Występy lubelskich juniorów

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#226 Postautor: jas » 12 maja 2005, o 22:57

Powrót_Króla pisze:
wojteko pisze:
kezman pisze:Zapytaj zawodników z Lublina czy mają takie samo zdanie.

A od kad to zawodnicy wysypuja glinke czy inne gowno na tor zuzlowy :?: Ja myslalem ze o tym decyduje szalony w swoich zapedach kminiarz Old Stachyra w zmowie z autochtonowym Toromistrzem :?: :idea:

przypomnij sobie mecz z Tarnowem 2 lata temu i jak to Tz poleciał w ciula :? :? :? :? Boże cóz patrzenie na swiat przez czubek własnego nosa...
Kolejny raz pasuje stwierdzenia "Punkt widzenia, zalezy od punktu siedzenia"

2 lata temu trenerem Motoru byl Jasio Stachyra
dzis trenerem Stali jest ... ten sam Jasio Stachyra :D .

widzisz zwiazek :wink: ?
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

go!
Trener

#227 Postautor: go! » 13 maja 2005, o 08:29

kezman pisze:[ Wszyscy zgodnie stwierdzili, że nie ma sensu, została dosypana glinka i nie zdążyło się to wszystko związać,

:P

Oj, dobre, to dobre
To kiedy działacze z Rzeszowa sie dowiedzieli o tym że organizują 12 maja 2005 MDMP ?
W poniedziałek, czy poźniej, czy w styczniu? Kpina !! Ja nie widze tu celowości i sensu kombinacji jakichkolwiek. To po prostu głupota i brak profesjonalizmu.
Poza tym o 16ej sie okazało, że glinka jednak przez godzine nie zwiąże... hmmm

wojteko
Senior

#229 Postautor: wojteko » 13 maja 2005, o 14:37

Gawrzyk pisze:my na szczęście tą złą wiadomość dostaliśmy w janowie, dlatego do Rzeszowa nie jechaliśmy. Tak jak mówi Kezman, pytałem zawodników. Kamil Łyko mówił, że tor nadawał się do jazdy, słoneczko świeciło wietrzyk hulał. Można było jechać. Ale problem był oczywiscie taki sam jak u nas przez 4 lata. Troszkę deszczu i J. Stachyra od razu chce odwoływać. Dlaczego to każdy wie.

Pawle a my dowiedzielismy sie o tym prawie na miejscu.............niemoglem uwierzyc :?: choc po Komorniku Stachyrze mozna sie wszystkiego spodziewac :cry: :cry: dla pewnosci dzwonilem jeszcze do Jacka Ziolkowskiego..............ale co ten bidny chlopina moze :?: :?: tanczy tak jak mu graja :cry: szkoda tego wczorajszego wyjazdu,bo tak naprawde zawody mogly sie odbyc :idea: pzdr prawdziwych fanow czarnego sportu

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#230 Postautor: Apocalips » 16 maja 2005, o 19:34

Jutro (tj. wtorek) o godzinie 17.00 na stadionie przy ulicy Hetmańskiej odbędzie się zaległa runda Południowej Ligi Młodzieżowej. W zawodach wystartuje oczywiście Marma Polskie Folie Rzeszów w składzie: Paweł Miesiąc, Dawid Stachyra i Marcin Leś.

(...)

Drużyna rezerw

16. Grzegorz Szyszka (Marma Polskie Folie Rzeszów)
17. Kacper Kępa (TŻ Lublin)
18. Krzysztof Szyszka (Marma Polskie Folie Rzeszów)

za: http://www.stal.rzeszow.pl

Jak widać Kępa nie próżnuje, szuka jak największej ilości startów. Czy tak dużo trzeba było aby zgłosić TŻ do tej ligi ? Pojeździłby sobie Dominiczak, Łyko, a tak tylko Kacper się załapał. Znowu wszystko rozbija się o kasę ? A może zrobili nas poprostu w balona ? :?
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#231 Postautor: jas » 16 maja 2005, o 19:40

pewnie odwolaja zawody :lol: . tak wlasnie dzisiaj zauwazylem, ze odwolano ostatnie 4 :shock: imprezy, w ktorych Kacper mial wziasc udzial :twisted:

