Występy lubelskich juniorów
Krychs pisze:Aha jeszcze sytuacja z taśmą, która dowodzi jak wielka amatorszczyzna panuje w naszym klubie. Strach pomyśleć, co by było jak w następnych biegach znów któryś z zawodników zerwałby taśmę. Wstyd
Zawsze można powyciągać gumki z majtek, powiązać i taśma jak się patrzy
Nuuuuda
Żadnych upadków, tylko dwie taśmy... i po co to było iść
I kto mi teraz odda te 7 złotych
A tak w ogóle to było dziś mniej ludzi niż na ostatnim treningu
Chyba jednak w Lublinie żużel nie jest tak popularny jakby się niektórym wydawało [to taka moja refleksja przed snem]
Pozdrawiam redaktora Bartka

Pozdrawiam redaktora Bartka
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:NuuuudaŻadnych upadków, tylko dwie taśmy... i po co to było iść
I kto mi teraz odda te 7 złotych
![]()
A tak w ogóle to było dziś mniej ludzi niż na ostatnim treningu
Chyba jednak w Lublinie żużel nie jest tak popularny jakby się niektórym wydawało [to taka moja refleksja przed snem]
![]()
Pozdrawiam redaktora Bartka![]()
mysle ze zuzel jest bardzo popularny u nas. jednak jest kilka czynnikow, które bez watpienia wplynely na niska frekwencje:
- ceny biletów
- wyniki całej drużyny
- poziom naszych juniorow
- kiepska pogoda
- kiepska reklama
- no i napewno obsada
szacuneczek
Ale dół
Nie dostaniemy w klasyfikacji generalnej II grupy eliminacji MDMP jednego punktu, który nam się słusznie należy za pokonanie we wczorajszej eliminacji silnie obsadzonej drużyny młodzieżowej z Krosna
A to wszystko dlatego, że wystartowaliśmy w zaledwie dwuosobowym składzie, a taki twór w świetle regulaminu nie jest "drużyną" i się nie liczy
W związku z powyższym po raz kolejny proszę o zwrot moich siedmiu złotych
Czy nie można było zmontować Szymkowi jakiegoś eksperymentalnego silnika, żeby chociaż podjeżdżał pod taśmę
Punktów byśmy zdobyli tyle samo, ale mielibyśmy jeden duży, który w ostatecznym rozrachunku może zdecydować o tym, że Lublina zabraknie w finale MDMP 
W związku z powyższym po raz kolejny proszę o zwrot moich siedmiu złotych
Czy nie można było zmontować Szymkowi jakiegoś eksperymentalnego silnika, żeby chociaż podjeżdżał pod taśmę
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
meesha pisze:NuuuudaŻadnych upadków, tylko dwie taśmy...
Meesha zapomniałeś o jeździe J.Trygara,szkoda ze tylko w jednym biegu
a tak serio strasznie nudno na torze(tylko biegi 12,13 i ewent.6 były do oglądania) ale za to kibicom humor dopisywał
co do Dzika to po tym co ostatnio czytałam na forum strasznie rozczarował mnie swoją jazdą
JAG pisze:co do Dzika to po tym co ostatnio czytałam na forum strasznie rozczarował mnie swoją jazdą
JeÅ›li on jeżdzÄ…c w Wandzie robiÅ‚ punkty a nawet raz komplet to jak musiaÅ‚a wyglÄ…dac jazda jego pozostaÅ‚ych kolegów no i zespoÅ‚u bodajze z Åodzi(lub PiÅ‚y nie pamietam a nie chce mi sie sprawdzać) na którym ten komplet zrobiÅ‚
A co do humorów to fakt zabawa na trybunach była wczoraj wyśmienita
mikas pisze:JeÅ›li on jeżdzÄ…c w Wandzie robiÅ‚ punkty a nawet raz komplet to jak musiaÅ‚a wyglÄ…dac jazda jego pozostaÅ‚ych kolegów no i zespoÅ‚u bodajze z Åodzi(lub PiÅ‚y nie pamietam a nie chce mi sie sprawdzać) na którym ten komplet zrobiÅ‚![]()
dokłanie!!
także niech Dzik objeżdża się w innym zespole.
pav pisze:mikas pisze:A co do humorów to fakt zabawa na trybunach była wczoraj wyśmienita
Tym bardziej, że po FanClubie została na trybunach skrzynkaz pustymi puszkami.
