Występy byłych zawodników lubelskiego klubu

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
sledzio

#101 Postautor: sledzio » 29 maja 2005, o 23:40

papi pisze:
P. Staszek 7 (1,1,1,1,1,1,1) - jego jazda chyba nie wymaga komentarza, tylko raz pokonal przeciwnika, reszta na kolegach z zespolu, ale na godna zauważenia jest jego bardzo równa forma :wink:

Nie no Panowie szkoda że Staszka nie pozyskaliśmy wali komplety ze bajka :mrgreen:

Pebas
Szkółkowicz

#102 Postautor: Pebas » 30 maja 2005, o 10:55

Seba znów dał popis :lol:

CytujÄ™:
--------------------------------------------------------------------------------

CytujÄ™:
--------------------------------------------------------------------------------

CytujÄ™:

Co do Trumińskiego to środkowy palec wyciągnięty w stronę krośnienskich kibiców bardzo przystoi sportowcowi, tak dalej, brawo.

kiedy ???

Po biegu 12 wygranym przez Opole 5:1, może sie w ten sposób dowartościowuje?? Wygrał bieg i jeszcze dołoże kibicom a co. Nie trawie tego :/

Inne co rzuciło mi się w oczy i wręcz mnie zażenowało to postawa Trumińskiego. Mam zwyczej bić brawo wszystkim zawwodnikom i tak też robiłem. Jak po biegu 12 Trumiński zbliżał się do naszego sektora to zacząłem bić brawo,a zawodnik zrewanżował się pozdrowieniem Krośnian środkowym palcem (( No odechciało mi się wszystkiego.

meesha
Trener
Kontakt:

#103 Postautor: meesha » 30 maja 2005, o 11:26

sledzio pisze:
papi pisze:
P. Staszek 7 (1,1,1,1,1,1,1) - jego jazda chyba nie wymaga komentarza, tylko raz pokonal przeciwnika, reszta na kolegach z zespolu, ale na godna zauważenia jest jego bardzo równa forma :wink:

Nie no Panowie szkoda że Staszka nie pozyskaliśmy wali komplety ze bajka :mrgreen:

Ja bym się wcale nie śmiał :P Paweł Staszek po pierwszej części sezonu miał średnią 2,316 z którą został sklasyfikowany na - uwaga - TRZECIM miejscu w I lidze :shock: Przed nim tylko bracia Karlssonowie :)
A że w Rybniku nie wyszło - każdemu się może zdarzyć :!:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Zulu
Junior

#104 Postautor: Zulu » 30 maja 2005, o 17:38

Pebas pisze:

Inne co rzuciło mi się w oczy i wręcz mnie zażenowało to postawa Trumińskiego. Mam zwyczej bić brawo wszystkim zawwodnikom i tak też robiłem. Jak po biegu 12 Trumiński zbliżał się do naszego sektora to zacząłem bić brawo,a zawodnik zrewanżował się pozdrowieniem Krośnian środkowym palcem (( No odechciało mi się wszystkiego.

Zamiast narzekać powinienieś cieszyć się chłopie, że Ci Trumna nie przejechał pięścią po uzębieniu, jak wcale nie tak dawno pewnemu kibicowi w Ostrowie. :D

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#105 Postautor: kdsz » 31 maja 2005, o 15:36

Trumiński jeżdzi dobrze, Stachyra również, Śledź w kratkę, ale coraz skuteczniej, natomiast Staszek wręcz wymiata. Wielka szkoda, że chłopaki nie startują u nas, tym bardziej, że można ich było zakontraktować za rozsądną kwotę. O dziwo klub był gotów wywalić strasznie wielką kasę na Knappa, jedynego z naszych byłych zawodników, który zawodzi w tym roku. Intuicja naszego szefostwa rzuca na kolana.....

PS. Mam wielką nadzieję, że w tym samym wątku za rok będziemy opisywać perypetie naszej, już wtedy byłej, gwiazdy - Mariusza Frankowa!!
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#106 Postautor: bkapusta » 31 maja 2005, o 15:49

kdsz pisze:Trumiński jeżdzi dobrze, Stachyra również, Śledź w kratkę, ale coraz skuteczniej, natomiast Staszek wręcz wymiata. Wielka szkoda, że chłopaki nie startują u nas, tym bardziej, że można ich było zakontraktować za rozsądną kwotę. O dziwo klub był gotów wywalić strasznie wielką kasę na Knappa, jedynego z naszych byłych zawodników, który zawodzi w tym roku. Intuicja naszego szefostwa rzuca na kolana.....

