Kto do TÅ» ?
-
sledzio
Joe Screen , z postury to chyba dwa pulpety
A tak na powaznie to ani jeden ani drugi moim zdaniem sie nie nadaje
Wracajac do Klingberga to napisane wczesniej bylo ze z nim wszystko ugadane (miejmy taka nadzieje) - ale PZM w ostatnim swoim komunikacie milczy na temat nowego obco w Lublinie wiec z szampanami musimy troszke poczekac
A tak na powaznie to ani jeden ani drugi moim zdaniem sie nie nadaje
Wracajac do Klingberga to napisane wczesniej bylo ze z nim wszystko ugadane (miejmy taka nadzieje) - ale PZM w ostatnim swoim komunikacie milczy na temat nowego obco w Lublinie wiec z szampanami musimy troszke poczekac
sledzio pisze:Na meczyku z Rybnikiem komentator nasz wspomnial gdyby nie udało się z zakontraktować klingberga to mówił o Joe Screenie i Simonie Steadzie co o nich myslicie ?
O Screenie wypowiedzial sie kolega wyzej, od siebie dodam tylko, ze jednego pulpeta to juz mamy, wiec po co nam drugi
Simon Stead pamietam ze jezdzil w LKZ (czasy drugoligowe), jednak rewelacyjnym zawodnikiem to nie byl i chyba nie bedzie.
Skoro dzialacze rozmawiaja z Niklasem, to niech on zostanie naszym obcokrajowcem. Na pewno duzym plusem sa obecne wyniki osiagane przez niego, dlatego ja bralbym szweda.
Pozdro
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Metalliczny pisze:sledzio pisze:Na meczyku z Rybnikiem komentator nasz wspomnial gdyby nie udało się z zakontraktować klingberga to mówił o Joe Screenie i Simonie Steadzie co o nich myslicie ?
Wolne żarty. Jak chcemy się staczać to lepiej już w krajowym składzie.
Albo z przesympatycznym "kotlecikiem" JBJ
patryk kilar pisze:sledzio pisze:Na meczyku z Rybnikiem komentator nasz wspomnial gdyby nie udało się z zakontraktować klingberga to mówił o Joe Screenie i Simonie Steadzie co o nich myslicie ?
O Screenie wypowiedzial sie kolega wyzej, od siebie dodam tylko, ze jednego pulpeta to juz mamy, wiec po co nam drugi![]()
Simon Stead pamietam ze jezdzil w LKZ (czasy drugoligowe), jednak rewelacyjnym zawodnikiem to nie byl i chyba nie bedzie.
Skoro dzialacze rozmawiaja z Niklasem, to niech on zostanie naszym obcokrajowcem. Na pewno duzym plusem sa obecne wyniki osiagane przez niego, dlatego ja bralbym szweda.
Pozdro
Jeśli dobrze pamiętam to Stead jeździł u nas w 2000. Pojechał w meczu wyjazdowym z Rawiczem i zdobył 7 punktów. Oczywiście od tego czasu mógł się rozwinąć, ale mimo wszystko nie sądzę aby był wzmocnieniem. Z tych co są do wyboru to najlepszy byłby chyba Klingberg
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
rob7 pisze:statystyka elitserien:
http://www.sportowefakty.pl/statelitserien.htm
Klingberg obiecujÄ…co
Kaj Laukkanen tez obiecujaco ale ja w pierwszej kolejnosci probowalbym kontraktowac Klingberga.
ja tam postawilbym na Kaia. Jest troche niedoceniany, ale ja odnosze wrazenie ze jesli ten zawodnik znajdzie z godzine moze 2 na dopasowanie sie do toru to moze byc duzą pociechą. Rok temu w GP jezdzil slabo, nie da sie ukryc, niestety tamten system eliminowal tych slabszych od razu na starcie, natomiast byly eliminacje w ktorych Kai pokazywal ze moze byc grozny dla wszystkich. Jego starty 2 lata temu w Gdańsku tez byly przyzwoite, mysle ze to niezly argument, ale wiem, ze nie od nas zalezy to kto zostanie zatrudniony. Mam tylko nadzieje ze dzialacze trafią, niewazne kto to bedzie aby zapewnil nam bezpieczne utrzymanie w 1 lidze 
- Łoptymista
- Trener
Kyniak twierdzi w innym wÄ…tku, że bÄ™dzie u nas niejaki Åyko.
Shack zamknÄ…Å‚ jego temat twierdzÄ…c
Jako osoba doszukująca się we wszystkim drugiego dna stwierdzam, że wynika z tego jasno, że interesujemy się tym częstochowskim misiem.
Niepokojące są też nieoficjalne wieści Kyniaka o Klingbergu...jeśli trafi gdzie indziej (Krosno??) wtedy już do reszty będzie dupa mokra.
Shack zamknÄ…Å‚ jego temat twierdzÄ…c
Nie podpisał póki co, więc za wprowadzanie ludzi w bład ostrzeżenie.
Jako osoba doszukująca się we wszystkim drugiego dna stwierdzam, że wynika z tego jasno, że interesujemy się tym częstochowskim misiem.
Niepokojące są też nieoficjalne wieści Kyniaka o Klingbergu...jeśli trafi gdzie indziej (Krosno??) wtedy już do reszty będzie dupa mokra.
Klingberga po trochu zaczalem traktowac juz jako "naszego", a tu prosze, moze sie widac zdarzyc przykra niespodzianka...Jakby co, to w angielskiej Elite League najwyzsza srednia i pozycje z tych "do wziecia" (czyli nie jezdzacych w polskiej lidze ani w GP) ma David Norris. Bardzo mnie zaskoczyl Jensen, ktory jak sie okazuje ma wyzsza srednia od...Ermolenki! Jak on to zrobil
http://www.sportowefakty.pl/statelite.htm
http://www.sportowefakty.pl/statelite.htm
Ostatnio zmieniony 4 maja 2005, o 23:38 przez boxing, łącznie zmieniany 1 raz.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Witam po weekendzie
Myślałem , że jak wrócę , to zobaczę na stronie oficjalną informacje o zakontraktowaniu Klingberga , a tu nic niestety
Już wcześniej pisałem , że im dłużej nie będzie tego info , tym bardziej będzie rosło "ciśnienie" i będzie większa nerwówka. Ja wierzę jednak , że w końcu działacze załatwią coś porządnie i zobaczymy Szweda w Opolu.
PS. Klingberg przystał podobno na terminy podane przez klub , tak przynajmniej pisano w gazetach cytując Siwka
więc skończmy pisać o tym jako o ewentualnej przeszkodzie w jego zakontraktowaniu, pozdr.
Myślałem , że jak wrócę , to zobaczę na stronie oficjalną informacje o zakontraktowaniu Klingberga , a tu nic niestety
PS. Klingberg przystał podobno na terminy podane przez klub , tak przynajmniej pisano w gazetach cytując Siwka
Czy na dzieÅ„ dzisiejszy wróciÅ‚a jednostronnie podpisana przez siwka umowa z Niklasem Klingbergiem , czy Niklas odpowiada na telefony z Lublina , może któraÅ› z dwójki mops & gawrzyk uchyli rÄ…bka tajemnicy odnoÅ›nie majowych zakupów , co z K. Åyko ( jak dostaÅ‚em ostrzeżenie to przynajmniej wyprostuj mój wpis) .Pozdr