Motor Lublin - Stal Gorzów 40:50
- NaughtyBoy
He he he:) Chyba po raz pierwszy będzie mi na rękę jak odwołają zawody. Bo ten piątkowy termin to mi zupełnie nie odpowiada (ale jestem samolub
) . Panowie lejcie wody na tor ile wlezie. A i ty na górze też lej jutro z chmur, ale w piątek nie!!!!!!! Bo mi fanki i fani na koncert nie przyjdą i cały rok przygotowań pójdzie na marne.
A jakby sie mecz nie odbył to zapraszam na przegląd kapel rockowych pod akademiki polibudy.
Dig dong.
To była reklama
)
A jakby sie mecz nie odbył to zapraszam na przegląd kapel rockowych pod akademiki polibudy.
Dig dong.
To była reklama
Czarek pisze:Nie wiem jak wygląda tor, ale coś mi się zdaje, że nic z piątkowego meczu nie będzie. Dlatego klub powinien poinformować o tym gorzowian i przełożyć spotkanie, po co mają chłopaki jechać tyle kilometrów.
Ty jestes niepowazny. Maja w czwartek rano poinformować, że w piatek po południu się tor do jazdy nie będzie nadawał
go! pisze:Czarek pisze:Nie wiem jak wygląda tor, ale coś mi się zdaje, że nic z piątkowego meczu nie będzie. Dlatego klub powinien poinformować o tym gorzowian i przełożyć spotkanie, po co mają chłopaki jechać tyle kilometrów.
Ty jestes niepowazny. Maja w czwartek rano poinformować, że w piatek po południu się tor do jazdy nie będzie nadawałTym bardziej że nie pada.
Dlaczego niepowazny. Skora nawet nie pada, a tor jest na tyle nasakniety, ze nie da sie go doprowadzic do stanu uzywalnosci, TÅ» Lublin powinien wczesniej uprzedzic swojego rywala o takim stanie rzeczy, za nim Stalowcy wyjada w daleka podroz do Lublina. Wkurza mnie to, ze wam jakby na reke jest przeciaganie terminu tego meczu, a my go chcemy poprostu jak najszybciej odjechac i skupic sie na waznych meczach z Rzeszowem, Ostrowem i Rybnikiem...
Czy z Piszczem czy bez niego raczej ciezko bedzie wam o dobry wynik ze Stala, chociaz z drugiej strony to tylko sport i kazdy wynik jest mozliwy....
Pozdroova
go! pisze:Czarek pisze:Nie wiem jak wygląda tor, ale coś mi się zdaje, że nic z piątkowego meczu nie będzie. Dlatego klub powinien poinformować o tym gorzowian i przełożyć spotkanie, po co mają chłopaki jechać tyle kilometrów.
Ty jestes niepowazny. Maja w czwartek rano poinformować, że w piatek po południu się tor do jazdy nie będzie nadawał :?: Tym bardziej że nie pada.
A kto powiedział, że w czwartek rano? Raczej pod wieczór gdy tor będzie dalej nasiąknięty. Należy na razie (jeśli rzeczywiście na torze jest bajoro) uprzedzić gorzowian i przygotować się na taką ewentualność. Szkoda byłoby mi gorzowian i Kylmaekorpiego gdyby znowu musieli przebyć tyle kilometrów na darmo (i nie za darmo).
A w ogóle to może ktoś napisze w jakim stanie jest tor dzisiaj. W radiu zapowiadają przelotny deszcz na najbliższe godziny.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
loko1980 pisze:Dlaczego niepowazny. Skora nawet nie pada, a tor jest na tyle nasakniety, ze nie da sie go doprowadzic do stanu uzywalnosci,
Właśnie tego nie wiadomo czy nie da się go doprowadzić dopóki się tego poprostu nie zrobi
loko1980 pisze:. Wkurza mnie to, ze wam jakby na reke jest przeciaganie terminu tego meczu,
Jakby mi było na rękę przeciąganie tego terminu to bym powiedział:" Tak, trzeba zadzwonić do Gorzowa i powiedzieć że przekładamy bo się tor nie nadaje"
Weź czytaj 3 razy, potem pisz na brudno, dawaj do sprawdzenia i dopiero przepisuj na czysto
Wkurza mnie to, ze wam jakby na reke jest przeciaganie terminu tego meczu, a my go chcemy poprostu jak najszybciej odjechac i skupic sie na waznych meczach z Rzeszowem, Ostrowem i Rybnikiem... Czy z Piszczem czy bez niego raczej ciezko bedzie wam o dobry wynik ze Stala, chociaz z drugiej strony to tylko sport i kazdy wynik jest mozliwy....
