Kto do TÅ» ?

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
wojteko
Senior

#326 Postautor: wojteko » 13 maja 2005, o 10:07

Dudi pisze:Krytyka,czy wyrażanie własnych poglądów nawet w jednym zdaniu, to właściwa forma uczestnictwa na Forum. Kolega wojteko.........

kolego DUDI juz raz mielismy starcie na forum .....wiecej niemam zamiaru dyskutowac z toba na zadne tematy, te o speedway'u jak i inne..........nasze dialogi sa bezprzedmiotowe i nic nie wnosza nowego do zrowego funkcjonoeania TÅ» Sipma Lublin jak i Lubelskiego Klubu zuzlowego,a po pamietnym zbluzganiu mnie na PW odpuscilem sobie twoja osobe,prosze nie kieruj juz do mojej osoby zadnych aluzji bo to wyjdzie na zle naszemu ulubionemu speedwajowi tak Tobie jak i Mnie......

P.S. sorry adminow,modow i userów Forum za OT ale jak dalej bede czytal obrazliwe slowa w moim imieniu z ust w/w to odwolam sie do innych srodkow niezwiazanych wogole z netem. pozdrawiam wylewnie wojteko
P.S2 czekam na riposte ze strony kolegi Gela.........ale ta juz napewno przemilcze,jaka by niebyla :!:

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#327 Postautor: Manitou » 13 maja 2005, o 10:16

meesha pisze:Ale o czym w ogóle ta dyskusja :?: :?: Czy ktoś gdziekolwiek napisał/powiedział, że jesteśmy zainteresowani Markiem Hućką :?: :?: Aż z ciekawości wróciłem do wcześniejszych postów w tym temacie i co się okazuje... - Kolega Okon z Gorzowa wspomniał w tonie żartobliwym, że "w razie czego to jest jeszcze Hućko" i od razu nakręca się jakaś spirala, że to głupi pomysł itp. Ludzie :!: Czytajcie ze zrozumieniem :!: :!: :!:

O to to to :!: Już bardziej na miejscu byłaby dyskusja o Kowaliku, bo o nim wspomina Moran w ostatnim TŻ więc przynajmniej jest jakaś podstawa do dyskusji, a z tym Hućką to dyskusja z kapelusza wyskoczyła.

rob7
Senior

#328 Postautor: rob7 » 13 maja 2005, o 10:27

...o Kowaliku? przecież on jest nie przygotowany do sezonu sprzętowo i kondycyjnie...
to już lepiej dyskutować o Jurku Mordelu

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#329 Postautor: jas » 13 maja 2005, o 10:51

halo, przepraszam - gdzie sa moderatorzy :evil: ?

a jesli chodzi o "Ktod do Tż?" - sprzet dla Juraka Mordela
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#330 Postautor: Gelo » 13 maja 2005, o 11:12

P.S2 czekam na riposte ze strony kolegi Gela.........ale ta juz napewno przemilcze,jaka by niebyla :!:

To w końcu czekasz, czy chcesz przemilczeć? Nie ma żadnej riposty i proszęmnie nie wciągać w tę dyskusję. Dla mnie temat Hućki nie istnieje.

Awatar użytkownika
dboryc
Kontakt:

#331 Postautor: dboryc » 13 maja 2005, o 13:49

Trzeba cos z tym w koncu robic, w zimie w TVP3 byl wywiad z p. Siwkiem. Mowil on ze Jurek solidnie przepracowal zime i w niczym nie ustepuje kolegom z druzyny. Jestem przekonany, ze gdyby dostal sprzet od klubu tak jak mu sie to nalezy to robil by spokojnie kolo 8pkt na mecz. Jensen mogl by sie przy nim schowac. Moze w czasie meczu Gorzowem trzeba powiedziec pare slow do p. dyrektora?

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#332 Postautor: kilar » 13 maja 2005, o 13:58

dboryc pisze:Trzeba cos z tym w koncu robic, w zimie w TVP3 byl wywiad z p. Siwkiem. Mowil on ze Jurek solidnie przepracowal zime i w niczym nie ustepuje kolegom z druzyny. Jestem przekonany, ze gdyby dostal sprzet od klubu tak jak mu sie to nalezy to robil by spokojnie kolo 8pkt na mecz. Jensen mogl by sie przy nim schowac. Moze w czasie meczu Gorzowem trzeba powiedziec pare slow do p. dyrektora?

To moze Ty pojdziesz i mu powiesz, ok?? :shock: :?

