Puchar MACEC

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#26 Postautor: Cooper » 24 maja 2005, o 17:56

Poniżej przedstawiamy listę startową.

1. Krzysztof Wrona (Polska)
2. Attila Stefani (Węgry)
3. Paweł Baran (Polska)
4. Petro Velesyk (Ukraina)
5. Adam Pietraszko (Polska)
6. Serhy Senko (Ukraina)
7. Filip Sitera (Czechy)
8. Vladimir Visvader (Słowacja)
9. Mirea Agrisan (Rumunia)
10. Ivan Myronov (Ukraina)
11. Daniel Jeleniewski (Polska)
12. Zsolt Bencze (Węgry)
13. Maxim Yurechak (Ukraina)
14. Rafał Wilk (Polska)
15. Aleksandru Toma (Rumunia)
16. Jakub Hejral (Czechy)
R1. Szymon Bałabuch (Polska)
R2. Łukasz Szmid (Polska)

za http://www.tzlublin.com

P.S. Wiedzialem, ze Wrona pojedzie jako Reprezentant Polski :wink: , nie moglo byc inaczej 8)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#27 Postautor: jas » 24 maja 2005, o 18:02

mysle, ze Jelonek nie powinien miec wiekszych problemow z zajeciem najwyzszego stopnia podium. jest szansa, ze jesli ktorys z asow swiatowego speedway'a nie dojedzie, to okazje do startow bedzie mial tez Szymek Balabuch.

Pietter pisze:BtW. Ciekawe jak jeżdżą Rumuni ?

pewnie w lewo i nie za szybko :wink:

Saint pisze:Jeśli napiszesz prawde na pewno nie dostaniesz ostrzezenia

jak pokazuje przyklad Kyniaka nie masz do konca racji :twisted:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#28 Postautor: dilucio » 24 maja 2005, o 19:06

a po co ten wrona przeciez to jezdzaca tragedia!!on nawet zeby 100 lat jezdzil to nic z niego nie bedzie tak samo z tego balabucha!!obydwaj niech koncza te swoje smieszne jazdy dopoki jeszcze sobie krzywdy nie zrobili!!

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#29 Postautor: Fork » 24 maja 2005, o 19:47

dilucio pisze:a po co ten wrona przeciez to jezdzaca tragedia!!on nawet zeby 100 lat jezdzil to nic z niego nie bedzie tak samo z tego balabucha!!obydwaj niech koncza te swoje smieszne jazdy dopoki jeszcze sobie krzywdy nie zrobili!!

Wez skoncz tak mowic bo zeczywiscie ich zniechecisz :)
Chyba nie wiesz co mowisz i nie byles na ostatnim meczu z Gorzowem i Opolem :)

A i przypominam ze Staszek Burza jako junior swietny nie byl a teraz jako senior jezdzi przyzwoicie.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#30 Postautor: kilar » 24 maja 2005, o 19:50

dilucio pisze:a po co ten wrona przeciez to jezdzaca tragedia!!on nawet zeby 100 lat jezdzil to nic z niego nie bedzie tak samo z tego balabucha!!obydwaj niech koncza te swoje smieszne jazdy dopoki jeszcze sobie krzywdy nie zrobili!!

A moze Wrona specjalnie przygotowuje sobie motor na te zawody :wink:, no przeciez w koncu cos trzeba wygrac w zyciu :wink: :D 8)

Pozdro

Awatar użytkownika
MarianJ

#31 Postautor: MarianJ » 24 maja 2005, o 20:05

Ja sie boję o naszego Krzysia W. Szymonka B. Każdy ich wyścig to jedna wielka niewiadoma a dojazd do mety to wielki sukces.Oby tylko się sierotki nie połamału bo juz wtedy naprawde nie będzie juniorów.Zostanie nam tylko Krzys Dominiczak...
TeŻet z LUBLINA NAJLEPSZA W POLSCE DRUŻYNA!!!!!!!!!

...........................GG#1009468

Awatar użytkownika
Carter#15
Szkółkowicz

#32 Postautor: Carter#15 » 24 maja 2005, o 20:23

Bilety drogie, obsada taka sobie. I Krzysiu Wrona - 3 powody dla ktorych nie pojde bankowo. Ludzie już finał BK w tamtym roku był mocniej obsadzony....