Sugerujesz, że zależy nam na przeciąganiu terminu, bo czekamy na powrót Piszcza? Przecież to głupota. Piszcz wraca na tor za półtora miesiąca, wiec i tak z Wami nie pojedzie. Po drugie nie tylko Wasi żużlowcy są pokrzywdzeni długimi podróżami. Nasz klub płaci niemałe sumy za przyjazd Joonasa, ochronę, monitoring, wiec nie wmawiaj, że komuś zależy na "nieodjechaniu" tego meczu.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Gelo pisze:Wkurza mnie to, ze wam jakby na reke jest przeciaganie terminu tego meczu, a my go chcemy poprostu jak najszybciej odjechac i skupic sie na waznych meczach z Rzeszowem, Ostrowem i Rybnikiem... Czy z Piszczem czy bez niego raczej ciezko bedzie wam o dobry wynik ze Stala, chociaz z drugiej strony to tylko sport i kazdy wynik jest mozliwy....
Sugerujesz, że zależy nam na przeciąganiu terminu, bo czekamy na powrót Piszcza? Przecież to głupota. Piszcz wraca na tor za półtora miesiąca, wiec i tak z Wami nie pojedzie. Po drugie nie tylko Wasi żużlowcy są pokrzywdzeni długimi podróżami. Nasz klub płaci niemałe sumy za przyjazd Joonasa, ochronę, monitoring, wiec nie wmawiaj, że komuś zależy na "nieodjechaniu" tego meczu.
Dzis w Lublinie nie pada, jutro ma byc slonecznie i temperetura do 16 st.C wiec rozmowy o kolejnym przelozeniu meczu mozna na razie przelozyc
-
hayabusarider
Zobaczcie :http://pogoda.onet.pl/0,858,miasto.html.
Ciśnienie wzrasta,opadów ma nie być,wiatr całkiem słuszny przez cay czwartek i piątek co pomoże osuszyć
tor.Mecz pewnie się odbędzie,jeżeli tylko Zarząd Tż chce wyjść z twarzą i tym razem popracować nad torem.
Bo to już nie wiadomo jak to z tym Zarządem jest do końca.
Wg mnie komuś zależy aby spaść z ligii,przecież każdy widział jak Tż przedstawiał się w ubiegłym sezonie.
A tu nagle ze skrajności w skrajność
Ciśnienie wzrasta,opadów ma nie być,wiatr całkiem słuszny przez cay czwartek i piątek co pomoże osuszyć
tor.Mecz pewnie się odbędzie,jeżeli tylko Zarząd Tż chce wyjść z twarzą i tym razem popracować nad torem.
Bo to już nie wiadomo jak to z tym Zarządem jest do końca.
Wg mnie komuś zależy aby spaść z ligii,przecież każdy widział jak Tż przedstawiał się w ubiegłym sezonie.
hayabusarider pisze:Wg mnie komuś zależy aby spaść z ligii,przecież każdy widział jak Tż przedstawiał się w ubiegłym sezonie.
A możesz mi napisac komu dokładnie może zależeć na drugiej lidze w Lublinie??
Mi do głowy przychodzą tylko panowie z MOSiR-u ale oni akurat nie mają w tej kwesii na szczęscie nic do powiedzenia.
Jeśli już stawiasz takie bzdurne tezy to napisz komu i dlaczego w naszym klubie (bo tylko ludzie z klubu mają możliwość specjalnie spuścic nas z ligi) może zależeć na tym abyśmy za rok jeździli w II lidze.
-
hayabusarider
mikas pisze:hayabusarider pisze:Wg mnie komuś zależy aby spaść z ligii,przecież każdy widział jak Tż przedstawiał się w ubiegłym sezonie.
A możesz mi napisac komu dokładnie może zależeć na drugiej lidze w Lublinie??
Mi do głowy przychodzą tylko panowie z MOSiR-u ale oni akurat nie mają w tej kwesii na szczęscie nic do powiedzenia.
