Stal Gorzów - Motor Lublin 65:25 :-(

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#26 Postautor: Maciek » 24 maja 2005, o 07:37

Ja nie licze na zwyciestwo ale oczywiście jestem za Tżecikiem :] Ciężko bedzie tam wygrać ale powalczyć można jakby cała drużyna pojechała równo to kto wie. Oni jadą w krajowym wiec można Jonasa sciągnąć!! Pierwszy mecz przegraliśmy bo drużyna nie pojechała równo:/ ale ostatnio Adam pokazał że jest w dobrej dyzpozycji Franki też mnie nie zawiódł Jelonek punktuje na wyjazdach no i Jonas robi ponad 10 w tych 2meczach zrobil wiecej Jak Jensen w swoich wszystkich :] pozdro POWALCZYC MOZNA :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
major

#27 Postautor: major » 24 maja 2005, o 07:53

Oj przydałby sie nam na ten meczyk Mordel na byle jakim sprzęciku, oj przydałby się ....
Mecz z góry przegrany i nie wolno mysleć o wygranej. Na tym meczu trzeba zaoszczędzić kasę, która przyda sie na Krosno, Opole i Grudziądz. Wygrane w tych meczach zapewnią nam dalszy pobyt w I lidze. Co niektórzy piszą o barażach, tylko ja się zastanawiam, po co nam baraże?. Jeszcze nie jesteśmy przygotowani na e-ligę.

Ylipulli

#28 Postautor: Ylipulli » 24 maja 2005, o 08:56

przestańcie mówić o tej KASIE bo puszczę spawaaaaaaaaa !!!!!! Co was to obchodzi, idziecie na zużel, płacicie to wymagacie i tyle !!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Boss

#29 Postautor: Boss » 24 maja 2005, o 08:57

Jak będzie twardy tor to Focus zrobi powyżej 10 pkt jak w Ostrowie. Jak dobrze pojedzie Daniel i Frankie coś uciuła. To mamy szanse dobić nawet do 40 ( z Joonasem oczywiście). Nasi złapali wiatr w żagle i tylko żeby nie zgubili go w meczu ze Stalą :?
Co ja widzÄ™, co ja widzÄ™ TÅ» Lublin w e-lidze

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#30 Postautor: Manitou » 24 maja 2005, o 09:06

Ludzie o czym wy mówicie :?: :lol: Jak możecie liczyć na występ Focusa na tym poziomie co z Opolem :?: Jaki wiatr w żagle :?: Popatrzcie najpierw na skład OPOLA potem na GORZOWA i zastanówcie się trochę, bo co niektórzy się ośmieszają tutaj... :roll:

Aha i weźcie pod uwagę, że w Opolu Focus był u siebie i nie było tam takich wyjadaczy jak Flis czy Paluch. Żeby sprowadzić co niektórych na ziemię proponuję przyjrzeć się zdobyczy Adama w meczu z Gorzowem w Lublinie.

60 : 30 w dupÄ™ i to przy dobrym wietrze... :(

Awatar użytkownika
loko1980

#31 Postautor: loko1980 » 24 maja 2005, o 09:16

Po zwyciestwie z Opolem podnosza sie glosy ze zlapaliscie wiatr w zagiel, ze ten czy tamten sie odrodzil! Fakty sa takie ze jechaliscie ze slabiutkim przeciwnikem, nie oszukujmy sie Kolejarz przez lata petal sie w drugiej lidze i jako takiego pozoimu sportowego nie prezentuje!

Co do meczu, mam nadzieje ze przyjedziecie z Finem. Zawsze to jakies wieksze emocje, zawodnik ten jakis czas temu, zglosil chec jazdy w naszym klubie, pewnie teraz bedzie chcial udowodnic naszym dzialaczom, ze zrobili blad nie kontraktujac go.

Do Lublina pojechalismy tylko i wylacznie w krajowce, bowiem Bjerre mial kontrakt tylko na 4 spotkania! Teoretycznie mozna go jeszcze powolywac pod bron, jednak poki co nas przeciwnicy nie sa na tyle wymagajacy zeby jechac z "obco". Z drugiej strony chlapaki maja okazje zarobic pieniadze, ktore wprost proporcjonalnie przekladaja sie na jakosc sprzetu na ktorym jezdza!

Nie lekcewazymy przeciwnika i jedziemy z wami w optymalnym skladzie, czyli w kralowce:)

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#32 Postautor: ravajas » 24 maja 2005, o 09:39

pytanko mam odnoście EWENTUALNEJ rezygnacji Opola z rozgrywek.

Czy nie bedzie tak, że jeśli w I lidze zostanie 7 drużyn, to i tak ostatnia, czyli siódma, będzie grać baraż z np. trzecią drużyną II ligi, a dwie pierwsze wejda na zasadzie awansu bezpośredniego i uzupełnienia? Ktoś wspomniał, ze jesli Opole się wycofa to wtedy znów mamy "ciepło". Moim "chłopskim" zdaniem nie. Niech ktoś naprostuje moją niewiedzę.

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#33 Postautor: Fork » 24 maja 2005, o 10:08

rob7 pisze:dogadać się z Tarnowem i zakontraktować Dzika, pewnie wydatek na poziomie zaproszenia Jonasa
Szymek chyba już kontuzję wyleczył więc może jechać...
zacznijcie się martwić o sprzęt na play-offy a nie o kibiców gorzowskich

Ale Tarnow raczej Dzika nie wypozyczy bo maja malo juniorow :/
A z reszta chlopak trzaskal komplety w drugiej lidze, jest mlody i niedoswiadczony !!!
Wiec po co wydawac kase na niego ?
Lepiej niech jezdza Ci co sa.
A jak zlapia kontuzje to wtedy sie pomysli :)

Danio

#34 Postautor: Danio » 24 maja 2005, o 10:15

Do Gorzowa nie ma sensu ściagać Joonasa! i tak mecz przegramy tyle że z nim w mniejszych rozmiarach ale co to nam da:?: Wiadomo jak z kasą w klubie- niech jedzie młodzież- może Bałabuch już pojedzie :?:
Co do działaczy z Gorzowa to już Joonas udowodnił im jak się pomylili wobec niego u nas na meczu z Gorzowem. Sam Chomski gratulował nam Joonasa i żałował że wybrali Bjerre a nie Joonasa! A moze do Gorzowa zabrać Pulpetto :D :D haaahhaa- wkońcu będzie miał szanse się zrehabilitować :D :lol:

Powrót_Króla

#35 Postautor: Powrót_Króla » 24 maja 2005, o 10:18

Danio pisze: A moze do Gorzowa zabrać Pulpetto :D :D haaahhaa- wkońcu będzie miał szanse się zrehabilitować :D :lol:

i co bedzie jak zrobi powyżej 10 pkt ? :wink:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#36 Postautor: Gelo » 24 maja 2005, o 10:42

Loko - być moze jestem przewrażliwiony, ale odnoszę wrażenie, że Twoje wpisy to kpienie z naszej drużyny. Naprawdę nie musisz sie bawić w mentora i prostować naszych nadziei. Nie musisz nas sprowadzac na ziemie, bo my pokornie wiemy, że jedziemy tylko o utrzymanie. Teraz wasze na wierzchu ale dwa lata pod rząd bylismy przed Stalą i jeszcze nie raz będziemy - chocby to było za 10 lat. Co do meczu w Gorzowie - uwazam, ze trzeba probować. Szanse są minimalne ale to sport. Nikt nie stawiał na Grudziądz, a ten o mały włos nie wygrał w Gorzowie. Nie uważam, żeby GTŻ był od nas dużo lepszy - mało tego, z Joonasem nie wyszliby w Lublinie z 35 punktów. Jeżeli Joonas nie pojedzie jednak w Gorzowie - zaryzykowałbym Jurka - jest idealna okazja do sprawdzianu. Nie wyobrażam sobie naszego składu z Szymkiem, i dwoma Krzyśkami.

rob7
Senior

#37 Postautor: rob7 » 24 maja 2005, o 10:55

Fork pisze:
rob7 pisze:dogadać się z Tarnowem i zakontraktować Dzika, pewnie wydatek na poziomie zaproszenia Jonasa
Szymek chyba już kontuzję wyleczył więc może jechać...
zacznijcie się martwić o sprzęt na play-offy a nie o kibiców gorzowskich

Ale Tarnow raczej Dzika nie wypozyczy bo maja malo juniorow :/
A z reszta chlopak trzaskal komplety w drugiej lidze, jest mlody i niedoswiadczony !!!
Wiec po co wydawac kase na niego ?
Lepiej niech jezdza Ci co sa.
A jak zlapia kontuzje to wtedy sie pomysli :)

jak się zacznie myśleć to chłopak wyląduje w Krośnie...
9 pkt w Gnieźnie o czymś świadczy:
http://www.sportowefakty.pl/index.php?d ... s_id=62990
Tarnów rozważa wypożyczenie pewnie bezpłatnie żeby się chłopak objeżdżał bo talent to ma http://www.przegladzuzlowy.pl/news_tarn ... 1089881749

meesha
Trener
Kontakt:

