Kto do TÅ» ?

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#351 Postautor: auganoff » 14 maja 2005, o 23:47

sledzio pisze:odwalcie się wkońcu od Jurka ,spoko gościo z niego jest i gdyby mial takiego sprzęta jak Gollob czy jakiś inny podobny do klasy to nie jednemu by skopał dupe !!! na takim sprzęcie jak Jurek ma teraz to Klimek ma już lepszy i nie dziwcie się Jurkowi że jest teraz tak a nie inaczej !!!

No nie wiem Gollobowi ostatnio zachód bardzo ze sprzętem odjechał, więc proponuję zapewnić Jurkowi motocykle od Rickardsona :wink:

Awatar użytkownika
papi
Trener

#352 Postautor: papi » 14 maja 2005, o 23:55

auganoff pisze:No nie wiem Gollobowi ostatnio zachód bardzo ze sprzętem odjechał, więc proponuję zapewnić Jurkowi motocykle od Rickardsona :wink:

sorry za OT, ale odnośnie sprzętu przypomniało mi sie co Cugowski mówił na GP, że sprzęt tak naprawde wszyscy mają równy, Rickardsson nie dostaje od razu jakiegoś specjalnego modelu tylko daje go do dobrych tunerów, a ci chcą kasy.
A że Tomek korzysta z innych tunerów to już jego sprawa :lol:

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#353 Postautor: auganoff » 15 maja 2005, o 00:01

papi pisze:
auganoff pisze:No nie wiem Gollobowi ostatnio zachód bardzo ze sprzętem odjechał, więc proponuję zapewnić Jurkowi motocykle od Rickardsona :wink:

sorry za OT, ale odnośnie sprzętu przypomniało mi sie co Cugowski mówił na GP, że sprzęt tak naprawde wszyscy mają równy, Rickardsson nie dostaje od razu jakiegoś specjalnego modelu tylko daje go do dobrych tunerów, a ci chcą kasy.

Pełna zgoda, buźka odnosiła się i do Jurka, i do Gollobowych tłumaczeń.

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#354 Postautor: Cz@rek » 15 maja 2005, o 10:45

papi pisze:

Według mnie nie chodzi o to ze Tomek ma innych tunerów,ale o to że po tych tunerach
ciÄ…gle robi poprawki,i tak potem to wychodzi :|

Dudi
Junior

#355 Postautor: Dudi » 15 maja 2005, o 11:41

Awatar użytkownika
malyex
Szkółkowicz

#356 Postautor: malyex » 15 maja 2005, o 11:52

Wracając do Golloba to może by się dogadał z BABCIĄ POMIDOR od Drabika. :lol:

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#357 Postautor: luCas » 15 maja 2005, o 11:56

rob7 pisze:
luCas pisze:
rob7 pisze:... niezły pomysł, Piszcz pewnie pozyczyłby Jurkowi sprzęt oczywiście za stosowną opłatą
lepiej dać zarobić "swoim" niż szukać niepewnych "obcych"

Dac zarobic?? Myslisz ze Jurek komplet trzasnie na sprzecie piszcza?? :shock: :D

myślę że JM na dobrym sprzęcie około 8 pkt zrobi

Niestety przepisy nie dopuszczaja 8 startow w meczu, a moze masz na mysli osiem spotkan ??? :wink:
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Siwek Patataj

#358 Postautor: Siwek Patataj » 15 maja 2005, o 12:12

Dudi pisze:Dziadek Sam jednak w formie
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_ln.php?id=1089881576

No w wyśmienitej formie :), po prostu rewelacja, najlepsza opcja, z której wbrew woli pewnego pana/pewnych panów :wink: wciąż nikt nie chce skorzystać. A forma Sama jest rewelacyjna. Oto wyniki tego turnieju:

1. Niklas Klingberg 14
2. Stefan Andersen 12
3. Stefan Andersen 12
4. Lukas Dryml 11
5. Ales Dryml 11
6. Adam Shields 10
7. Joe Screen 10
8. Matten Kroger 9
9. Sebastian Ułamek 8
10. Sam Ermolenko 8
11. Andy Smith 7
12. Ronni Pedersen 6
13. Steffen Mell 5
14. Christian Hefenbrock 4
15. Jorg Pingel 3
16. Danny Knakowski 1
17. Stefan Bromberg 1
18. Roberto Diener 0
18. Mirko Wolter 0

Skończ już pieprzyć jak potłuczony o tym Ermolenko. Spójrz sobie i zobacz kogo objechał i przestań innym, którzy nie zadają sobie trudu by sprawdzić jakie mądrości spłodziłeś, robić wodę z mózgu, nie pierwszy zresztą raz.