Pozdro

Awatar użytkownika
boxing
Kadrowicz

#333 Postautor: boxing » 14 maja 2005, o 00:48

Nie wiadomo jeszcze jak szybko Tomek dojdzie do siebie, ale jak jeszcze ktorys z naszych asow odstawi replaya, a JM dalej nie bedzie brany pod uwage przy ustalaniu skladu, to naprawde pomysl Okonia i kandydatura Marka Hucki przestanie smieszyc. Na szybko mamy wariant "ZZ", ale jak spelni sie druga polowa pesymistycznej wizji, to nie bedziemy miec wyjscia i zacznie sie lapanie Huckow w kontekscie zdobywania malych punktow na pewnych zespolach.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

wojteko
Senior

#334 Postautor: wojteko » 14 maja 2005, o 10:28

Gelo pisze:. Dla mnie temat Hućki nie istnieje.

Widze ze nauka nie idzie w las :D :wink: jak bym slyszal naszego Dyrektora Jaroslawa.....popieram w calej rozciaglosci :D tak trzymaj Gelu :wink: pzdr wojteko

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#335 Postautor: Lublin_Fan » 14 maja 2005, o 10:32

W obecnej sytuacji ZZ to najlepsze rozwiązanie. Żadne wypożyczenie nie wchodzi w rachubę bo po prostu nie ma kogo wziąć a i szkoda pieniędzy, których nie ma.

Hućko? Idźcie do psychiatry ;)

Pozdr.

Krychs
Senior

#336 Postautor: Krychs » 14 maja 2005, o 11:06

Lublin_Fan pisze:W obecnej sytuacji ZZ to najlepsze rozwiązanie. Żadne wypożyczenie nie wchodzi w rachubę bo po prostu nie ma kogo wziąć a i szkoda pieniędzy, których nie ma.

Hućko? Idźcie do psychiatry ;)

Pozdr.

Pozwole się z Tobą nie zgodzić Lublin Fanie :)
Uważam, że trzeba wypożyczyć jakiegoś seniora, najlepiej M. Kowalika, który jestem przekonany nieźle by sobie jeszcze radził na I ligowych torach. Narazie możemy sobie radzic poprzez ZZ, ale co będzie kiedy odpukać kolejny z naszych seniorów złapie choćby drobną kontuzję. Ale tak to jest kiedy przystępuje się do rozgrywek z 4 seniorami...
Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
Thunderkiss

#337 Postautor: Thunderkiss » 14 maja 2005, o 11:09

Skoro Piszcz sie rozpieprzyl to niech ktos Jurkowi chociaz zasponsoruje pozyczenie sprzetu od Piszczyka???? Niezazdroszcze wam takiej sytuacji. Mysmy taki kryzys przechodzili rok temu I runde konczylismy z dorobkiem jednego pkt!!!
Mysle ze bedzie dobrze! Niechcialbym zebyscie spadli bo trzeba w koncu sprawic zeby reszta zuzlowej polski liczyla sie ze "wschodnim blokiem" zuzlowym!!! :D
Pozdro.

rob7
Senior

#338 Postautor: rob7 » 14 maja 2005, o 11:25

... niezły pomysł, Piszcz pewnie pozyczyłby Jurkowi sprzęt oczywiście za stosowną opłatą
lepiej dać zarobić "swoim" niż szukać niepewnych "obcych"

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#339 Postautor: luCas » 14 maja 2005, o 11:35

rob7 pisze:... niezły pomysł, Piszcz pewnie pozyczyłby Jurkowi sprzęt oczywiście za stosowną opłatą

Dac zarobic?? Myslisz ze Jurek komplet trzasnie na sprzecie piszcza?? :shock: :D
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#340 Postautor: Cooper » 14 maja 2005, o 11:36

Thunderkiss pisze:niech ktos Jurkowi chociaz zasponsoruje....

hmm, ja bym sie nie zdziwil jakby Jurkowi sprzet zasponsorowalo Opole...i to wcale nie po to by zastepowal u nas Piszcza...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

rob7
Senior

#341 Postautor: rob7 » 14 maja 2005, o 11:44

luCas pisze:
rob7 pisze:... niezły pomysł, Piszcz pewnie pozyczyłby Jurkowi sprzęt oczywiście za stosowną opłatą

Dac zarobic?? Myslisz ze Jurek komplet trzasnie na sprzecie piszcza?? :shock: :D

myślę że JM na dobrym sprzęcie około 8 pkt zrobi

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#342 Postautor: $korzen$ » 14 maja 2005, o 12:11

Tak tak, Jurek juz 4 rok sypie kompletami, ludzie dajcie juz spokoj z Mordelem. Nie trenowal praktycznie wogole od meczu z Rzeszowem, nie ma sprzetu i nie gwarantuje zadnych zdobyczy punktowych, bedzie z/z i z tym musimy sie pogodzic.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#343 Postautor: kilar » 14 maja 2005, o 12:14

I wlasnie w takiej chwili potrzebny jest J.M...jak trwoga to do boga.
Zamiast ZZ jezdzilby Jurek i przynajmniej na naszym torze moglby powalczyc z innymi, no ale kazdy wie jak jest... :(
W poprzednich latach mielismy bardzo dobrych obcokrajowcow, ktorzy ciagneli nam wynik, teraz robil to Piszcz, wiec wlasnie stracilismy mimo wszystko lidera zespolu.
Mam nadzieje, ze na decydujace mecze Tomek bedzie w pelni sil i pomoze nam utrzymac sie w lidze.