PS. Mam wielką nadzieję, że w tym samym wątku za rok będziemy opisywać perypetie naszej, już wtedy byłej, gwiazdy - Mariusza Frankowa!!

Proste powinnismy w tym roku jechac skladem:

Piszcz
Staszek
Truminiski
Jelen
Jonas [Peter:P]
Stachyra
Kepa

Nieszczesny Franek na rezerwe... Chociaz lepsza opcja Pietraszko i ostra rywalizacja o miejsce w skladzie.

No ale madry lubelak po szkodzie.

Sledziowi kotwica w plecy :P
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#107 Postautor: Gelo » 31 maja 2005, o 15:58

Jak w pazdzierniku podpiszemy kontrakt z dobrym obcokrajowcem - kimś z trójki: Peter/Loram/Max reszta jest kwestią drugoplanową. Do Kacpra dołączy forumowy DJ wiec gorzej jakw tym roku być nie powinno. Nie mam specjalnie parcia na budowanie składu na własnych wychowankach ale rzeczywiście skład: Piszcz, Trumna, Staszek, Jeleń i chyba mimo wszystko Śledź - wsparci 13 punktowym straniero mógłby sporo namieszać. Co prawda wołałbym jednego seniora pewnego niż czterech "swoich niepewnych" ale to już moje niczym nie poparte chciejstwo.

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#108 Postautor: jas » 31 maja 2005, o 16:10

Gelo pisze:Jak w pazdzierniku podpiszemy kontrakt z dobrym obcokrajowcem - kimś z trójki: Peter/Loram/Max reszta jest kwestią drugoplanową.

mysle, ze do tej 3ki mozna jeszcze dodac Richardsona, ktory w tym roku raczej wypadnie z GP, a w 1szej lidze jezdzilby przyzwoicie. a na drugiego obco Kylmaekorpi.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
papi
Trener

#109 Postautor: papi » 31 maja 2005, o 16:51

jak juz rozpatrujemy nastepny sezon to chcialbym zeby wrocili Trumna, Staszek, moze Knapp (jak sie uda), zostawic Pietraszke i Jelenia, Piszcza (ale nie jako lidera), z juniorow na pewno bedzie w czym wybrać. Po tym sezonie w żużlu zaczyna obowiązywać prawo Bosmana, czyli ten kto ma kase ma najlepszych zawodnikow, nie trzeba nikomu placic za transfer, więc bedzie ciekawie. A z obcokrajowcow jesli dalej bedzie mozna tylko 2 to zdecydowanie Joonas i Richardson (zawsze podkreslal ze dobrze czul sie w Lublinie, był ulubiencem kibicow). No ale wszystko rozbije sie o kase, wiec zobaczymy :roll:

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#110 Postautor: sadychor » 31 maja 2005, o 18:19

papi pisze:jak juz rozpatrujemy nastepny sezon to chcialbym zeby wrocili Trumna, Staszek, moze Knapp (jak sie uda), zostawic Pietraszke i Jelenia, Piszcza (ale nie jako lidera), z juniorow na pewno bedzie w czym wybrać.(...). A z obcokrajowcow jesli dalej bedzie mozna tylko 2 to zdecydowanie Joonas i Richardson (zawsze podkreslal ze dobrze czul sie w Lublinie, był ulubiencem kibicow). No ale wszystko rozbije sie o kase, wiec zobaczymy

Popieram, z małym wyjątkiem. Bez Trumińskiego, chyba że utemperuje charakter (precz z boksem i fakerami) i nie będzie chciał "na busa" :wink: Wolę zdecydowanie Knappa, o ile będzie nas na niego stać. Lee jest chyba w jakimś dołku, to by była pomocna dłoń, chłopina może by odżył na starych śmieciach. Jego i Joonasa może przekonać też solidność w kwestii wypłacalności.

Davv
Kadrowicz

#111 Postautor: Davv » 31 maja 2005, o 23:35

Ale bez sens. Ktos usunal moj post gdzie skrytykowalem Truminskiego.

