Jeszcze co do Kesslera - E-liga to za wysoko dla tego chlopaka, w pierwszej moglby naprawde sie przydac. Ale Dowhan zakontraktowal go na 2 sezony czyli mysli dlugofalowo - w sezonie 2006 Robbie bedzie jak znalazl
Kto do TÅ» ?
Fiasko wielu rozmow w tym sezonie (takze ostatnich z Kesslerem i Klingbergiem) wskazuje na fakt, ze po prostu brakuje nam w tych rozmowach argumentow ($$$), mocnej karty przetargowej ($$$). Budzet 1,6-2 mln pozostanie chyba w sferze poboznych zyczen. Coz, pozostaje wierzyc ze Joonas szybko sie zaadaptuje do wymagan naszej ligi (i naszych oczekiwan
), Lyko bedzie skuteczniejszy od Dominiczaka, reszta druzyny bedzie co mecz jechac "zyciowki" a wszystkich omina kontuzje - ale naprawde trudno liczyc, ze to wszystko sie zgra.
Jeszcze co do Kesslera - E-liga to za wysoko dla tego chlopaka, w pierwszej moglby naprawde sie przydac. Ale Dowhan zakontraktowal go na 2 sezony czyli mysli dlugofalowo - w sezonie 2006 Robbie bedzie jak znalazl
Zielonka powoli widac buduje solidny sklad na przyszly sezon PIERWSZOligowy 
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Gawrzyk pisze:Raczej proste jak budowa cepa, tylko trzeba troszkę pogłówkować.![]()
On nie miał sprzętu na Polskę. Ma motocykle tylko na ligę angielską. że te motocykle nie nadają się na polskie tory nikomu nie trzeba mówić. On ma stawki jak obcokrajowiec więc i wymagania wobec niego są jak dla obcokrajowca - musi mieć własny sprzęt. Klub TŻ Sipma Lublin nie był w stanie zapewnić mu dwóch motocykli tylko na polską ligę. W stanie był Dowhan - jeden z najwyzszych budzetow w elidze, więc co to za problem. dostaje dwie fury. No i Kessler trafił do Zielonej. Ot i cała historia. Kasą można załatwić wiele problemów...
A co do jego dyspozycji to myślę, że jesli zdobedzie w ktoryms meczu wiecej niz 5 punktów to będzie sukces. Marnie widzę jego starty w Zielonej...
Spokojnie wiadomo ze chodzi o kase i ze bedzie mial zapewniony sprzet ale z tego co pisales na forum Kessler nie mowil tylko o sprzecie ale tez o tym ze boi sie ze nie podola jesli chodzi o poziom I-ligi i podpisal w extralidze i do tego pewnie Dwohan nie tylko zapewnil mu sprzet i dal kase ale tez obiecal ze gdzie jak gdzie ale w Zielonej Gorze nie musi Kessler obawiac sie presji ktora w Polsce jest wszechobecna ale ale nie w Zielonej Gorze
- Łoptymista
- Trener
w najnowszym numerze TŻ jest krotka rozmowa Tomasza Zalewy z Jerzym Głogowskim, mówią m. in. o Kylmaekorpim, że nie bedzie mial czasu na jakikolwiek trening przed meczem w Lublinie, ale co innego zaciekawiło mnie bardziej:
oby nie były to puste słowa, szkoda tylko, że tak naprawde z klubu nie wychodzą zadne informacje o rozmowach z kimkolwiek i o ewentualnych wzmocnienaich dowiadujemy sie z gazet
-T.Z. : Nie ma szans by w niedzielnym meczu w barwach TŻ wystąpił nowy krajowy senoir, choć w Lublinie poszukiwania cały czas trwają.
