Żużel w TV
"retransmisja" jest tutaj TŻ Lublin - Stal Gorzów
poza tym dla tych, ktorzy jeszcze nie sciagneli TÅ» Lublin - RKM Rybnik
ktos cos moze wie o retransmisji spotkania z Opola? albo DonKamizi cos zarzuci moze

poza tym dla tych, ktorzy jeszcze nie sciagneli TÅ» Lublin - RKM Rybnik
ktos cos moze wie o retransmisji spotkania z Opola? albo DonKamizi cos zarzuci moze
Ściągłem
sobie meczyk z Gorzowem i widzę, że technika poszła do przodu - pojawiły się napisy przed i po biegach
Fajnie, fajnie...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
A ja tak sobie myślę, że tren temat dojrzał do tego aby zmienić jego tytuł na "Żużel w TV" bo od dobrych kilku stron piszemy tu o Polsacie, Tele 5, TV Puls, Canal+ i Bóg wie jakich jeszcze stacjach, natomiast jeśli chodzi o publiczną telewizję to nie ma o czym pisać
Więc jakby ktoś chciał wiedzieć kto zmienił tytuł topiku - to ja
Więc jakby ktoś chciał wiedzieć kto zmienił tytuł topiku - to ja
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
DonKamizi pisze:U mnie to jest taki problem.Robię to wszystko na dvd i nie bawię się w żadne divx czy inne xvidy![]()
Mecz wychodzi ponad 4gb ale za to jakość jaka![]()
Coś tam później zarzucę...raz...jak zgram...dwa...jak net będzie bo ostatnio szlag mnie na sieć trafia
tez tak robie, tylko nie robie jako takiej dvd a zgrywam sobie do mpg 10000kb/s, ktorego dopiero potem obrabiam i kompresuje jak wrzucam.
samego powyzszego mpg w zostawiam sobie gdzies jako plik na dvd.
DonKamizi, to jesli mozesz, moze sprzedaj mi mecz na plytce i ja bym juz go potem obrobil i puscil w net z odpowiednia adnotacja odnosnie autora nagrania?
Dla zainteresowanych:
w necie jest na zywo transmisja live z Grand Prix - kto ma w miare szybki net moze sobie obejrzec:
http://www.4sport.dk/
mi na neostradzie 128 strasznie sie "zrywa", drugi minus - komentarz po dunsku.
PS.: Okon - dzieki za linka
w necie jest na zywo transmisja live z Grand Prix - kto ma w miare szybki net moze sobie obejrzec:
http://www.4sport.dk/
mi na neostradzie 128 strasznie sie "zrywa", drugi minus - komentarz po dunsku.
PS.: Okon - dzieki za linka
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
- _piotrusss
- Kadrowicz
Z tego co widziałem, to na stronie można oglądac jedynie we wbudowanym plyerze. Podaję link do odtwarzania w WMP:
mms://media.xstream.dk/4sportlive
mms://media.xstream.dk/4sportlive
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski