Seba znów dał popis
CytujÄ™:
--------------------------------------------------------------------------------
CytujÄ™:
--------------------------------------------------------------------------------
CytujÄ™:
Co do Trumińskiego to środkowy palec wyciągnięty w stronę krośnienskich kibiców bardzo przystoi sportowcowi, tak dalej, brawo.
kiedy ???
Po biegu 12 wygranym przez Opole 5:1, może sie w ten sposób dowartościowuje?? Wygrał bieg i jeszcze dołoże kibicom a co. Nie trawie tego :/
Inne co rzuciło mi się w oczy i wręcz mnie zażenowało to postawa Trumińskiego. Mam zwyczej bić brawo wszystkim zawwodnikom i tak też robiłem. Jak po biegu 12 Trumiński zbliżał się do naszego sektora to zacząłem bić brawo,a zawodnik zrewanżował się pozdrowieniem Krośnian środkowym palcem (( No odechciało mi się wszystkiego.