Lubelskie programy żużlowe

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
KrzyÅ›
Junior

#251 Postautor: KrzyÅ› » 18 kwietnia 2005, o 00:26

Skoro nie masz wpływu na błędy które są kargodne, to powiedz tylko kto jest odpowiedzialny za odpowiednie złożenie tekstu i oddanie go do druku. Człowieku tu niechodzi o te 5zł, tylko o towar który jest wadliwy!!!

Awatar użytkownika
MicO

#252 Postautor: MicO » 18 kwietnia 2005, o 00:28

dobra rozumiem ze ostanio na fali jest wadliwy towar (constar czy jak to sie pisze) ale nie ma sensu sie pałować nad tym.. były błedy trudno.. przeciez nikt nie mowi ze ich nie bylo.. co teraz mozna wymagac. ludzie za to odpowiedzialni na pewno nastepnym razem sprawdza to dokladniej.. sa wazniejsze rzeczy w naszym teamie niz te programy..
Było dobrze więc dlaczego ma tak nie być?

KrzyÅ›
Junior

#253 Postautor: KrzyÅ› » 18 kwietnia 2005, o 00:29

Łoptymista pisze:
Krzyś pisze: Mam w życiu, inne bardziej szcztyne cele i zapewniam Cię, że TŻ Lublin nie jest przedłużeniem mojego penisa ...

Zajmij się nimi jak najszycbiej (możesz te cele sobie nawet nawinąć na swego penisa, o którym raczyłeś wspomnieć). Najlepiej zrób to kosztem żużla i tego forum. Nie zasługujemny na twoje światłe uwagi.

O kolejny oddany społeczniak, szkoda tylko że taki nieudacznik...

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#254 Postautor: Łoptymista » 18 kwietnia 2005, o 00:38

KrzyÅ› pisze:
Łoptymista pisze:
Krzyś pisze: Mam w życiu, inne bardziej szcztyne cele i zapewniam Cię, że TŻ Lublin nie jest przedłużeniem mojego penisa ...

Zajmij się nimi jak najszycbiej (możesz te cele sobie nawet nawinąć na swego penisa, o którym raczyłeś wspomnieć). Najlepiej zrób to kosztem żużla i tego forum. Nie zasługujemny na twoje światłe uwagi.

O kolejny oddany społeczniak, szkoda tylko że taki nieudacznik...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Wiesz o mnie tak samo dużo jak wiesz o żużlu. Gratuluję.
Szkoda, że nie skorzystałeś z mojej propozycji i nie zająłeś sie swoimi szczytnymi celami. Ale z drugiej strony... został nam na forum obiekt kpin i drwin. Z kogo będziemy się nabijać jak ciebie zabraknie? W życiu nie spotkałem się z większym frustratem. U ciebie nawet sprawa błędów w programie ma rozmiar międzyplanatarnego konfliktu zbrojnego. Nie chcę nawet wiedzieć jak zachowujesz się gdy stanie się coś naprawdę poważnego.

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#255 Postautor: Metalliczny » 18 kwietnia 2005, o 10:37

Programy stają się powoli coraz lepsze - brawo. Widać że idą w dobym kierunku - tak trzymać. Szkoda tylko tejjakości papieru na tabele biegowe - nic nie da się sie z tym zrobić?

PS.Aha i nie przejmujcie się tym małolatem zakompleksionym Krzysiem. Po prostu nie warto

Czarek
Trener

#256 Postautor: Czarek » 18 kwietnia 2005, o 10:48

Czy osoba wtajemniczona mogłaby napisać ile programów sprzedało się na ostatnim meczu i ile klub na tym stracił.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Danio

#257 Postautor: Danio » 18 kwietnia 2005, o 11:38

Kupiłem drugi raz program i miałem nadzieję na poprawy! co prawda jakość znacznie lepsza( wyrażniejsze zdjęcia) ale błędy w nazwiskach w obsadzie biegów to już mnie rozwalają :D. Poza tym zawartość wcale się nie zwiększyła i taka jakość papieru w rozpisce biegów w okładce paru kartek niby lepszej jakości w dalszym ciągu jest nie adekwatna co do wartości tego towaru . Wydaje mi się to za nie poważne podejście do całej sprawy i jeżeli wybiorę się na kolejny mecz to z pewnością nie zakupie takiego programu :!:

cessar
Kontakt:

#258 Postautor: cessar » 18 kwietnia 2005, o 12:49

Wszystko spoko fajnie i i poprostu ekstra ale ten program jak juz wiele osób powiedziało nie jest warty 5 zł . Wydaje mi sie ze program poprzedni który kosztował 2 blachy był o niebo lepszy i praktyczniejszy !! Kupiłem owy o raz drugi i te wszystkie błedy poprostu rażą w oczy !! Na nastepny mecz na który nie omieszkam przyjść by zobaczyć jakie baty nam spusci Rybnik wydrukuje swój własny program !! A do władz klubu apeluje o przywrócenie starych programów badz jakąś zniżke albo coś takiego a poziom merytoryczny i wszystkie szczegóły musza byc dopracowane idealnie !!! Pozdro !!

Awatar użytkownika
wojtek_78
Szkółkowicz

#259 Postautor: wojtek_78 » 18 kwietnia 2005, o 18:37

Jestem autorem rzeczonych programów i ponoszę odpowiedzialność za błędy znajdujące się wewnątrz. Program na niedzielny mecz nie przeszedł żadnej korekty, "na gorąco" poszedł do druku, Montaż robię sam, przeważnie w nocy, gdyż w dzień pracuję i zarabiam na życie.
Z pracy nad programem nie mam żadnych profitów i z miłą chęcią rozstałbym się z ich produkcją. Ciągnę ten wózek od 1997 r. i powoli mnie to męczy. Jeżeli ktoś jest chętny - z miłą chęcią odstąpię. Z resztą nie wykluczone, że następny program będzie już kto inny robił.

Co do ceny. Czy jeśliby program nie zawierał błędu w tabeli biegów to nagle wartbyłby 5 zł??

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#260 Postautor: maestro76 » 3 maja 2005, o 14:22

moze mi ktos zdradzic kto jest na pierwszej stronie ostatniego programu
never ride faster than your angel can fly

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#261 Postautor: K.A.M.I.L. » 3 maja 2005, o 14:36

Na pierwszej stronie ostatniego programu jest Adam Pietraszko.

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#262 Postautor: dannie » 3 maja 2005, o 14:37

sledzac ostatnie zawody (mecz z Rybnikiem) i rozgladajac sie po trybunie zauwazylem, ze nikt siedzacy blisko mnie nie posiadal "klubowego" programu... ludzie w wiekszosci drukowali wlasna tabele biegow lub poprostu patrzyli do sasiada na sklad kolejnego startu... w zwiazku z tym chcialem zapytac ile programow zostalo sprzedanych, a najlepiej jaki procent osob kupujacych bilety nabylo takze programy meczowe (bedzie to czytelniejsze, poniewaz w zwiazku z malo liczba osob na trybunach na pewno spadla tez liczba sprzedawanych programow)...

P.S jezeli te informacje sa "tajne" lub nikt nie prowadzi takich statystyk to trudno... ale mysle ze wyniki udowodnilyby ze 5 zl to jednak sporo jak na lubelskie realia (i forme druzyny ;) )
Obrazek

Metalliczny
Senior
Kontakt:

#263 Postautor: Metalliczny » 3 maja 2005, o 14:41

dannie pisze:sledzac ostatnie zawody (mecz z Rybnikiem) i rozgladajac sie po trybunie zauwazylem, ze nikt siedzacy blisko mnie nie posiadal "klubowego" programu... ludzie w wiekszosci drukowali wlasna tabele biegow lub poprostu patrzyli do sasiada na sklad kolejnego startu... w zwiazku z tym chcialem zapytac ile programow zostalo sprzedanych, a najlepiej jaki procent osob kupujacych bilety nabylo takze programy meczowe (bedzie to czytelniejsze, poniewaz w zwiazku z malo liczba osob na trybunach na pewno spadla tez liczba sprzedawanych programow)...