#38 Postautor: meesha » 24 maja 2005, o 11:21

NaughtyBoy pisze:na zwycięstwo nie liczę, ale jak ktoś tam wcześniej pisał małe punkciki warto pozbierać bo mogą się okazać przydatne.
W kwestii formalnej - a do czego nam te małe punkciki :?: :?: O ile się nie mylę w przypadku równej ilości dużych punktów o kolejności w tabeli decydują bezpośrednie pojedynki pomiędzy zainteresowanymi drużynami (w przypadku tego sezonu oznacza to, że z przykładowych drużyn A i B wyżej będzie ta, która zainkasowała "dużego" bonusa w dwumeczu między nimi)...
Małe punkciki w Gorzowie mogą o czymkolwiek decydować pod warunkiem, że zbierzemy ich 45 lub więcej, a najlepiej ponad 50, ale w takie bajki to nawet ja nie wierzę :D 8)
Może jakbyśmy pojechali w składzie: Rickardsson, Crump, Adams, Lindbäck, Dominiczak, Wrona, Bałabuch :D :P :wink: :lol:
Ostatnio zmieniony 24 maja 2005, o 11:28 przez meesha, łącznie zmieniany 2 razy.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#39 Postautor: jas » 24 maja 2005, o 11:23

ravajas pisze:pytanko mam odnoście EWENTUALNEJ rezygnacji Opola z rozgrywek.

Czy nie bedzie tak, że jeśli w I lidze zostanie 7 drużyn, to i tak ostatnia, czyli siódma, będzie grać baraż z np. trzecią drużyną II ligi, a dwie pierwsze wejda na zasadzie awansu bezpośredniego i uzupełnienia? Ktoś wspomniał, ze jesli Opole się wycofa to wtedy znów mamy "ciepło". Moim "chłopskim" zdaniem nie. Niech ktoś naprostuje moją niewiedzę.

pozdrawia:
Rafał Borowski

wtedy druzyna 7ma (czyli de facto ostatnia) jedzie baraz z 2ga druzyna 2iej ligii. 1sza druzyna z 2iej ligi awansuje bezposrednio, a w 2iej lidze za rok jedzie Opole.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#40 Postautor: Maciek » 24 maja 2005, o 11:41

Narazie nie ma co o to sie martwic bo my raczej nie spadniemy u siebie wygramy mecze z Opolem i Krosnem!! później juz do skladu wróci Tomek Piszcz i Kamil Łyko więć bedziemy w lepszej już sytuacj:D ja jestem optymistycznie nastawiony i zajmiemy 5miejsce:] pozdro :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Davv
Kadrowicz

#41 Postautor: Davv » 24 maja 2005, o 14:37

Na tą chwilę trzeba sie koniecznie zorientować na jakich warunkach byłaby możliwość wypożyczenia Dzika. Bez wątpienia będzie naszym najlepszym juniorem. Decyzja o jeździe Joonasa w Gorzowie powinna być podjęta prze zarząd. Oni napewno wiedzą na co można sobie pozwolić i ile on weźmie kasy za meczyk.

Moje typy:
Z Joonasem i Dzikiem 48-42 dla Gorzowa
Bez Joonasa z Dzikiem 56-34 - || -
Z Joonasem bez Dzika 52-38 - || -
Bez obu 30-60 dla Gorzowa

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#42 Postautor: jas » 24 maja 2005, o 15:15

Davv pisze: Bez wątpienia będzie naszym najlepszym juniorem.

bylby gdyby do nas przyszedl :wink:

Davv pisze:Decyzja o jeździe Joonasa w Gorzowie powinna być podjęta prze zarząd.

to zrozumiale, ze przez nich, a nie przez toromistrza :twisted: . chociaz pewnie zadecyduje o tym Dyro.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#43 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 24 maja 2005, o 16:27

Maciek pisze:Narazie nie ma co o to sie martwic bo my raczej nie spadniemy u siebie wygramy mecze z Opolem i Krosnem!! później juz do skladu wróci Tomek Piszcz i Kamil Łyko więć bedziemy w lepszej już sytuacj:D ja jestem optymistycznie nastawiony i zajmiemy 5miejsce:] pozdro :mrgreen:

Tomek jak wróci do startów to i tak troche czasu minie zanim wróci do fromy z przed kontuzji, tak zamo z Kamilem. Więc jesteś optymistą, ja też, ale nasze wizje sie niestety chyba nei sprawdzą... :?

