Podsumowanie połowy sezonu

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#52 Postautor: jas » 24 maja 2005, o 13:07

Pokemon pisze:
yamahaR1 pisze:Co ty gadasz ? A gdzie ma chłopak jeździć i podnosić swoje umiejętności jak nie na zawodach młodzieżowych? Jaka za wysoka liga, przecież to były rozgrywki młodzieżowe. Kacper potrzebuje jak najwięcej jazdy, a według Ciebie powinien startować tylko w lidze tak? Nie ma żadnego objeżdżenia, stanie pod taśmą w 1 biegu meczu ligowego i nagle ma zrobić jakieś punkty? Zresztą po co jak takie głupoty komentuje

Ale tor bardzo trudny! Spytajmy Kępy, bo to jego ból i zęby!!!

to ma jezdzic tylko na latwych? a jak przyjdzie kiedys jechac mecz na "trudnym" torze, to powie, ze na takim nie umie jezdzic? on ma sie teraz uczyc jezdzic, poznawac rozne tory, nabierac doswiadczenia, a ze trafila sie kontuzja? szkoda, zdarza sie, i tak ciezar wyniku nie spoczywa na nim, wiec trzeba miec tylko nadzieje, ze nie zablokuje sie po tym upadku psychicznie.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

meesha
Trener
Kontakt:

#53 Postautor: meesha » 24 maja 2005, o 13:07

Pokemon pisze:Ale tor bardzo trudny! Spytajmy Kępy, bo to jego ból i zęby!!!
Nie wątpię, że to co się stało to tragedia dla Kacpra, ale z takim podejściem to nie ma co się brać za uprawianie sportu takiego jak żużel czy cross :roll: Całe życie ma jeździć tylko w Lublinie czy jak :?: :?: :?: I dotyczy to każdego zawodnika. A w Lublinie od dłuższego czasu bolączką wychowanków jest brak umiejętności jazdy na innych torach niż własny...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#54 Postautor: yamahaR1 » 24 maja 2005, o 13:45

Pokemon a myślisz, że bez żadnego objeżdżenia startując nagle w meczu ligowym w jest bezpieczniejszy? Nawet na treningu w Lublinie zablokowało mu koło i przeleciał przez kierownicę, wypadki zdarzają się wszędzie a ty chyba nie masz pojęcia o jakim sporcie piszesz

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#55 Postautor: kilar » 24 maja 2005, o 17:22

Wy sie tam kloccie :wink:, a ja tutaj na temacik kilka zdan machne 8)

No wiec, tak:
1.nie jest dobrze, ale nie jest tez tragicznie - liczylem na punkty z Krosnem i wygrana z Grudziadzem, no ale niestety nie wyszlo. Mozna powiedziec, ze mimo poznego, pierwszego zwyciestwa w ostatnim meczu z Kolejarzem, zapewnilismy sobie wejscie do 6stki. Uwazam tak, gdyz kolejne spotkania wlasnie z Opolem i Krosnem rozstrzygniemy na swoja korzysc, wygrywajac te mecze zdecydowanie. I nawet niech sobie Krosno wygrywa z Grudziadzem i tak nie wiele to zmieni, bo zakladam z gory ze przy rownej liczbie punktow (po 9) to przeciez my bedziemy mieli lepszy bilans od nich :wink:
2.kontuzje - za duzo jak na polowe sezonu :(...3ch podstawowych zawodnikow kontuzjowanych i jest dziura w skladzie...wg mnie wcale nam to ZZ nie daje tyle punktow ile moglby piszczyk robic :roll:
3.lepsza przyszlosc - teraz w Lublinie bedziemy goscic slabszych przeciwnikow, o Krosnie i Opolu napisalem wyzej, to moze powiem cos o Iskrze..mysle ze mozemy powalczyc z nimi, ale musimy pamietac jakie sa ich cele, jakie sa nasze i ze to oni przyjezdzaja tu w roli faworyta. Jednak ja wierze w podjecie walki tak jak to bylo ostatnio (w Lublinie) ze Stala G.

Podsumowywujac - uwazam, ze druga czesc sezonu bedzie duzo lepsza w naszym wykonaniu, jesli oczywiscie nie zdaza sie jakies przykre niespodzianki :roll: Z wejsciem do play-off-ow nie powinno byc wiekszych problemow :wink:

Pozdro

Snys
Zawodowiec

#56 Postautor: Snys » 24 maja 2005, o 17:48

patryk kilar pisze: Z wejsciem do play-off-ow nie powinno byc wiekszych problemow :wink:

Pozdro

Tak jest ! A potem to juz tylko e-liga :wink:

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#57 Postautor: sadychor » 24 maja 2005, o 17:50

patryk kilar pisze: to moze powiem cos o Iskrze..mysle ze mozemy powalczyc z nimi, ale musimy pamietac jakie sa ich cele, jakie sa nasze i ze to oni przyjezdzaja tu w roli faworyta. Jednak ja wierze w podjecie walki tak jak to bylo ostatnio (w Lublinie) ze Stala G.

Ja czekam właśnie na ten mecz. Kwestia pokonania ekip z Krosna i Opola jest jasna jak słońce-innej możliwości nie ma. Pewnie nie tylko ja zauważyłem tendencję zwyżkową w zdobyczy punktowej z tymi najmocniejszymi ekipami. Wszystko wydaje się iść w dobrą stronę i oby z Ostrowem wszystko już "grało" jak w orkiestrze dętej OSP Zdunki Małe.

A tak w temacie-połowa sezonu mimo wszystko nienajlepsza(fatalna nie jest-w Opolu jest gorzej). Cieszymy się ze zwycięstwa z Kolejarzem jak dzieci, ja sam z radości upiłem się jak zając. Oczywiście nie wolno dewaluować dramaturgii i wagi tego spotkania, ale w tamtym roku zwycięstwa były chlebem powszednim :cry: Mam nadzieję, że teraz naprawdę będzie z górki.

spedway fan holigans

#58 Postautor: spedway fan holigans » 24 maja 2005, o 19:18

myślałem że będzie lepiej. ale cuż jest jak jest. powinno być już dobrze. o ile jak zwykle czegoś nam nie zabraknie! :?
SPEDWAY FAN HOLIGANS

Awatar użytkownika
papi
Trener

#59 Postautor: papi » 25 maja 2005, o 16:48

na pewno nie tak mialo być :? Opowiesci o świetnych sprzetach, pozniej wyjazd do Krsko i bylismy przynajmniej umiarkowanymi optymistami. Rzeczywistość okazała sie jednak brutalna, ale podobnie jak wiekszosc wiere, ze ta 2 runda bedzie lepsza. Co prawda wątpie w zwyciestwo z Ostrowem, ale licze ze 2 pozostale mecze wygramy zdecydowanie i nie bedziemy musieli sie bac o miejsce w 6 :wink: