Żądam zmian i powrotu do jedynie słusznego systemu z trenerem za 1000 postów
P.S.Gawrzyk prosiłem Cie o zmniejszenie mi licznika postów ale o rangach nic nie wspominałem
sadychor pisze:Ja mam pytanie odnośnie pojawienia się ostrzeżeń u modów. Czy to jakaś zorganizowana akcja![]()
jak tak dalej pójdzie to i Gawrzyk z Shackiem doczekają się czerwoności pod avatarami![]()
![]()
Ciekawa koncepcja, myślę, że można coś takiego zrobić...I jeszcze jedno. Czy któryś z wszechwładnychnie zastanawiał się kiedyś nad stworzeniem tematu-pokazówki, coś w stylu "alei głupoty", gdzie byście na zasadzie cytowania umieszczali najdurniejsze posty które usuwacie
![]()
Gawrzyk pisze:.....A co do modów i ostrzeżen to też uważam że jest ich za dużo...
wojteko pisze:Jak to meesha kiedys powiedzial (i tu pozwole sobie zacytować) : "to wszystko idzie w zlym kierunku"
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
wojteko pisze:Zdaje sie ze miedzy "moderatorami" powstala niezdrowa rywalizacjai jak to u samcow bywa.........w wyniku tego zjawiska nastepuje eliminacja przeciwnika z unicestwieniem go wlacznie.
Jak to meesha kiedys powiedzial (i tu pozwole sobie zacytować) : "wszystko w złym kierunku zmierza"
Åoptymista pisze:meesha pisze:To jest - niestety- niemożliwe, adminom nie da siÄ™ dać ostrzeżenia
![]()
Próbowałeś![]()
Jeśli tak to wielce mi zaimponowałeś.
Przyznaj się. Zostanie to tylko między nami. Nikomu nie powiem. Słowo.
Åoptymista pisze:meesha pisze:To jest - niestety- niemożliwe, adminom nie da siÄ™ dać ostrzeżenia
![]()
Próbowałeś![]()
Jeśli tak to wielce mi zaimponowałeś.
Przyznaj się. Zostanie to tylko między nami. Nikomu nie powiem. Słowo.
Dudi pisze:Mam pytanie, dlaczego niejaki grzesieck, notorycznie wywala wpisy? Wszystko co jest nie po myśli starej ekipy jest wywalane. Może i moderatorów czas zmienić ?
Kompletny brak obiektywizmu i prywata! Ja protestuję! Ot się poczuł!Ważny jest, może wywalac wpisy...