PS. Wszystkiego naj, naj, naj z okazji urodzin dla MIKASA z okazji urodzin. Przede wszystkim zdrówka, pieniędzay i zwycięstwa naszej drużyny w dzisiejszym meczu
05.06. Motor Lublin - Kolejarz Opole 48:42
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
No wlasnie slonka nie widac, to nic ale mam nadzieje ze nie bedzie padac :/
A co do urodzin to dzisiaj 20 lat konczy nasz mlodziezowiec Krzysiek Wrona
[ Dodano: Nie 05 Cze, 2005 ]
Dlatego skladam mu najszczersze zyczenia, zdrowka i polamania kol
[ Dodano: Nie 05 Cze, 2005 ]
Dlatego skladam mu najszczersze zyczenia, zdrowka i polamania kol
trening czyni mistrza.
Nie wiem panowie gdzie wy mieszkacie, ale pół godziny temu wróciłem ze sklepu i pogoda jest wprost idealna na speedway
Nie za gorÄ…co, nie za zimno
I niech tak zostanie przynajmniej do 20... To tyle jeśli chodzi o meteorologię, a Krzysiowi Wronie z okazji urodzin życzę zwycięstwa w pierwszym biegu (przed drugim Krzysiem oczywiście
)
Mój typ na dziś
54:36
Mój typ na dziś
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Ja stawiam 50:40 (chce po prostu by bylo wyrownane dosyc spotkanie).
A tak przy okazji, to w jakims meczu w I lidze bedzie dzis 47:43 dla gosci, po zwyciestwie gosci w ostatnim biegu 4:2. Tylko cholera nie przysnilo mi sie w jakim
Ale patrzac po dzisiejszych spotkaniach, to moze Grudziadz-Rzeszow?
A tak przy okazji, to w jakims meczu w I lidze bedzie dzis 47:43 dla gosci, po zwyciestwie gosci w ostatnim biegu 4:2. Tylko cholera nie przysnilo mi sie w jakim
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Może zobaczysz jak podniesiesz klapęCooper pisze:A tak przy okazji, to w jakims meczu w I lidze bedzie dzis 47:43 dla gosci, po zwyciestwie gosci w ostatnim biegu 4:2. Tylko cholera nie przysnilo mi sie w jakim![]()
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Nadeszła wielkopomna chwila na pierwsze zwycięstwo na własnym torze naszej drużyny. Kto by się spodziewał przed sezonem, że trzeba będzie czekać na ten moment aż do 5 czerwca...
W dzisiejszych zawodach obstawiam wynik w granicach 55-35 dla Motoru rzecz jasna. Opolanie nie mają dzisiaj nas kim tak na dobrą sprawę postraszyć. Dla gości punktować na przyzwoitym poziomie powinni Trumiński i Brhel, jeśli ten drugi się zjawi na meczu. Cała reszta drużyny reprezentuje, niestety dla Kolejarza, poziom drugoligowy.
I jeszcze słów kilka na temat godziny rozpoczęcia meczu. Powtórke meczu z gorzowską Stalą wyznaczono na godz. 16. Jako, że był to piątek część kibiców okazywała swoje niezadowolenie z tak wczesnej pory organizowania zawodów. Tak oto odpowiedziała na te zarzuty GTW ustami Shacka: "Ja bym niektorych powysyłał na leczenie. Serio, bo juz sie flaki przewracają jak sie to czyta. Za późno źle, za wcześniej też zle, bo juz zapomniał ze jedziemy ZZ i tym razem o tym wiemy wcześniej niż dzień przed zawodami."
Teraz, podobnie jak kilka tygodni temu też jedziemy ZZ za Tomka Piszcza, a początek zawodów jest wyznaczony najpóźniej w Polsce na godz. 18. Czyżby dzień w ciągu dwóch tygodni wydłużył się aż o 2 godz
To kolejny przykład jak bardzo dba się o kibica w tym klubie. Przełożony mecz na dzień powszedni kiedy wielu z nas kibiców pracuje do godz. 16 lub dłużej rozgrywa się o tej właśnie porze, podczas gdy w niedziele zaczynamy aż o 18...
W dzisiejszych zawodach obstawiam wynik w granicach 55-35 dla Motoru rzecz jasna. Opolanie nie mają dzisiaj nas kim tak na dobrą sprawę postraszyć. Dla gości punktować na przyzwoitym poziomie powinni Trumiński i Brhel, jeśli ten drugi się zjawi na meczu. Cała reszta drużyny reprezentuje, niestety dla Kolejarza, poziom drugoligowy.
I jeszcze słów kilka na temat godziny rozpoczęcia meczu. Powtórke meczu z gorzowską Stalą wyznaczono na godz. 16. Jako, że był to piątek część kibiców okazywała swoje niezadowolenie z tak wczesnej pory organizowania zawodów. Tak oto odpowiedziała na te zarzuty GTW ustami Shacka: "Ja bym niektorych powysyłał na leczenie. Serio, bo juz sie flaki przewracają jak sie to czyta. Za późno źle, za wcześniej też zle, bo juz zapomniał ze jedziemy ZZ i tym razem o tym wiemy wcześniej niż dzień przed zawodami."
Teraz, podobnie jak kilka tygodni temu też jedziemy ZZ za Tomka Piszcza, a początek zawodów jest wyznaczony najpóźniej w Polsce na godz. 18. Czyżby dzień w ciągu dwóch tygodni wydłużył się aż o 2 godz
To kolejny przykład jak bardzo dba się o kibica w tym klubie. Przełożony mecz na dzień powszedni kiedy wielu z nas kibiców pracuje do godz. 16 lub dłużej rozgrywa się o tej właśnie porze, podczas gdy w niedziele zaczynamy aż o 18...
- jas
- Senior
- Kontakt:
na glebokiej (w linii prostej 300 m od stadionu) wlasnie troszke pokropilo (bo "popadalo" to nie mozna tego nazwac), a teraz bardzo niesmialo sie przejasnia. najgorsze (najciemniejsze) chmury juz za nami.
edit:
dupa - jednak znowu pada. ale jest tak jak mowi Cooper, wiec jestem optymista
edit:
dupa - jednak znowu pada. ale jest tak jak mowi Cooper, wiec jestem optymista
Ostatnio zmieniony 5 czerwca 2005, o 14:57 przez jas, łącznie zmieniany 1 raz.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
ja tez mam (miejmy nadzieje) optymistyczne wiesci. W miejscu gdzie godzine temu byle te ciemne chmury (z tych co teraz pada na moja ulice) sa teraz takie juz calkiem letnie jasne chmurki i jakby slonko sie lekko przebijalo
Wiec mysle, ze do meczu sie przejasni.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Do meczu to nadejdą te chmury, które są (albo nie) teraz mniej więcej nad Radomiem więc moim skromnym zdaniem bez sensu o tym dyskutować. Jak mecz się odbędzie to się odbędzie a jak się nie odbędzie to się nie odbędzieCooper pisze:ja tez mam (miejmy nadzieje) optymistyczne wiesci. W miejscu gdzie godzine temu byle te ciemne chmury (z tych co teraz pada na moja ulice) sa teraz takie juz calkiem letnie jasne chmurki i jakby slonko sie lekko przebijaloWiec mysle, ze do meczu sie przejasni.
-
Michael