Motor Lublin - Stal Gorzów 40:50

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#51 Postautor: Gelo » 10 maja 2005, o 01:09

marcin_lub pisze:Czytając kilka ostatnich postów nachodzi mnie tylko jedna myśl: gdyby Jensen przywiózł 10 pktów z Rybnikiem

Czy nie masz przypadkiem rodziny w Rzeszowie?
Więc nie wiem dlaczego przez większość kibiców przemawia pesymizm??

Bo trzeba być realistą - jesteśmy bardzo słabi, nie mamy sprzętu, a Gorzów wygrał w Rzeszowie i jest najmocniejsza drużyną w I lidze - moim zdaniem jak dojdzie Loram, będą bardzo trudni do ogrania - moim zdaniem tylko Ostrów może im zagrozić, bo Rzeszów sie nie bedzie liczył - całe szczęście.
Myśle że Joonas przywiezie spokojnie 10 pktów i liczę również na nowego juniora...
A ja poczekam z opiniami - Jonasz - ogromne ryzyko ale trzymam kciuki, bo nie ma już pola manewru - Łyko - na najlepszych juniorach w lidze raczej nie zapunktuje chłopina.

Awatar użytkownika
okon
Kontakt:

#52 Postautor: okon » 10 maja 2005, o 04:07

patryk kilar pisze:
okon pisze:Hehe Gorzow ostatnio na wyjazdy to ma podwojna mobylizacje przykladowo z Rzeszowie co bieg zmieniano Lancuszki Sprzeglowe na nowe zeby nie miec jakis wpadek z jesli chodzi o sprzet gorzowian to dysponujemy bardzo dobrym sprzetem w tym sezonie takim jacy maja e-klasowscy

Rzeszow tez dysponuje "ekstraligowym" :wink: , a malo co by przegrali z Grudziadzem :P

Pozdro
[/quote]

ja tam niewiem co sie dzieje w Rzeszowie co jest ale w Gorzowie zapewniam cie ze takim sprzetem dysponujemy :) pozdrawiam :) i zycze utrzymania sie w Lidze :)
Stal Gorzow ! :-)
falubaz zielona gora - 1 liga 2006 :P

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#53 Postautor: Lublin_Fan » 10 maja 2005, o 09:54

Ciekawi mnie na kim Łyko ma te 5 pkt zrobić :shock: Wg mnie ten zawodnik to żadne wzmocnienie. Powinni jechać Dominiczak z Kępą. W kwestii juniorów cuda można zwojować w grudniu a nie w maju. Teraz to można conajwyżej wziąć kogoś "na sztukę". Hlib i Brzozowski to zupełnie inna klasa zawodników. Jeżeli Łyko zrobi jakieś punkty to jedynie na trupach.

W wygraną nie wierzę. Gorzów ma mocniejszą każdą linię a w juniorach to jest totalna przepaść. Nie ma sensu robić sobie zbędnych nadziei. Ja podchodzę do tego meczu na spokojnie i liczę na 35 pkt naszych orłów.

Pozdr.

Ylipulli

#54 Postautor: Ylipulli » 10 maja 2005, o 10:00

No cóż, ja nie będę rozprawiał na temat wyniku i szans naszego zespołu w niedzielnym meczu. Po prostu przyjdę w niedzielę i zobaczę postawę naszych "asów". Mam nadzieję, że po niedzielnym meczu, moja cierpliwość nie zjedzie do zera .

[ Dodano: Wto 10.05.2005 10:04 ]
aaa jeszcze jedno, moze założymy jakąś grupę "niedobrych, niewygodnych forumowiczów "pod nazwą Czerwona Wstęga. Chodzi mi oczywiście o tych forumowiczów co takową posiadają :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#55 Postautor: InDorka » 10 maja 2005, o 10:05

Dziwne......w temacie "7 kolejka" poza Patrykiem sami optymisci,tutaj wrecz przeciwnie,dlatego i ja odzywam sie tutaj...wole sie przyjemnie rozczarować.
Skoro Jonas nie boi sie rozmoczonych,trudnych torów,ktore zniechecaja polskich zawodników,moze sobie poradzi juz w pierwszym starcie,ale nie liczyłabym na dwucyfrówke.
To samo Kamil Łyko,bedzie bardzo chciał udowodnic,ze dobrym posunieciem było wybranie go i to go sparaliżuje nieco ( Dominiczak chyba tez wyglądał przed sezonem lepiej od naszych juniorów).Nastawiam sie na 1:5 w biegu juniorów i na ambitną walkę w pozostałych,niezaleznie od ostatecznego wyniku.

