Mariusz Franków

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#376 Postautor: Gelo » 5 maja 2005, o 13:26

maloh pisze:zauważcie że w tamtym roku też miał 1 mecz udany i po nim też już mówiliście że teraz to z górki. Poczekajcie z pochwałami z 2 kolejki jeszcze, bo po co znów sie potem załamywać ?

Dla mnie on może czesac teraz same komplety a i tak jestem za wyrzuceniem go z zespołu. Za przegrane mecze winić trzeba własnie jego i pulpeta.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#377 Postautor: papi » 5 maja 2005, o 13:30

Łoptymista pisze:Hola hola. On jeszcze nic takiego nie powiedział! Twierdzi, że jest lepiej, ale... :evil: do jego ideału ciągle brakuje. Shit.

Łoptymisto ja tez nie twierdze ze jest dobrze, Franek musi pojechac co najmniej 3-4 dobre mecze zeby (od??)zyskac sympatie publicznosci. Jeden mecz nie czyni wiosny, ale sam przyznaje ze ze sprzetem jest lepiej, wiec my kibice mamy prawo wymagac od niego tych 6-7 punktow w Opolu. Tylko ze jesli Mariuszowi naprawde zalezy i chce to pokazac kibicom to musi podjąć działania, najlepiej przyjezdzac na wszystkie treningi, w co niestety wątpie :roll: . Obym sie mylił :wink:

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#378 Postautor: kilar » 5 maja 2005, o 13:50

Gelo pisze:Dla mnie on może czesac teraz same komplety a i tak jestem za wyrzuceniem go z zespołu. Za przegrane mecze winić trzeba własnie jego i pulpeta.

Mecze przegrane - trudno bylo minelo. Zobaczymy jak teraz franek pojedzie w Opolu.
Wyrzucic z zespolu go nie mozna, bo nie ma kogo wstawic na jego miejsce. No sory, ale Jurek ( z calym szacunkiem dla niego), ktory w tej chwili nie ma na czym jezdzic, nie bedzie robil dwucyfrowek w meczu.
Takze ja jestem ciekawy postawy franka w meczu z Kolejarzem i mam nadzieje, ze 9pt na Rybniku to nie byl przypadek.

Pozdro

go!
Trener

#379 Postautor: go! » 5 maja 2005, o 21:32

Dziś Franciszek dawał jaja w TŻ:

"Kibice w końcu na mnie nie gwizdali..." :lol:

i dalej

"...Zrobiłem trochę inne ustawienia mojego silnika i było troche lepiej,
powróciłem do tych, jakie miałem w poprzednim sezonie."

no w morde, długo mu zajęło powrócenie do ustawień... :)

meridol

#380 Postautor: meridol » 29 maja 2005, o 19:19

Widac ze Mariusz ma za soba problemy z poczatku sezonu. Gratulacje za wystep i za zdobycz punktowa z tak silnym rywalem. Wierze ze teraz beda juz wystape na poziomie ostatnich meczow. i kiedy wroci Tomek oraz Kamil to mozemy jeszcze napsuc troche krwi rywalom.
jeszcze raz gratulacje dla Mariusza !!!

Czarek
Trener

#381 Postautor: Czarek » 29 maja 2005, o 19:25

No to mamy nowego krajowego lidera...
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#382 Postautor: RadeKas » 29 maja 2005, o 19:28

Tak, to juz chyba czwarty w tym sezonie :lol:.

