http://www.freewebs.com/fotosssss/stmacaire.htm
Jak widzę po ostatniej fotce Norbi też tam był
mikas pisze:P.S. Zauważcie,że oni jeżdzą praktycznie po trawie
Maciek pisze: ...hehe pozdro jestem napawany optymizmem...
Cooper pisze:Maciek pisze:jestem napawany optymizmem :]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Propozycja hasła na flage: My, lubelscy fani, optymizmem napawani!![]()
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
benim pisze:ja uważam że Joonas powinien skorzystać z tej szansy i wystartować w tych zawoddach.
a my dajmy szansę Jensenowi. będzie miał szansę rehabilitacji i pożegnania?? się z kibicami.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:benim pisze:ja uważam że Joonas powinien skorzystać z tej szansy i wystartować w tych zawoddach.
a my dajmy szansę Jensenowi. będzie miał szansę rehabilitacji i pożegnania?? się z kibicami.
Naprawde wolisz poswiecic show w wykonaniu Joonasa, na rzecz jego scigania sie z jakimis Rudolphami, Apletonami itp.![]()
Zwlaszcza w meczu z Ostrowem, gdzie, jakby nie patrzec sa jakies (male, ale sa) szanse na sprawienie jakiejs niespodzianki w tym sezonie (jedynej).
Pomijajac fakt, ze dla niektorych jest to ostatni mecz w sezoniei chca zobaczyc widowisko, a nie baty
![]()
Gawrzyk pisze:rob7 pisze:niestety ale w GP /wprawdzie na długim torze/ kasa zdecydowanie większa niż za mecz w Lublinie
Tak? A jakie są stawki jeśli można spytać ?
rob7 pisze:Gawrzyk pisze:rob7 pisze:niestety ale w GP /wprawdzie na długim torze/ kasa zdecydowanie większa niż za mecz w Lublinie
Tak? A jakie są stawki jeśli można spytać ?
pewnie że można spytać, w większości lig zawodowych kontrakty nie są tajemnicą
w przeciwieństwie do TZ gdzie wszystko jest tajne/poufne