P.S jezeli te informacje sa "tajne" lub nikt nie prowadzi takich statystyk to trudno... ale mysle ze wyniki udowodnilyby ze 5 zl to jednak sporo jak na lubelskie realia (i forme druzyny ;) )

Ja! ja! Ja! Ja zawsze kupuję! :lol: Chociaż uważam że 5 zł to sporo (dwa browara) to jednak nie mogę się oprzeć i zawszę wygrabię tego piątaka. Mój kolega ostatnio przyniósł samoróbkę, ale stwierdziłem że:
1.primo - nie mam drukarki więc i tak nie wydrukuję
2.primo - jako kibic chce wspierac klub
3.primo - chce miec ładny kolorowy program a nie kawałek białej szmaty. 8)

Póki co, programy kupować będę, ale jak wzrośnie jeszcze cena, chyba z tej przyjemnośći zrezygnuję

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#264 Postautor: Saint » 3 maja 2005, o 15:10

Krzyś pisze:Skoro nie masz wpływu na błędy które są kargodne, to powiedz tylko kto jest odpowiedzialny za odpowiednie złożenie tekstu i oddanie go do druku. Człowieku tu niechodzi o te 5zł, tylko o towar który jest wadliwy!!!

Prawo rynku jest takie, że jeśli towar ci nie odpowiada to go nie kupujesz... sprawa jest prosta...
Człowieku (zastanawiam się czy zasługujesz na to mianoa :twisted: ) daj sobie w końcu spokój... nie masz za grosz honoru.. tyle razy co byłeś "wzywany do tablicy" żebyś się wreszcie przedstawił a nie strugał bohtera zza monitora.... a ty ciągle swoje ... jesteś zwykłym krzykaczem...

P.S. Adminowie czy nic nie da się zrobić z takim indywiduum? :wink:

Koper
Trener
Kontakt:

#265 Postautor: Koper » 3 maja 2005, o 16:42

2.primo - jako kibic chce wspierac klub
3.primo - chce miec ładny kolorowy program a nie kawałek białej szmaty. 8)

Póki co, programy kupować będę, ale jak wzrośnie jeszcze cena, chyba z tej przyjemnośći zrezygnuję

2.primo dla mnie wspieranie klubu polega na kupowaniu biletu a w moim wypadku karnetu wiec kupowanie programu jest dla mnie bonusem, cena programu nie powinna byc ustawiona tak ze niezaleznie od jego jakosci w stosunku do ceny aby kibic czul ze kupujac program bardzo wspiera klub, jest to przede wszystkim pamiatka i jak dla mnie cena powinna dac kibicowi satysfakcje ze adekwatnie do ceny nabyl mila pamiatke z meczu na ktorym byl w tym wypadku jednak jest za wysoka (nie chce tutaj bawic sie w przyklady ale chyba w Rzeszowie program jest za 3 zl) wspieranie klubu przez wiernych kibicow polega na przychodzeniu na meczu i kupowanie biletow
3.primo a mi sie podobaly programy z tamtego roku bo byla fajna cena, w tym roku tez by mi sie podobaly ale za 3 zlote:) moglyby dokladnie takie jak rok temu a w cenie 3 zl i tez to byloby dla mnie do przyjecia

Snys
Zawodowiec

#266 Postautor: Snys » 3 maja 2005, o 19:38

Ja pierwszy raz nie kupiłem tylko wydrukowałem ze speedwayzone.prv.pl .
Fajny,kolorowy.....i raczej przy nim zostane

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#267 Postautor: maestro76 » 3 maja 2005, o 20:19

K.A.M.I.L. pisze:

Na pierwszej stronie ostatniego programu jest Adam Pietraszko.