Nie moge doczekac sie prezentacji z Opolem i ogloszenia Franka, przez spikera, krajowym liderem TÅ» :lol: .
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#383 Postautor: papi » 29 maja 2005, o 19:32

brawa za Mariusza za switny wystep, jednak nie moge powstrzymać sie od zwrócenia uwagi, ze tak naprawde tor w Gorzowie jest niemalze identyczny jak ten z Piły, więc Mariusz jakiegos kosmicznego wyniku nie osiągnął :lol: :lol: .
Czekam na co najmniej 13 punktow z Opolem (w 6 biegach i łącznie z bonusami 8) ) i wtedy bede mogl powiedziec, ze kryzys faktycznie jest juz za nim :wink:

Geest
Senior

#384 Postautor: Geest » 29 maja 2005, o 19:33

ja tam jestem w szoku, ale do hurraoptymizmu to mi daleko. ciekawe: zrobil cos ze sprzetem czy po prostu wyszedl mu zajebisty mecz na tych jego padaczkach?
dziwny bardzo zawodnik: mozliwosci widac ma, ale zawsze, gdy akurat na niego sie liczy, cos zaczyna nie grac. oby to juz jednak byla przeszlosc i widok Franka zostajacego na starcie 5m z tylu odszedl w zapomnienie...

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#385 Postautor: sadychor » 29 maja 2005, o 19:36

Trzeba zmusić Franka do treningów na lubelskim torze. Jeżeli klub ma problem z jego ewentualnym zakwaterowaniem to ja go mogę zamelinować w piwnicy :wink: Ale mamy młyn w tym sezonie :? I tak wogóle, gratulacje Mariusz :!: :!: Nie spodziewałem się tego po tobie.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#386 Postautor: Gelo » 29 maja 2005, o 19:37

Ja rozumiem, że każdy zawodnik jest taki jak jego ostatni mecz, ale na litość boską skończmy juz z dziecinadą - mamy lidera. Mam nadzieje, że to ostatni sezon Franka w Lublinie, bo zawodnik jest niepoważny, wkurzający i beznadziejny. Jeleniewski nigdy nie bedzie gwiazdą na miarę postawy przy prezentacji - zostawiłbym go tylko jako pierwszego rezerwowego - bo oprócz meczów u siebie nie nadaje się do niczego. Najlepszy w drużynie jest Pietraszko, co potwierdzają statystyki. Dla naszych gwiazd jest to upokarzające z dwóch powodów - po pierwsze, że to zawodnik drugoligowy, a po drugie że ma najlepszą średnią pomimo koszmarnych wpadek.

Danio

#387 Postautor: Danio » 30 maja 2005, o 14:21

To jest dziwny gość! Widać że może i przywiezie 2- cyfrówkę z nie byle kim, ale zarazem potrafi i przywieżć "0" w całym meczu! Chyba to jest zawodnik kilku torów w Polsce, lecz najwyrażniej geometria toru w Lublinie wyjątkowo jemu nie leży :twisted:

Davv
Kadrowicz

#388 Postautor: Davv » 30 maja 2005, o 18:13

Zawodnik kilku torow - smieszne. Sorki za to ale jak mozna na jednym torze robic 0 pkt a na innym 14. To nie jest kwestia toru tylko samego Frania. On potrzebuje motywacji, czy czegos w tym stylu. Musi sobie znalezc kogos kto go pogoni. Skoro w Gorzowie potrafi zrobic 14 pkt. z naprawde ciezkim rywalem. Moze mu nie pasowac nasz tor ale te kilka punktow powinien przywiezc. Zreszta jak by chcial to moglby spasowac sie z naszym torem - w koncu jest naszym zawodnikiem. To tyle na dzis...

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#389 Postautor: kilar » 30 maja 2005, o 18:15

Ladnie pojechal Franek wczoraj. Oby tak do konca, tym bardziej ze teraz na naszym stadionie przyjezdzaja "slabsze" ekipy, wiec jest duza szansa na poprawienie swoich statystyk :)
Szczerze mowiac nie spodziewalem sie 14 pt w meczu silnym Gorzowem. SZOKKKKK :shock: :D, ale na plusa i to duzego.
Wiec panie Franek do roboty, bo widac, ze jak sie chce, to mozna :P

Pozdro

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#390 Postautor: Metalliczny » 30 maja 2005, o 19:46

