bilety na mecze TÅ» Sipma Lublin w Lublinie

żużel w Lublinie

Jak wchodzisz na mecze TÅ» Sipma Lublin?

Czas głosowania minął 2 czerwca 2005, o 13:59

mam karnet, wchodzę wejściem dla posiadaczy karnetów
26
20%
kupujÄ™ bilet normalny
25
19%
kupujÄ™ bilet ulgowy majÄ…c do niego uprawnienia
62
48%
kupuję bilet ulgowy, nie mając do niego uprawnień
2
2%
wchodzÄ™ przez bramÄ™ bez biletu
3
2%
wchodzę "przez płot" lub w inny podobny sposób wkradam się na stadion
4
3%
w inny sposób (jaki? napisz w temacie)
7
5%

Liczba głosów: 129

Wiadomość
Autor
Davv
Kadrowicz

#51 Postautor: Davv » 4 maja 2005, o 23:02

A czy nie uważacie, że na mecze zawsze wejdą ludzie bez biletów? Dopóki na stadionie bedzie tak jak jest teraz nie ma mowy o 100% ludzi z biletami. Płoty kończy sie na wysokości głowy średniego dresika, ziom zawsze wpuści zioma, ten zna tego i muszą go wpuścić. Ciekawe czy Siwek kupuje bilet (na biednego chyba nie trafiło :wink: )?

Ktoś tam idealizował tak stadion Legii. Z tego co wiem, a troche wiem :D to mając znajomego ochroniarza też da się wejśc za free. Bramki są ale po to ludzie uczą sie skakać :twisted:

Ja jako biedny student muszę wydać 11 zł + 5 zł (już więcej nie kupię tego badziewia). Za bilet zgoda 11 PLN cena OK. Programy powinni dawać za free, max za 1 PLN. No i długopis, bo zawsze zapominam :wink:

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#52 Postautor: Saint » 6 maja 2005, o 11:01

Od kilkunastu postów mam wrażenie, że temat jest "kogo zna Ziuta" a nie "bilety na mecze... " może takie sprawy to na PW???? :twisted: Taka drobna sugestia

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#53 Postautor: grzesieck » 6 maja 2005, o 11:10

Saint pisze:Od kilkunastu postów mam wrażenie, że temat jest "kogo zna Ziuta" a nie "bilety na mecze... " może takie sprawy to na PW???? :twisted: Taka drobna sugestia

szeryf wkroczyl do akcji 8) Usunalem kilkanascie ostatnich postow...w tym dwa moje :(
METHANOL ADVENTURE TEAM

Shack
Administrator

#54 Postautor: Shack » 6 maja 2005, o 11:14

grzesieck pisze:szeryf wkroczyl do akcji 8) Usunalem kilkanascie ostatnich postow...w tym dwa moje :(

chyba dla przykladu powinienes dac sobie ostrzezenie :lol: