Jestem oczywiscie za Lublinem, ale jestem tez optymista i bez nowego obcokrajowca bedzie ciezko
Kolejarz Opole - TÅ» Sipma Lublin 42:48 :]
Mamy szanse ale musi byc przyzwoity obcokrajowiec. Szkoda ze zabrakło go w meczu z rybnikiem mielismy szanse pokonac ich ale zbraklo wlasnie zawodnika ktory zdobylby przynajmniej 10 punktow. Cieszy mnie fakt ze FRANEK sie obudził w końcu i zaprezentował się naprawde bardzo dobrze i życzę mu żeby tak dalej jeździł szkoda że znowu nasz polpecik zawiódł ale pewnie to był nostatni mecz w naszej dróżynie. Więc jak będzie dobry obcokrajowiec to w opolu powinniśmy wygrać przynajmniej 50:40.
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Ufff, będzie ciężko, to na pewno. pole jest w takiej sytuacji, że jak z nami nie wygrają to z kim. Mam takie przeczucie że nawet Klingberg może nie pomóc - to nie jest jakiś geniusz. Musi pojechać równo cała drużyna. Franek nie może sobie odpuścić, Jeleń musi zrobić chociaż te 6 pkt. Przy takiej dyspozycji i ew. wystepie Klingberga możemy powalczyć o zwycięstwo. Jeśli nie będzie nowego obcego to będzie w plecy. I dlatego z nowym obco stawiam 48:42 dla nas, bez nowego obco - 42:48 w plecy.
-
Krzysio
-
rickardson
Krzysio pisze:Powiem krótko - łatwiej byłoby wygrać w Krośnie niż w Opolu, więc na dwa punkty nie ma co liczyć.
Uważam, że nie do konca. W Krośnie zabrakło przede wszystkim punktów Focusa - w Opolu jedzie w koncu u siebie i nie ma zwalania winy na tor. Krosno nie ma gorszych seniorów od Opola, podobnie jest z obcokrajowcem. Opole bije Wilki pod względem juniorów ale na naszych wystarczają nawet słabeusze z Ostrowa, wiec nam to bez różnicy z kim przegramy pierwszy bieg. Mamy też swojego człowieka w Opolu, który decyduje o obrazie drużyny. Z tego co widzę - Sebek ma chyba kłopoty ze sprzętem i moze litościwie nie zdąży go zrobić do meczu z nami. Pojedzie moze Niklas i mozna sprobować zawalczyć - to jest dla nas mecz ostatniej szansy.
oczywiście że w Krośnie powiniśmy wygrać ale w Opole to musimy, jeśli pojedzie Niklas
/stara dobra szkoła szwedzka/ a pary zostaną dobrze zestawione /Piszcz, Jeleń i Franek preferują zewnętrzną więc nie mogą jechać w jednej parze/ to powinno być dobrze...
optymalnie zestawione pary to:
1. Klingberg
2. Jeleniewski
3. Pietraszko
4. Franków
5. Piszcz
6. Kępa
7. Dominiczak
/stara dobra szkoła szwedzka/ a pary zostaną dobrze zestawione /Piszcz, Jeleń i Franek preferują zewnętrzną więc nie mogą jechać w jednej parze/ to powinno być dobrze...
optymalnie zestawione pary to:
1. Klingberg
2. Jeleniewski
3. Pietraszko
4. Franków
5. Piszcz
6. Kępa
7. Dominiczak
-
Krzysio
rickardson pisze:Krzysio pisze:Powiem krótko - łatwiej byłoby wygrać w Krośnie niż w Opolu, więc na dwa punkty nie ma co liczyć.
Ale zauważ , że teraz Franków sobie przypomniał jak się jeździ i będziemy mieli nowego s(t)ranieri
Hans Andersen też pieknie jeździł w kilku ligach, tylko jakoś nie mógł w Lublinie uciułać więcej niż 5 pkt. Wniosek taki - NIE PODNIECAJCIE SIĘ KLINGBERGIEM DOPÓKI NIE OBJEDZIE CHOĆBY JEDNEGO MECZU.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Opole dosypało przed sezonem troche nawierzchni, więc Pietraszko niezupełnie będzie czuł się na tym torze jak u siebie w domu. Ponoć Opole coś kombinuje z tym torem i sami nie wiedzą czy zrobić totalny beton czy tor mocno przyczepny. Oby przekombinowali.
Zastanawiam sie czy jechać. Niby miałem ambitny plan być na wszystkich meczach wyjazdowych, ale troche czuje chwilowy przesyt żużlem i zmęczenie wynikami. jakieś rady?
Pozdr.
Zastanawiam sie czy jechać. Niby miałem ambitny plan być na wszystkich meczach wyjazdowych, ale troche czuje chwilowy przesyt żużlem i zmęczenie wynikami. jakieś rady?
Pozdr.
Ostatnio zmieniony 1 maja 2005, o 21:28 przez Lublin_Fan, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiem jak tam ostatnio stoi Opole,ale chyba u nich wynik ciągnie Trumiński i Brhel plus ktoś z doskoku.Bądź co bądź jadą u siebie więc przewaga leży po ich stronie.Może coś się urodzi na tym wyjeżdzie,może remisik?
Franek trenował dziś po meczu?To mu pomaga!!!!!!Trenerze-dla Mariusza 10 kółek extra po każdym spotkaniu!!!!!!!!
Franek trenował dziś po meczu?To mu pomaga!!!!!!Trenerze-dla Mariusza 10 kółek extra po każdym spotkaniu!!!!!!!!
