Występy lubelskich juniorów

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Soluk
Kontakt:

#301 Postautor: Soluk » 1 czerwca 2005, o 22:06

A ten pan jeszcze pracuje w klubie? Wydawalo mi sie ze juz wrocil do czestochowy- ale pewnosci nie mam, niech ktos z adminow sie wypowie na ten temat bo nie chce zarobic ostrzezenia a ta sprawa tez mnie ciekawi.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#302 Postautor: sadychor » 1 czerwca 2005, o 22:21

Krychs pisze:Aha jeszcze sytuacja z taśmą, która dowodzi jak wielka amatorszczyzna panuje w naszym klubie. Strach pomyśleć, co by było jak w następnych biegach znów któryś z zawodników zerwałby taśmę. Wstyd :evil:

Zawsze można powyciągać gumki z majtek, powiązać i taśma jak się patrzy :mrgreen: Gratulacje dla Krzysztofa Wrony, dawno nie widziałem trójki przy jego nazwisku :shock: , o ile kiedykolwiek takową miał. Oby tak dalej :!:

meesha
Trener
Kontakt:

#303 Postautor: meesha » 1 czerwca 2005, o 22:23

Nuuuuda 8) Żadnych upadków, tylko dwie taśmy... i po co to było iść :lol: I kto mi teraz odda te 7 złotych :?: :wink: A tak w ogóle to było dziś mniej ludzi niż na ostatnim treningu :P Chyba jednak w Lublinie żużel nie jest tak popularny jakby się niektórym wydawało [to taka moja refleksja przed snem] 8)

Pozdrawiam redaktora Bartka :D 8)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Davv
Kadrowicz

#304 Postautor: Davv » 1 czerwca 2005, o 22:34

meesha pisze:Nuuuuda 8) Żadnych upadków, tylko dwie taśmy... i po co to było iść :lol: I kto mi teraz odda te 7 złotych :?: :wink: A tak w ogóle to było dziś mniej ludzi niż na ostatnim treningu :P Chyba jednak w Lublinie żużel nie jest tak popularny jakby się niektórym wydawało [to taka moja refleksja przed snem] 8)

Pozdrawiam redaktora Bartka :D 8)

mysle ze zuzel jest bardzo popularny u nas. jednak jest kilka czynnikow, które bez watpienia wplynely na niska frekwencje:
- ceny biletów
- wyniki całej drużyny
- poziom naszych juniorow
- kiepska pogoda
- kiepska reklama
- no i napewno obsada

szacuneczek

meesha
Trener
Kontakt:

#305 Postautor: meesha » 2 czerwca 2005, o 08:30

Ale dół :( Nie dostaniemy w klasyfikacji generalnej II grupy eliminacji MDMP jednego punktu, który nam się słusznie należy za pokonanie we wczorajszej eliminacji silnie obsadzonej drużyny młodzieżowej z Krosna 8) A to wszystko dlatego, że wystartowaliśmy w zaledwie dwuosobowym składzie, a taki twór w świetle regulaminu nie jest "drużyną" i się nie liczy :roll:
W związku z powyższym po raz kolejny proszę o zwrot moich siedmiu złotych :P :wink:

Czy nie można było zmontować Szymkowi jakiegoś eksperymentalnego silnika, żeby chociaż podjeżdżał pod taśmę :?: :D Punktów byśmy zdobyli tyle samo, ale mielibyśmy jeden duży, który w ostatecznym rozrachunku może zdecydować o tym, że Lublina zabraknie w finale MDMP :lol:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

JAG
Senior

#306 Postautor: JAG » 2 czerwca 2005, o 09:46

meesha pisze:Nuuuuda 8) Żadnych upadków, tylko dwie taśmy...