........ :D ........

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#56 Postautor: grzesieck » 10 maja 2005, o 10:16

Ylipulli pisze:[ Dodano: Wto 10.05.2005 10:04 ]
aaa jeszcze jedno, moze założymy jakąś grupę "niedobrych, niewygodnych forumowiczów "pod nazwą Czerwona Wstęga. Chodzi mi oczywiście o tych forumowiczów co takową posiadają :lol: :lol: :lol:

Niektorzy dostaja ostrzezenia za glupote, a nie dlatego, ze sa niewygodni... :roll:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#57 Postautor: Manitou » 10 maja 2005, o 11:40

grzesieck pisze:
Niektorzy dostaja ostrzezenia za glupote, a nie dlatego, ze sa niewygodni... :roll:

Panie Moderatorze :!: Słowo "głupota" jest powszechnie uważane za obraźliwe, a modom nie przystoi obrażać forumowiczów :!: O wiele bardziej na miejscu i poprawne politycznie byłoby wyrażenie " niemądre wypowiedzi" lub "bezsensowne posty" :!: Udzielam Panu ostrzeżenia wzrokowego, z naganą ustną włącznie :wink: :wink: :twisted: (bo nic więcej nie mogę :lol: )

Jeżeli chodzi o meczyk, to ciężko cokolwiek teraz przewidzieć. Jeszcze gdy był Jensen, a Franek jeździł jak speedrowerowiec przegrana była pewna. A teraz pozostaje nam tylko jedno...przyjść, zobaczyć i być dobrej myśli...

Pozdro

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#58 Postautor: Cooper » 10 maja 2005, o 12:33

Lublin_Fan pisze: Gorzów ma mocniejszą każdą linię a w juniorach to jest totalna przepaść.

Nie zgodze sie, ze ma mocniejsza kazda linie, jesli przyjada bez obco (a na to sie zanosi), to w tym elemencie bedziemy mieli zdecydowana przewage. W juniorach zgoda-przepasc conajmniej dwoch klas, warto jednak zauwazyc, ze Gorzow powinien przyjechac z conajmniej trzema, a to juz nie powinno byc jakims strasznym wyzwaniem dla Piszcza, Adama, czy Joonasa. Takze Jelen powinien sobie radzic z objezdaniem Rajkesa i Brzozowskiego, Hlib tez ostatnio jakis taki niewyrazny. Dawac Franka z juniorem u nas, i niech nie przegrywa po 5:1, to mecz bedzie na styku, wrecz do wygrania. Piszcz i spolka nie moge pozwolic by na naszym torze "pogrywali" sobie jak chca Flis, Pecyna, czy nawet Paluch.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#59 Postautor: kdsz » 10 maja 2005, o 13:04

Z drużyny gości tylko Rajkowskiemu nasz tor nie leży i obok niedoświadczonego Brzozowskiego jest to jedyny zawodnik, który może zawieść w niedzielnym spotkaniu. Jestem przekonany, że pozostali zrobią swoje i w składzie z obcokrajowcem Stal powinna zmiażdżyć nas do 35 a w krajówce do 40. My mamy szansę sprawdzić ustawienie par i popatrzeć na jazdę naszych nowych nabytków. Być może udałoby się uzyskać bardziej korzystny wynik, ale tylko pod warunkiem większego niż dotychczas zaangażowania i ogromnej woli walki naszych jeźdźców. A tego w obecnym sezonie wyraźnie brakuje
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#60 Postautor: kilar » 10 maja 2005, o 14:01

okon pisze:ja tam niewiem co sie dzieje w Rzeszowie co jest ale w Gorzowie zapewniam cie ze takim sprzetem dysponujemy pozdrawiam i zycze utrzymania sie w Lidze

Wiem, ze dysponujecie bardzo dobrym sprzetem, widac to przeciez po wynikach :)
Jednak mam nadzieje na wyrownany mecz w niedziele. Podobno macie przyjechac do Lublina bez swojego straniero (chociaz watpie w to :wink: ), ale jesli pojawicie sie bez niego, to nasze szanse rosna...pozyjemy zobaczymy co nam niedziela przyniesie :)