-J.G. : Temat nie jest zamknięty, ale na Gorzów na pewno juz nie zdążymy. Mirosław Kowalik? Może i on. Wcześniej myśleliśmy o Pecynie, ale chciał duże pieniądze i pojedzie w niedzielę w Lublinie ale ... przeciwko nam. Wierze ze przy odrobinie szczęścia, tym składem jaki mamy sprawimy niespodziankę i wygramy pierwszy mecz w tym sezonie.
oby nie były to puste słowa, szkoda tylko, że tak naprawde z klubu nie wychodzą zadne informacje o rozmowach z kimkolwiek i o ewentualnych wzmocnienaich dowiadujemy sie z gazet
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Chyba jednak nie jestes w posiadaniu najnowszego numeru Tygodnika Zuzlowego czyli nr 20(756) a w nim Kacper Kepa w rozmowie z Radoslawem Krolem liczy na nasz awans do extraligi w tym sezonie oby to tez nie byly puste slowapapi pisze:w najnowszym numerze TŻ jest krotka rozmowa Tomasza Zalewy z Jerzym Głogowskim, mówią m. in. o Kylmaekorpim, że nie bedzie mial czasu na jakikolwiek trening przed meczem w Lublinie, ale co innego zaciekawiło mnie bardziej:-T.Z. : Nie ma szans by w niedzielnym meczu w barwach TŻ wystąpił nowy krajowy senoir, choć w Lublinie poszukiwania cały czas trwają.
-J.G. : Temat nie jest zamknięty, ale na Gorzów na pewno juz nie zdążymy. Mirosław Kowalik? Może i on. Wcześniej myśleliśmy o Pecynie, ale chciał duże pieniądze i pojedzie w niedzielę w Lublinie ale ... przeciwko nam. Wierze ze przy odrobinie szczęścia, tym składem jaki mamy sprawimy niespodziankę i wygramy pierwszy mecz w tym sezonie.
Koper pisze:Chyba jednak nie jestes w posiadaniu najnowszego numeru Tygodnika Zuzlowego czyli nr 20(756) a w nim Kacper Kepa w rozmowie z Radoslawem Krolem liczy na nasz awans do extraligi w tym sezonie oby to tez nie byly puste slowaW tym samym numerze jest tez tabela biegow ktora po wypelnieniu mozna wykorzystac jako program meczu ligowego.
chyba jestem, wiem ze jest wywiad z Kacprem i tabela biegow, ale jest tez krotki wywiad z Głogowskim w artykule o meczu TŻ-Stal Gorzów, pozdro
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
papi pisze:Koper pisze:Chyba jednak nie jestes w posiadaniu najnowszego numeru Tygodnika Zuzlowego czyli nr 20(756) a w nim Kacper Kepa w rozmowie z Radoslawem Krolem liczy na nasz awans do extraligi w tym sezonie oby to tez nie byly puste slowaW tym samym numerze jest tez tabela biegow ktora po wypelnieniu mozna wykorzystac jako program meczu ligowego.
chyba jestem, wiem ze jest wywiad z Kacprem i tabela biegow, ale jest tez krotki wywiad z Głogowskim w artykule o meczu TŻ-Stal Gorzów, pozdro
Faktycznie, zwracam honor, zmylilo mnie bo w Tygodniku Zuzlowym nr 19 tez jest wywiad z Glogowskim (wiekszy) i tez mowi o wzmocnieniach, oby spelnily sie slowa Glogowskiego i Kacpra
Dudi pisze:Przestańcie z jakimś tam Hućko! Kto to jest? Jak taki dobry to niech go Chomski weźmie do składu.
Jest gorszy od naszych seniorow wiec nie ma szans
Stal Gorzow ! 
falubaz zielona gora - 1 liga 2006
falubaz zielona gora - 1 liga 2006
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
okon pisze:Dudi pisze:Przestańcie z jakimś tam Hućko! Kto to jest? Jak taki dobry to niech go Chomski weźmie do składu.
Jest gorszy od naszych seniorow wiec nie ma szansa ja zadam pytanie a co to Robert Kessler
praktycznie niczym sie nie rozni od Hucki no moze tylko jedna rzecza Hucko polak Kessler niemiec .