Awatar użytkownika
papi
Trener

#232 Postautor: papi » 16 maja 2005, o 19:46

[b]Unia Tarnów

7. Kamil Zieliński
8. Maciej Ciesielski
9. Grzegorz Dzik[/b]

widać w turnieju sama śmietanka (choc Włókniarz potrakrował to troche poważniej), ale ważne że Kacper szuka zawodow, w ktorych moglby wystartować. Masz racje, szkoda, ze nasza druzyna nie zostala zgloszona do tych zawodow, nasi juniorzy nie maja ojezdzenia, a lepiej uczyc sie w takich zawodach niz na meczu :? . Mam pytanie co do Grzegorza Dzika, dlaczego startuje w barwach Unii Tarnow, skoro nie jezdzi w tym klubie tylko w Wandzie :roll: , otatnio nawet całkiem przywoicie sie zaprezentował 8)

Awatar użytkownika
kezman
Kontakt:

#233 Postautor: kezman » 16 maja 2005, o 20:02

papi pisze:
[b]Unia Tarnów

7. Kamil Zieliński
8. Maciej Ciesielski
9. Grzegorz Dzik[/b]

widać w turnieju sama śmietanka (choc Włókniarz potrakrował to troche poważniej), ale ważne że Kacper szuka zawodow, w ktorych moglby wystartować. Masz racje, szkoda, ze nasza druzyna nie zostala zgloszona do tych zawodow, nasi juniorzy nie maja ojezdzenia, a lepiej uczyc sie w takich zawodach niz na meczu :? . Mam pytanie co do Grzegorza Dzika, dlaczego startuje w barwach Unii Tarnow, skoro nie jezdzi w tym klubie tylko w Wandzie :roll: , otatnio nawet całkiem przywoicie sie zaprezentował 8)

Bo taki ma zapis w kontrakcie. W zawodach typu PLM startuje jako zawodnik Unii.

Siwek Patataj

#234 Postautor: Siwek Patataj » 16 maja 2005, o 20:04

papi pisze:
[b]Unia Tarnów

7. Kamil Zieliński
8. Maciej Ciesielski
9. Grzegorz Dzik[/b]

Całkiem przyzwoicie??? (3,3,3,3,3). To jak byłoby bardzo przyzwoicie? :wink: :wink:

A swoją drogą to objawienie drugiej ligi wg mnie. Chłopina pierwszy rok jeździ i już komplety wali, choćby w II lidze. Nawet Gomólski chyba jeszcze kompletu nie walnął w tym sezonie (o ile dobrze pamiętam).

A co do braku startów naszych młodzieżowców w ligach regionalnych: bez komentarza.

pzdr.
lucki73

Awatar użytkownika
Mike
Kontakt:

#235 Postautor: Mike » 16 maja 2005, o 21:53

papi pisze:
[b]Unia Tarnów

7. Kamil Zieliński
8. Maciej Ciesielski
9. Grzegorz Dzik[/b]

Mi sie wydaje ze Dzik jest tylko wypozyczony do Wandy i dla tego jezdzi w zawodach juniorskich dla Unii.

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#237 Postautor: jas » 17 maja 2005, o 12:06

i wykarkalem :lol: . dzisiejsze zawody w Rzeszowie zostaly odwolane (takie informacje znalazlem na forum rzeszowskim). tak wiec sa to 5 pod rzad zawody Kacpra, ktore zostaly odwolane. nie ma chlopak szczescia :wink:

Czarek
Trener

#238 Postautor: Czarek » 19 maja 2005, o 19:31

Czy wiadomu już jak nasze asy zaprezentowały się w dzisiejszych zawodach?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

meridol

#239 Postautor: meridol » 19 maja 2005, o 20:16

no to robi sie nie ciekawie...
Kamil Łyko zlamana noga a Kacper szczęka !!!!!
Na razie nic wiecej nie wiem i ciekaw jestm kiedy bedzie jakas oficjalna notka.