Pozdro

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#61 Postautor: auganoff » 10 maja 2005, o 15:51

marcin_lub pisze:Czytając kilka ostatnich postów nachodzi mnie tylko jedna myśl: gdyby Jensen przywiózł 10 pktów z Rybnikiem to wygralibyśmy bez najmniejszych problemów!! Więc nie wiem dlaczego przez większość kibiców przemawia pesymizm?? :) Ja jestem zdania że mecz na pewno nie będzie łatwy ale jest do wygrania!! Myśle że Joonas przywiezie spokojnie 10 pktów i liczę również na nowego juniora... Wkńcu wychowanek Częstochowy!! Jeżeli Łyko zrobi 5 punktów, Jonas powiedzmy 11 a reszta zespołu pojedzie tak samo jak z Rybnikeim to... sami sobie policzcie :D:D:D Ja osobiście stawiam na wygraną naszgo zespołu!! Z przebojami to przebojami ale WYGRANA :)
Pozdro...

No niestety muszę nieść kaganek oświaty, ale cóż... :) Przeczytałem już z 10 wypowiedzi na temat wyniku z Rybnikiem gdyby Jensen zdobył 10 punktów.Proste pytanie-czy te punkty miałby zdobyć w 2 startach, które odbębnił Pulpet?Mało prawdopodobne :) W takim razie trzeba dać mu 5 startów, a więc od dorobku drużyny odjąć punkty, które Piszcz i Jeleń zdobyli jadąc z taktycznej za Duńczyka, a zdobyli ich 4.Można założyć, że w nominowanych nie pojechałby Pietraszko, który i tak punktu nie zdobył, więc tu problemu nie ma.Odejmując punkt Jensena i wspomniane 4 nasza drużyna zdobywa 33, do 46 brakuje 13 i tyle właśnie nasz straniero musiał zdobyć, żebyśmy wygrali. Ludzie toż to proste jak konstrukcja cepa, błagam, nie piszcie już więcej tych bzdur, ja mam słabe serce :wink:
Żeby nie było całkiem OT, to kilka słów na temat meczu z Gorzowem.Ja na przekór większości wierzę, że MOŻEMY wygrać. Większość forumowiczów jakoś skapiała od ciągłych porażek na początku sezonu(nie mamy szans,jesteśmy mali,biedni,słabi itp,itd)A jakąż to potęgą dysponowaliśmy w poprzednim sezonie, że 2 razy pojechaliśmy Wybrzeże,które w niewiele zmienionym składzie dzielnie radzi sobie w E-lidze?Potencjał krajowych seniorów jest nie mniejszy-Pietraszko punktuje na podobnym poziomie jak Grześ(choć ten pozostanie moim ulubieńcem), a Jeleniewski na lubelskim torze na pewno nie ustępuje Trumińskiemu.Pozostaje obco-i tu się zgadzam, że Ky...(on już w końcu ma tą ksywę? :twisted: )powinien pojechać powyżej 10 punktów, ale uważam, że go na to stać. No i juniorzy. Tu faktycznie gorzej, ale może jednak Łyko coś pokaże, Kacper już może kogoś objechać (Rajkowski, Brzozowski?). Poza tym jeśli wrócić do poprzedniego sezonu, to jedno ze zwycięstw nad Gdańskiem było naprawdę przekonujące, więc i tutaj jest minimalna rezerwa.A Gorzów?Hlib-jak to już ktoś wspomniał-niewyraźny, choć nasz tor mu pasi, to bez dwóch zdań,Łukaszewski-bardzo chimeryczny,Brzozowskiemu brakuje jeszcze sporo doświadczenia,Pecyna to też nie jest pewniak,potrafi pojechać znakomicie, albo całkiem przeciętnie,Rajkowski jakoś u nas nie błyszczał...Im dłużej piszę, tym bardziej dochodzę do wniosku, że to prostu słaba drużyna :D :D
Podsumowując-nie wiem, czy wygramy, ale porażka nie jest dla mnie wcale taka oczywista, jak dla niektórych.

meesha
Trener
Kontakt:

#62 Postautor: meesha » 10 maja 2005, o 16:11

auganoff pisze:Pozostaje obco-i tu się zgadzam, że Ky...(on już w końcu ma tą ksywę? :twisted: )