- Łoptymista
- Trener
Lublin_Fan pisze:Zastanawiam sie czy jechać. Niby miałem ambitny plan być na wszystkich meczach wyjazdowych, ale troche czuje chwilowy przesyt żużlem i zmęczenie wynikami. jakieś rady?
Nie bądź maruda tylko jedź. Aha i jeszcze zmobilzuj pana X (tak będę go tu nazywał chociaż chodzi Meeshę), żebyu zadzwonił do panów busiarzy.
Åoptymista pisze:Lublin_Fan pisze:Zastanawiam sie czy jechać. Niby miaÅ‚em ambitny plan być na wszystkich meczach wyjazdowych, ale troche czuje chwilowy przesyt żużlem i zmÄ™czenie wynikami. jakieÅ› rady?
Nie bądź maruda tylko jedź. Aha i jeszcze zmobilzuj pana X (tak będę go tu nazywał chociaż chodzi Meeshę), żebyu zadzwonił do panów busiarzy.
No właśnie pytam tylko pro forma, bo raczej sie nie wybiorę - będzie jakiś wyjazd organizowany?
- Łoptymista
- Trener
Gelo pisze:Åoptymista pisze:Lublin_Fan pisze:Zastanawiam sie czy jechać. Niby miaÅ‚em ambitny plan być na wszystkich meczach wyjazdowych, ale troche czuje chwilowy przesyt żużlem i zmÄ™czenie wynikami. jakieÅ› rady?
No właśnie pytam tylko pro forma, bo raczej sie nie wybiorę - będzie jakiś wyjazd organizowany?
Prości, acz sympatyczni kibice chcieliby pojechać, ale wszystko w rękach pana X i innych, ale ci ostatnio obrośli w piórka moderatorsko - aministracyjne i nie wiadomo jak to się skończy.
-
marianx
-
rickardson
Krzysio pisze:rickardson pisze:Krzysio pisze:Powiem krótko - łatwiej byłoby wygrać w Krośnie niż w Opolu, więc na dwa punkty nie ma co liczyć.
Ale zauważ , że teraz Franków sobie przypomniał jak się jeździ i będziemy mieli nowego s(t)ranieri
Hans Andersen też pieknie jeździł w kilku ligach, tylko jakoś nie mógł w Lublinie uciułać więcej niż 5 pkt. Wniosek taki - NIE PODNIECAJCIE SIĘ KLINGBERGIEM DOPÓKI NIE OBJEDZIE CHOĆBY JEDNEGO MECZU.
Zauważ tylko , że w zeszłym sezonie spisywał się znakomicie również w Polskiej lidze.Więc pomyśl zanim coś napiszesz
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
moim zdaniem o zwyciestwo bedzie bardzo trudno... nawet jezeli na meczu bedzie juz Klingberg (oby!) to nie jestem tak wielkim optymista, aby w ciemno stawiac nasza wygrana. Tak jak pisal go!dla Opola to takze jeden z najwazniejszych meczow w tym sezonie, mecz o byc albo nie byc w I lidze... zmobilizuja sie i moze byc ciezko... do tego "personalne" pojedynki Truminskiego z dyr.Siwkiem... a juz widzielismy co "na gazie" zrobil u nas Sledz (nastepne mecze juz slabo ale ten jeden...)
moim zdaniem zwyciestwo to bylby super wynik, ktory juz na 80% dawalby nam to upragnione 6 miejsce (chociaz niektorzy juz planuja wyjazd na baraz na Åotwe
) ...natomiast wynik w granicach 50:40 dla gospodarzy tez nie bylby najgorszy - punkt bonusowy moglby trafic do Lublina...
ja juz na wiele nie licze... wygrac u siebie z Krosnem i Opolem... do tego 2 ptk bonusowe z tymi druzynami i jakas przetrwamy ten sezon.
moim zdaniem zwyciestwo to bylby super wynik, ktory juz na 80% dawalby nam to upragnione 6 miejsce (chociaz niektorzy juz planuja wyjazd na baraz na Åotwe
ja juz na wiele nie licze... wygrac u siebie z Krosnem i Opolem... do tego 2 ptk bonusowe z tymi druzynami i jakas przetrwamy ten sezon.
To bardzo ale to bardzo wazny mecz zarowno dla nas jak i dla opola. Smiem twierdzic ze bedzie to jedyny wyjazd w ktorym mozemy zdobyc 2 pkt. Jak nie w Opolu to gdzie?
Ale ja osobiscie jestem dobrej mysli i mysle ze jesli Jelen przywiezie te 7 pkt. Piszcz i Pietraszko pojada na swoim poziomie to bedzie dobrze, do tego dochodzi pare pkt. miejmy nadzieje franka, nie pisze ile bo jestem chlodny w ocenianiu tego zawodnika. Wiec z tym przeciwnikien mamy szanse na 5pkt. razem z bonusem bo o wynik meczu w lublinie jestem spokojny. Zostje nam tylko wygrac ten mecz i zostajemy w 1 lidze
pozdo.
Ale ja osobiscie jestem dobrej mysli i mysle ze jesli Jelen przywiezie te 7 pkt. Piszcz i Pietraszko pojada na swoim poziomie to bedzie dobrze, do tego dochodzi pare pkt. miejmy nadzieje franka, nie pisze ile bo jestem chlodny w ocenianiu tego zawodnika. Wiec z tym przeciwnikien mamy szanse na 5pkt. razem z bonusem bo o wynik meczu w lublinie jestem spokojny. Zostje nam tylko wygrac ten mecz i zostajemy w 1 lidze
pozdo.