Snys
Zawodowiec

#240 Postautor: Snys » 19 maja 2005, o 22:58

Ja piernicze co za pech.Kępa walnął w bande podobno a Dominiczak przejechał po nogach Łyki po uprzednim zaliczeniu przez Kamila bandy - skutki podobno jak wyżej w poście + wybite przednie zeby Kacpra :roll: Szkoda chłopaków,akurat nasi...
Ostatnio zmieniony 19 maja 2005, o 23:01 przez Snys, łącznie zmieniany 1 raz.

meridol

#241 Postautor: meridol » 19 maja 2005, o 23:00

mala korekta Kacper nie ma zlamanej szczeki ale ma "powybijane" zeby jeszcze dzis lub jutro rano bedzie mial wizyte u lekarza stomatologa.

wojciech

#242 Postautor: wojciech » 19 maja 2005, o 23:00

kacper stracił 5 zebów :(

rob7
Senior

#243 Postautor: rob7 » 19 maja 2005, o 23:01

Łyko podejrzenie wstrząśnienia mózgu a Kacper stracił trzy zęby
http://pozytywnewibracje.pl/serwisy/zuz ... 54cde9780c

Awatar użytkownika
Przemas
Szkółkowicz
Kontakt:

#244 Postautor: Przemas » 19 maja 2005, o 23:01

Ostatnio zmieniony 19 maja 2005, o 23:03 przez Przemas, łącznie zmieniany 1 raz.

meridol

#245 Postautor: meridol » 19 maja 2005, o 23:01

tylko korony ...

Awatar użytkownika
papi
Trener

#246 Postautor: papi » 19 maja 2005, o 23:07

szkoda, bo choć to nie juniorzy beda w ten weekend decydowac o wynikach druzyn, to jednak po cichu kazdy mogl liczyc ze Łyko odmieni troche wyscigi juniorskie i w koncu nie bedziemy zaczynac od 1:5. A Kępa zaczal robic postepy i niestety przykry upadek, oby szybko o tym zapomniał i nie bał sie dalszej jazdy. Życze szybkiego powrotu do zdrowia :wink:

Awatar użytkownika
:Radim:
Kontakt:

#247 Postautor: :Radim: » 19 maja 2005, o 23:14

fatalnie!!!!

kacper bedzie teraz sie oszczedzal jak mu zebow ubylo a juz zapowiadal sie niezly zawodnik - poprotu teraz najlepiej bedzie jaknajszybszy powrot na tor - i musi praktycznie od nowa sie rozjezdzic ;/
Czym jest zapalniczka wobec potęgi nieskończoności... poza tym nie mogę jej znaleźć :)
3% alkocholu we krwi - to brzmi dumnie
http://www.zuzelnews.com <-- Zapraszam na ogólnopolskie forum żuzlowe !!!

meridol

#248 Postautor: meridol » 19 maja 2005, o 23:23

a czemu to musi sie rozjezdzac ...?
jedyne co musi to pojsc do lekarza.
wiem jedno ze np. taki Wrona nie mial by tej kontuzji. Kacper nie odpuscil, nie bylo miejsca we czterech wyszli rowno ze startu i upadek...

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#249 Postautor: kilar » 19 maja 2005, o 23:39

Jak pech to pech :(, jutro pojedziemy z Dominiczakiem i pewnie Wrona.
Szkoda mi chlopakow, nabawili sie kontuzji tuz przed waznym meczem z Opolem.
Mam nadzieje, ze limit kontuzji juz mamy wykorzystany, bo potem nie za bardzo bedzie kogo wstawic do skladu :|

Pozdro

Awatar użytkownika
skuba
Kontakt:

#250 Postautor: skuba » 19 maja 2005, o 23:55

No to zajefajnie... Najpierw Tomek, teraz Kamil i Kacper. Wydaje mi się, że jutro poraz kolejny dostaniemy baty. Szkoda, wielka szkoda. Nie pozostaje mi nic innego, tylko życzyć chłopakom szybkiego powrotu do zdrowia, aby ponownie mogli zasilić szeregi TŻu.
To jechalismy przez ta Serbie:)