Meesha zapomniałeś o jeździe J.Trygara,szkoda ze tylko w jednym biegu 8) zupełnie jak Roman Povazhny :wink: :lol:

a tak serio strasznie nudno na torze(tylko biegi 12,13 i ewent.6 były do oglądania) ale za to kibicom humor dopisywał :lol:

co do Dzika to po tym co ostatnio czytałam na forum strasznie rozczarował mnie swoją jazdą
:),czasami :(

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#307 Postautor: mikas » 2 czerwca 2005, o 10:25

JAG pisze:co do Dzika to po tym co ostatnio czytałam na forum strasznie rozczarował mnie swoją jazdą

Jeśli on jeżdząc w Wandzie robił punkty a nawet raz komplet to jak musiała wyglądac jazda jego pozostałych kolegów no i zespołu bodajze z Łodzi(lub Piły nie pamietam a nie chce mi sie sprawdzać) na którym ten komplet zrobił :shock:
A co do humorów to fakt zabawa na trybunach była wczoraj wyśmienita :D
MOTOR LUBLIN
Obrazek

JAG
Senior

#308 Postautor: JAG » 2 czerwca 2005, o 10:37

mikas pisze:Jeśli on jeżdząc w Wandzie robił punkty a nawet raz komplet to jak musiała wyglądac jazda jego pozostałych kolegów no i zespołu bodajze z Łodzi(lub Piły nie pamietam a nie chce mi sie sprawdzać) na którym ten komplet zrobił :shock:

dokłanie!!
także niech Dzik objeżdża się w innym zespole.
:),czasami :(

Krychs
Senior

#309 Postautor: Krychs » 2 czerwca 2005, o 10:38

mikas pisze:A co do humorów to fakt zabawa na trybunach była wczoraj wyśmienita :D

Do pełni szczęścia brakowało tylko fali :D 8) :wink:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#310 Postautor: mikas » 2 czerwca 2005, o 10:47

Krychs pisze:
mikas pisze:A co do humorów to fakt zabawa na trybunach była wczoraj wyśmienita :D

Do pełni szczęścia brakowało tylko fali :D 8) :wink:

Meesha proponował zrobic falę ale pomysł z wiadomych względów upadł tak szybko jak sie pojawił :wink: Ale chęci przynajmniej ze strony Meeshy były :lol: :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#312 Postautor: mikas » 2 czerwca 2005, o 10:57

pav pisze:

Tym bardziej, że po FanClubie została na trybunach skrzynka ;) z pustymi puszkami.

A od kiedy to napoje w puszkach sprzedają na skrzynki?? :wink: Coś kręcisz :wink:
Poprostu na takich "lajtowych" zawodach bez piwka to niektórym trudno wysiedzieć :wink:

P.S.Widze,że na trybunach inwigilacja gorsza niż na forum :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#314 Postautor: meesha » 2 czerwca 2005, o 11:29

pav pisze:

Tym bardziej, że po FanClubie została na trybunach skrzynka ;) z pustymi puszkami.
Skrzynkę (swoją drogą na wyroby spirytusowe 8) ) zastaliśmy na miejscu a po zawodach zostało w niej jakieś 5 pustych puszek (żeby nie zaśmiecać sektora :D ) co na kilkunastu chłopa nie jest ilością zatrważającą :wink: jednak znacznie poprawia odbiór zawodów (wyczula zmysły na obserwację kunsztu techniki Jakuba Trygara) :D

Jeśli chodzi o falę to owszem były takie próby po zwycięstwie naszych Krzysiów 5:1 jednak coś nie zagrało i nie wyszło :) Podobnie jak druga strona nie chciała odpowiadać na okrzyk "Kto Tarnów pokona :?: Wrona :!: Kto :?: Wrona :!: itd." 8)

PS. Policzyłem widzów na trybunach - 187. Czuwaj :!: :D

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#315 Postautor: Fork » 2 czerwca 2005, o 13:29

meesha pisze:PS. Policzyłem widzów na trybunach - 187. Czuwaj :!: :D

hehe
no to zeczywiscie duzo was tam nie bylo :wink:

Awatar użytkownika
dboryc
Kontakt:

