Wyjazd do Opola
Naprawde jeżeli drużyna by wygrywała to i by chętni na wyjazd się znaleźli ale jak drużyna ma kryzys to już nikt jak to sie mówi ......Jestem za drużyną swą na dobre i na złe
Nic nie mozę przecież wiecznie trwać Tż musi do ekstraligi awansować!!!!!
KTO WYGRA MECZ??TÅ» KTO??TÅ» KTO ?? TÅ» TÅ» TÅ»
KTO WYGRA MECZ??TÅ» KTO??TÅ» KTO ?? TÅ» TÅ» TÅ»
Tzfans pisze:Naprawde jeżeli drużyna by wygrywała to i by chętni na wyjazd się znaleźli ale jak drużyna ma kryzys to już nikt jak to sie mówi ......Jestem za drużyną swą na dobre i na złe
i mam nadz. ze jedziesz do Opola i bedziesz kibicował przykładnie.
otóz wyobraź sobie ze wyjazd na mecz troche kosztuje niezaleznie od tego czy druzyna wygrywa czy przegrywa i nie zawsze jest cash zeby pojechać-to w moim przypadku.
niektorzy zas jak pisali nie mogą z innych powodów i wcale nie dlatego ze druzyna przegrywa,gdyz właśnie w Opolu bedzie super szansa odwrócić złą passę.
swoja droga mam nadz. ze mecz bedzie przełozony na inną niedziele i że zbierze się autokar a wtedy witaj Opole
-
meridol
- Łoptymista
- Trener
- Łoptymista
- Trener
widok na Opole: http://www.opole.pl/camera/camera.php
Tak sobie oglądam ten widok od dwóch godzin i coś nie bardzo to wyglądaShack pisze:widok na Opole: http://www.opole.pl/camera/camera.php
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
meridol
Manitou pisze:No wiesz co Mrucky...nie kopie się leżącego, a Ty nam tu takie posty wrzucaszi jak tu nie mówić, że józefy są zdradzieckie...
![]()
Nie chce Wam zaśmiecać tematu, ale ... ja do Lublina nic nie mam. Wręcz przeciwnie liczę na to, że jeszcze się w play-offach spotkamy
Edit:
Żeby nie śmiecić
grzesieck pisze:Janusz Stachyra & Dariusz Sledz?
Prawie zgadłeś
Ostatnio zmieniony 10 maja 2005, o 13:10 przez Mrucky, łącznie zmieniany 1 raz.
Mrucky pisze:Manitou pisze:No wiesz co Mrucky...nie kopie się leżącego, a Ty nam tu takie posty wrzucaszi jak tu nie mówić, że józefy są zdradzieckie...
![]()
Nie chce Wam zaśmiecać tematu, ale ... ja do Lublina nic nie mam. Wręcz przeciwnie liczę na to, że jeszcze się w play-offach spotkamyNie ukrywam jednak, że nie trawię dwóch osób z Waszego klubu
Jeszcze raz sorki za wpis nie na temat i miłej wyprawy do Opola
Janusz Stachyra & Dariusz Sledz?
METHANOL ADVENTURE TEAM