I to wazna roznica bo jak na Niemca przystalo(Ordnung w TZ Lublin muss sein) bylby lepszym batem na Frankowa niz Hucko co Mariusz pokazal juz w meczu z Grudziadzem kiedy sie mowilo o sprowadzeniu do Lublina Kesslera
Kessler pewnie przynajmniej raz dostanie szanse w Zielonce, a wtedy bedzie dla nas "spalony". Propozycje Hucki przyjalem z przymruzeniem oka - ostatnimi czasy prezentowal sie po prostu slabo, zreszta nigdy nie porywal mnie swoja jazda. Ale kto wie... W sytuacji mocno awaryjnej, wrecz krytycznej moze sie zdazyc, ze nasz klub po niego siegnie. Sytuacja awaryjna dla mnie oznacza kontuzje (odpukac) ktoregos z naszych seniorow - jezeli nie da sie wtedy zastosowac ZZ, to moze ktos o nim pomysli, jako alternatywie dla K.Wrony czy Sz.Balabucha, ktorych wowczas trzeba by wstawic do skladu. Jeszcze jeden warunek - ze naprawde przyzwoicie sie prezentuje na treningach i bedzie gratis. Co nie zmienia faktu, ze nie pale sie do ogladania Hucki w Motorze i tylko splot pewnych sytuacji moze nas zmusic do pomyslenia o tym zawodniku. Na razie nie bedzie on chyba ani alternatywa, ani batem nawet na "Frankiego". Pozdrawiam 
Przeciez jego zakontraktowanie to byloby jakies wielkie nieporozumienie...juz wole, aby Jurek jezdzil niz on. I na pewno bedzie wiekszy pozytek z "Ojca".
Nie wiem, czy niektorzy mysla, ze sprowadzenie do Lublina Hucki, ktory przez ostatnie lata nie blyszczal, ozywi nas zespol
Nie sadze, aby Hucko robil wiecej punktow niz franek
Pozdro
nie no propozycja wypozyczenia Hućki jest po prostu absurdem, zgadam sie z przedmowca, ze jest to mozliwe tylko jesli ktorys z naszych seniorow (odpukać) zlapie kontuzje. Choc i w takiej sytuacji nie wiem czy nie lepiej jezdzic juniorami, bo skutek i tak bedzie podobny, lepiej niech juz sobie mlodzi pojezdzą. To co ostatnimi czasy pokazywal Hućko to nie wiem czy sie nadaje na 2 lige 
Dudi pisze:Coraz głupsze pomysły i to nie tylko kierownictwa TŻ...
pytanie moze OT
P.S. przeciez kierownictwo TŻ P.Jaroslaw i kierownik Paweł i inni napewno daja z siebie wiele swoich sil i wolnego czasu ktory mogli by poswiecic na inne przyjemnosci lecz chca napewno dobra naszego klubu.............a tu taki jeden wyskakuje ze swoimi "madrosciami"
.......nie moge zabardzo tego zrozumiec aby ta i inne wczesniejsze jegomoscia zapedy przynosily chlube naszemu wspolnemu dobru
Przejrzalem pare wynikow z 2003 i faktycznie -jak pisze Okon - Hucko jezdzil przyzwoicie, powygrywal pare biegow i zdarzalo mu sie przywozic po nascie punktow w meczu. Nie zmienia to faktu, ze jazda Hucki nigdy nie rzucila mnie na kolana. Ale potrafie sobie wyobrazic taka dramatyczna sytuacje, ze ktos w sytuacji bez wyjscia po niego siegnie. Sam MH tez pewnie poza kreceniem treningowych kolek bedzie chcial pojechac w jakichs zawodach i znalezc sobie zatrudnienie jezeli nie w 1, to chociaz w 2 lidze.
Krytyka,czy wyrażanie własnych poglądów nawet w jednym zdaniu, to właściwa forma uczestnictwa na Forum. Kolega wojteko, z braku znajomości tematu rozpisuje się w zupełnie bezsensownych kwestiach(zadałem sobie trud przeczytania kilku wpisów) i zasmieca wszelkie dyskusje. Wyraziłem swoje stanowisko odnośnie zbawienia naszego klubu niejakim Hućką! Albo ktos sobie robi jajca albo kompletnie nie posiada podstawowego rozeznania. Uważam, że dyskusja na ten temat ośmiesza lubelskich kibiców. W końcu zaglądają tu nie tylko oni.
Ale o czym w ogóle ta dyskusja
Czy ktoś gdziekolwiek napisał/powiedział, że jesteśmy zainteresowani Markiem Hućką
Aż z ciekawości wróciłem do wcześniejszych postów w tym temacie i co się okazuje... - Kolega Okon z Gorzowa wspomniał w tonie żartobliwym, że "w razie czego to jest jeszcze Hućko" i od razu nakręca się jakaś spirala, że to głupi pomysł itp. Ludzie
Czytajcie ze zrozumieniem

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...