I zainwestowalwoocash pisze:no jak bez inwestycji ?? przeciez podobno mial zainwestowac w ... busa
Kolejarz Opole - TÅ» Sipma Lublin 42:48 :]
Ale zupełnie nowy też nie jest
Co Was obchodzi bus Seby. Mimo,ze kupił sobie busa to i tak jest najlepszy w swojej drużynie i robi co do niego należy a patrząc na dotychczasową średnią to nawet więcej niż sie można było spodziewać. Potrafił pogodzic dobre przygotowanie do sezonu z zakupem busa i chwała mu za to.
Ale co by nie mowic to dobrego wyposazenia od klubu nie dostał, 1 czy 2 defekty i wyniki znacząco sie pogorszyły, padl najlepszy motor i z meczy, w ktorych potrafił walczyc w Rybniku, obnizyl poziom, jego ostatni mecz to tragedia. Mimo, ze ciagle jest czolowym zawodnikiem Kolejarza to wyniki klubu, a takze jego indywidualne zaczynają być coraz gorsze 
W meczu z Opolem to ja będę bał sie najbardziej o Joonasa. W piątek jedzie u nas z Gorzowem,z tego co mówił w Opolu gdy odwołano mecz, w najbliższą sobote jeździ w Niemczech i na niedziele wraca do Opola. Trzy mecze pod rząd i na dodatek cały czas w podróży,mam nadzieję,że nie odbije sie to bardzo na jego formie w Opolu.
-
Danio
Fakt wygląda że Joonas ma przed sobą pracowity weekend
Miejmy nadzieje ze nie chce tych 3 meczy odjechać jednym motorem
Mam nadzieje ze w tym tygodniu poskłada już drugi motor z którego pozostał jemu cały tylko silnik po feralnym upadku w Szwecji
O formÄ™ Jego jestem spokojny- to twardziel a poza tym ostatnio trochÄ™ sobie odpoczÄ…Å‚
Myślę że mecz będzie roztrzygnięty pod koniec. Czyli będzie wyrównany - ale mimo wszystko uważam że to wy wygracie
Pobawię sie w jasnowidza i typuje wynik przed nominowanymi wyścigami - 39:39
dopiero te dwa ostatnie wyścigi roztrzygną o wszytkim a więc
14. 1:5
15. 1:5
A więc typuje wynik w mniej więcej 41:49 dla TŻu
Życzę Wam tej wygranej, ponieważ to będzie Wasza pierwsza wygrana w tym sezonie

Pobawię sie w jasnowidza i typuje wynik przed nominowanymi wyścigami - 39:39
dopiero te dwa ostatnie wyścigi roztrzygną o wszytkim a więc
14. 1:5
15. 1:5
A więc typuje wynik w mniej więcej 41:49 dla TŻu
Życzę Wam tej wygranej, ponieważ to będzie Wasza pierwsza wygrana w tym sezonie
Mysle, ze jest szansa na "dobicie" Opola. Po ich bardzo wysokiej porazce w Krosnie zawodnicy sa pewnie podlamani i w meczu z TZ maja przyslowiowy noz na gardle. My powinnismy to wykorzystac, dzieki czemu przyblizymy sie do zajecia 6stego miejsca.
Opole z nami musi wygrac, gdyz potem juz moga tylko z Krosnem odniesc zwyciestwo, bo nie chce mi sie wierzyc w jakas metamorfoze Kolejarza i urywanie punktow na wyjazdach.
Zapowiada sie ciekawy mecz, mam nadzieje ze z happy end-em
Pozdro
Opole z nami musi wygrac, gdyz potem juz moga tylko z Krosnem odniesc zwyciestwo, bo nie chce mi sie wierzyc w jakas metamorfoze Kolejarza i urywanie punktow na wyjazdach.
Zapowiada sie ciekawy mecz, mam nadzieje ze z happy end-em
Pozdro
-
spedway fan holigans
Trzeba odkurzyć temat. Po dzisiejszym meczu jestem pełen nadziei. Adam wraca na stare śmieci, Franciszkanin mooooooooże się obudzi, w końcu tor w Opolu jest podobny do tego w Pile
. Jeleniewski na wyjazdach faktycznie wypada gorzej, ale tym razem sprzętowo raczej będzie górą nad opolanami. Kylmaeokorpi nie zapomni jak się szaleje. On ma to we krwi. Trzymam kciuki już od dziś

.... Adam wraca do Opola w zasadzie bez sprzęty, dzisiejszy mecz pokazał jaki jest wolny
gorzowianie objeżdzali go jak furmankę....
Jeleń podobno ma silnik od Weissa to i Hlib miał problemy jeżeli Siwek chce wygrać w Opolu
to mysi pomyśleć o pomocy Adamowi bo czarno to widzę /nawet pozyczyć silnik od Weissa na jeden mecz podobno taka przyjemność kosztuje 2000 zł/
gorzowianie objeżdzali go jak furmankę....
Jeleń podobno ma silnik od Weissa to i Hlib miał problemy jeżeli Siwek chce wygrać w Opolu
to mysi pomyśleć o pomocy Adamowi bo czarno to widzę /nawet pozyczyć silnik od Weissa na jeden mecz podobno taka przyjemność kosztuje 2000 zł/
Cz@rek pisze:Fin będzie jechał z Niemiec więc powinien zdążyć gorzej z Adamem jemu wpadanie
w ostatniej chwili nie służy (patrz Krosno).Trochę nie fair pogrywają działacze z Opola.
nie wiem skąd masz takie informacje. W innym temacie ktos juz cytował rozmowe z Joonasem, wiec ja tutaj przytocze kawałek:
Cieszę się, że na mecze Sipmy przychodzi sporo kibiców. Teraz zostanę w Polsce do meczu z Kolejarzem Opole.
Moim zdaniem Pietraszko powinien zdecydowanie odpuścić sobie Anglie w sobote nawet jeśli miałoby to przyniesc dla niego konsekwencje finansowe. Jedziemy mecz o wszystko i nawet w przypadku porażki trzeba jechać do ostatniego biegu. A jak on wpadnie styrany po meczu i podróży do tego Opola to zrobi góra 5 punktów.
Gawrzyk pisze:Nie ma obaw o Joonasa. Dziś o 6 z minutami wyleciał z wawy do niemiec. startuje na torze w miasteczku pod granica holenderska w zawodach na długim torze. Z niemiec rowniez wraca samolotem. Laduje we wroclawiu kolo 11. Z wrocka odbiera go artur boginczuk i maja do przjechania tylko niecale 100 km.
Adam laduje 10:15, ale w wawie. do przejechania jest 400 km ale mysle ze juz kolo 13 bedziemy na stadionie wszyscy w komplecie![]()
Ustawienie zawodow na godzine 14 to moim zdaniem celowa zagrywkla opolskich dzialaczy. wiedza jak z anglii wraca Adam i że może mięc problemy z dotarciem na stadion. Ale kto pod kim doklki kopie ten sam w nie wpada. Tak na marginesie dodam, że ponoć w Opolu jest mały "bunt" zawodnikow...
Jednak co do Joonasa mialem racje.Ale Gawrzyk powiedz mi jak Adam
ma przejechać 400km.w niecałe 3 godz.
CoÅ› kiepsko to widzÄ™
Gawrzyk pisze:Adam laduje 10:15, ale w wawie. do przejechania jest 400 km ale mysle ze juz kolo 13 bedziemy na stadionie wszyscy w komplecie![]()
Ustawienie zawodow na godzine 14 to moim zdaniem celowa zagrywkla opolskich dzialaczy. wiedza jak z anglii wraca Adam .
Super...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

<-Zapraszam !