A może po prostu swojsko brzmiące Dżej Kej :?: 8) :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#63 Postautor: kdsz » 10 maja 2005, o 16:16

meesha pisze:A może po prostu swojsko brzmiące Dżej Kej :?: 8) :D
Swojsko to by było Kylo :D Rdzennie lubelską ksywkę miałby Joonas
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#64 Postautor: Lublin_Fan » 10 maja 2005, o 16:24

auganoff pisze:A jakąż to potęgą dysponowaliśmy w poprzednim sezonie, że 2 razy pojechaliśmy Wybrzeże,które w niewiele zmienionym składzie dzielnie radzi sobie w E-lidze?

To chyba przespałeś cały okres transferowy. Ale przypomnę kto odszedł:
1 Karlsson - najlepszy zawodnik 1 ligi
2 Knapp - lider teamu
3 Sledz - co prawda sprzedawca, ale to stary wyga, który jeździć potrafi
4. Trumiński - niby cienias ale w Opolu lideruje
5. Dawid

Czy to jest mało??? Z samych zawodników, którzy odeszli możnaby zebrać drużynę walczącą o awans.

Tu faktycznie gorzej, ale może jednak Łyko coś pokaże

To "coś" to co? Konkretnie. Przeciw Hlibowi to Łyko może pokazać tylko swoją nieporadność.

Hlib-jak to już ktoś wspomniał-niewyraźny

Ktoś chyba od miesiąca interesuje się żużlem. Niewyrażny Hlib jako junior byłby na wagę złota w każdym klubie nie tylko z pierszej ligi.

Łukaszewski-bardzo chimeryczny,Brzozowskiemu brakuje jeszcze sporo doświadczenia,Pecyna to też nie jest pewniak,potrafi pojechać znakomicie, albo całkiem przeciętnie,Rajkowski jakoś u nas nie błyszczał...Im dłużej piszę, tym bardziej dochodzę do wniosku, że to prostu słaba drużyna

Słaba bo zapomniałeś, że mają jeszcze Flisa i Palucha. Każdy z nich byłby u nas liderem z prawdziwego zdarzenia.

Zanim zaczniecie bagatelizować siłę Stali Gorzów to proponuję dla równowagi obektywnie ocenić naszych orłów.

Pozdr.

auganoff
Szkółkowicz
Kontakt:

#65 Postautor: auganoff » 10 maja 2005, o 17:44

Lublin_Fan, jak już kogoś cytujesz, to chociaż nie zmieniaj sensu, a pomijanie emotikonów zmienia sens na pewno.Hliba oceniałem przez pryzmat poprzedniego sezonu i w tym sensie pisałem, że jest niewyraźny, poza tym chodzą pogłoski, że przyjadą w krajowym składzie, więc trzeba go raczej porównywać z naszymi seniorami,a nie Łyką-on ma walczyć z Brzozowskim i Rajkowskim.Reszty też dokładnie nie przeczytałeś.
Co do Grzesia, to pisałem o jego klasie, ale średnią biegową ma porównywalną z Pietraszką, a Jeleń w Lublinie nie zawodzi, Trumiński lepszy by nie był.A skoro Śledziowi nie ufasz, to cóż to za siła, skoro nie wiadomo, który mecz mu akurat "nie wyjdzie".
O Paluchu i Flisie nie wspomniałem, bo na ich słabość raczej nie ma co liczyć-mimo że żużlem interesuję się od miesiąca, to już sporo czytałem na ich temat i podobno to dobrzy zawodnicy krajowi :wink:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#66 Postautor: Cooper » 10 maja 2005, o 17:53

Lublin_Fan pisze:Ktoś chyba od miesiąca interesuje się żużlem. Niewyrażny Hlib...

Wspominajac o tym "ktosiu" masz chyba mnie na mysli... otoz nie interesuje sie zuzlem od miesiaca, ale nie o tym chcialem... Uwazam, ze Hlib nie jest taki przebojowy i "pewny" jak w zeszlym roku. Jezdzi dobrze ale jakos bez takiego "blysku" jak w poprzednim sezonie.