Jeśli już stawiasz takie bzdurne tezy to napisz komu i dlaczego w naszym klubie (bo tylko ludzie z klubu mają możliwość specjalnie spuścic nas z ligi) może zależeć na tym abyśmy za rok jeździli w II lidze.
To pytanie skieruj do osób gdzieś tam w górze,nie wiem:Zarząd Tż,Mosir,Urząd Miasta.
Może ktoś ci odpowie
Ale każdy widzi że coś nie jest tak w tym klubie.
A wszystko zaczeło się od okresu transferowego.
Mecz czy sie odbędzie czy nie będzie wiadomo pewnie jutro!! Jak sie nie rozpada powinin dojść do skutku!! Teraz traktorem pewnie nie wyjeżż bo sie zapadnie i porobią sie koleiny!! zapowiada sie łądna pogoda wiaterek wieje wiec wode przewieje z toru zawsze tak było i jutro z rana albo jeszcze dzis wieczorem traktorek zacznie przygotowywać tor:) jutro będzie wszystko wiadomo pozdro !!
hayabusarider pisze:
To pytanie skieruj do osób gdzieś tam w górze,nie wiem:Zarząd Tż,Mosir,Urząd Miasta.
Może ktoś ci odpowie![]()
Ale każdy widzi że coś nie jest tak w tym klubie.
A wszystko zaczeło się od okresu transferowego.
Ale to nie "tam na górze" usłyszałem że ktos chce specjalnie spuścic klub z ligi tylko od Ciebie,więc poprzyj swoją tezę,bo pisanie bzdur,bo Ci z rana taka myśl do głowy przyszła dobrze o Tobie nie świadczy. Postawiłes zarzut to teraz go obroń jakimiś sensownymi argumentami ( i nie mieszaj w to wszystko MOSiR-u czy Urzędu Miasta, bo to nie oni rządzą w klubie i nie mają w sprawach czysto sportowych nic do powiedzenia). A że coś jest nie tak i że były popełniane błędy to jest wiadome,ale czy Ty chociaz zadałeś sobie trud żeby spróbować sie dowiedzieć dlaczego coś jest nie tak i czy to że coś jest nie tak ma cokolwiek wspólnego z tym,że ktoś chce spuścić klub do II ligi,że stawiasz takie poważne zarzuty?? Jeszcze raz prosze, napisz jakie racjonalne przesłanki widzisz,żeby postawić zarzut że ktos chce spuścic klub z ligi?? I komu i dlaczego ma na tym w klubie zależeć?? Bardzo mnie to ciekawi,bo może ja czegos nie zauważam i chciałbym się czegos na ten temat dowiedzieć.
-
hayabusarider
Jakbym wiedział to bym ci powiedział.
Szukaj, a znajdziesz!,jeśli taki ciekawy jesteś.
Czy nie masz porównania bieżącego i poprzedniego sezonu?
P.S.
Wyraźnie szukasz zaczepki koleś,ale nie dam się sprowokować.
Każdy ma prawo się wypowiedzieć na forum i uszanuj to,
a że powiedziałem ze wg mnie komuś zależy na spadku z ligii -- przeważnie jest czarna owca której zależy.
Kto to wie,plotek jest pełno!.Trzeba tylko wyłuskać ziarno od plew
P.S.
a że powiedziałem ze wg mnie komuś zależy na spadku z ligii -- przeważnie jest czarna owca której zależy.
że w klubie się źle dzieje to widać i nie wszystkie błędy można "zwalić" na brak kasy, że spadek do II ligi grozi to widać i co tutaj uzasadniać ...
oczywiście że nikkt nie chce spaść celowo ale brak wiedzy, brak umiejętności, nie radzenie sobie z problemami w zarządzaniu klubem nikogo nie usprawiedliwia...
dla kibiców to jest bez znaczenia z jakiego powodu klub spada do niższej ligi tym bardziej
że nawet na forum padały ostrzeżenia przed błędną polityką klubu
oczywiście że nikkt nie chce spaść celowo ale brak wiedzy, brak umiejętności, nie radzenie sobie z problemami w zarządzaniu klubem nikogo nie usprawiedliwia...
dla kibiców to jest bez znaczenia z jakiego powodu klub spada do niższej ligi tym bardziej
-
hayabusarider
rob7 pisze:że w klubie się źle dzieje to widać i nie wszystkie błędy można "zwalić" na brak kasy, że spadek do II ligi grozi to widać i co tutaj uzasadniać ...
Niestety smutna rzeczywistość
hayabusarider pisze:Jakbym wiedział to bym ci powiedział.![]()
P.S.
a że powiedziałem ze wg mnie komuś zależy na spadku z ligii -- przeważnie jest czarna owca której zależy.![]()
Po pierwsze nie szukam zaczepki tylko najnormalniej w świecie oczekuje argumentów na przedstawioną przez Ciebie teze na to,że ktoś w klubie chce specjalnie spuścic TŻ Lublin do II ligi i nic więcej.Jednak widzę,że argumentów nie masz żadnych dlatego uważam dalszą polemike za bezsensowną, bo ja tez mogę powiedziec że napewno komus zależy na tym żeby Ci ukraśc Twojego Hayabusa
A po drugie zgadzam sie z Rob7
Pozdrawiam.
Każdego boli nasza słabość w tym roku jak przypomnimy sobie poprzedni sezon, kiedy u siebie byliśmy niepokonani(poza wyjątkiem o którym były już pisane setki stron
), a para Karlsson-Knapp robiła wszystkich w pięknym sylu. Zabrakło umiejętności żeby przede wszystkim utrzymać to co było i w tym roku mamy jak mamy, ale pisanie że ktoś specjalnie to rozpieprzył to przesada.
A co do meczu to narazie wygląda na to, że pogoda się poprawia ale chmurki gdzieś tam ciągle są. Ciekawe co tym razem zrobi Hlib jak znowu zacznie padać?
A co do meczu to narazie wygląda na to, że pogoda się poprawia ale chmurki gdzieś tam ciągle są. Ciekawe co tym razem zrobi Hlib jak znowu zacznie padać?
Nie podejrzewam, żeby komuś zależało na spuszczeniu nas do II ligi. Chyba, że komuś znudziło już się dokładanie do interesu i spadek byłby najlepszym powodem do odejścia. Ale to raczej mało prawdopodobne. Sądzę, że dyrektorowi jak mało komu zależy na tym, żeby drużyna wygrywała i żeby trybuny nie świeciły pustkami. Ale jak sie ma pusto w kasie to trzeba szukać po Jensenach i Kylmakorpich. Moim zdaniem do braku pieniędzy doszedł błąd w ustaleniu priorytetów. Filozofia, "nie dajemy się dymać zawodnikom, inwestujemy w sprzęt i szkółkę " okazała sie nietrafiona. Ja osobiście nie przeznaczałbym fortuny na sprzęt dla Frankowa Jelenia czy Piszcza. Przeznaczyłbym je na zatrzymanie w drużynie Petera. Zawodnik zagraniczny trzymający wynik - lokomotywa dla reszty to absolutna podstawa sukcesu. Trzeba zakontraktować takiego już w październiku, a dopiero potem zastanawiać się nad składem krajowym, sprzętem itd. Nie trzeba szukać daleko - od dwóch lat odnosiliśmy sukcesy, bo mielismy najlepszych stranieri w lidze. Nawet gdy reszta jeździła nierówno, można było w spokoju powalczyć z najlepszymi. A teraz? Co z tego, że nasi seniorzy wydali kasę na sprzęt? Jakie są tego efekty? Wszyscy widzą. Dlatego jeszcze raz powtarzam - pierwszy krok to obcokrajowiec z górnej półki - drogi ale pewny. Myślę że taka inwestycja się zwraca, bo drużyna wygrywa i na mecze przychodzi nie 2 tysiące kibiców a 5-6.
Pierwszym błędem było pozwolenie na odejście Karlika późneij Knappa i wreście Stachyrów!! z sezonu na sezon było coraz lepiej było zostawić taki skłąd jakim jechaliśmy w barażach zostawić jeszcze Trumne i za Franka Pietraszke i walczyli byśmy o e-lige!! od kilku zezonów mieliśmy najlepszego obcokrajowca ale zobaczcie tam gdzie jest Stachyra to tez jest najlepszy obco!! zawse był unas p.Janusz poszedł do Rzeszowa to mają nie pokonanego Maxa :/ pozdrawiam!! 
<-Zapraszam !