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#33 Postautor: Metalliczny » 24 maja 2005, o 21:05

A ja pójdę! O! przynajmniej może trochę śmiechu będzie, bo to co ostatnio przeżywałem na uczelni to prawdziwy koszmar. A tak, to i odprężyć się można, i wypić się może pójdzie...(Apocalips! gdzie to umówione piwo po pierwszym zwycięstwie???? :twisted: )

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#34 Postautor: luCas » 24 maja 2005, o 22:36

Nigdzie nie znalazlem informacji na temat wlascicieli karnetow, moze ktos sie orientuje czy bedzie mozna wejsc na karnet???
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

sledzio

#35 Postautor: sledzio » 24 maja 2005, o 22:57

Czy wiadomo po ile programy będą ???

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#36 Postautor: grzesieck » 24 maja 2005, o 23:04

luCas pisze:Nigdzie nie znalazlem informacji na temat wlascicieli karnetow, moze ktos sie orientuje czy bedzie mozna wejsc na karnet???

Z tego co wiem, karnet uprawnia do wchodzenia na wszystkie imprezy żużlowe rozgrywane na naszym stadionie w danym sezonie :)
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#37 Postautor: Cz@rek » 25 maja 2005, o 00:13

Przynajmniej Rumuni wysyłaja tu swój" pierwszy garnitur" :lol: :wink:
Z nimi przegrywał nawet nasz mistrz polski...amatorów,podczas swoich występów
w tym kraju.

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#38 Postautor: boxing » 25 maja 2005, o 01:09

Podejrzewam, ze Rumuni przysylaja nam oba swoje "garnitury", jedyne jaki posiadaja z czego mozna wysnuc smialy wniosek, ze chca nam zaserwowac wysmienita zuzlowa uczte, serwujac swoje "wszystko co najlepsze" :lol:
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
KOTI

#39 Postautor: KOTI » 25 maja 2005, o 07:08

Ale beda jaja z Wrona. Może on jedzie tak wolno, bo chce zeby go wszyscy dobrze widzieli :P

Susic
Junior

#40 Postautor: Susic » 25 maja 2005, o 11:07

A ja siÄ™ wcale nie zdziwiÄ™ jak Krzysiek Wrona "machnie" z 5 pkt i zajmie 10-12 miejsce.
Obsada jest naprawdę słaba i o czołowe miejsca bedą walczyli Polacy (oprócz Wrony) ze Stefanim i moze Bencze.

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#41 Postautor: Apocalips » 25 maja 2005, o 14:29

...nie zapomnijcie o Vladimirze Visvaderze i Filipie Siterze. Oni też mogą napsuć trochę krwi Polakom :wink:

Długo wyczekiwane zawody międzynarodowe w Lublinie nareszcie się odbędą. Emocji napewno nie zabraknie i walki zawodników... z własnymi motorami. Kto dojedzie do mety ten wygra ! :) Może padnie rekord toru ? Dawno nie widziałem czasów 74-75... Chyba, że były to zawody młodzieżowe :)

PS. Metaliczny - pamiętam, ostatnio jakiś zalatany jestem :wink:
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#42 Postautor: FantyÅ› » 25 maja 2005, o 15:32

Fork pisze:

Wez skoncz tak mowic bo zeczywiscie ich zniechecisz :)
Chyba nie wiesz co mowisz i nie byles na ostatnim meczu z Gorzowem i Opolem :)

A i przypominam ze Staszek Burza jako junior swietny nie byl a teraz jako senior jezdzi przyzwoicie.

Co Tam Junior Lipa Senior z Niego Też napewno Dobry nie bedzie ale też nie ożna nigdy mówić nigdy.Może Wrona Lub Bałabuch Następca Golloba:D
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

Awatar użytkownika
papi
Trener

#43 Postautor: papi » 25 maja 2005, o 17:00

oj ciekawa obsada :lol: , mnie niestety nie bedzie jutro w Lublinie, ale zapowiadają sie pełne emocji zawody :lol: . Myśle , ze zarowno Jelen jak i Focus powinni zajac miejsce na podium :wink: . Jak to zawsze przy okazji takich zawodow pewnie ktos tam nie przyjedzie, a to oznacza, ze Wrona i Szymon zostaną reprezentantami Polski :!: :!: Dodajcie im otuchy, moze start z orłem na piersi (czy tak faktycznie bedzie :roll: ) spowoduje, ze wychowankowie naszego klubu zaczna jezdzic na reprezentacyjnym poziomie 8) :P :)
PS. co do czasow to zapewne będą niecodzienne, jak bedziecie mogli to podajcie najgorszy wynik zwycięzcy, bo mam wątpliwosci czy beda podane w gazetach :oops:

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#44 Postautor: dilucio » 25 maja 2005, o 18:37