To miałby być stranieri, który by nas uratował, który jest nawet gorszy od Alesa Drymla i jakiegoś niemieckiego Krogera? Skończ i przestań już bronić tej bzdurnej tezy, bo pusty śmiech tylko ogarnia.

lucki73

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#359 Postautor: $korzen$ » 15 maja 2005, o 12:16

Wspomnial ktos na temat sprzetu Rickardssona, to ze on ma tam najlepszy sprzet to dla mnie oczywiste, wystarczylo popatrzec na wczorajsze GP. To co jezdzil tam Rickardsson to poraz kolejny poezja, poza pierwszym startem byl praktycznie poza zasiegiem, a to co zrobil w swoim bodajze 4 starcie gdzie z 4 miejsca wyszedl na prowadzenie to mistrzostwo swiata. Gdyby nie idiotyczne zachowanie Pedersena i blad w powtorce wygral by poraz kolejny. Natomiast jezeli chodzi o Tomka Golloba, tutaj nie mozna zganiac wszystkiego na sprzet, golym okiem widac ze jest kompletnie bez formy a tlumaczenie sie za cala swiatowa czolowka odjechala ze sprzetem to po prostu parodia. No i co sie stalym z naszym Richardsonem :? ? Zrobil sie z niego taki tchorz ze glowa mala. Zadnej walki na dystansie, fatalne tracenie pozycji, niedowierzalem jak ogladalem wczorajszy turniej.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#360 Postautor: papi » 15 maja 2005, o 12:18

Lucki wyniki ktore napisales to kolejność po turnieju głównym, pozniej byly polfinaly i final. Ermolenko ostatecznie wygrał ten turniej, co nie zmienia faktu ze rownież nie jestem jego zwolennikiem :lol: :lol:

PS. Lucki kiedy nam dostarczysz dowody schizofrenii na forum :?:

PS2. Korzeń w wiadomościach żużlowych założyłem temat o wczorajszym GP, tylko jak narazie brak w nim opinii innych forumowiczów o wczorajszych zawodach :( :(

Siwek Patataj

#361 Postautor: Siwek Patataj » 15 maja 2005, o 12:32

papi pisze:Lucki wyniki ktore napisales to kolejność po turnieju głównym, pozniej byly polfinaly i final. Ermolenko ostatecznie wygrał ten turniej, co nie zmienia faktu ze rownież nie jestem jego zwolennikiem :lol: :lol:

PS. Lucki kiedy nam dostarczysz dowody schizofrenii na forum :?:

PS2. Korzeń w wiadomościach żużlowych założyłem temat o wczorajszym GP, tylko jak narazie brak w nim opinii innych forumowiczów o wczorajszych zawodach :( :(

Brać pod uwagę półfinały i finał? To loteria, nie mająca nic wspólnego z postawą zawodników w całym turnieju. Dlatego przeciwny jesem także obecnej formule rozgrywania GP, która nie jest do końca uczciwa.

Dowody? A po co? Jak chciałem to zrobić to Forum zamknęli :) Wystarczy odrobinka spostrzegawczości. Obserwuj, ja już nie mam czasu drugi czas grzebać po archiwum. Szkoda mi zresztą na tę "osobowość" czasu.

lucki73

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#362 Postautor: auganoff » 15 maja 2005, o 13:19

Dudi pisze:Dziadek Sam jednak w formie

Dudi, po pierwsze Lucky ma rację, że 8 punktów w fazie zasadniczej z takimi tuzami to żadna rewelacja, a po drugie skoro jest taki dobry to dlaczego od ładnych paru lat nie jeździ w Polsce?Odpowiedzi są dwie-albo jego nie chcą, albo on nie chce.W pierwszym przypadku oznacza to,że wszyscy się mylą nie doceniając go(oprócz Ciebie :D ), w drugim, który mnie wydaje się bardziej prawdopodobny nie chce się Samowi.Swoje na żużlu na pewno zarobił, a obietnicami kokosów się go nie zwabi, bo on w te obietnice, nieraz bez pokrycia, już nie wierzy.Ponadto ma swoje lata i liga angielska plus parę turniejów to dawka w sam raz dla niego, on sobie zdaje sprawę z ograniczeń związanych ze swoim wiekiem i nie ma zamiaru ryzykować jakiejś poważnej kontuzji na sam :) koniec kariery.Z tego powodu upieranie się przy kandydaturze sympatycznego skądinąd Amerykanina wydaje mi się bez sensu, tym bardziej,że drugiego obco już mamy.Pzdr.
lucki73 pisze:
1. Niklas Klingberg 14
2. Stefan Andersen 12
3. Stefan Andersen 12
4. Lukas Dryml 11
5. Ales Dryml 11
6. Adam Shields 10
7. Joe Screen 10
8. Matten Kroger 9
9. Sebastian Ułamek 8
10. Sam Ermolenko 8
11. Andy Smith 7
12. Ronni Pedersen 6
13. Steffen Mell 5
14. Christian Hefenbrock 4
15. Jorg Pingel 3
16. Danny Knakowski 1
17. Stefan Bromberg 1
18. Roberto Diener 0
18. Mirko Wolter 0

lucki73

Bracia Stefanowie Andersenowie po prostu rewelka. :D :D Szkoda, że już nie mamy wolnych miejsc w składzie.Tego, że zrezygnowałeś z zapowiadanych rewelacji szkoda, bo byłem bardzo ciekaw Waszej konfrontacji.Pzdr.

