Występy byłych zawodników lubelskiego klubu

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
papi
Trener

#151 Postautor: papi » 20 czerwca 2005, o 12:43

może nasi byli zawodnicy sa już myslami z powrotem w Lublinie :lol: :lol:
Wczoraj coś strasznie słabo. Śledź pojechał dobrze, Trumna tak sobie, ale Staszek i Knapp :?: Forma ucieka im bardzo szybko, a niedługo beda podejmować TŻ, może przy odrobienie szczęścia nasi zgarną tam punkty, i to aż 3 :P Stachyra te słabo, podobnie Andersen. W końcu nieźle zaprezentował sie Lee, ale to jeszcze nie to. Z Adamsem to chyba zbyt dawna sprawa żeby o tym mowić :lol: :lol: Szanse na jego powrot są raczej niezbyt duże :cry: :twisted:

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#152 Postautor: Smirnek » 20 czerwca 2005, o 17:05

papi pisze:Szanse na jego powrot są raczej niezbyt duże :cry: :twisted:

Może jeśli byśmy awansowali do e-ligi a Leszno by spadło to może Leigh chciałby nas wzmocnić :D

Koper
Trener
Kontakt:

#153 Postautor: Koper » 20 czerwca 2005, o 17:57

papi pisze: Z Adamsem to chyba zbyt dawna sprawa żeby o tym mowić :lol: :lol:

Jak wymieniac wszystkich to wszystkich z danej kolejki bylych z Lublina:)

Szanse na jego powrot są raczej niezbyt duże :cry: :twisted:

Nigdy nie mow nigdy...3-4 lata temu podobnie kibice Unii Tarnow mowili o powrocie Tony Rickardssona do ich skladu...
Chociaz rzeczywiscie szanse powrotu Adamsa do Lublina czy tez bardziej opuszczenia przez niego Leszna sa takie jak napisales...

wojteko
Senior

#154 Postautor: wojteko » 26 czerwca 2005, o 22:26

podobno w dzisiejszych rozgrywkach ligowych "bandyta" Hlib wywiozl Darka Sledzia w niekiepski sposob :!: :!: czy ktos zna wiecej szczegolow :?: :cry: pzdr

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#155 Postautor: K.A.M.I.L. » 26 czerwca 2005, o 23:08

Dzisiejsze występy byłych zawodników lubelskiego klubu w lidze polskiej:

Adams (3,2,2,3,3,3) 16
Knapp (2,1,1,3,2,1) 10
Staszek (2,3,3,1,2,3) 14
Śledź (2,2,0,3) 7
Stachyra (w,0,1) 1
Trumiński (1,2,2,t,3) 8
MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#156 Postautor: grzesieck » 26 czerwca 2005, o 23:42

K.A.M.I.L. pisze:Dzisiejsze występy byłych zawodników lubelskiego klubu w lidze polskiej:

Adams (3,2,2,3,3,3) 16
Knapp (2,1,1,3,2,1) 10
Staszek (2,3,3,1,2,3) 14
Śledź (2,2,0,3) 7
Stachyra (w,0,1) 1
Trumiński (1,2,2,t,3) 8

nie liczac Adamsa 40 punktow, a jakby nie patrzec sklad bardzo realny jeszcze pare miesiecy temu :) Dorzucic do tego Joonasa i co ja widze, co ja widze? Motor znowu w ekstralidze :mrgreen:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#157 Postautor: RadeKas » 26 czerwca 2005, o 23:46

grzesieck pisze:nie liczac Adamsa 40 punktow, a jakby nie patrzec sklad bardzo realny jeszcze pare miesiecy temu :) Dorzucic do tego Joonasa i co ja widze, co ja widze? Motor znowu w ekstralidze :mrgreen:

A ja mysle, ze gdyby ci zawodnicy jezdzili u nas, nie mieli by sprzetu ani motywacji do walki i robiliby mniej wiecej to samo co nasze "asy". Lepiej dla nich, ze nie doszli/zostali. Przynajmniej rozwijaja sie, zamiast kisic.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#158 Postautor: Kiry » 27 czerwca 2005, o 09:10

wojteko pisze:podobno w dzisiejszych rozgrywkach ligowych "bandyta" Hlib wywiozl Darka Sledzia w niekiepski sposob :!: :!: czy ktos zna wiecej szczegolow :?: :cry: pzdr

Dziś na TV Puls ma byc retransmisja wczorajszego meczu Gorzów - Rzeszów.
Są kontrowersje do dwóch biegów z udziałem Hliba - 1 i 14.

rob7
Senior

#159 Postautor: rob7 » 29 czerwca 2005, o 12:55

29.06.2005 - Gazeta Wyborcza

Pobity Trumiński

W najbliższym meczu w Rzeszowie zespół Kolejarza Opole wystąpi osłabiony brakiem Sebastiana Trumińskiego, który przebywa na zwolnieniu lekarskim..