1.Daniel Jeleniewski
2.Pawel Baran
3.Adam Pietraszko
4.Atilla Stefani
5.Rafal Wilk
.
.
.
16.Krzys Wrona( t,d,u,w,0)

wedlug mnie tak bedzie wygladala czolowka :)

bartexs1
Senior

#45 Postautor: bartexs1 » 25 maja 2005, o 19:21

luCas pisze:Nigdzie nie znalazlem informacji na temat wlascicieli karnetow, moze ktos sie orientuje czy bedzie mozna wejsc na karnet???

spoko, karnet obejmuje wszytskie sportowe imprezy odbywane w Lbn czyli (MACEC, MDMP i 1/2 finału BK) i oczywiscie liga ;)

Jest to prawdziwa informacja bo kierownik drużnyny lubleskiej bardzo dobrze mnie zna i ja jego też ;P a dla pewnosci to potwierdzi Pan Jarosław Siwek, który mi podał listę startowa jako pierwszemu, obaj ją pisaliśmy w gabinecie prezesa ...

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#46 Postautor: grzesieck » 25 maja 2005, o 19:29

bartexs1 pisze:Jest to prawdziwa informacja bo kierownik drużnyny lubleskiej bardzo dobrze mnie zna i ja jego też ;P a dla pewnosci to potwierdzi Pan Jarosław Siwek, który mi podał listę startowa jako pierwszemu, obaj ją pisaliśmy w gabinecie prezesa ...

Ojej, ale jestes fajny...a ile masz lat? 9 czy 11?
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#47 Postautor: dilucio » 25 maja 2005, o 20:20

spoko, karnet obejmuje wszytskie sportowe imprezy odbywane w Lbn czyli (MACEC, MDMP i 1/2 finału BK) i oczywiscie liga ;)

Jest to prawdziwa informacja bo kierownik drużnyny lubleskiej bardzo dobrze mnie zna i ja jego też ;P a dla pewnosci to potwierdzi Pan Jarosław Siwek, który mi podał listę startowa jako pierwszemu, obaj ją pisaliśmy w gabinecie prezesa ...[/quote]

normalnie nie wiem co napisac !! :D
urzekla mnie twoja historia :) :D

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#48 Postautor: Cz@rek » 25 maja 2005, o 23:23

boxing pisze:Podejrzewam, ze Rumuni przysylaja nam oba swoje "garnitury", jedyne jaki posiadaja z czego mozna wysnuc smialy wniosek, ze chca nam zaserwowac wysmienita zuzlowa uczte, serwujac swoje "wszystko co najlepsze" :lol:

I tu się kolega myli :!: W Rumuni istnieją 3 czynne tory żużlowe ( w tym jeden w stolicy
Bukareszcie),i około kilunastu startujacych zawodników.Z tym że właśnie owa dwójka
jest z nich wszystkich najbardziej profesjonalnymi (jak na rumuńskie warunki) zawodnikami.
Mają nawet leżące silniki 8) :)

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#49 Postautor: boxing » 26 maja 2005, o 01:30

Lezace silniki? W to moge uwierzyc - sinliki z Jawy 797 leza caly rok w magazynie :wink: i sa wyciagane tylko na specjalne okazje takie jak puchar MACEC. A obaj rumunscy profi moze dysponuja takze kevlarem - nie wykluczam nawet, ze kazdy swoim :lol:
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Krzysztof

#50 Postautor: Krzysztof » 26 maja 2005, o 02:54

Witam.
Klub wg mnie poszedł na całość, co będę się starać udowodnić. W obsadzie tego "dziwnego
" turnieju jest spora większość zawodników niedokońca objechanych, nie tylo w Polsce, ale też na innych torach.
Wydaje mi się, że klub się poprostu w*********ł w organizacje tego typu impreze, a walcząc o jakikolwiek zarobek (pomijając obecną syt...) z imprezy stara się jak może. Przykładem jest:
a) Kobity za darmoche totalnÄ… (no na upartego da siÄ™)
b) Skład jest mało znany, nawet cholernie MAŁO, dlatego też broniąc frekwencję (uniżenie;)) broni poprzez najlepiej punktujących wśród naszych zawodników. Nie wiem jak to będzie, ale ... (nie krakać)
c) Ceny biletów są zdecydowanie zbyt wysokie (pomino, że turniej mn-wy, to jednak przesada, patrząc na obsade).
d) Czy ochrona też będzie tak skrupulatna jak zwyczaj ?(chciałbym w końcu napić się browara podczas zawodów, a nie patrzeć na ekipe NORBIEGO, co bez jeba***a kitrają się na stadion i walą gazoline, nawet na moje oko 15-16 latkowie). ?
e) Będzie program ? Jak tak, to poprosze o cene. THX

PS. Sorry za chaos, ale dzisiaj tak mam.
...