Wysyp idiotów na stadionie

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#126 Postautor: Manitou » 7 czerwca 2005, o 19:22

GRISZA pisze: Wtedy to byłby piekny betonik do siedzenia dla każdego i ciężko by było nawet z taką Ukrainą czy też Rosją konkurować...

A kto Ci powiedział, że my z Wami chcemy konkurować :?: :shock: :lol: :lol: :lol: :wink:

Tomal

#127 Postautor: Tomal » 7 czerwca 2005, o 19:58

Z całej tej dyskusji wyłania się kilka prawd - według mnie - niepodważalnych:
1) Nie można wchodzić gdzie się chce nie płacąc za to
2) Kto zapłaci więcej - ma prawo oglądać w lepszych warunkach i ma także prawo, żeby go nie robiono w ch..a
3) Klub wyznacza sobie sektor i cenę, a kibice nie mogą z tym polemizować, albo robić co im się podoba

ale także:
4) Trzeba zrozumieć tych, którzy mają alergię na wodę (bo tych, którzy po prostu nie wzięli parasola to już chyba nie - ich własna gupota)
5) Nie wypada mieć pretensji, że ktoś wbił na sektor kiedy zwody były przerwane

i takie wnioski:
- zawaliła ochrona
- zawalili ci, którzy wbili pod krytą żeby się schronić przed deszczem podczas przerwy, a potem nie wrócili na swoje miejsca mimo że już nie padało - tak, wtedy to zwykłe złodziejstwo i chamstwo;
"Najtazsim Hriehom Je Nepit Dobre Pivo"

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#128 Postautor: yamahaR1 » 7 czerwca 2005, o 20:12

Ludzie ja rozumiem, że w tym sezonie nasz klub jest cieniutki to trzeba szukać innych tematów ale czy naprawde na 6 stronach trzeba się tak kłócić o ten deszcz i nieszczęsną krytą trybune :?: Ja widziałem te chmury i schowałem sobie w plecak parasol i spokojnie pod nim wytrzymałem, nie było problemu> Ktoś inny akurat tego parasola nie miał, poszedł pod dach, przestało padać to wyszedł na trybune i ok , dorabiacie do tego straszne ideologie, lepiej pomyślmy wszyscy jak wygrać z Krosnem i zainkasować bonusa :!:

Tomal

#129 Postautor: Tomal » 7 czerwca 2005, o 20:32

yamahaR1 pisze: lepiej pomyślmy wszyscy jak wygrać z Krosnem i zainkasować bonusa :!:

nie ma bata - trzeba do tego czasu zadaszyć cały stadion :D
"Najtazsim Hriehom Je Nepit Dobre Pivo"

meesha
Trener
Kontakt:

#130 Postautor: meesha » 7 czerwca 2005, o 22:47

O tempora, o mores, o k***a (że zacytuję wieszcza :D ) - wy już naprawdę nie macie o czym gadać :P
Ja tylko od siebie dorzucę jedną uwagę - w ostatnią niedzielę było na stadionie ok. 1500 osób, z tego jakieś 10% poszło się schować przed deszczem pod dach choć nie miało do tego prawa... A teraz wyobraźcie sobie sytuację, że również 10% robi coś takiego przy 15000 ludzi na trybunach - nie jest trudno sobie wyobrazić co by się wtedy stało :roll: Mówi wam coś słowo "Heysel" :?: :?: :?:

Tzw. parasol kosztuje w hypermarkecie :wink: 10-15 zł - obłożyć, zafoliować, będzie służył przez lata :P :D

EOT
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
camel

#131 Postautor: camel » 7 czerwca 2005, o 22:48

Czarek pisze:
camel pisze:Wyobraźmy sobie ...
pozdrawiam

Kupując zwykły bilet niejako zgadzasz się na przebywanie w takich warunkach. Jeśli chcesz wejść pod dach to musisz dopłacić. Jeśli ktoś wychodzi ze stadionu to jego problem. Klub go nie okradł, bo deszcz jest niejako wliczony w warunki, które zastajesz na trybunie odkrytej.

To nie tak..
muszę dopłacić... gdyby tam była by i możliwośc kupna do może byłoby sens to poruszać, natomiast to się działo w około 30 sek. kto poleci w deszcz do kasy po dopłatę (a taką jak uczynić ??) a może deszcz popada tylko chwilkę ?? Leje więc pod dach i tak to wygląda ...
I to nie oni weszli, to ich wpuszczono !!!

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#132 Postautor: Cz@rek » 8 czerwca 2005, o 00:13

Czas zajÄ…c jakieÅ› stanowisko w/w sprawie,generalnie popieram InDorkÄ™ i Mikasa,
ale jako że byłem "w oku cyklonu" wyjaśnię kilka kwesti.
Tylko dwóch mądrali z niebieskich krzesełek miało jawne pretensje,że ludzie PO 9 BIEGU(!)
zaczeli tłumnie wchodzić pod krytą trybunę w chwili kiedy kontynułacja zawodów była zagrożona :!: Wiele z tych osób podchodziło już wcześniej,często z małymi dziećmi na rękach i PROSILI o schronienie dla dzieci. :!: Kilka osób weszło a po 9 biegu już była "zgoda z góry"
żeby ustawić ludzi na wolnej przestrzeni.Mecz był przerwany,weszło sporo osób ale
w pewnym momencie (po zapełnieniu sektora) furtka został zamknięta i kolejne osoby
już nie wchodziły (z braku miejsc).Po wzowieniu meczu zdecydowana większość tych osób
opóściła sektor.Ochrona była w liczbie dwu osobowej człowiek Miro i człowiek z klubu..
Według mnie postępowali właściwie,.wczasie przerwy doszło na cały sekto jeszcze kilku
"Mirowców".i chyba tyle w tym temacie.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#133 Postautor: kdsz » 8 czerwca 2005, o 06:18

W takim razie osoby, które schroniły się pod dachem miały moralne prawo ;) tak zrobić. Nie okradały kluby, który na przebywanie "na VIP-ie" zezwolił, więc temat poponuję zakończyć i pogadać wreszcie o idiotach [a właściwie ich wysypie]
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
camel

#134 Postautor: camel » 8 czerwca 2005, o 11:27

luCas pisze: A jesli kupujesz miejscowke w pociagu na 2 klase i widzisz ze w pierwszej jedzie 1 osoba to czy przesiadasz sie, bo przeciez jest tyle wolnych miejsc i przeciez nikomu to nie zaszkodzi?? NIE!!! ....
Ludzie zrozumcie, dostajecie to za co zaplacicie, juz nie jest tak ze nie placicie i dostajecie albo dostajecie wiecej niz daliscie.

Ależ oczywiście że tak.. :D jeżeli mam ochote przesiadam się i siedzę, przychodzi konduktor i z komputerka wystawia mi blankiecik na dopłatę do 1 klasy i ok. Tutaj takiej możliwości nie ma, ba nie ma możliwści zrobienia dopłaty nawet w kasie !!!
Pierw należy stworzyć możliwiości... żegnam