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#67 Postautor: yamahaR1 » 10 maja 2005, o 18:05

Przypomnijcie sobie nasz tegoroczny mecz z Rzeszowem, motocykle naszych zawodników były w porównaniu do sprzętu rywala jak jakieś osiołki, a Gorzów w Rzeszowie wygrał. Juniorów mamy o 7 klas gorszych i tutaj bardzo wiele stracimy, seniorzy są nierówni i tutaj będzie zacięta walka, ale przy gorszym sprzęcie obstawiam, że niestety ten mecz przegramy.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#68 Postautor: Cooper » 10 maja 2005, o 18:12

yamahaR1 pisze:Juniorów mamy o 7 klas gorszych i tutaj bardzo wiele stracimy...

Jej, za bardzo wyolbrzymiacie role juniorow w Gorzowie. Co z tego, ze juniorow maja lepszych od naszych, skoro my mamy lepszych seniorow od ich juniorow, a oni jezdza 3-ma junirami przeciez. I co z tego, ze Kępa, czy Łyko, jest 10 razy gorszy od Brzozowskiego? Wazne, ze Jelen czy Pietraszko a nawet Franek spokojnie powinni powalczyc (skutecznie) z Hlibem i Rajkowskim, ktorzy nie prezentuja jakiejs super rownej formy i okreslilbym ich mimo wszystko zawodnikami himerycznymi. I to jest szansa. Choc oczywiscie komplet Hliba tez wchodzi w gre (oby nie).

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#69 Postautor: yamahaR1 » 10 maja 2005, o 18:20

tylko właśnie o to chodzi, że nie jestem taki pewny czy Franków będzie objeżdżał Rajkowskiego. Jeżeli jego mecz z Rybnikiem to tylko jakiś chwilowy przebłysk i wróci do "formy" to bardzo wątpie. Ale oczywiście bardzo bym chciał żeby chłopaki wygrali bo obiecałem sobie, że perełka dopiero po zwycięstwie 8) Poprostu przy naszym nie najmocniejszym składzie seniorskim odrabianie 4-punktowej straty z pierwszego biegu jest dosyć trudne i męczymy się strasznie

mazinho
Kontakt:

#70 Postautor: mazinho » 10 maja 2005, o 18:30

Panowie chcialbym zwrocic uwage , ze w tym roku Stal Gorzów jedzie o inne cele niz w ostatnich sezonach....Po 1 Co w sporcie sie liczy sa pieniadze , jak wiecie glownym sponsorem jest firma Mars RTV AGD , ktora przeznaczyla olbrzymie fundusze i przede wszystkim oczekuje wyniku sportowego i jak narazie jest bardzo dobrze(poza wpadka w OStrowie).Chcialbym podkreslic , ze sprzet jakim dysponujemy to poprostu miodzio , wyobraźcie sobie ze w tym sezonie nasi zawodnicy tylko 2 razy defewktowali!!!!!Łacuszki tak slynne w Rzeszowie sa co bieg wymieniace i wszyscy bardzo profesjonalnie podchodza do obowiazkow i jest DRUZYNA , ktora sie znakomicie rozumie , poza Pecyna to wszysdcy pochodza z Gorzowa !!!!Uwazam , ze w Lublinie bedzie bardzo ciezki wyjazd , jednakze do wygrania cxhociaz sam sie obawiam bo wiadomo Lublin chce wreszcie wygrac 1 mecz , no ale wiadomo nasza Staleczka nie bedzie chciala ulatwiac zadania.

Uwazam , ze trener Chomski moze wystawic ktorys z tych skladow:

WERSJA "A" z obcokrajowcem:
1.Bjerre
2.Pecyna
3.Paluch
4.Flis
5.Lukaszewski
6.Rajkowski
7.Hlib

Wersja "B" z ZZ
1.Paluch
2.Pecyna
3.Lukaszewski
4.Flis
5.Loram ZZ
6.Rajkowski
7.Hlib

Wersja"C" sklad krajowy
1.Pecyna
2.Flis
3.Lukaszewski
4.Rajkowski
5.Paluch
6.Brzozowski
7.Hlib

Oj bedzie sie dzialo w niedziele , niezaleznie w jakim skladzie gorzowianie przyjada to jednak chyba beda faworytem , choc nie do konca , osobiscie typuje minimalne zwyciestwo Stali 47:43...