Pozdrawiam

tak myslalem 8)

czyli wyglada na to ze i adas ma nowy kevlar
never ride faster than your angel can fly

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#268 Postautor: jas » 3 maja 2005, o 21:45

Metalliczny pisze:3.primo - chce miec ładny kolorowy program a nie kawałek białej szmaty. 8)

ja drukuje ladny kolorowy. :wink:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

#269 Postautor: Fork » 14 czerwca 2005, o 19:49

sory, ale mam programy z Zielonej Gory Tarnowa i jeszcze paru miast ktore kosztowaly
5 zl. Sa to ciekawe, dobrze wykonane (z normalnego papieru :wink: ) obszerne programy a w Lublinie place 5 zl za........ 5 stron kolorowego papieru.
APELUJE ABY SIE COS Z TYM ZMIENILO BO PRZECOEZ WSTYD !!!
trening czyni mistrza.

BR
Senior

#270 Postautor: BR » 15 czerwca 2005, o 18:14

za 5 zł to powinna być gazetka 20-stronnicowa
obecny program wart jest 2,00zł, wiecej za kilka stron tabelek + reklamy nie ma sensu płacic

Michael

#271 Postautor: Michael » 15 czerwca 2005, o 20:06

Powiedzcie to dyrektorowi ktory olewa nas jak moze w tym przpadku.

Wiadomo ze te programy sa gowno warte.
Co z tego ze sa troche lepsze od tych z zeszlego roku jak nie sa warte swojej prawdziwej ceny.

Dyrektorek jest g.... i nie mysli bo gdyby byly tansze to wiecej ludzi by je kupowalo a tam sa przeciez reklamy naszych "chojnych" sponsorow to by dawalo im szersza reklae itd.

Ale coz poradzic mzoemy sobie popisac na forum jedynie.
A i tak nas oleja.

Awatar użytkownika
marcinza

#272 Postautor: marcinza » 15 czerwca 2005, o 20:26

z tego co się orientuję to za druk tych programów płaci firma kangur, więc dla naszego klubu to czysty zysk!!!! te 5 zł to normalnie ukryta podwyżka cen biletów o 3 złote 16+5=21!!!!!!! (stary program był po 2 zyle), a co do ilości kupywanych programów to sprzdaje się ich miej więcej tyle samo procentowo co tych starych. siwek nieżle pomyslał bo co byście powiedzieli gdyby bylety normalne były nie po 16 a po 19 i z programem po 2??? a tak są po 16 i program za 5

Michael

#273 Postautor: Michael » 15 czerwca 2005, o 20:30

Tylko ze bilet kazdy kupi a programu juz nie bo nie jest tak potrzebny.

I Siwek moim zdaniem na tym traci.

Prpgramy mozna samemu sobie przeciez drukowac.

A tak wogole za takie gowno co odstawia nasza druzyna to za co my mamy placic :?:
Bilety powinny byz jeszzce tansze :!:

meesha
Trener
Kontakt:

#274 Postautor: meesha » 15 czerwca 2005, o 20:34

marcinza pisze:co do ilości kupywanych programów to sprzdaje się ich miej więcej tyle samo procentowo co tych starych

To jest niemożliwe, wystarczy rozejrzeć się wokół siebie na meczu... Połowa ludzi nie ma programów a połowa z pozostałej połowy drukuje/rysuje sobie sama :P Dla mnie te 5 zł to za dużo więc po prostu nie kupuję. I tyle w tym temacie, nie widzę powodu żeby się tak oburzać i brzydkich wyrazów używać :D Chcecie tańszych programów to nie kupujcie tych po 5 zł. Proste 8)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#275 Postautor: kdsz » 15 czerwca 2005, o 20:34

Kwestia programów była już szeroko omawiana, więc nie wiem po co znów do niej wracamy. Najmniejsze zastrzeżenia można mieć do autorów - widać, że się starają, żeby programy były jak najbardziej atrakcyjne, ale pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć. Nie będzie wygodnej tabeli biegów, bo tak zadecydowało szefostwo. Nie będzie niższej ceny, bo tak zadecydowało szefostwo. I dupa