Truminski to *cenzura*. Zuzlowiec z niego tez przecietny. W zyciu nie chcialbym miec go u siebie w klubie. Chyba nikt nie chcialby aby Motor postrzegano jako "klub tego *cenzura*". Jedyne co moglo by mnie sklonic do posiadania jego w klubie to srednia biegowa 2,5 i wyzsza. Ale to nie jest mozliwe.

czy to naprawde jes powod zeby usunać post? To forum chyba zostalo zalozone po to aby wyrazac swoje opinmie. A jak dla mnie to Sebek to *cenzura*. I nic tego nie zmieni. Chyba ze on sie zmieni. To tyle na dzis w tym temacie.
Ostatnio zmieniony 2 czerwca 2005, o 14:04 przez Davv, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#112 Postautor: mikas » 1 czerwca 2005, o 00:10

Ja usunąłem tamtego posta a dlaczego to nawet otrzymałes info na PW. Do tego uzasadnienie było także przy ostrzeżeniu które odemnie dostałeś. Ale jak widac czytanie nie jest Twoją mocną stroną, za to bezmyślne pisanie tak. Dorobileś sie tym samym jak zauważyłem 3 ostrzeżenia od Shacka. Ten Twój post zostanie,może Sebek przeczyta i będzie sie chciał dowiedzieć kto to jest Davv :lol: :roll: :wink: A opinie wyrażac swoje mogłeś jak najbardziej, ale w kulturalny sposób.A nazywanie kogos idiotą raczej z kulturą ma niewiele wspólnego.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#113 Postautor: grzesieck » 1 czerwca 2005, o 00:40

A wedlug mnie przesadziliscie troche, dzialy sie na tym forum gorsze rzeczy, a posty i tak nie byly usuwane...a te ostrzezenia to chyba dlatego, bo chcecie sie pozbyc Davva z forum.
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#114 Postautor: mikas » 1 czerwca 2005, o 01:03

Tak nie zalezy nam na niczym innym tylko zeby pozbyc sie jak największej liczby uzytkowników z forum :lol:
Minimum kultury obowiązuje każdego,a ze kiedyś było więcej swobody(ale i też narzekan na beznadziejnie niski poziom forum) to inna sprawa.Już zapomniałeś jak nawet był założony swego czasu oddzielny temat w tej sprawie??Tylko że wtedy poziom forum sięgał momentami dna i ludzie mieli już tego dosyć. Nie sądzę,żeby ktokolwiek chciał wrócić do tamtych czasów gdy na forum zamiast rzeczowej dyskusji można było przeczytać głównie bluzgi i wyzwiska między użytkownikami.Dopóki się ewidentnie nie obraza innych to można się swobodnie wypowiadać do woli.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#115 Postautor: Kiry » 1 czerwca 2005, o 08:20

Gelo pisze: (....) ale rzeczywiście skład: Piszcz, Trumna, Staszek, Jeleń i chyba mimo wszystko Śledź - wsparci 13 punktowym straniero mógłby sporo namieszać (...)

szczególnie "lider" mogłby nas po raz kolejny zaskoczyc jakąś formą, niekoniecznie sportową, raczej ku gipsowej był się skłaniał ...

Awatar użytkownika
papi
Trener

#116 Postautor: papi » 5 czerwca 2005, o 21:44

Dziś wszyscy nasi byli zawodnicy zaliczyli dobre występy :? , szkoda ze nie w naszych barwach
Knapp - (1,3,1,2,2,2) 11
Staszek - (1,2,3,3,1,1) 11
Śledź - (3,3,1,3,u) 10
Stachyra - (3,0,2,0,w) 5
Karlsson - (3,2,3,3,0,3) 14
wyniki mówią same za siebie, do tego jeszcze Trumna i jest prawdziwy dream team, oby ktoryś z tych zawodnikow za rok znow jezdzil z koziolkiem na plastronie :P

Koper
Trener
Kontakt:

#117 Postautor: Koper » 6 czerwca 2005, o 00:44

Chce zauwazyc ze juz drugi mecz z rzedu Dawid Stachyra przywozi z kolega z druzyny 5:1 w biegu "niejuniorskim" tym razem sztuka ta udala sie Dawidowi z Mackiem Kuciapa kiedy to za plecami przywiezli Zorro, ale trzeba przyznac ze podobnego wyczynu niedawno mogl dokonac Kacper Kepa wlasnie w biegu z Zorro.