#316 Postautor: dboryc » 2 czerwca 2005, o 14:21

Maciek pisze:
dboryc pisze:Szymon na probie toru w ostrowie zatarl silnik i w meczu jechal na sprzecie krzyska wrony(tak napisal gawrzyk w temacie o meczu Gorzow-Lublin). Po prostu nie mial na czym dzisiaj jechac.

poprawka na meczu w Gorzowie hehe :]

no fakt dzieki za poprawke

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#317 Postautor: Fork » 2 czerwca 2005, o 14:36

Czy robil ktos zdjecia na zawodach MDMP ?
Jezeli byla by taka mozliwosc chcialbym zobaczyc :P

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#318 Postautor: Kubbas » 2 czerwca 2005, o 18:24

Fork pisze:Czy robil ktos zdjecia na zawodach MDMP ?
Jezeli byla by taka mozliwosc chcialbym zobaczyc :P

!!FOTKI Z MDMP !!

Czarek
Trener

#319 Postautor: Czarek » 6 czerwca 2005, o 11:41

Podobno wczoraj na meczu był Kacper Kępa. Czy ktoś z nim rozmawiał i może przekazać informacje o stanie jego zdrowia?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Krychs
Senior

#321 Postautor: Krychs » 6 czerwca 2005, o 16:03

Gawrzyk pisze:Był przez cały mecz w parkingu. Chodzi już normalnie, implantów nie ma jeszcze wstawionych.

A kiedy Kacper planuje pierwsze treningi na torze :?: To samo pytanie dotyczy reszty kontuzjowanych zawodników Tomka Piszcza i Kamila Łyko.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#322 Postautor: istred » 6 czerwca 2005, o 16:22

i czy planuje... ? :roll:

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#323 Postautor: DonKamizi » 6 czerwca 2005, o 17:03

Kacper chyba planuje.Tylko co planuje jego Tata a w szczególności Mama :?: :?:
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#324 Postautor: Kubbas » 6 czerwca 2005, o 21:10

Kacper jak najbardziej planuje treningi juz za jakis czas (nie bede pisal kiedy dokladnie) ale jeszcze nie wiadomo co na to lekarze i rodzice.

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#325 Postautor: jas » 7 czerwca 2005, o 17:01

juz w czwartek na naszym torze polfinal SK. oto lista startowa, ktora znalazlem na rzeszowskim forum, gdyz tradycjnie nasza strona informacje o zawodach poda w czwrtek rano :twisted: .

1. Krzysztof Buczkowski (Bydgoszcz)
2. Robert Kasprzak (Leszno)
3. Michał Rajkowski (Gorzów)
4. Karol Ząbik (Toruń)
5. Grzegorz Dzik (Tarnów)
6. Mirosław Jabłoński (Gdańsk)
7. Marcin Jaguś (Toruń)
8. Michał Ciura (Częstochowa)
9. Grzegorz Czechowski (GrudziÄ…dz)
10.Janusz Kołodziej (Toruń)
11.Zbigniew Suchecki (Zielona Góra)
12.Piotr Dziatkowiak (Gniezno)
13.Marousz Pacholak (Wrocław)
14.Wojciech Druchniak (Rybnik)
15.Tomasz Schmidt (Kolejarz Opole)
16.Dawid Stachyra (Rzeszów)
R1.Patryk Pawlaszczyk (Rybnik)
R2.Sławomir Dąbrowski (Gdańsk)

niestety na rzeszowskim forum nie znalazlem inforamacji o godzinie rozpoczecia zawodow i cenach biletow :twisted: , wiec prosilbym o jakies inforamacje.

same zawody moga byc ciekawe, lecz niestety znow mamy pecha, bo lista startowa 2ego polfinalu w Rawiczu jest znacznie bardziej interesujaca, chociaz z drugiej strony jest znacznie bardziej wyrownana i poza Kolodziejem, Zabikiem i Buczkowskim trudno wskazac "murowanych" kandydatow do awansu.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!