Ps Pozdrawiam zaprzyjaźniony Lublin - te slynne baraze :) sporo kibicow z GW wam dopingowalo abyscie rozjechali ZKZ :)

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#71 Postautor: sadychor » 10 maja 2005, o 19:04

yamahaR1 napisał
Ale oczywiście bardzo bym chciał żeby chłopaki wygrali bo obiecałem sobie, że perełka dopiero po zwycięstwie

Apel do zawodników TŻ Sipma Lublin: Macie wygrać bo chłopak wyschnie na popiół, a nieszczęście będzie jak więcej kibiców dokona podobnego przyżeczenia. Szlag trafi sponsora Perłe Browary Lubelskie i co wtedy :?: :?:

Koleżanki i koledzy-ja idę zobaczyć WALKĘ i poczuć EMOCJE.Za ewentualne zwycięstwo też się nie obrażę.Powiem populistycznie: głowy do góry :!: :!:

Kibice z Gorzowa-zapraszamy po stokroć na lubelski specjał :lol: :lol: [/b]

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#72 Postautor: $korzen$ » 10 maja 2005, o 19:20

Hlib himeryk ..... ile ja bym dal zeby miec w zespole takiego himeryka. Wyplujecie w niedziele te slowa, nie pamietacie juz ze Hlib gdyby nie pech wygral by Stali obydwa mecze z nami na naszym torze ? Majac takiego juniora jak on mozna odjechac mecz taktycznie na miliony sposobow, dowod to mecze z poprzedniego sezonu. Do tego dochodzi Flis z Paluchem ktorzy naszych liderow (Piszcza i Focusa) bija o 2 klasy, solidny obcokrajowiec w dodatku moim zdaniem znacznie lepszy od naszego. Torem tez ich nie przestraszymy, szczerze mowiac ja nie mysle o zwyciestwie, ja sie modle zeby nie skonczylo sie tak jak z Rzeszowem.

Awatar użytkownika
okon
Kontakt:

#73 Postautor: okon » 11 maja 2005, o 00:15

Widze jedni optymisci tutaj drudzy pesymisci i a trzeci to realisci :P ktorzy sie sprawdza ?:P ale tu nie ma ukrywac Lublin w tym roku jest o wiele slabszy niz przed rokiem a co do Hliba to on w zelszym sezonie poczÄ…tek tez mial slaby potem juz wymiatal u niego to standard
Stal Gorzow ! :-)

falubaz zielona gora - 1 liga 2006 :P

Awatar użytkownika
staleczkaaa
Kontakt:

#74 Postautor: staleczkaaa » 11 maja 2005, o 11:05

Hej!

Widze ze niektorzy nie chca wierzyc w to ze Stal Gorzow moze przyjechac bez obcokrajowca, a niektorzy nawet mowia ze bylibysmy frajerami :D:D

Tylko powiedzcie ile taki Bjerre moze zdobyc wiecej punktow od Pecyny? Po dotychczasowych meczach sadze ze 10 dla bjerre to max.. czy Pecyna nie zrobi okolo 7-8 pkt? Mysle ze tak..

Wiec sklad krajowy i tak jest bardzo mocny:
1. Pecyna
2. Flis
3. Łukasz
4. Rajkes
5. Paluch
6. Brzoza
7. Hlipek

Z pewnoscia zobaczycie roznice sprzetowa, pomiedzy naszymi zawodnikami a waszymi.. i mysle ze wlasnie ten fakt powinien zdecydowac ze skladem krajowym nawet damy rade.

Moj typ: 42:48

Pozdrawiam.. :twisted:

JAG
Senior

#75 Postautor: JAG » 11 maja 2005, o 11:46

staleczkaaa pisze:Hej!

Widze ze niektorzy nie chca wierzyc w to ze Stal Gorzow moze przyjechac bez obcokrajowca, a niektorzy nawet mowia ze bylibysmy frajerami :D:D

Z pewnoscia zobaczycie roznice sprzetowa, pomiedzy naszymi zawodnikami a waszymi.. i mysle ze wlasnie ten fakt powinien zdecydowac ze skladem krajowym nawet damy rade.

Moj typ: 42:48

Pozdrawiam.. :twisted:

niestety rola sprzetu jest nie do przecenienia w tym sporcie.mam nadzieję w związku z tym że nasi bedą rewelacyjnie wychodzić spod taśmy i to najlepiej parą a póxniej jechać para bo inaczej nic nie zrobią.tak wiec należy dobrze zestawić skład i potrenować solidnie.
:),czasami :(