Słuchajcie nie popadajmy w hurraoptymizm. Właściwie na dobrą sprawę to Franek nie musiał wczoraj dobrze pojechać, mecz był z góry przegrany. Może to taka jego taktyka, żeby sie "pokazać" na tle silnego rywala. Z Rybnikiem, było to samo, wszyscy myśleli że się przebudził, a potem lipa na całości. Jak zdobędzie tyle punktów powiedzmy w 3 kolejnych meczach, będę go chwalił.

rob7
Senior

#391 Postautor: rob7 » 31 maja 2005, o 17:57

Awatar użytkownika
Pietter
Szkółkowicz

#392 Postautor: Pietter » 31 maja 2005, o 21:34

Chyba po raz pierwszy od kilku lat :P

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#393 Postautor: kilar » 31 maja 2005, o 22:40

..i niech tak pozostanie na wieki wiekow AMEN :D

Pozdro

meridol

#394 Postautor: meridol » 8 czerwca 2005, o 03:59

kilka lepszych wystepow i od razu wiecej milych wpisow dla Franka.
ja tam w niego wierzylem i bronilem przed wyzwiskamii na tym forum. nadal twierdze ze jest to zawodnik na dwucyfrowke w kazdym meczu. brawo Mariusz i oby tak dalej. widac ze w koncu lepiej ze sprzetem ale nie ma co spoczywac na laurach tylko pokazac niedowiarkom na co na prawde cie stac!!!

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#395 Postautor: jas » 8 czerwca 2005, o 10:30

ja za to uwazam, ze mimo kilku lepszych wystepow Franek i tak jest fujara i nie chce go widziec w skladzie Motoru w przyszlym roku 8) . ale w tym roku skoro jeszcze jest, to niech jezdzi jak najlepiej :wink: .
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#396 Postautor: Maciek » 8 czerwca 2005, o 11:31

jas pisze:ja za to uwazam, ze mimo kilku lepszych wystepow Franek i tak jest fujara i nie chce go widziec w skladzie Motoru w przyszlym roku 8) . ale w tym roku skoro jeszcze jest, to niech jezdzi jak najlepiej :wink: .

Jaka Fujara :evil: w ostatnich meczach pokazał że potrafi jeździć na żużlu i waleczności też nie można mu odmówić!! i teraz Franek już powinien jeździć tylko lepiej i zdobywac te dwucyfrówki. Najpierw przez niego przegrywaliśmy a teraz przyczynia sie do zwycięstw a jak mecz przegrany to nie tak wysoko :) pozdro
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#397 Postautor: grzesieck » 8 czerwca 2005, o 12:10

jas pisze:ja za to uwazam, ze mimo kilku lepszych wystepow Franek i tak jest fujara i nie chce go widziec w skladzie Motoru w przyszlym roku 8) . ale w tym roku skoro jeszcze jest, to niech jezdzi jak najlepiej :wink: .

Za ta fujare dalbym Ci ostrzezenie chetnie... :twisted: :mrgreen:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#398 Postautor: Cooper » 8 czerwca 2005, o 12:57

Franek od kilku meczy jezdzi naprawde dobrze, jest cichym bohaterem obydwu zwyciestw z Opolem. Jest dobrze, chlopak ma potencjal, czasem checi brak. Ja tam chyba wole go na przyszly sezon bardziej od Pietraszki.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#399 Postautor: kdsz » 8 czerwca 2005, o 13:07

Życzę, żeby Mu się wiodło jak najlepiej, niech trzaska dwucyfrówki w lidze i turniejach indywidualnych, ma masę pięniędzy, piękną żonę, przemiłego psa i przytulny dom pod Piłą, ale niech z łaski swojej z naszego klubu .........

Geest
Senior

#400 Postautor: Geest » 8 czerwca 2005, o 14:17

Franek moze i punkty robi, ale rece opadaja gdy w wiekszosci biegow z jego udzialem zostaje juz na starcie i potem zabija sie o jeden punkt.
Jakby zaczal jeszcze ze startu sie dobrze zabierac, to moze i moglby byc w zawodnikiem pewnym...