Shack
Administrator

#118 Postautor: Shack » 6 czerwca 2005, o 10:26

Witam. Jako iż byłem na tym meczu pozwolę sobie udzielić odpowiedzi na to pytanie. Od początku mecz Karol Baran siedział w pobliskim hotelu "Adriano" pisząc coś na swoim laptopie nieszczegolnie zainteresowany meczem. Gdy doszlo do feralnego upadku Kempesa ze Stachyrą Karol Baran jak "oszalały" wtargną na płytę stadionu wyzywając prezesa GKM-u , nastepnie w parkingu probujac namowic kogos do indywidualnej bojki. Kolejne zachowania Dawida jak i Janusza Stachyry wolaja o pomste do nieba. Chociazby wypowiedz tego mlodszego "Zapytaliśmy o całe zajście winowajcę całego zajścia - Dawida Stachyrę: Byłem winowajcą, ale Robert powinien się cieszyć, że go nie zabrałem kółko wcześniej" to jest jakas totalna paranoja . Starszy Stachyra natomiast z parkingu rzucal w Grudziadzkich kibicow butelkami krzyczac wypier***...jakas paranoja co wyprawiali wasi zawodnicy i trener...

cytat z forum

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#119 Postautor: grzesieck » 6 czerwca 2005, o 11:43

Shack pisze:
Witam. Jako iż byłem na tym meczu pozwolę sobie udzielić odpowiedzi na to pytanie. Od początku mecz Karol Baran siedział w pobliskim hotelu "Adriano" pisząc coś na swoim laptopie nieszczegolnie zainteresowany meczem. Gdy doszlo do feralnego upadku Kempesa ze Stachyrą Karol Baran jak "oszalały" wtargną na płytę stadionu wyzywając prezesa GKM-u , nastepnie w parkingu probujac namowic kogos do indywidualnej bojki. Kolejne zachowania Dawida jak i Janusza Stachyry wolaja o pomste do nieba. Chociazby wypowiedz tego mlodszego "Zapytaliśmy o całe zajście winowajcę całego zajścia - Dawida Stachyrę: Byłem winowajcą, ale Robert powinien się cieszyć, że go nie zabrałem kółko wcześniej" to jest jakas totalna paranoja . Starszy Stachyra natomiast z parkingu rzucal w Grudziadzkich kibicow butelkami krzyczac wypier***...jakas paranoja co wyprawiali wasi zawodnicy i trener...

cytat z forum

that's what I like :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
kleczes_GKM
Szkółkowicz
Kontakt:

#120 Postautor: kleczes_GKM » 6 czerwca 2005, o 18:06

Bylo dokladnie jak to ujal ktos z Grudziadzkiego Forum... Od siebie dodam, ze Pan Janusz Stachyra dumnie przed meczem chodzil po Grudziadzkim parkingu, chwalac sie swoim zawodnikom, iz po tym meczu beda mielu 18 punktow :roll: Jak widac, jego "skromnosc" nie znalazla odzwierciedlenia w rzeczywistosci. W czasie meczu jak i po Nim w parkignu wrzalo, m.in Pani Maria Poltorak nazwala Grudziadzan szownistami, a Trener Stachyra mowil, ze Kempes nadaje sie tylko na Druga Lige i cieszy sie z tego, jak postapil jego syn :roll: Skad sie tacy idioci biora ?

Sober
Senior

#121 Postautor: Sober » 6 czerwca 2005, o 18:28

Skad sie tacy idioci biora ?

Z Rzeszowa :)

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#122 Postautor: yamahaR1 » 6 czerwca 2005, o 18:54

A później niektórzy się dziwią, że Rzeszów nie za bardzo jest lubiany :roll:

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#123 Postautor: jas » 6 czerwca 2005, o 18:54

problem w tym, ze Jasiek jest z Lublina :lol:

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#124 Postautor: RadeKas » 6 czerwca 2005, o 19:01

Polowe zycia spedzil w Rzeszowie to i go tam zreformowali :wink:.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#125 Postautor: jas » 6 czerwca 2005, o 21:46

Bimmer pisze:
kleczes_GKM pisze:Trener Stachyra mowil, ze Kempes nadaje sie tylko na Druga Lige i cieszy sie z tego, jak postapil jego syn :roll: Skad sie tacy idioci biora ?

A jak on postąpił?

polamal Kempesa, po czym powiedzial: "Bylem winowajaca, ale Robert powinien sie cieszyc, ze nie zabralem go kolko wczesniej" :shock: :?

ale przeciez "ministranci na zuzlu nie jezdza..." :wink: