Puchar MACEC
Puchar MACEC
sa juz jakies dokladniejsze informacje?
godzina, obsada, ceny biletow? widzialem jakies szczatkowe info na roznych portalach, ale juz nie pamietam co gdzie i czy na pewno...
godzina, obsada, ceny biletow? widzialem jakies szczatkowe info na roznych portalach, ale juz nie pamietam co gdzie i czy na pewno...
ze strony sportowefakty.pl :
W najbliższy czwartek tj. 26.05 o godz. 17 w Lublinie na stadionie przy Al. Zygmuntowskich odbędzie się Międzynarodowy Turniej Indywidualny o Puchar MACEC. W zawodach wezmą udział m.in. zawodnicy tacy jak Atilla Stefani i Igor Marko. Polskę na pewno będzie reprezentować Daniel Jeleniewski, Adam Pietraszko i ubiegłoroczny zwycięzca Paweł Baran.
-
sebastianov
dajcie spokoj. za duzo te bilety kosztują powinny byc gora po 5 zł . zdzierstwo. Prawie same kobiety na stadionie beda
:D:D:D.program powinien z 50 gr kosztowac
.
czy ktos wie jaka obsada zawodow??
Wygra Pietraszko na bank. mowil mi wczoraj ze jest ustawione juz.
czy ktos wie jaka obsada zawodow??
Wygra Pietraszko na bank. mowil mi wczoraj ze jest ustawione juz.
Ostatnio zmieniony 23 maja 2005, o 16:29 przez sebastianov, łącznie zmieniany 1 raz.
Boss pisze:Bilety sa stanowczo za drogie!
Ylipulli pisze:czy na ten meeting programy, też bądą kosztować 5 zł ???
Ja nie wiem o co wam chodzi
Tak przy okazji to pozwolę sobie wytypować zwycięzcę (mimo nieznanej obsady)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
sebastianov
pomyslalem sobie ze bilety sÄ… drogie dlatego ze kobiety za darmoche to muszÄ… odbic, bo ja by kobiety placily to by bylo taniej troche
[ Dodano: Pon 23 Maj, 2005 ]
nie dziewczyny tylko kobiety bo to z okazji dnia matki jest przecierz to ci niewpuszczÄ… chyba 15 latki no chyba ze z dzieckiem
:D:D ale tak na powaznie to wchodzÄ… tylko kobiety ktore ukonczyly 18 lat czy wszystkie??
[ Dodano: Pon 23 Maj, 2005 ]
Madlene pisze:no ale przynajmniej dziewczyny wchodza za darmo
nie dziewczyny tylko kobiety bo to z okazji dnia matki jest przecierz to ci niewpuszczÄ… chyba 15 latki no chyba ze z dzieckiem
- cheeroke_re
Ja też bym odpuścił naszym krajowym liderom,no chyba że sami chcą startować.
W końcu pojadą z orzełkiem (mam taką nadzieje) na plastronie.
PS: Pierwszy raz w życiu będę miał okazję zobaczyć Rumuna na torze
Oby pogoda dopisała i ...panie
Zapowiada się relaksacyjna imprezka,mogliby piwko sprzedawać (bo gril juz jest
)
W końcu pojadą z orzełkiem (mam taką nadzieje) na plastronie.
PS: Pierwszy raz w życiu będę miał okazję zobaczyć Rumuna na torze
Oby pogoda dopisała i ...panie
Zapowiada się relaksacyjna imprezka,mogliby piwko sprzedawać (bo gril juz jest
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
dboryc pisze:Moim skromnym zdaniem ten turniej jest okazja na wyprobowanie Jurka Mordela zamiast Pietraszki. Adam jest przemeczony i przyda mu sie troche odpoczynku przed meczem z Gorzowem. Prosba do wszystkich: nie najezdzac na mnie za to ze znow poruszam temat Jurka:D
Jurek raczej nie pojedzie, bo nie ma sprzetu
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:dboryc pisze:Moim skromnym zdaniem ten turniej jest okazja na wyprobowanie Jurka Mordela zamiast Pietraszki. Adam jest przemeczony i przyda mu sie troche odpoczynku przed meczem z Gorzowem. Prosba do wszystkich: nie najezdzac na mnie za to ze znow poruszam temat Jurka:D
Jurek raczej nie pojedzie, bo nie ma sprzetuchyba ze cos sie w tej kwestii zmienilo...
zmieniło i to dużo ale bez info tego nie napsze bo dostane ostrzeżenie
Dwie sprawy:
Adam moze wystartuje a moze nie, ale zastanawia mnie "przemeczenie" Focusa: dwie ligi to chyba nie tak duzo - w Grand Prix przeciez Adam nie jezdzi. Nie bede pisal o Jesperze Jensenie, ktory podpisal kontrakty w 5 ligach, bo on jest akurat nie najlepszym przykladem
, ale dla wielu zawodnikow 2-3 ligi to norma, sa tacy ktorzy jezdza w Anglii/Szwecji/Danii/Polsce. Z czego zatem wynika zmeczenie Focusa?
Prawie kazda kobieta jest albo bedzie matka wiec pewnie gratis wchodza wszystkie
Skoro na mecze dzieciaki moga wejsc za darmo pod opieka osoby doroslej, to moze na turniej facetow beda wpuszczac gratis pod opieka... opiekunek 
Adam moze wystartuje a moze nie, ale zastanawia mnie "przemeczenie" Focusa: dwie ligi to chyba nie tak duzo - w Grand Prix przeciez Adam nie jezdzi. Nie bede pisal o Jesperze Jensenie, ktory podpisal kontrakty w 5 ligach, bo on jest akurat nie najlepszym przykladem
Prawie kazda kobieta jest albo bedzie matka wiec pewnie gratis wchodza wszystkie
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Adam mógłby wystartować. Miałby okazję potrenować na naszym torze. Napewno mu to nie zaszkodzi. I jeszcze mógłyby dopasować sobie sprzęcik na nasz tor. Daniel niech startuje tylko bez kontuzji i defektów. Najlepiej niech nie kożysta z najlepszego sprzętu.
Co do cen za bilety to rzeczywiście za drogie jak na tak kiepskich zawodników jadących (Marko, Stefani i nasi to wyjątki). Będzie baaardzo mało ludzi, a 90% kobiet
Co do cen za bilety to rzeczywiście za drogie jak na tak kiepskich zawodników jadących (Marko, Stefani i nasi to wyjątki). Będzie baaardzo mało ludzi, a 90% kobiet
no to ukazala nam sie lista startowa
Zaskoczeniem jest dla mnie wystep K.Wrony w turnieju z numerem 1, ale moze to i dobrze, rozjezdzi sie troszke.
A drugie zaskoczenie to 2 rez. L.Szmida !?
chodzi mi po glowie jedna mysl, poprostu chce dopasowac sprzet do naszego toru
, bo przeciez mecz z Krosnem bedzie w Lublinie.
Zaskoczeniem jest dla mnie wystep K.Wrony w turnieju z numerem 1, ale moze to i dobrze, rozjezdzi sie troszke.
A drugie zaskoczenie to 2 rez. L.Szmida !?
chodzi mi po glowie jedna mysl, poprostu chce dopasowac sprzet do naszego toru
Maciek pisze:
zmieniło i to dużo ale bez info tego nie napsze bo dostane ostrzeżenie
Za pisanie postów typu.. "Wiem ale nie powiem..." tym bardziej powinny byc ostrzeżenia... powodują jeszcze gorsze zamieszanie i daja powody do domysłów....
Jeśli napiszesz prawdę na pewno nie dostaniesz ostrzeżenia