Awatar użytkownika
Pietter
Szkółkowicz

#44 Postautor: Pietter » 24 maja 2005, o 16:54

Davv pisze:Na tą chwilę trzeba sie koniecznie zorientować na jakich warunkach byłaby możliwość wypożyczenia Dzika.

Hmm tylko ciekawe czy zarząd przynajmniej myśli o wypożyczeniu Dzika :wink:

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#45 Postautor: kilar » 24 maja 2005, o 23:19

Na dzien dzisiejszy Dzik to jest dla nas zawodnik, ktory w parze z Dominemjest wstanie powalczyc o to bysmy nie rozpoczynali biegu z 4 pt w plecy. Kacper i Kamil jeszcze troche od zuzla odpoczna, wiec jesli stac nas na Dzika to trzeba go przygarnac :wink: poki nie zrobi to inny klub pierwszoligowy, bo bedziemy sobie potem pluc w brode ze moglismy go miec, ale sie nie udalo niestety, bo ktos nas uprzedzil :roll:

Albo, jesli bedzie taka mozliwosc (choc pewnie nie), zaprosic go na ten turniej czwartkowy i sprawdzic jego forme, jego jazde na naszym torze i walke m.in z naszymi zawodnikami, ciekawe jakby sobie poradzil :P :)

Trzeba brac Dzika za rogi :D 8)

Pozdro

Dudi
Junior

#46 Postautor: Dudi » 24 maja 2005, o 23:22

Za rogi? A co? Zdradza go dziewczyna?

Davv
Kadrowicz

#47 Postautor: Davv » 24 maja 2005, o 23:33

jas pisze:
Davv pisze: Bez wątpienia będzie naszym najlepszym juniorem.

bylby gdyby do nas przyszedl :wink:

Davv pisze:Decyzja o jeździe Joonasa w Gorzowie powinna być podjęta prze zarząd.

to zrozumiale, ze przez nich, a nie przez toromistrza :twisted: . chociaz pewnie zadecyduje o tym Dyro.

nierozumiem Cie jasiu :roll: przeciez pisze ze bylby a Ty to potwierdzasz. ale po co :twisted: :wink: a co do Joonasa to chcialem przez to powiedziec ze tylko oni wiedzÄ… czy nas stac na jazde naszego stranieri w Gorzowie i nie ma co tu dywagowac na forum czy ma jechac czy nie. Jechac powinien tylko czy nas na to stac - a to wiedza tylko nieliczni :wink:

Szacuneczek JASIU :lol:

Hmm tylko ciekawe czy zarząd przynajmniej myśli o wypożyczeniu Dzika

mysli czy nie mysli (nasz zarzad rzadko mysli :wink: ) ale popytac zawsze mozna. a nóż widelec może się uda :lol:

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#48 Postautor: kilar » 24 maja 2005, o 23:51

Dudi pisze:Za rogi? A co? Zdradza go dziewczyna?

A to spytaj sie czy go zdradza, ja tam nie wnikam co ona tam z nim robi 8)

Ale moglby "Dziki" zasilic nasz team, nie mam nic przeciwko :wink:

Pozdro

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#49 Postautor: dilucio » 25 maja 2005, o 13:41

chodzi o te Dziki z Polsatu z niedzieli?? :D moze i Bogus L moglby u nas smigac tylko co on k...moze wiedziec o zuzlu:D

Awatar użytkownika
Goblyn

Co będzie to będzie...

#50 Postautor: Goblyn » 25 maja 2005, o 16:04

W kwestii zabierania Jonasza to wg mnie jeżeli kasa na to pozwala nic nam nie szkodzi... Chyba że mamy jakiś zapis w kontrakcie że ma być określona liczba startów albo coś w tym stylu...to wtedy szkoda go na ten mecz... lepiej na Opole i Krosno (szczególnie z Krosnem może być ciężko u siebie). Co do samego wyniku to żadna to różnica jak wyjdziemy punktowo, bo przy tak osłbionym składzie nikt się nie będzie dziwił z porażki (nikt normalny).. tym bardziej żę Gorzów jest najmocniejszy obecnie w naszej lidze (wg mnie). Tak więc w dwumeczu i tak w plecu... to "nie ma co płakać nad rozlanym meczem" :wink: . Na to konto proponuję by rzeczywiście poszkać jakiegoś juniora, który da nam większe szanse w Grudziądzu i u nas z Krosnem... To chyba najważniejsze spotania w rewanżach... Patrząc na poczynania Jonasza oraz przy założeniu powrotu reszty do składu może się okazać że V miejsce jest w naszym zasięgu... :wink: :wink: :wink:
:-) TÅ» LUBLIN :-)