Pozdro

rob7
Senior

#344 Postautor: rob7 » 14 maja 2005, o 12:18

oczywiście że jutro i w Opolu Z/Z a co będzie jak ktoś następny się połamie?
Hućko, Kowalik ? trenowali tyle samo co Mordel albo mniej w końcu trzeba zacząć myśleć a nie liczyć na szczęście tak to można zarządzac drużyna w TKKF

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#345 Postautor: DonKamizi » 14 maja 2005, o 12:25

Tkkf....Ja z paroma kumplami mam dosyć długie doświadczenie w tkkfie więc gdyby coś możemy drużynę wspomóc, trzeba nam TYLKO dać sprzęt :wink: :wink:
A tak na poważnie, żadne Hućki czy Kowaliki.Trzeba w końcu poważnie określić się co z Jurkiem...takie przepychanki nie prowadzą do niczego.Jerzyk marnuje już kolejny sezon i teraz chyba wina nie leży po jego stronie.
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#346 Postautor: $korzen$ » 14 maja 2005, o 12:43

Jurek nastepca Piszcza :lol: !? wolne zarty. Powtarzam poraz setny, dajcie spokoj z Mordelem, probke jego umiejetnosci mieliismy w poprzednim sezonie, szkoda gadac. Obecnie najlepszym i jak narazie jedynym sensownym wyjsciem jest z/z, Joonas i reszta naszych seniorow powinni w ramach z/z jakies 8-10 pkt uciulac, Mordel nie gwarantuje nic.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#347 Postautor: papi » 14 maja 2005, o 12:56

skończcie z tematem Mordela, Jurek na poważnie startowal w lidze w 2001 roku, a pozniej to tylko wtedy jak klub nie mial innego wyjscia. Teraz przepisy są takie że mimo kontuzji jest wyjscie i trzeba korzystac z tego. Jak Mordel jezdzil to na kadym meczu były śmiechy, a teraz szukamy w nim wybawiciela. "zetzetka" (jak to wczoraj powiedzial Jasio Stachyra :lol: ) nawet na 2 miesiace jest lepszym rozwiązaniem. Chociaz gdzies czytalem jeszcze przed wypadkiem Piszcza ze klub wzmocnil sie 2 zawodnikami ale to jeszcze nie koniec (chyba na przeglądzie żużlowym) więc może teraz dzialacze przejdą do rozmow. Ale z drugiej strony jesli Franek zacznie jezdzic to moze byc i taki sklad :lol:

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#348 Postautor: DonKamizi » 14 maja 2005, o 13:40

Czytać trochę ze zrozumieniem...Nikt tu nie napisał a na pewno nie ja, że Jurek ma być zastępstwem Piszcza i to już w tym meczu.Gorzów i Opole to tylko ZZ i nic innego nawet wg. mnie nie wchodzi w grę.
Tylko, że w tej chwili stąpamy po bardzo cienkim lodzie praktycznie nie mając żadnej rezerwy.Gdyby coś to...... :cry:
W kontekście tych śmiesznych propozycji kto do Tż napisałem poprostu, że czas na jasne określenie się co dalej z Jurkiem, ot co.
Ostatnio zmieniony 14 maja 2005, o 17:21 przez DonKamizi, łącznie zmieniany 1 raz.
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

JAG
Senior

#349 Postautor: JAG » 14 maja 2005, o 16:13

narazie mozemy jechac ZZ ale trzeba mysleć koniecznie o innym rozwiazaniu.ile nasi,i ich sprzet wytrzyma.a ewentualna kontuzja innego zawodnika.uwazam ze trzeba zapewnić sprzet Mordelowi i niech zacznie trenowac bo mozemy stanąć pod scianą.
musimy sie bronic przed tym ostatnim miejscem w tabeli.
:),czasami :(

sledzio

#350 Postautor: sledzio » 14 maja 2005, o 19:25

odwalcie się wkońcu od Jurka ,spoko gościo z niego jest i gdyby mial takiego sprzęta jak Gollob czy jakiś inny podobny do klasy to nie jednemu by skopał dupe !!! na takim sprzęcie jak Jurek ma teraz to Klimek ma już lepszy i nie dziwcie się Jurkowi że jest teraz tak a nie inaczej !!!