Joonas Kylmaekorpi w TÅ»!!!
Joonas Kylmaekorpi w TÅ»!!!
Mamy obcokrajowca. Zobaczymy co pokaże. Ja mam spore obawy co do jego występów. Zawodnik bardzo nierówny.
- Drabol
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Prawda czy fałsz ?
Jeśli prawda, to myśle ze te 10 bedzie robił, idąc tokiem Anglii czy Szwecji ale patrząc na polskie realia... Napewno bedzie lepszy od pulpeta
Prorokować nie będę.
Czy dobre rozwiązanie czy złe - czas pokaże.
Jeśli prawda, to myśle ze te 10 bedzie robił, idąc tokiem Anglii czy Szwecji ale patrząc na polskie realia... Napewno bedzie lepszy od pulpeta
Czy dobre rozwiązanie czy złe - czas pokaże.
Ostatnio zmieniony 6 maja 2005, o 13:23 przez Drabol, łącznie zmieniany 1 raz.
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
No to pięknie
"Z deszczu pod rynnę", "Zamienił stryjek siekierke na kijek" i te pe, i te de..... Tego typu madrości ludowe przychodzą mi teraz do głowy
W każdym razie trzeba dać chłopakowi szansę - może okaże się strzałem w przysłowiową dziesiatkę, w odróżnieniu od strzału przysłowiowy płot.
I na koniec: "jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma". Tym bardziej, że nie mamy innego wyjścia
W każdym razie trzeba dać chłopakowi szansę - może okaże się strzałem w przysłowiową dziesiatkę, w odróżnieniu od strzału przysłowiowy płot.
I na koniec: "jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma". Tym bardziej, że nie mamy innego wyjścia
Ostatnio zmieniony 6 maja 2005, o 14:13 przez kdsz, łącznie zmieniany 1 raz.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Re: Joonas Kylmaekorpi w TÅ»!!!
Gelo pisze:Mamy obcokrajowca. Zobaczymy co pokaże. Ja mam spore obawy co do jego występów. Zawodnik bardzo nierówny.
A mógłbyś Gelu napisać, skąd masz takie informacje, aby było wszystko jasne...?
Ale dół... nie chce krakać ale to chyba nie jest najlepsze rozwiązanie... już chyba Kai Laukanen byłby lepszy... Może jakieś krótki wyjaśnienie dlaczego nie Klingberg? Przecież wszystko było juz dogadane, a terminy pasowały z wyjątkiem RKM... więc dlaczego jeśli Joonas to nie tydzień temu...? Znów dużo tych wątpliwości.
- Łoptymista
- Trener
Gelo pisze:Mamy obcokrajowca. Zobaczymy co pokaże. Ja mam spore obawy co do jego występów. Zawodnik bardzo nierówny.
No to zabawnie się robi, a nasz starnieri nieco egzotyczny. Co gorsza będzie trzeba wreszcie nauczyć się tego pokręconego nazwiska... tfu
Zgadzam się z Gelem. Ten typ może u nas robić po 12 pkt, ale może też iść w ślady Jespera zJedzesna...
A co Klingberga to czyżby wybrał inne miasto, czy tylko nasi działacze mieli dość przeciągania struny?
Po pierwsze:
To plotka i powinieneś dostać ostrzeżenie
Po drugie:
Kim mieliśmy jechać do Opola jak Klingberga nie ma bo se jaja robi?
Po trzecie:
jak do cholery sie to nazwisko wymawia?
- Łoptymista
- Trener
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Jeśli to prawda ( bo info nigdzie nie ma ) to mam mieszane uczucia . Z jednej strony wymieniałem jego kandydaturę obok Klingberga i Lindgrena , a z drugiej strony jednak , będzie dużo większą niewiadomą od Szweda ( porownuje go troche do Iversena ). I teraz sprawa najważniejsza: JEŚLI TO INFO SIĘ POTWIERDZI OCZEKUJE OD KLUBU WYJAŚNIENIA DLACZEGO W TAKIM RAZIE FIN NIE POJECHAŠJUŻ Z RYBNIKIEM
PS. info jest , więc nie ma tego "jeśli"
PS. info jest , więc nie ma tego "jeśli"
Zaratustra pisze:OCZEKUJE OD KLUBU WYJAÅšNIENIA DLACZEGO W TAKIM RAZIE FIN NIE POJECHAÅ JUÅ» Z RYBNIKIEM
:
Tooo akurat jest proste. Bo czekaliśmy na Klingberga, który w tzw. międzyczasie postanowił być niesumienny i dziecinny i oszukał nasz klub, który liczył na jego profesjonalizm. i teraz "nasz klub" musi brać kogo się da, bo jak nie to znowu jedziemy pulpetem, a może nawet i on juz sobie cos lepszego na weekend zaplanował
pav pisze:A ja się muszę szczerze przyznać, że głosowałem na tego zawodnika w ostatniej ankiecie, miedzy innymi dlatego, że ma nazwisko niedowymówienia
Pewnie dlatego został wybrany... jak słabo pojedzie w Lublinie to "pijana gawiedź" która bedzie go chciała zwymyślać jak Jensena połamie sobie języki... i bedzie święty spokój na stadionie
- Łoptymista
- Trener
pav pisze:A ja się muszę szczerze przyznać, że głosowałem na tego zawodnika w ostatniej ankiecie, miedzy innymi dlatego, że ma nazwisko niedowymówienia
To uważaj, bo jak Jonas Khdiwbsuhcfwudrgf - jakiś tam da ciała to klub zrzuci odpowiedzialnośc na Ciebie
Odnośnie tego kontraktu dodam tylko tyle, że dzisiaj miałem nie pić... Miałem, a tu walnać trzeba będzie, żeby przekonać samego siebie, że podpisaniem z tym typem było bardzo dobrą koncepcją.