulal te pare punktow tylko na trupach albo na kelnereach,
zapodam tu dla leniuchow wyniki biegow z Jego udzialem:
II. J. Jensen, Rempała, Madsen, S. Jensen
IV. Rempała, J. Jensen, Bjerre, Kuciapa
VII. Madsen, J. Jensen, Hlib, Kuciapa (u)
X. J. Jensen, Kuciapa, Korneliussen, S. Jensen
XIII.J. Jensen, Rempała, Bjerre, Kuciapa
XVI. Rempała, J. Jensen, Hlib, Nielsen
cala druzyna:
Slangerup - 61:
1. Kenneth Bjerre (3,1,3,3,1) 11
2. Mads Korneliussen (1,3,2*,1,0) 7+1
3. Jesper B. Jensen (3,2,2*,3,3,2) 15+1
4. Leon Madsen (1,0,3,3,3) 10
5. Klaus Jacobsen (3,2*,1,0,1) 7+1
6. Anders Nielsen (2*,3,3,1,2,0) 11+1
zapodam tu dla leniuchow wyniki biegow z Jego udzialem:
II. J. Jensen, Rempała, Madsen, S. Jensen
IV. Rempała, J. Jensen, Bjerre, Kuciapa
VII. Madsen, J. Jensen, Hlib, Kuciapa (u)
X. J. Jensen, Kuciapa, Korneliussen, S. Jensen
XIII.J. Jensen, Rempała, Bjerre, Kuciapa
XVI. Rempała, J. Jensen, Hlib, Nielsen
cala druzyna:
Slangerup - 61:
1. Kenneth Bjerre (3,1,3,3,1) 11
2. Mads Korneliussen (1,3,2*,1,0) 7+1
3. Jesper B. Jensen (3,2,2*,3,3,2) 15+1
4. Leon Madsen (1,0,3,3,3) 10
5. Klaus Jacobsen (3,2*,1,0,1) 7+1
6. Anders Nielsen (2*,3,3,1,2,0) 11+1
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
BiorÄ…c pod uwagÄ™ fakty:
1. Jerzy M. wznawia treningi.
2. Joonas K. ma w niedziele GP.
3. Jesper B. coÅ› tam jedzie.
Proponuje rozwiÄ…zanie:
1. Jurek ostro trenuje
2. W niedziele jedzie Jensen
3. Jurek ostro trenuje
4. Do Grudziądza jedzie Jurek za Daniela (oraz obco zależnie od tego co pokaże Jensen)
5. Jurek ostro trenuje
6. Robimy trening z udziałem wszystkich seniorów (zapraszamy nawet Franciszka)
7. Jedziemy do Rzeszowa w krajówce (dostajemy baty
)
8. Jurek ostro trenuje
9. Na Krosno szykujemy najsilniejszy skład. Jurek, Mariusz, Focus rywalizują o miejsce w składzie.
Szacuneczek
1. Jerzy M. wznawia treningi.
2. Joonas K. ma w niedziele GP.
3. Jesper B. coÅ› tam jedzie.
Proponuje rozwiÄ…zanie:
1. Jurek ostro trenuje
3. Jurek ostro trenuje
4. Do Grudziądza jedzie Jurek za Daniela (oraz obco zależnie od tego co pokaże Jensen)
5. Jurek ostro trenuje
7. Jedziemy do Rzeszowa w krajówce (dostajemy baty
8. Jurek ostro trenuje
9. Na Krosno szykujemy najsilniejszy skład. Jurek, Mariusz, Focus rywalizują o miejsce w składzie.
Szacuneczek
Davv pisze:Proponuje rozwiÄ…zanie:
1. Jurek ostro trenuje
3. Jurek ostro trenuje
5. Jurek ostro trenuje
7. Jedziemy do Rzeszowa w krajówce (dostajemy baty)
8. Jurek ostro trenuje
Szacuneczek
Musze Cie zmartwic ale Jutek pojedzie juz z Ostrowem.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Kubbas pisze:
Musze Cie zmartwic ale Jutek pojedzie juz z Ostrowem.
Czyli jedziemy w krajówce. Ostrów też awizuje skład krajowy, więc może nie będzie tak źle. Teraz mam pytanie do zorientowanych: jak się prezentował Jurek na treningu i na czym w ogóle pojedzie (mam nadzieję, że nie na przedpotopowej maszynie)
Zaratustra pisze:
Czyli jedziemy w krajówce. Ostrów też awizuje skład krajowy, więc może nie będzie tak źle.