Jak udało nam się nieoficjalnie dowiedzieć, żużlowiec został pobity w rodzinnym Lublinie. Na szczęście nie odniósł poważniejszych obrażeń czy złamań. Mimo to nie jest w stanie wystąpić w pojedynku przeciwko Rzeszowowi.

AK

a kto go tak nie lubi?

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#160 Postautor: Smirnek » 29 czerwca 2005, o 13:25

No przyznać się kto to zrobił :lol: :!: i za co :wink: :?:
Sebastian wracaj do zdrowia :!:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#161 Postautor: Gelo » 29 czerwca 2005, o 13:26

rob7 pisze:29.06.2005 - Gazeta Wyborcza
Pobity Trumiński
W najbliższym meczu w Rzeszowie zespół Kolejarza Opole wystąpi osłabiony brakiem Sebastiana Trumińskiego, który przebywa na zwolnieniu lekarskim..
Jak udało nam się nieoficjalnie dowiedzieć, żużlowiec został pobity w rodzinnym Lublinie. Na szczęście nie odniósł poważniejszych obrażeń czy złamań. Mimo to nie jest w stanie wystąpić w pojedynku przeciwko Rzeszowowi.
AK
a kto go tak nie lubi?

niechybnie dorwał go ktoś z trójki - Petranov, Hlib lub kibic z Ostrowa.

Michael

#162 Postautor: Michael » 29 czerwca 2005, o 14:03

Jakiemus lochwi i palasowi nie podoba sie zapewne to ze Seba jest za bardzo "agresywny" na meczach.

Ale nie kazdy czlowiek jest spokojny sa i tacy bardziej nerwowi a Seba sie do nich zalicza.

Lubelska cholota i bandytyzm.

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#163 Postautor: RadeKas » 29 czerwca 2005, o 14:23

Michael pisze:Jakiemus lochwi i palasowi nie podoba sie zapewne to ze Seba jest za bardzo "agresywny" na meczach.

Ale nie kazdy czlowiek jest spokojny sa i tacy bardziej nerwowi a Seba sie do nich zalicza.

Ja bym raczej powiedzial, Polska cholota i bandytyzm. Lublin nie jest pod tym wzgledem wyjatkowy. Na przyklad w Szczecinie wyjscie z walkmanem na ulice rowna sie strata tegoz sprzetu :lol:. Taki to juz piekny kraj.

Zeby nie bylo calkowitego OT. Ciekawy jestem czy Seba bedzie mial ochote na kolejny powrot do Lublina po takim zajsciu.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#164 Postautor: Gelo » 29 czerwca 2005, o 14:54

Jakiemus lochwi i palasowi nie podoba sie zapewne to ze Seba jest za bardzo "agresywny" na meczach. Ale nie kazdy czlowiek jest spokojny sa i tacy bardziej nerwowi a Seba sie do nich zalicza.

Ale prawde mówiac jest osobą publiczną, wzorem do naśladowania dla młodzieży i niektóre zachowania po prostu mu nie przystoją. Jest chłopak nerwowy, żużel dodartkowo podnosi adrenalinę, ale profesjonalizm polega także na tym, żeby trzymać nerwy na wodzy, czy ważyć słowa w wywiadach. Jakoś nie potrafię sobie wybrazić Hansa, który wdaje się w bójki z kibicami, lub mówi że ktoś tam zaczął robić w gacie. Ale koniec końców Hans był tylko jeden - nawet mistrzowi świata Crumpowi zdarzyło się nie wytrzymać i musiał wypiąć tyłek polskim kibicom.
Jakby nie było Seba jest z Lublina :D

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#165 Postautor: sadychor » 29 czerwca 2005, o 15:00

Jest dokładnie jak napisał Gelo. Trafił swój na swego, Sebastian już od bardzo dawna przesadzał i znalazł się jakiś baran, który zrobił to co zrobił. A może było ich kilku i mógł to być zwykły rozbój. Źle się dzieje w państwie polskim :roll:
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

go!
Trener

#166 Postautor: go! » 29 czerwca 2005, o 15:21

sadychor pisze:Jest dokładnie jak napisał Gelo. Trafił swój na swego,

Zaraz - moment - chwila

Zdaje się że co innego bluzgać, wyzywać i szarpać się do żony zawodnika i do niego samego a co innego spuścić mu wpierdol w mieście. Nie? I to za co? Bo chciał jeździć a nie trytać tak jak ta cała reszta co została. Ciekawy masz pogląd na tą sprawe - nie ma co

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#167 Postautor: mikas » 29 czerwca 2005, o 16:19

A skąd wiecie,że Sebastiana pobili jacyś kibice żużla, że odrazu łączycie tą sprawę z jego występami na torze?? Przecież mógł to być równie dobrze jakiś bandycki napad na przykład dla pieniędzy i ludzie ktorzy Sebe pobili wcale nie musieli nawet wiedzieć co to jest żużel. Nie wyciągajcie pochopnych wniosków,bo tak naprawde nie wiemy co się w rzeczywistości stało i kto to zrobił. Nie mamy na ten temat żadnej wiedzy,więc zabieranie głosu w tej sprawie i ocenianie sytuacji mija sie w tym momencie z celem.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

go!
Trener

#168 Postautor: go! » 29 czerwca 2005, o 16:22

mikas pisze: Nie wyciągajcie pochopnych wniosków,bo tak naprawde nie wiemy co się w rzeczywistości stało i kto to zrobił.

Wiemy i jedno i drugie ale prokurator zabronił podawać nazwisko :D

Michael

#169 Postautor: Michael » 29 czerwca 2005, o 17:28

Na cale szczescie ich zlapali.

I to byli na nieszczescie nasze nasi kibice.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#170 Postautor: sadychor » 29 czerwca 2005, o 17:54

go! pisze:
sadychor pisze:Jest dokładnie jak napisał Gelo. Trafił swój na swego,

Zaraz - moment - chwila
Zdaje się że co innego bluzgać, wyzywać i szarpać się do żony zawodnika i do niego samego a co innego spuścić mu wpierdol w mieście. Nie? I to za co? Bo chciał jeździć a nie trytać tak jak ta cała reszta co została. Ciekawy masz pogląd na tą sprawe - nie ma co

Sugerujesz, że się z tego powodu cieszę? I że niby to popieram? Mylisz się grubo, przeczytaj dokładnie post Gela i mój. Jeżeli myślisz, że życzę Sebastianowi jak najgorzej tylko dlatego, że nie jeździ u nas to się mylisz. Pan Trumiński nieraz startował z pięściami-dlatego napisałem, że trafił na swojego, może ta przykra lekcja nauczy go czegoś. I jeszcze jedno-nie pochwalam żadnego rodzaju bluzgania, czepiania się i spuszczania wpier***. Czy to na mieście, czy na stadionie. Dla mnie to jedna i ta sama chamówa.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

go!
Trener

#172 Postautor: go! » 29 czerwca 2005, o 19:05

sadychor pisze:
Sugerujesz, że się z tego powodu cieszę? I że niby to popieram?

Przepraszam że niesłusznie doszukałem się w tonie twojej wypowiedzi odrobiny przyzwolenia żeby nie nazwać tego satysfakcją. Odniosłem wrażenie że wg ciebie Seba dostał zasłużoną nauczke. Pomyliłem sie - przepraszam. Ot niedoskonałość rozmów via monitor

Dudi
Junior

#173 Postautor: Dudi » 29 czerwca 2005, o 23:53

Ehhhh... szkoda Sebka, bo co on takiego zrobił?

Nic takiego - dostał w czapkę od gościa z ABS-em, bo na niego zatrąbił. Dla niewtajemniczonych - ABS - Absolutny Brak Szyi.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#174 Postautor: Manitou » 30 czerwca 2005, o 00:53

Jeżeli to prawda co napisał niejaki Michael, że dostał od "kibiców" żużlowych to ja nie mam pytań :roll: :oops: :evil:
Sebek zdrowiej czym prędzej i wracaj na tor.

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#175 Postautor: yamahaR1 » 30 czerwca 2005, o 10:21

Nie wiem czy to o tą sytuacje chodzi, ale widziałem takie zdarzenie kilka dni temu pod Domem Kupieckim :!: Nie zaatakowali go żadni kibice ani ABS . Wychodziłem ze sklepu i stał bus Trumińskiego, idę kawałek dalej a tam zza busa wychodzi Seba z podbitym mocno okiem a obok stoi jakiś gruby duży facet (ale nie żaden abs tylko poprostu z nadwagą, 2 razy większy od Trumny). Facet miał podartą prawie całą koszule a Seba się ciągle do niego rzucał i krzyczał, żona go odciągała a on się wyrywał. Słyszałem tylko jak ten facet mówił to Trumny, który ciągle się rzucał :"mało ci?" i wcale nie był agresywny, w ogóle próbowal gdzieś odejść na bok . Za chwile przyjechała straż miejska, a ja poszedłem nie wiem co dalej było. Od razu mówię, że niekogo tu nie oskarżam, nie wiem o co chodziło i kto zaczął, wiem tylko że Trumiński był agresywny, ciągle się wyrywał i chciał się bić, natomiast tamten facet jakoś nie miał na to ochoty.