Dudi
Junior

#363 Postautor: Dudi » 15 maja 2005, o 13:37

Skończ i przestań już bronić tej bzdurnej tezy, bo pusty śmiech tylko ogarnia.
lucki73

pusty człowiek - pusty śmiech
PS Znowu pajacu prowokujesz!

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#364 Postautor: boxing » 16 maja 2005, o 00:27

Zagadka:
co to za zawodnik, ktorego stac na 15 punktow w 1 lidze i ktorego w kazdym razie teoretycznie (i raczej tylko tak) mozna jeszcze w tym sezonie na play-offy pozyskac do Motoru? Dla ulatwienia dodam ze ma polskie obywatelstwo i tani raczej nie jest 8)
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
shasdil

#365 Postautor: shasdil » 16 maja 2005, o 03:30

Będę strzelał

Sebastian Ułamek

ale to faktycznie strasznie teoretycznie :o

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#366 Postautor: Apocalips » 16 maja 2005, o 07:10

shasdil pisze:Będę strzelał

Sebastian Ułamek...

...bądź Rafał Okoniewski :wink:

Niestety sama teoria :lol: :wink:

P.S. Ułamek pojechał w jednym biegu w meczu Bydgoszcz - Czestochowa. W tym samym biegu doznał kontuzji, więc już Go wypożyczyć nie możemy :wink:
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

rob7
Senior

#367 Postautor: rob7 » 16 maja 2005, o 09:17

Okoniewski lub Dobrucki TZ tyle zaoszczędził że moze teraz konkurencje przebujać...
ale to taki żart

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#368 Postautor: Prymus » 16 maja 2005, o 09:26

boxing pisze:Zagadka

Księżak! Księzak! :D

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Soluk
Kontakt:

#369 Postautor: Soluk » 16 maja 2005, o 09:28

Georgi Petranov 8) :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
boxing
Trener

#370 Postautor: boxing » 16 maja 2005, o 21:53

Glowna nagrode zgarnia Apocalips :D :D
Dodam jeszcze za moim informatorem 8) ze jest w tym czastka prawdy: trudno bylo uwierzyc ze Dowhan zainteresuje sie Kesslerem - a jednak. Przy pewnym zbiegu okolicznosci Okon moze pojsc na maly kontrakt! Oczywiscie nie do nas, bo nas nie stac, ale jest taka opcja 8)
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
shasdil

#371 Postautor: shasdil » 16 maja 2005, o 21:59

A mi przyszlo na mysl ze Dowhan szykuje Kesslera na nastepny rok (w I lidze bedzie sobie calkiem calkiem radzil) :D

Danio

#372 Postautor: Danio » 17 maja 2005, o 14:32

A moze tak odezwać się do 100-jana i zapytać się czy już ma dosyć startów w extralidze!! Bo jak narazie to cieniuje w Falubazie. Czy nie lepiej dla niego byłoby gdyby woził 12 pkt w I lidze niż 4 pkt w extralidze :?: Moze teraz zechce przyjść do TŻ-u na mały kontrakt i może Dowhan pusciłby go do Lublina :) A jezeli nie on to może znów ponowić rozmowy z Wardzałą który nie ma miejsca w Unii T.

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#373 Postautor: yamahaR1 » 17 maja 2005, o 14:35

Danio pisze:A moze tak odezwać się do 100-jana i zapytać się czy już ma dosyć startów w extralidze!! Bo jak narazie to cieniuje w Falubazie. Czy nie lepiej dla niego byłoby gdyby woził 12 pkt w I lidze niż 4 pkt w extralidze :?: Moze teraz zechce przyjść do TŻ-u na mały kontrakt i może Dowhan pusciłby go do Lublina :) A jezeli nie on to może znów ponowić rozmowy z Wardzałą który nie ma miejsca w Unii T.

Co ty gadasz :?: :roll: Przecież oni już jeździli w lidze w swoich zespołach w tym sezonie to na jaki mały kontrakt ? Albo to miał być żart i nie załapałem albo jakieś bzdury kompletne piszesz

Danio

#374 Postautor: Danio » 17 maja 2005, o 14:50

Wiem. Oczywiście że to był żart :D Tylko krew mnie zalewa że w chwili obecnej nie mamy żadnego zawodnika rezerwowego a co dopiero wartościowego :!: I tak sobie myśle że gdyby nie było Z/Z to chyba czarna rozpacz byłaby teraz w Lublinie! Ale przecież tak nie może być aby nie było rezerwowego w klubie! Bo każdemu moze się przytrafić kontuzja i jak wtedy zawodnik będzie miał średnią 4 w drużynie to co wtedy? pojedziemy juniorem :?: Jedynym jeszcze jakimś rozwiązaniem jest Hućko- ale czy to dobry pomysł :?: wątpie, choć w Opolu kibice na forum często wymieniają ze chceiliby tego zawodnika u siebie :!:

Awatar użytkownika
Mike
Kontakt:

#375 Postautor: Mike » 17 maja 2005, o 21:43

Jest jeszcze możliwość wypożyczenia Kesslera z Falubazu ktory w TZ by sobie calkiem niezle radzil.