To, ze Ostrow awizuje sklad krajowy, to wcale nie znaczy ze w takim przyjedzie. Pewnie wezma Karlssona, ktory przeciez nie musi wcale odjechac 5 biegow. Jak bedzie bezpieczna przewaga dla nich to zamiast Petera puszcza juniora i tak czy owak mecz maja wygrany.
Wydaje mi sie, ze dzialacze z Ostrowa nie beda ryzykowac, bo moze dojsc do takiej sytuacji, ze my jedziemy z obcokrajowcem a oni w krajowce i wtedy szanse na zwyciestwo Iskry maleja. Jezeli Ostrow "celuje" w extralige to nie powinien odpuszczac sobie tak meczow, tym bardziej ze mecz jest u nas a nie u nich.
Pozdro
-
Zaratustra
- Kadrowicz
patryk kilar pisze:Wydaje mi sie, ze dzialacze z Ostrowa nie beda ryzykowac, bo moze dojsc do takiej sytuacji, ze my jedziemy z obcokrajowcem a oni w krajowce i wtedy szanse na zwyciestwo Iskry maleja.
Pozdro
Jest jeszcze coś takiego (a przynajmniej kiedyś funckjonowało) jak "umówienie" się klubów co do jazdy w krajówce. Szkoda, że jak zwykle sobie gdybamy i jak zwykle trzeba będzie poczekać przynajmniej do jutra wieczorem, aż czegoś ze strony się dowiemy
Ostrów raczej przyjedzie w "krajówce" bo czy wygrają czy przegrają w Lublinie i tak wyżej jak czwartego miejsca nie zajmą no i podobno play-off z Grudziądzem ich urządza więc płacić Peterowi byłoby w tej sytuacji bezmyślnością
natomiast TZ powinien jechać z Jensenem skoro Jonas nie może bo 2pkt w tym meczu to nasze być albo nie być bo jak pokazał mecz z Opolem z Krosnem też może być różnie
natomiast TZ powinien jechać z Jensenem skoro Jonas nie może bo 2pkt w tym meczu to nasze być albo nie być bo jak pokazał mecz z Opolem z Krosnem też może być różnie
Brovst - Slangerup 37:61
Brovst 37:
1. Maciej Kuciapa 8 (2,R,F,2,2,2,0)
2. Mariusz Puszakowski 7+1 (0,1,1,1*,0,3,1)
3. Jacek Rempała 17 (2,3,4!,1,2,2,3)
4. Steen Jensen 4 (0,1,R,0,2,1)
5. Lars Vedsted 0 (0,0,T,T,T)
6. Claes Nedermark 1 (1,-,0,T,0)
Slanegrup 61:
1. Kenneth Bjerre 11 (3,1,3,3,1)
2. Mads Korneliussen 7+1 (1,3,2*,1,0)
3. Jesper B. Jensen 15+1 (3,2,2*,3,3,2)
4. Leon D. Madsen 10 (1,0,3,3,3)
5. Klaus Jakobsen 7+1 (3,2*,1,0,1)
6. Anders Nielsen 11+1 (2*,3,3,1,2,0)
Bardzo dobry mecz Jensena tym bardziej że zrobił więcej punktów od Kennetha Bjerre który w GP potrafił wygrać z Bjarne Pedersenem, Andreasem Jonssonem czy Hansem Andersenem.
edit by jas: kilka postow wyzej wkleil to samo prt, wiec nastepnym razem proponuje dokladniej przejzec watek
Brovst 37:
1. Maciej Kuciapa 8 (2,R,F,2,2,2,0)
2. Mariusz Puszakowski 7+1 (0,1,1,1*,0,3,1)
3. Jacek Rempała 17 (2,3,4!,1,2,2,3)
4. Steen Jensen 4 (0,1,R,0,2,1)
5. Lars Vedsted 0 (0,0,T,T,T)
6. Claes Nedermark 1 (1,-,0,T,0)
Slanegrup 61:
1. Kenneth Bjerre 11 (3,1,3,3,1)
2. Mads Korneliussen 7+1 (1,3,2*,1,0)
3. Jesper B. Jensen 15+1 (3,2,2*,3,3,2)
4. Leon D. Madsen 10 (1,0,3,3,3)
5. Klaus Jakobsen 7+1 (3,2*,1,0,1)
6. Anders Nielsen 11+1 (2*,3,3,1,2,0)
Bardzo dobry mecz Jensena tym bardziej że zrobił więcej punktów od Kennetha Bjerre który w GP potrafił wygrać z Bjarne Pedersenem, Andreasem Jonssonem czy Hansem Andersenem.
edit by jas: kilka postow wyzej wkleil to samo prt, wiec nastepnym razem proponuje dokladniej przejzec watek