A od kiedy to napoje w puszkach sprzedajÄ… na skrzynki??
Poprostu na takich "lajtowych" zawodach bez piwka to niektórym trudno wysiedzieć
P.S.Widze,że na trybunach inwigilacja gorsza niż na forum
Skrzynkę (swoją drogą na wyroby spirytusowepav pisze:mikas pisze:A co do humorów to fakt zabawa na trybunach była wczoraj wyśmienita
Tym bardziej, że po FanClubie została na trybunach skrzynkaz pustymi puszkami.
Jeśli chodzi o falę to owszem były takie próby po zwycięstwie naszych Krzysiów 5:1 jednak coś nie zagrało i nie wyszło
PS. Policzyłem widzów na trybunach - 187. Czuwaj
Fork pisze:Czy robil ktos zdjecia na zawodach MDMP ?
Jezeli byla by taka mozliwosc chcialbym zobaczyc
!!FOTKI Z MDMP !!
- jas
- Senior
- Kontakt:
juz w czwartek na naszym torze polfinal SK. oto lista startowa, ktora znalazlem na rzeszowskim forum, gdyz tradycjnie nasza strona informacje o zawodach poda w czwrtek rano
.
1. Krzysztof Buczkowski (Bydgoszcz)
2. Robert Kasprzak (Leszno)
3. Michał Rajkowski (Gorzów)
4. Karol Ząbik (Toruń)
5. Grzegorz Dzik (Tarnów)
6. Mirosław Jabłoński (Gdańsk)
7. Marcin Jaguś (Toruń)
8. Michał Ciura (Częstochowa)
9. Grzegorz Czechowski (GrudziÄ…dz)
10.Janusz Kołodziej (Toruń)
11.Zbigniew Suchecki (Zielona Góra)
12.Piotr Dziatkowiak (Gniezno)
13.Marousz Pacholak (Wrocław)
14.Wojciech Druchniak (Rybnik)
15.Tomasz Schmidt (Kolejarz Opole)
16.Dawid Stachyra (Rzeszów)
R1.Patryk Pawlaszczyk (Rybnik)
R2.Sławomir Dąbrowski (Gdańsk)
niestety na rzeszowskim forum nie znalazlem inforamacji o godzinie rozpoczecia zawodow i cenach biletow
, wiec prosilbym o jakies inforamacje.
same zawody moga byc ciekawe, lecz niestety znow mamy pecha, bo lista startowa 2ego polfinalu w Rawiczu jest znacznie bardziej interesujaca, chociaz z drugiej strony jest znacznie bardziej wyrownana i poza Kolodziejem, Zabikiem i Buczkowskim trudno wskazac "murowanych" kandydatow do awansu.
1. Krzysztof Buczkowski (Bydgoszcz)
2. Robert Kasprzak (Leszno)
3. Michał Rajkowski (Gorzów)
4. Karol Ząbik (Toruń)
5. Grzegorz Dzik (Tarnów)
6. Mirosław Jabłoński (Gdańsk)
7. Marcin Jaguś (Toruń)
8. Michał Ciura (Częstochowa)
9. Grzegorz Czechowski (GrudziÄ…dz)
10.Janusz Kołodziej (Toruń)
11.Zbigniew Suchecki (Zielona Góra)
12.Piotr Dziatkowiak (Gniezno)
13.Marousz Pacholak (Wrocław)
14.Wojciech Druchniak (Rybnik)
15.Tomasz Schmidt (Kolejarz Opole)
16.Dawid Stachyra (Rzeszów)
R1.Patryk Pawlaszczyk (Rybnik)
R2.Sławomir Dąbrowski (Gdańsk)
niestety na rzeszowskim forum nie znalazlem inforamacji o godzinie rozpoczecia zawodow i cenach biletow
same zawody moga byc ciekawe, lecz niestety znow mamy pecha, bo lista startowa 2ego polfinalu w Rawiczu jest znacznie bardziej interesujaca, chociaz z drugiej strony jest znacznie bardziej wyrownana i poza Kolodziejem, Zabikiem i Buczkowskim trudno wskazac "murowanych" kandydatow do awansu.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!